Sziasztok!
Most ertem haza a cukorterhelesrol. Annak ellenere, hogy vervetel volt nem volt borzaszto, egyedul a ketto kozotti ket oranyi varakozas keszitett ki. Gondolkodtam, hogy viszek magammal laptopot, de vegul nem volt kedvem cipelni, igy az elso oraban olvastam, viszont leesett a fejem az almossagtol (hat igen, hianyzott a tejeskave), majd a kovetkezo orat a korhaz melletti aruhazban toltottem. A veretel borzalmainak csokkentese erdekeben vettem egy kotott ruhat, ami nem terhesruci, de boven tagulni fog megfelelore szerintem, illetve Kristofnak egy nadragot.
Es Erik is kapott egy rugit sapival, bar nem terveztem. Viszont iszonyat lelkiismeret-furdalasom lett, hogy a pici babacuccok mellett en rendszeresen elvagtatok, meg sem nezem oket, hanem mindig csak a Kristofnak valo ruhakat furkeszem. Ugyhogy hoztam Eriknek is valamit.
Kivancsi leszek en is az eredmenyre, bar a cukrom miat valamilyen oknal fogva egyaltalan nem aggodom. Max jol meglepodok, ha magas lesz.
Ma delutan kirandulni megyunk, mar nagyon varom, ugyanis a kinai etteremmel kezdunk.
Azutan meg nemtom hova tovabb, Feri az okos es o a sofor, majd o megmondja.
Erusverus: megmondom neked oszinten, hogy en mar nagyon nem foglalkozom azzal, hogy itt mit mondanak az influenza elleni oltasrol. Eleinte nagyon erdekelt, csak egy problema van: van magyar tv-nk is, igy egyszerre aramlott felem a magyar es angol hozzaallas, cikkeket is szinten olvasom mindket nemzettol, igy mar akkora keveredes volt a fejemben, hogy elhataroztam, hogy kivonom magam a tema alol.
Most bevallom nektek, hogy a struccpolitikanak megfeleloen meg azt sem olvasom el, amit ti irtok rola, atugrom a hozzaszolasok azon reszet, ami errol szol.
Egyebkent bo egy honappal ezelott itt meg partoltak, oltottak volna a terheseket is. Az a gond, hogy iszonyat hosszu a varolista, elvileg heteket kell varni ra. Szoval en mar nem iratom fel magam.