Sziasztok!
Lola: na, akkor kaptál jó áron overállt, szuper!
Oltás: akkor megkönnyebbült a lelked, hogy döntöttél? Jól van, biztos nem lesz semmi gond.
Édes Noé... annyira bírom (szerintem ő is engem).
Mi volt ma dokinál? Vagy csak mostanában indultok, ugye?
Jaj, nem is válaszoltam múltkor, igen, a szünetben Csilla-Dóriéknál volt játszani egy délutánt Emese.
Fiamette: nektek is gratula a döntéshez. Mi nem oltatunk ettől függetlenül, de még mindig nem tudom, hogy helyesen döntöttem e. De tényleg könnyebb a léleknek, ha végre meghoz egy döntést. Bármilyet, de döntést.
Kata-nero: tegnap asszem nem reagáltunk kérdéseidre. Ezt mindenképp Lollok doktorral kell megbeszélned, de az biztos, hogy Tatabányán nem vállal szülést már, 2007 óta. Terhestanácsadást igen, akár végig járhatsz hozzá és a szülést előtt pár héttel javasol Neked dokit, hogy kinél szülj. Persze ettől szülhetsz, akinél akarsz, csak ő tesz javaslatot Neked. Pesten is dolgozik, a Péterffyben, ott néha még csinál szülést, de hogy kinek, azt nem tudom. Én nem akartam Pesten szülni (főleg az itthon levő gyerekek miatt).
Velünk minden ok. Dórika még köhécsel, de nem vészes. Nemsoká leteszem őket aludni, mert ma korábban megyünk Emeséért, max. egyre.
Hétfőre megint meg kell egy jó hosszú verset tanulni, hat versszak, az anyám tyúkja. Hurrá...
.
Fejem el van, de néha tök idegel. Úgy érzem, hátul a nyakam és vállam felett is olyan fura érzés. Még mindig nem tudom, mi a fene lehet. Mikor megyünk Emeséért, beugrom a dokimhoz egy vérnyomás mérésre. Kíváncsi vagyok.
Na megyek, felmosok gyorsan, amíg elvannak a mini manók. Ja, ma van hugim szülinapja!
Sziasztok
Szilvia