Új privát üzeneted érkezett!

Na, köszi Jági az infót, lehet, hogy elmegyünk. Bár három gyerekkel kész vagyon. :(

Anikó: tudom, hogy nem gluko, csak nem volt előttem a doboz, mikor reggel írtam Nektek és nem akartam hülyeséget írni. Ezek szerint mégis az lett! :) Viszont a glukozaminfoszfát-ra kerestem rá neten és ott írták a fejfájást és egyéb mellékhatásokat. Most pár napig nem eszem, addig kiürül a szervezetemből és meglátjuk.

Anyatali: szavazzunk. Hánytól legyen?? 17-től vagy esetleg 18-tól mondjuk 20-21 óráig??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Tali:

Hát én még nagyon nem tudom, mert Danit lehet aznap visszük Győrbe vissza és utána gondolom nem lesz leányálom az a pár nap neki se meg nekünk sem!

Vírus:

Persze magunk miatt is aggódom, de ez még most nem olyan aktuális, mint ott keleten.

Még a dédimnek is írok egy levelet. Mivel Ő már nem nagyon tudja elolvasni, úgy gondoltam, hogy géppel írom, hogy az ápolónak ne kelljen az írásom olvasásával bíbelődnie. Hál istennek most jól van. Van étvágya rendesen, kedve is jó és azóta olyan rohama sem volt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

na végre én is hazakerültem.
Ezer helyen voltunk..

A szent Borbála téren kiárusitás van a gyerekcipő boltban(siesta,asso,marco stb).Nagyon jó áron vannak.(2-3ezerért és persze ennél húzosabbak is)
Téli,átmeneti ilyesmik.

Voltunk a közműben angol ruhavásáron,órásnál,Tarik ötvösnél,hopplá cipőboltban(itt kaptam 1990Ft.ért egy nagyon klassz magasszárú csizmát),Dm-ben,postán,sparban,bankban.
Teljesen kipurcantam...

Még csak most fő az ebéd,de hamar megvan a borsófőzi,idő hiányában vurslival lesz.

Gabi
Elhiszem hogy kiakadtál,nekem a nagynénjém ilyen! képes például egy olyan boltban is leégetni ahol törzsvásárló vagyok,hogy nekem szép húst adjon,mert ő tudja hogy kiteszik a büdöset is. :D
Vagy múltkor a gyógyitárban váratta a sort vagy fél órán keresztül,mert a mi patikusunk nagyon kedves,ezt kihazsnálva lekérdezte a létező összes közgyógyos gyógyszerek támogatását árát stb.Kicsit sem égtem.És még sorolhatnám...
Szerintem is frappáns ajándék amit kiötleteltél.

Jutte
Remélem akkor jössz a talira!!
Annyiszor jártam már én is ugy hogy nem volt nálam százas,na meg amugy is Itsi örökké az autósbevásárlókocsival akar menni.Én persze jól bevásárolok(kutyakaja,üditők,stb)és a végén jut eszembe hogy nem lehet kivinni,és legtöbbször még egy nagyvadt szatyor sincs nálam. :)

Cirmike
Örülök hogy rendben van Réka eredményei.
48tojásos rántotta :arrow: ez igen!kellett hozzá gondolom egy két kilo kenyérke. :D

Lola
Ne idegeskedj.Kiívánom hogy ne legyen semmi gubanc férjed melóhelyén.
Már én is előre félek hogy bizti tavasszal kirugnak,Hiába fogom a belem is kidolgozni,nem ezen mulik sajna.

TALI:mivel a stop cukiban lesz,igy én gyalog megyek,most sajna nem tudok senkit elvinni.

Betti

Kép
berna23

JÁgi!

Nem is tudtam erről a sportcsarnokos dologról. Hol olvastad ezt?? Lehet elmegyünk! A fürdőbe is fel kéne már menni, de ha Daninak megcsinálják a kukacát akkor az miatt nem tudunk menni megint.

Ja és fel is hívtam őket, hogy nem tudtuk felhasználni a bérletet, lehetőség van-e a meghosszabbításra. Gondoltam erre az üdülési csekkből eredően. Első körben azt mondták, hogy nem, de ha sikerül beszélnem igazgatóságból valakivel, lehet találnak rá megoldást. Egészségügyi okokra hivatkoztam, ami igaz is, mert folyamatosan volt valami ami miatt nem tudtunk menni. Gerinek sokáig meg meg nyílt a sebe, betegek is voltak... Szóval esélytelen volt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Akkor mi sorstársak leszünk december tájékán. Persze gondolom a gyerekek miatt várod Te is azért titkon. Csak hát vannak felnőtt dolgok, amik elrontják az ünnepet.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: hát csak meghosszabbítják!! Drukkolok!

Tesco százas: akartam írni előbb is, de kiment a fejemből, hogy jó bele ám a 10 forintos is!! Úgyhogy ha százas nincs nálatok, azt is nyugodtan bele tudjátok tenni!

Na, azóta elmosogattam, felmostam. Lassan neki állunk készülődni, kb. fél óra, mire felöltöztetem őket.

Betti: jó sok helyen voltatok! Ezt a kiárusítást a cipi boltban már írta Cserieri is régebben, én is jártam ott, de akkor már tökre ki voltak fogyva. Hopplában viszont tényleg szoktak jó árak lenni (akciók). Ügyik voltatok! Anyud jól bírta a strapát??

Na mentem, majd még este felé jövök.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi!

A bölcsiben van kiplakátolva, ma tették ki

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok Csajok!

Kellene megint egy lista, amire felírja magát mindenki, aki tud jönni a pénteki talira. Én szívesen intézem az asztal(okat) :lol: , de azért kéne egy kb. létszám.

Szal: Péntek 17 óra Stop (fent)
(én még nem bizti)
v.erika

Gabi!
F.P tanulókutyus: mi kölcsön kaptuk, de már nem érdekli Noét, de ez változó unakatesó tök sokáig szerette. Csak azért írom, mert elég húzós az ára...
Dani mióta gyurmázik? Soma még most is azt kért, nálunk nagy sláger volt, úgyemlékszem 2. szülijére kapott először. LEhet tavasszal már Noé is élvezné...
Férjed Suoftecben van? Alplával mivan? Ott nincs termelés?
Gyerekek miatt várom persze, meg önmagában a karit is, de akkor még van télapó, meg 1000 szülinap, névnap is családban, ami kari nélkül is húzós lenne...

Jutte: :( hú én is jártam így annó Somával!

Betti: akkor most újra fel vannak töltve a cipők a Márkó cipőboltban? vagy mennyi választék volt? (Noénak esetleg vennék tavaszra...? bár most annyi kiadás van...)
Tényleg sok helyen voltatok!

Anikó!Jó persze Stopba is a fényképek!Köszi.

J.Ági: infót köszi, mi szerintem most kihagyjuk, Bécsben kitombolta magát Soma...
Játékok: tök jó hogy megvannak már Nektek. De ne aggódj, űrítheted még a helyeket, mert -gondolom -kapnak még mástól is a családból nem? (mamák, keresztszülők)
Tényleg megvolt Antó keresztelője???? Már múltkori is akartam kérdezni.

Szilvia1981!
Mit tud ez a F.P. zebra??? Asszem valakinek van már ilyen, Gabi, nem nektek????

NA AKKOR 2009. 11. 06. PÉNTEK 17.00 ANYATALI.
HELYSZÍN: STOP CUKI EMELETI KÁVÉZÓ:

Lola
..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.11.03 14:16-kor.

lola77

Ja, J.Ági:
olyan kötött rövidujjas bolerót szeretnél? Az angol turiban (Ofotértnél) elég sok volt 3 hete!

lola77

Ja, Szilvianyu: köszi a mai meghívást, remélem nem hagytunk nagy koszt magunk után (burgonyaszirom)... Édesek voltak hárman együtt!

lola77

LOla, Szilvia1981!

Nekünk van zebránk. Hát nálunk nem aratott karikor akkora sikert, mint amit vártunk. Azért használgatja Dani, szem elé tettük, mert már mindenhol volt, viszont Geri abban állt fel először :D :D Nálunk ugye még benne van minden reményünk az olyan dolgokat illetően amit Dani nem nagyon használt ki.

Dani nem gyurmázik, csak gondoltam, hogy hátha szeretné. Ugye az aranygaluskánál is tök sokat segített. Ezért gondoltam a sóliszt gyurmára első körben, aztán ha tetszik neki, akkor lehetne az a gyurma szett (nyomó is van benne, mint a hasábkrumpli "csináló").

Zoli a S-ben dolgozik, igen. Alplában van termelés, gondolom, csak Judit arra utalt, hogy nagyon zajos volt az a gyár is és megcsinálták, hogy ne legyen az. Na persze nem bezárással. :D

Köszi a kutyás tippet.

A hétvégi sportcsarnokost mi is kihagyjuk, mert végül is a fürdőbe is tudunk menni, ott is van játszóház és ami nem utolsó, hogy oda van befizetett jegyünk.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Most jöttem haza. Voltam a Pennybe pelusért. Nekünk bejött és hál istennek jó ára is van...........még! :D Vettem hambinak valót, úgy ennék.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Ugye nem bántottalak meg?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Lola: örülök, hogy itt voltatok és dehogy is! :) Semmi kosz nem volt. Meg amúgy három gyerek mellett én ezt már megszoktam. Nem kaptam megint sálat a kínaiban Dórinak.

Taliztunk Zsankával is a sulinál. Jó volt. Már beköltöztek pár napja, de még nincs nagyon net, meg kipakolás zajlik.

Vettem szájmaszkot az orvosi műszerben, ötöt, jó, ha van itthon. Vettem 500 mg-os c vitamint a szülőknek, a lányoknak 100 mg-os c vitamin rágó tablettát ajánlottak, Bencének meg van itthon cebion csepp. Vettem kézfertőtlenítőt, itthonra, ha hazajövünk, meg vettem két olyan kis flakonost, amit nem kell lemosni, egyet viszek magammal mindig, másikat Emesének betettem suliba, hogy kaja előtt, wc után "mossa" meg azzal a kezét.

Dórira nem mondott semmit a doki. Azt mondta igazán, hogy a váladék csorog le a torkán, attól köhög. Adjam neki a lándzsásat továbbra is és orrporszi, ennyi.

Anikó:
nem bántottál meg!

Verika: hogy hogy nem tudsz jönni, csajé????

Lista:

Lola
EDB Anyu
.
.
.

Ja, én meg újra rossmanos pelust vettem, mert vissza álltak a régi minőségre, hál istennek. Árban közép kategóriás. De még mindig ezt szeretem a legjobban, meg a pamperst.

Na megyek, apa elmegy ügyeletes patikára, kimaradt sinecod csepp Dórikának.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csak gyorsan:

kaptam ma overált Noénak a Mini Manóban (régi suzuki kereskedés) tök sok szín volt és jó árban: 1990! Kék-sárgát vettem, de volt még vagy 4 színben+ kantáros gatyók kabival azok asszem 2600 körül... azok is szupi színben. Minőséget nem tudom.... :? Remélem 1 telet azért kibír!
Ja és itt voltak szerintem J.Ági olyan felsők amit szeretnél. meg az Omegás kínaiban is! (Bár nem írtad milyet szeretnél.... :D )

lola77

Anyatalira én is jelentkezem!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola
EDB Anyu
Eagleszem
.

lola77

Anyatalira én is megyek:)

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!
Csak egy szusszanásnyira jöttem.
Az új influenzával kapcsolatban kaptam ezt az e-mailt ma, olyan kisérőszöveggel, hogy nem sokáig lesz látható a neten, minél előbb nézze meg, akit érdekel:

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

hugodugo

Lola
EDB Anyu
Eagleszem
Cserieri
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok csajok!

berna23

igen fejvégű a kislányom, már régen befordult
nem igazán van esély mert már a 4 hónaptól ugyan abban a helyzetben van a lepény

H1N1

Ma döntöttem beadatom a lányomnak és a párom is beadatja

Lányomnak pár éve volt egy nagyon csúnya tüdőgyulladása, sajnos majdnem elvitte őt :(
Nagyon félek ha elkapja az infulenzát akkor rámegy neki a tüdejére , nem szeretném ha valami baja lenne.
Persze más sem, de neki gyenge nagyon az immunrendszere .

Most itt lesz a pici is rettegek ettől az egésztől.
Lehet rosszul teszem, de nem tudok csak ülni és várni mi lesz.
Sajnos az ovis és iskolás gyerkőcök vannak a legnagyobb veszélyben, főleg az ovisok.
Hiába mondom mosson kezet kitudja az oviba mi van...
Remélem mindenki jól van

fiamette

Na szép délelőttöt!

Fiamette!
Sz.tem jól teszed, hogy oltatsz, nem lesz semmi gáz, a lelked is megnyugszik, a picit meg úgyse viszed nagyon közösségbe tavaszig, a családtagok meg be lesznek oltva (kivéve Te, de hát Te se leszel közösségben!)
Ráérsz pénteken este? Nem jössz anyatalira???

Én is aláírtam a sulis felhívásra hogy beoltsák Somát, meg férjemnek a munkahelyén is alá lehetett írni, Ő is beoltatja magát! Akkor már persze Én is, Noét meg kihagyjuk, mert Ő nem jár közösségbe, a veszélyeztetettek (mi) körülötte be leszünk oltva! Ő ugye tüdőgyulladást kapott születése után, ezért féltem nagyon Én is! Soma meg naponta majdnem 800 gyerekkel találkozik...
Ettől függetlenül mi is szedjük az 500 mg-os C vitamint, gyerekeknek nyomatom a gyümiket!

Gabi: hambit én is szoktam csinálni! nyami!

Szilvianyu: köszi a sálat tegnap! Ja azt nem is mondtam, Noé hazáig integetett Nektek délben ám! :)

lola77

Szia Lola!

Hát nekem a nőgyógyász azt mondta feltétlen oltassam be magam ha megszültem.
Szívesen elmennék, de nem nagyon tudok ülni és egyre fáradtabb vagyok, de megígérem ha majd meglesz a kicsi akkor elfogok menni.

fiamette

Sziasztok!

Lola:
na, akkor kaptál jó áron overállt, szuper!
Oltás: akkor megkönnyebbült a lelked, hogy döntöttél? Jól van, biztos nem lesz semmi gond.
Édes Noé... annyira bírom (szerintem ő is engem). :oops:
Mi volt ma dokinál? Vagy csak mostanában indultok, ugye?
Jaj, nem is válaszoltam múltkor, igen, a szünetben Csilla-Dóriéknál volt játszani egy délutánt Emese.

Fiamette:
nektek is gratula a döntéshez. Mi nem oltatunk ettől függetlenül, de még mindig nem tudom, hogy helyesen döntöttem e. De tényleg könnyebb a léleknek, ha végre meghoz egy döntést. Bármilyet, de döntést.

Kata-nero:
tegnap asszem nem reagáltunk kérdéseidre. Ezt mindenképp Lollok doktorral kell megbeszélned, de az biztos, hogy Tatabányán nem vállal szülést már, 2007 óta. Terhestanácsadást igen, akár végig járhatsz hozzá és a szülést előtt pár héttel javasol Neked dokit, hogy kinél szülj. Persze ettől szülhetsz, akinél akarsz, csak ő tesz javaslatot Neked. Pesten is dolgozik, a Péterffyben, ott néha még csinál szülést, de hogy kinek, azt nem tudom. Én nem akartam Pesten szülni (főleg az itthon levő gyerekek miatt).

Velünk minden ok. Dórika még köhécsel, de nem vészes. Nemsoká leteszem őket aludni, mert ma korábban megyünk Emeséért, max. egyre.
Hétfőre megint meg kell egy jó hosszú verset tanulni, hat versszak, az anyám tyúkja. Hurrá... :).
Fejem el van, de néha tök idegel. Úgy érzem, hátul a nyakam és vállam felett is olyan fura érzés. Még mindig nem tudom, mi a fene lehet. Mikor megyünk Emeséért, beugrom a dokimhoz egy vérnyomás mérésre. Kíváncsi vagyok.

Na megyek, felmosok gyorsan, amíg elvannak a mini manók. Ja, ma van hugim szülinapja!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Hugi: köszi az infót, én már ezt már láttam jó pár hete a neten, meg iwiwen is körbe ment. Hát... biztos van igazsága. Majd meglátjuk, mi lesz. Szeretném, ha már tavasz lenne... :(.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi,
Nem hiszem, hogy bezárják a férjed cégét, mert nemrég vettek fel 80 operátort. Minek vettek volna fel embereket, ha nemsokára bezárna.
Ne izgulj, nem lesz semmi baj. De azért a hangszigetelést már igazán megcsinálhatnák tizenx év után.

Tegnap ki kellett tölteni egy papirt az oviban, hogy kérem-e az oltást vagy sem. Kb. 10 szülő volt akkor ott, mikor én, senki sem kérte.

Anyatalira én is mennék, még szerintem sebbel, nem akarok hozzányúlni, nehogy csúnyán gyógyuljon, megvárom mig magától leesik.

Lola
EDB Anyu
Eagleszem
Cserieri
Cirmike
Jutte

Cirmike,
Sz

Judit
Kép
Kép
jutte

Bocs, az elöbb Máté belenyúlt és elküldte.
Szóval:
Cirmike,
Szerintem úszni csak jövő szerdától megyünk.
Hol vettétek Réka ajándék fésülködő asztalát? A Tescos katalógusban láttam: 4990 Ft-ért, de ennyiért nem láttam semmilyen asztalt a Tescoban. Eladótól kérdezősködni nem volt időm.

Judit
Kép
Kép
jutte

Sziasztok!

Csak pár szó erejéig jöttem..

Oltás:
Ma reggel tőlem is megkérdezték az oviban hogy szeretném e belotatni a gyerekem.Én egyből aláírtam hogy nem!Ahogy néztem 25-ből kb 2-en írták alá,hog yigen.Több ok szól mellette hogy miért nem.egyik hogy még nagyon nem ismerik a mellékhatásokat miket váltahat ki,nem most hanem mondjuk 10 év múlva?A másik hogy a papám minden évben beoltatja magát az influenza ellen,és ennek ellenére elkapja mindig...aztánmeg Dorka vesebeteg ugye,és nem tudom hogy nem ártanék e neki ezzel hogy beoltatom...dokinéni nem is kérdezte meg hogy szeretném e beoltatni őket.Amiket meg hallani hogy meghatak a vírusos betegek,azok 90%-ka már eleve legyengült immunrendszerű volt...Én úgy gondolom hogy sok vitamnint kell szedni,és nem lesz baj,Levit meg remélhetőleg megvédi az anyatej.

Karácsonyi ajándékok!
Idén sajna nagyon sűkös karink lesz.Hétfőn kiderült (férjemnek nyáron volt autóbalesete,céges autóval volt,és hát 519e ft-ot kell fizetnünk,és vagy egyősszegben vagy havi 40e-t fizetünk 1 éven át.Törlesztést választottuk,mert mondta ha egy összegben fizetnénk vissza,lehet hogy zsebbe menne a lóvé...)
Na szóval Dorkának:vettünk már egy kis távirányítós ugatós kuytust,most ezért van megőrülve.kap még olyan Barbiet aminek szárnya van,meg pónit,ezek a slágerek mostanság.Ja meg társasjátékokat szeretnék venni neki képességfejlesztőket a Gekkoban is ilyenekkel játszanak és tök jók.de ezeket elosztjuk szülinap-karira.
Levinek meg hát pár rucit,meg valami rágcsáló játékot,mert már megeszi a kezét :lol:

Ruhák:
Már régen i smondtam hogy nekem unokatesóm varr gyerek és babaruhákat nagyon szépeket,vállalkozói szinten csinálja ő szab,és van 2 bedolgozója akik megvarrják.Anyagot te választhatod ki hogy milyen szinüt szeretnél,és hogy mekkorát.Én pl. tök szeretem mert Dorkának mindig kicsit hosszabb pólokat kérek,hogy védje a derekát.Ja és olcsóbb jóval mint a bolti áruk.

Holnap lesz biziosztás!
Tök jó fejek tegnap jött egy smsm-hogy 5-én 16-kor lesz.Arról volt szó hog y2 héttel elöbb szólnak,erre tessék.Anyum fehérváron lesz értekezleten,Balázs ugye most túlórázik ezerrel,Apu kamionos,maradt az anyós :? ,bár lekopogom mostanában rendi(mióta megszületett a Levi)...kicsit félek itthagyni vele őket,de nem tudom máshogy megoldani...

Pénteki talira sajna nem tudok menni,Balázs este jüön haza..Amúgy beszéltük Angival egyszer csinálhatnánk egy olyan talit is ami 8 után kezdődne?hum??? :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Reggelt!

Tali.

Hát most nem tom mi lesz még pénteken, mert felhívtam Győrt, hogy megkérdezzem, hogy lesz-e pénteken az Antali doki, mondták, hogy lesz, csak készüljünk, hogy sokan lesznek. Hétfő-keddet javasolták, de jöv héten Zoli éjszakás és akkor nem igazán tudunk menni. Nem piheni ki magát. És már vasárnap kezd. Egyszer Gerivel pénteken mentünk vissza, akkor nem voltak sokan, igaz 10 fele mentünk. Lehet most is megpróbáljuk így. Azért "sietnék" ennyire ezzel, mert most telik le a 4 hét amit krémezéssel kellett tölteni és mivel ilyen szteroid tartalmú ez a kenőcs, nem húznék még heteket ezzel, és kenni meg muszáj vagyunk mert mikor abbahagytuk elkezdett összébbhúzodni, akkor meg megint nem tudnák megcsinálni. Majd délután Zolival megbeszéljük, hogy is legyen.

Judit!

Én is bízom a pozitív végkimenetelben melóhely ügyben! Hát a hangszigeteléssel nem tudom mit szőröznek már, tényleg!

Hát a hambitól sokat vártam tegnap, azért nem volt rossz, csak még egy kis sajt hiányzott belőle.

EDB anyu!

El azzal a fránya fájdalommal a fejedtől. Nem lehet, hogy a csigolyákkal van baj és ezért érzed olyan furának?
Boldog szülinapot a hugidnak!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hugi videóját meg se nézem (bocsi) de ezek a figyelmeztető jellegűek, hogy nemsokáig lesz fenn- ezektől már eleve kinyílik az ember bicskája!
Amúgy is ezek a netes infók.... borzalom!

Ági01!
Azért nem értek egyet a "nem ismerjük a mellékhatásokat" érveddel, hisz a pneumococcus elleni prevenar védőoltás ami ugye tavaly lett támogatott, szinte sorba álltak/unk érte a doktoroknál a 2-3 hónapos babákkal, meg a nagyobbakal is, legalábbis én akikkel taliztam 90 %-a beadatta! Az is pár éves oltás, az is egy szövődmény (tüdőgyulladás) ellen véd! Ott miért nem lázadtunk? mert nem volt felfújva!Annak sem tudjuk a 10 éves intervallumos hatásmechanizmusát? nem?
Papád: lehet hogy minden évben megkapja, de minden évben túl is élte- szerencsére! Ha nem kapna oltást, lehet már súlyos szövődményei lennének, így meg - gondolom - könnyebben átesik rajta.
A h1n1 pont az erős immunrendszerűeket vitte el, nem a legyengülteket! Más - krónikus - betegségek mellett lett halálos a kór náluk, de az immunrendszerükkel nem volt gond!

Ha annó a lepra-kolera, spanyolnátha ellen lett volna védőoltás, sem adatjuk be? De, mert akkor még nem volt tv-retekklub, meg internet! És örült volna az a pár millió ember, meg a családja, akik elpusztultak benne!
Ez a véleményem!

Szilvianyu: most megyünk tanácsadásra még csak... (fel is kelt a tökim)

lola77

Hát lányok... mi lenne, ha törölnénk a napirendről az oltás témát?? :lol: Csak azért, mert mindenkinek meg van ugye a saját véleménye, döntése, én is rengeteget hezitáltam, de van itt három anyuka, aki az oltás mellett döntött, ne érezzék magukat rosszul a döntés miatt. Lehet, hogy a "nem oltatok" döntés a helytelen, amit én is hoztam, ezt majd csak az idő fogja bebizonyítani.

Még egy gondolat, aztán én "dugulok" a témáról. Tegnap találkoztam egy jó ismerősömmel, aki gyerekdoki asszisztens, és mondta, hogy a doki be lett "fenyítve" az ántsz által, hogy még véletlenül SE mondják anyukáknak azt, hogy ne adassanak oltást, mert a diplomájukba kerülhet. Ez azért elég durva szerintem. Persze, hogy az ember tanácstalan, hisz a saját és gyermekei életéről van szó, kibe bízzon, ha nem az orvosában, a szakemberben? Miért van megtiltva a szólás szabadság? Nem irigylem az orvosokat sem, de ez most ismét megerősített abban, hogy a legyártott 6 millió oltást szeretnék minél előbb eladni..

Lola: na, kíváncsi vagyok, mit mond K. Noéról. Szerintem nem adja be neki a 15 hóst. Akkor jöhet Noé legény jövő héten Bence úrral. :)

Gabi: de, lehet. Én még filóztam, hogy esetleg nyaki sérv vagy mit tudom én. De már jó lenne, ha elmúlna. Azért nem gondolok komolyabbra (agydaganat, bár őszintén, megfordult a fejemben az is), mert kb. 2-3 éve is volt ilyen, aztán elmúlt. Sokat segített a fogyás akkor és a nem idegeskedés.

Na megyek, alszanak a manók, felmosok addig még és előkészítem az ebédjüket.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: és most milyen állapotban van Dani kukija? Bencének változatlan, jobb, mint mondjuk fél éve, de hátra nem lehet húzni. A teteje van kint neki, teljesen. Csak hátra nem megy.

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Daninak is az teteje látszik, ez olyan fél centi és után a letapadás miatt nem megy hátra tovább.

Lola!

Egyetértek! De ami még mindig lényeg, hogy nagyon el lett rontva ennek a hírverése és ezért a sok bizonytalan ember. Egyik-másik (oltás-nem oltás) döntést is ugyanúgy el kell fogadni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Hu csajokén nem akartam ebből vitát nyitni,csak leírtam a véleményem.Bár sztem ebből azért nem lesz nem szólók hozzád :lol: De azért sztem az nagyon is benne van a dologban,hogy az állam sokat vett és túl szeretne rajta adni,azért hirdetik ennyire,hogy igenis adassuk be.De részemről is lezárva a téma,zárójelben jegyzem meg,remélem senki nem kapja el tőlünk!!

Gabi!
Nem írtam hogy tuti az ajándék az uncsitesónak,biztos örülni fog neki.Annó Dorkát mi is úgy tudtuk"lerázni" hogy van neki is egy nagyobb babája és azt pelenkázta amíg én a Levit!
A beszélő kutyus nálunk sem volt túl nagy sláger...

JÓ étvágyat az ebédhez!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Most csak gyorsban tudok jönni.

Megyek a TALIRA!!

LOLa
Szerintem jók a minimanós overállok,tavaly vettem ott Istinek még idén is azt hordja.Az áruk szuper.Egy volt a gond vele hogy gyenge volt a cipzár és lecsuszott mindig,de párom megcsinálta.De az anyaga jó.

Oltás:Mi sem oltatunk.POnt. :D

Klassz hogy Zsaniék már beköltöztek!!
Remélem mihamarabb tud jönni.
Vajon talira eljön?

BETTI

Kép
berna23

Végre találtam etetőszéket, az árban is jó, a többi ilyenhez képest, de valami horror a postai díja. Előbányászok valakit az ismerősök közül, aki Pesten jár-kel.

Tanuló kutyusból is találtam jó árút, de még nem válaszolt.

A csúszda is körvonalazódik.

Mamának a vezetékes telefon is.

Már csak be kell osztani két hónapra ezeket. Szegény párom, ahogy tegnap mondogattam neki, hogy miket gondoltam és kb mennyiért... Reakciója: akkor menjek túlórázni :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nálunk a kukihyelyzet:A makk negyede kijön,de nekünk nem a letapadás miatt nem megy hátrébb,hanem túl szűk a bőr.És ha erőletetném berepedezne.
A letapadás az olyan hogy tág a bőr viszont oda van sülve a makkhoz?
Bocsi de én ugye még csak a saját gyerekem fütyijét láttam.Komolyan már eszembe jutott hogy más fütyit is megkéne néznem,hogy most mi hogy is állunk. :oops:

Kép
berna23

Betti!

Nálunk úgy néz ki, hogy a bőr kicsit le lehet húzni és előbukkan a makk negyede mint nálatok viszont a makk "folytatásában" a fityma odatapadt bőre van. Semmit sem mozdul, mert szinte egybe van forrva. Úgy néz ki. Persze gondolom ez csak kinézetre ilyen és ezzel a szondás módszerrel ez feloldható.
Ha nektek viszont ilyen "gond" van, akkor lehet a krémet jó lenne használni, mert akkor az a "szűkösség" tágulna.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi
Értelek!Mondjuk lehet hogy letapadás is van nálunk,ugye nem látom,mert olyan szűk a bőr.
Krémet iratok,mert eddig csak a körömvirágossal szórakoztunk.
Nálunk még az is nagy probléma hogy abszolut nem enged hozzányúlni,ordit,apja fogja le.De ha nem huzogatnám neki akkor még pisilni se tudna annyira összeszűkül neki.

Kép
berna23

Sziasztok!

Megint kicsit lemaradtam..De mentségemre legyen, hogy szörnyű éjszakáink vannak és olvasni még tudok, de hosszabban írni nincs energiám..
Én nem tudom mi van ezzel a kispasival, de szörnyű, amit csinál.Éjjel visít, alig tudom kivenni az ágyából, mert feszíti magát, mintha hídba akarna lemenni, áthozom szopizni, közben ugyanúgy vergődik a kezemben és sikít. Ágyra megint laigh tudom lerakni, mert akkor is feszíti magát..Viszsavitelnél ugyanez, sikít egy darabig aztán elalszik,Biust megint felsírta éjjel, íy ő is köztünk kötött ki.. apközben meg egy percre sem enged el Antika, ha kijövök a szobából jön utánnam, kaopaszkodik a nadrágomba és hisztikél...

Nemsokára hívom az ántsz-t, hogy van-e már eredmény, már nagyon kíváncsi vagyok..

Biuséknál böliben ma volt fényképezés, azt mondta gondinéni, hogy ügyesek voltak a barátnőjével, remélem szépek lesznek a képek..

Csajok!

Van valakinek kipróbált tiramisu receptje? Azt is szeretnék csinálni keresztelőre, jövő vasárnap lesz..

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Olyan felsőt szeretnék, ami rövid, cici alá és, hosszú ujjú és vagy kötött, vagy pamut..A pamut olcsóbb.. :) Rövid ujjú blúzhoz kellene..Bár nagyon nagy kuss van az osztálytalálkozónkról...Remélem nem marad el, már nagyon várom, jó lesz picit kimozdulni, bár szerintem párszor rohanhatok haza szopiztatni .. :)

Örülök, hogy sikerült overállt venni, múltkor én is néztem ott és tényleg helyesek voltak.Én még várakozó állásponton vagyok.. Viszont elkészültek a sapik gyerkőcöknek, nagyon helyesek szerintem, már várom, hogy küldje a csajszi...Antónak még kesztyűt kellene szereznem, mert azt is rendeltem, de lehet, hogy a csaj nem tud ilyen picit készíteni..Majd teszek fel a sapikról képet..

Kép Kép
joosneagi

Kép

Kép Kép
joosneagi

Ja, és a két sapi 1200-be kerül...Méretre varrva, szerintem nagyon megéri....

Kép Kép
joosneagi

Készítettem pár képet.. :) Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Jági
Nagyon megérte az árát a sapik.A tescoban most 2000Ft az ilyen,és az egy darab!!
Ilyen termos anyagút én is nagyon szeretem,nem szúr úgy mint a kinaíban a kötött sapik.BRR..
Kicsi Antikám!Nem lehet hogy nagy baja neki a külön szoba is?
Már izgulok én is az eredmény miatt.Ird meg mindenképp!
Tiramisut én is csinálnék.Remélem irnak a lányok reciket. :D
Biussal együtt lesz a keresztelő?Vagy neki hugodék azok?
Anyudnál a lakók(akiknél begyulladt az erkély)megvannak?Vagy a tulaj kiköltöztette őket?

Betti

Kép
berna23

na még egy.. Kép

Kép Kép
joosneagi

Zabálnivalóak a gyermekek!!

Kép
berna23

Most hívtam az ántsz-t. Negatív a kaka. Aminek örülök nagyon, hogy nincs baj, de megint ott vagyunk, ahol elindultunk..:(

Betti!
Biusnak már volt keresztelője, még 4,5 hósan, ő még picurka volt akkor..Neki is a Hugim a kerianyuja..
Nem hiszem, hogy a szoba lehet az ok, mert eddíg is külön volt és nem volt probléma, csak kb. 2-3 hete van ez az iszonyat hiszti..Nem tudom, hogy mitől és ez kiborít..:(

Nem tudok anyuéknál a pirós szomszédról semmit, azóta nem hallottam róluk, hogy mi lett velük, de a lakók már előtte uis aláírást gyűjtöttek, hogy a tulaj tegye ki őket, mert koszosak...

Szerintem is megérte a sapi nagyon, csak már jönne meg...Amúgy nem vagyok türelmetlen.. :)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Ági:
szerintem nem indítottál vitát, ne aggódj! Csak mielőtt vita lett volna belőle, gondoltam fejezzük be a témát! :)
Dorka még mindig sokat babusgatja Levikét?

Betti, Gabi:
nálunk ennyi nincs kint a kukiból, bár Bencus ugye még csak 15 hónapos. 1 évesen nézte neki dokinéni, akkor azt mondta, nem lesz ezzel gond. Valahol lehet, hogy igaza van, mert jobb a helyzet, mint volt, de közel sem.
Betti, jót röhögtem, hogy csak Istike kukiját láttad. Hát az Uradét nem??? :lol: Jó, gondolom gyerekre gondolsz. Én is már megmutattam Lolának Bencéét, hogy nézze meg. :) Én is kész vagyok ettől a témától!!

Jági:
nagyon arik a sapekok. Nem tudsz vele egyeztetni, hogy nekem csak egy kis polár sál kéne Dórinak, sehol nem kapok csak sálat. Főleg ami a kabáthoz is megy. Vagy már elutaltad az árat neki?
Világos rózsaszínt gondoltam, de nem a leghalványabb babarózsaszín, hanem ami utána van.
Szuper arik a képek!

Lola vagy valaki, aki tudja Zsanka számát: küldenétek neki sms-t a péntekről? Még mindig nincs meg a száma.Szerintem akkor nem is olvasta, hogy anyatali lesz.

Sziasztok, megyek, tanulunk Emesével.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?