Új privát üzeneted érkezett!

Ja és szobatiszta. Szerintem vagy kidobták vagy meglógott valahonnan.

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle: én is ezen akadtam fenn, hogy hírből se, és ha terhes leszel... Volt némi ellentmondás. :lol:

Szofi: nyugalom! Tudom, hogy hiába mondom. Már írtam, vagy nem? Hogy a férjem unokatesójánál meg a nagy fejjel volt a gond, Jól beijesztették, hogy vigye el a gyereket neurológushoz, mert túl nagy a feje. Aztán persze semmi baja nem volt, egyszerűen nekik családilag nagy fejük van. :wink: Gondolj arra, hogy ez csak ellenőrzés még mindig és nem kezelés. Inkább nézzenek rá többször, mint egyszer sem. Zselékre meg ne gondolj.
Jut eszembe, mindjárt felhívom a szemészetet időpontért.

Kép
Kép
tinu
 
 


Inci: szép cica. Csak én allergiás vagyok a macskaszőrre. :? Kopasz macsekod nincsen? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Kutyafüle!
De pont ilyen influs időben szerintem erre figyelni kéne!!!Hogy ne igyanak 1 üvegből!!!Mibe telne meccs előtt egy jó nagy feliratot rátenni h Dani,vagy Pisti vagy akárki!És ahogy leül,rögtön kiszúrná az ő üvegét,vagy rögtön nyomhatnák is a kezébe!!!Hiába mosol kezet,ha Dani meg viszi haza a cuccot....és ugye egy légtérben vagytok,sok mindenhez hozzányúl!Pl kilincs,csap,törölköző stb.Akár honnan rád ragadhat!!!!Én Dani helyébe felhívnám a közös üvegből ivás veszélyét!!!Gondolom más se akarja elkapni..... :roll:

annus11
 
 


Tinu :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


A fürdőszobában azt a helyet ő választotta ki magának azóta ott durmol.

Kép
Kép
incike
 
 


Inci!
Cuki cica!!!De ugye nincs kertes házunk....

annus11
 
 


Ó Annus, ezen túl vagyunk már nemegyszer. De győzködött, hogy nem megy. Ennyi. Így máshogy kell védekezni.
Tinu.Hát igen, ezért is írtam le utána, hogy nehezen menne. De ki tudja.Hátha meggyógyulunk egyszer végre mindketten egyszerre. Viszont azt meg nem tudni meddig tart ez az izé ki. Augusztus óta húzódik a dolog. És azt meg már tudjuk, hogy az én immunrendszerem csapnivaló.(Lásd az emberek 20-30%-a átesik a hepatitiszen és mindössze 5%-ban marad vissza. Na és kiben marad persze vissza????.... :? )
Ááá,nem agyalok.Megyek a dokihoz ma és megkérdezem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Incike!De édi cica!!!! Szagény.Én a múltkor fateromék előtt láttam két kóborló pici cicát.De hát nálunk most még szegény Stella se lehet itthon. Anyuméknál meg.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi, no pánik. Nem lesz semmi gond. Azt az időpontot kellene kicsit valahogy közelebb tornázni, hogy ne aggódd magad betegre addig. Ja, és TILOS addig a neten szörfölni a témában!!!!!!!

Pár napja a férjem mielőtt a fürdőben fúrt volna (mert az tényleg hangos), felhívta a szomszédokat, nem alszik-e a gyerek. Erre a bal szomszéd nekiállt az előbb fúrni-faragni-kalapálni. Már csak a gesztus kedvéért is ideszólhatott volna. Mert persze az én gyerekem alszik... :?

Kutyafüle, nincs ott egy lótifuti vizesnyolcas, aki figyelhetne erre, hogy mindenki a sajátjából igyon, vagy papírpohárból (mint a maratonfutók) vagy mittomén?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szép a cica!

Niki, igaza van Annusnak; a csapat közös érdekének kellene lennie, hogy ne kapjanak el egymástól betegséget csak azért, mert a palackból mindenki iszik. Ha mindenki kidől, nincs meccs se... :? És azt hiszem ez a legkevesebb. :roll:
Én is néztem az FP kutyust (bár szerintem enélkül is megtanulják a gyerekek a testrészeket...) a teszveszen is annyiért vesztegetik, amennyi most a Corában :shock:

Kép

Kép
adraci
 
 


Ja, bocs Kutyafüle, írtad már, hogy végigzongoráztátok a lehetőségeket... Akkor stornó. De szerintem egy családban nem lehet túl óvatosnak lenni. Mert vagy maszkban közlekedtek és meg sem érintitek egymást, külön szoba, szellőztetsz óránként stb. vagy édesmindegy, hogy a cseppfertőzésnek melyik formáját választjátok :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Én sem kertesben lakom, de szegény cicót nem hagyhattam magára. Alexot nagyon izgatja, de ő meg fúj rá így eléggé el kell őket szeparálni egymástól, hogy minden okés legyen. Nem akarom megtartani. A 2 gyerek+kutya éppen elég. Ezért keresek gazdit neki. Nagyon kis bújós, kedves cic. Marci elnevzte tegnap Cicili cicának.

Kép
Kép
incike
 
 


Na én már Tücinek sem vettem FP kutyát, Csongor sem kap. Kinéztem neki egy marha drága activity centert... Hát nem tudom, még gondolkozok rajta.
Holnap megyünk szemészetre. Lehet, odarendelem az uram, hazaviszi a kölköket és onnan mehetnék turiba. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Inci!
De édi Marci!!Én sajna nem tudok ide befogadni állatkákat....

Gyöngyi!
:evil: szomszéd

Kutyafüle!
Az a baj h emiatt nem is tudsz védekezni....na de mindegy,szerintem komolyabban kéne venni a csapatnak a dolgot!!!És nem csak most,hanem úgy általában.....Majd akor si ezt mondják ha mindenki 40fokos lázzal fekszik otthon???Szerintem ez olyan amit igen is meg lehet oldani,meg meg is kell!!!!Olyat nem is mondok h akkor Dani ne menjen meccsre...tudom h az rosszabb megoldás lenne!!! :roll:

annus11
 
 


Tinu!
Milyen activity centerre gondolsz?arra a kisasztalosra???Amúgy én se venné meg 10 ezer felett a kutyust,de ha már így leértékelték :wink: nekem tetszik,nyilván nem tőle fog megtanulni beszlni,de biztos jól elszórakozna vele! :lol:

annus11
 
 


Tényleg Tinu, milyen activity center? Tudod, most jön a Karácsony, adhatnék tippet a rokonoknak! :wink: (Nekem az a bajom a mostani gyerekjátékokkal, hogy olyan feleslegesek és nem eléggé fejlesztik a gyerekek képzeletét, gondolkodását, mindent készen a kezükbe adnak. Van konkrét babaasztal, -mosógép, -szék, -tűzhely. Minek ez? Mi régen pl. kineveztünk egy követ vagy egy fadarabot tűzhelynek és úgy is tökéletes volt a játék, sőt...) :roll:

na :arrow: flexibilis csövet vagy mit venni a mosogatóhoz :lol: aztán meg levegőzünk egyet az erdőn.

Kép

Kép
adraci
 
 


Hehe ajándék. Tavaly a sógoromnak agyag borospalack tartókat vettünk a pincéjébe karácsonyra. Egy elég nagy papírdobozba tudtuk csak homemade becsomagolni. Aztán rajzoltunk rá, meg kifestettük (csomagolás helyett). Miska (a kisfia) szobájában azóta megvan a doboz, ami az elmúlt egy évben volt már űrhajó, bolt, csónak, autó, ház és sorolhatnám :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus, én a védekezésen az oltást értem. Ááá,szerintem is nagyon gáz ez így a csapatnál.De addig szerintem nem veszik komolyan,amíg valakinek, vagy valaki családjának komolyabb baja nem lesz. Csak ne mi legyünk azok.Megvan a magunk baja így is. Áááá.Na meg ha kidőlök és nem tok tanulni, úszik az államvizsga is.És én BE AKAROM FEJEZNI A SULIT MOST! :lol:
Nekem nagyon tetszik az a kuty.És valami karácsonyi ajándokot mégiscsak kéne szerválni. És nincs ötletem. Meséskönyv, plüss és kisautó nem teszi be a lapját, mancsát és kerekét be hozzánk.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


http://www.fotexnet.hu/tulli_jatekaruha ... atekasztal

Mondjuk csak azért gondoltam, mert a játszóházban ilyesmi volt, csak láb nélkül (gondolom, az már lejött róla), és CSongor tök sokáig elvolt vele. Amúgy utálom ezeket a műanyag kütyüket.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nagydarab valami megint kizárt, mert nincs hova tenni. Szóval olyan játék jöhet csak,amivel el tud lenni de befér egy polcra.Kartondoboz kizárva. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na nekünk ez nagy. :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Egyedül egy hintalónak fogok majd valahol helyet szorítani,mert egész gyerekkoromban arra vágytam és sosem kaptam.Szal az kell!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nekünk is nagy. Tücinek néztem egy babaházat, még jó, hogy olyan drága, hogy szóba se jöhet, mert különben az uram első kérdése az volt, hogy hova tesszük? :lol: Ugyanebből a megfontolásból nem kapott TÜci olyan pörgős fotelt sem tavaly, ami van az Ikeában is, hogy nem tudjuk hova tenni.

Kép
Kép
tinu
 
 


A hintaló nálunk apósoméknál van Úrhidán. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


http://babanet.hu/hol-mi/jatek.php Ezek tetszenek.Kicsik és adnak hangokat meg minden.Nem hiszem, hogy tényleg tanít, de leköt és szórakoztat.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Incike! De szép a cica! Én simán befogadnám, de a férjem már a saját macskánkat is folyton ki akarja dobni. Nem egy állatbarát. :? A teknősöket meg egyenesen felajánlja mindenkinek aki belép nálunk az ajtón. :shock:

FP kutyát én vettem Aminának, még most is szokott vele játszani, Mira meg tágra nyílt szemmel nézegeti, meg hallgatja. Bejön neki, csak most már rossz benne az elem, ezért általában az ABC-t csak az F-ig énekli. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 



na ebben egyet értek Adri!
Nekem az ágyam folyton kamion volt...ne kérdezzétek mért játszottam mindig kamionosat :lol: :lol: És valószínű h ittt se lesz babakonyha meg hasonlók....hacsak tesómék nem selejteznek le vmit,de h hova tenném...passz!Én is inkább az itthon levő dolgokból "építkeznék" :lol: Hintaló nekünk mamáméknál van!Anno az összes unoka azon játszott,be volt dobva a közösbe! :wink:

Viszont játék kell,hiszen ezzel is fejlődik!Az uram nem értette minek a gyereknek tornáztató,meg csörgő...aztán mikor látta milyen élvezettel fedezi fel a gyerek,rájött :wink:

annus11
 
 


Reni: igen, nálunk is sláger még mindig a tanulószék, bár már lent van Úrhidán ez is, hogy ne is foglalja a helyet. A FP-telefon annyira nem jött be, meg a sütifaló van még. Most épp nem annyira játszik vele Tüci, de egy ideig ment nagyon. Majd CSongor megszakérti gondolom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle!
Ezeket én is néztem a múltkor,de látod,ezek is "drágák" és műanyag,akkor megéri a kutyus,nem???De vmi ilyet Iza is fog kapni a jézuskától :lol:

annus11
 
 


Lányok, köszönöm a támogatást és a jókívánságokat... Közben felhívtak a neurólógiai rendelésről, hogy lemondás miatt már 17-én tudnak fogadni... De még az is 2 hét.
Adri, Csani feje 2 hét alatt nem nőtt, és jelenleg 41,5 cm. Születésekor volt 32. Én a neten azt találtam, hogy ez tök jó, szóval nem értem... Gyöngyi, sajnos már neteztem... :oops: A kutacsa ujjbeggyel tapintható.

Esztó, sajnálom a tolvajokat... :evil:

Lányok, Csani a baba Hipp baracklevet se hajlandó kanálból megenni. Konkrétan a végén már bőgött, ha a szájába akartam tenni. És ha sikerült, akkor meg az egészet kiköpte undorkodó képpel. Most mit csináljak? lehet, hogy ahogy Hean mondta, nem érett más ízekre, és várjak? Vagy próbáljam meg az itthon készített püréket adni? Volt még bárki, akinek a gyereke nem szerette se az almalevet, se a baracklevet?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: hagyd, hadd érvényesüljön Csani. :D Szerintem próbálkozz pürékkel, mikor betölti a 6 hót. Lehet, zöldséggel érdemes kezdeni inkább (sütőtök).

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi!
Iza feje születéskor 33 cm volt,most meg 41!És ő ugye nagyobb is!!!!Igaz a fejét most mérték először mióta megszületett,én mértem neki itthon,és pl én már egy ideje ennyit mérek neki!Meg Izának olyan "hülye" homloka van,attól függ hol mérem le,mindig mást sikerül mérnem....szerintem ez nem olyan kicsi fej :roll: vagy aggódjak én is??!!!

annus11
 
 


Csongor feje kicsit idősebben, mint Csani most volt 43 cm. Szerintem ez nem nagy különbség.

Kép
Kép
tinu
 
 


Halihó!

Jók a friss képek a manókról! Végre látjuk Marcit mosolyogni! Csongi édes-tollas! Panndi lányok gyönyörűk, csakúgy, mint Álmi!
Jaj, ha kihagytam vkit, bocsi.

Szofi, minden rendben Csani buksijával, ezt fogják elmondani a csekkoláson is! Férjednek drukk!
Pénteken megyünk mi is, a beígért lánnyal!

Amúgy paráztatást nálunk is próbálták: múlt héten, mikor a védőnő jött -term. bejel. nélkül- , a füzetében megnézte, h Blanki súly-hossza milyen százaléra esik. Kevésnek találta- mondtam neki, h féléves korára simán meglesz a duplázás, mi a gond? Mindegy, lesz*om, nem is értem, kínlódik itt mindig, h mit kérdezzen/mondjon.

Anyu reggel ment el, megittam a maradék kávét, amit főzött. Nem kellett volna, jó hányingerem van tőle. :?

Játék ügyben: nagyon tetszik ez a hinta, amit Panndi linkelt, karácsonyra szupi lenne. Bár a férjem bokszzsákot szeretne a meglévő akasztóra, de nem az lesz. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szofi! Boro a levet nem "ette"! a puret igen! sztem probald meg.. reszelj kis almat vagy ilyesmi, hatha!
a feje meg szep :) ne aggodj,inkbb ellenorizzek feleslegesen :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


na megmértem!Határozottan 42 cm a feje,szerintem elnézte az új csaj!Bár én ezen az 1 centin nem aggódom!

annus11
 
 


Alapvetően én játékellenes vagyok.Meg is lett mondva, hogy mindenkitől vagy egy nagyot, vagy két kicsit.A nagy alatt olyan 5e Ft-osat értek.A kutyust nem venném meg 11-ért, de így 7-re leárazva nagyon jó.
Egyébként tök tanácstalan lennék mit is vegyek neki.Mert meg akarom tanítani, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól, de én is mindig olyan nagy izgalommal vártam, hogy mit rejt a csomag, nem akarom ezt elvenni tőle.
Egyébként minden játék horror áron van. :evil: :x Ha nagyobb lesz egyébként könnyebb lesz választani,mert társasjáték minden mennyiségben lesz, meg bicaj, korcsolya,stb.Ezek értelmesek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mi is tegnap voltunk.Minden ok, megkapta az utolsó Engerixet.De nem tudták megmondani mikor csinálnak kontrollt, mert a mi dokink szabin volt. 7270g, 71cm, 44 a fej is és a mellkas is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na szóltam Daninak, hogy tetessen el ilyen izéket a Corában,mert félek, hogy mire manóval kivergődünk elviszik mindet.Remélem sikerül.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


na itt, -Lilókám ma kicsit már kikészített, annus szavaival élve: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

1, kurva szar kedvvel ébredtem nem tudom mivan,lehet az időjárás, de curva ingerlékeny vagyok
2, lili nyügös, nem tudom miért , alig akar enni és csak a cici csak a cici csak a cici, pedig sose akart i.sz. szopizni
3, broáf, kivan a férjemből is a kisfaszom, mert mondja hogy kupi van de nem segítene, sőt még elő is hagyja a cuccait, ő inkább ledől mert fáradt...de este f9kor még el tud menni edzeni, meg neki most nincs kedve pelenkázni,fürdetni, tejóég milenne ha én mondanám hogy tessék nincs kedvem szoptatni :twisted: :twisted:
4, anyósom kikerget a világból, miért csak ő tud úgy belenézni a babakocsiba hogy lili felébred, miért kell minden nyikkanásra úgy reagálni hogy"jajj édeskicsi prünytümünytyüm mi a baaaaaaaaaaaaaaj, anya nem segíííííttt, jajj miért síííííííííííííííírsz és mindezt ilyen nyávogó hangon!
5, nem takarít, bakker has én fel tudok törölni minden nap 2szer domestosos vizzel akkor ő heti egy alkalommal amnikor jövünk miért nem tud???!!! azt mondja nincs ideje, a fszt nincs, ha meg elkezdek felmosni hogy Lili szőnyegét le tudjam rakni felháborodik
6, lili tüsszög picit, erre hogy megfázattam a gyerek, ÉN! mert otthon a habtapin van, meg amikor sétálunk nem öltöztetem fel (hujjú body-harisnya-rugi-overáll, mindez egy 8 cm vastag báránybundában)
7, kivan amiért nem főzőcskélek lilinek, meg azon is hogy lili nem eszi azt meg amit ő csinál neki. és ennek is én vagyok az oka!
tipikus van sapka-nincs sapka!

ennyi, sorry, kidühöngtem... :twisted: :twisted: :twisted:

amúgy, voltunk védőnéninél , Lili 7520 gr, 69 cm (2 hete 7100 volt szóval 420 gr-ot hízott 2 7 alatt :shock: :shock: :shock: ) modntam neki h l.ili már csak 4szer szopizik,szerinte nem baj, de én úgy aggódom, mert mindenhol azt írják hogy egy 6-12 hós gyerek tápszer/anyatej szükséglete 500-800-1000ml... :shock: :shock: dehogyanmá!

szofi, semmi baj nem lesz,. nyugi!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Édes, imádom, szerelmes vagyok!!!!
Hátranézek a plédre, hát manó nyúlkál az asztalterítőlelógó széle felé.Rászólok, hogy azt nem szabad, erre elvigyorodik rám.Hát lehet rá haragudni???? :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi! Bogyónak legutóbb 1 hónaposan mérték meg a fejét. Azóta egyáltalán nem... Szóval: fogalmam sincs, hogy jó, vagy nem jó. Szerintem ne idegeskedj! Kutacsról meg annyit: Nagylányunknak már születéskor is alig volt kutacsa. Nem volt vele semmi gond. Kis keményfejű csajszi -minden szempontból ;)

Kép
szkitty
 
 


Niki, szegénykém!Akkor ez most jól összejött. Hát nem is tudom mit mondjak.Én a múltkor azon mérgelődtem, hogy Dani mindent megcsinál,amit mondok neki, de magától semmit. Lehet,akkor örüljek ennek????
Anyósod meg gáz.Ezt nem megérteni????!!!!
Vegyél 10 nagy levegőt, dobj be valami édességet, és hátha utána jobb lesz.Nekem ez szokott segíteni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


már lecsúszott egy csomag békás gumicukor :oops: :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Barbi -és aki még írta: Szerintem ha szopik még a baba, nem kell tápszer neki. Miért akartok mindenképp adni +ban? Nálam a gyerekeknél mindig úgy volt, hogy ahogy csökkenni kezdett a tej mennyisége, ill. egyre kevesebb lett a gyerkőcnek a tápag., egyre több más kaját kapott (zöldéség-gyüm, főzelék, pép, stb...) A dokink szerint is ez a szöveg, hogy "1 éves korig mindenképp tápszer kell a babának" csak a tápszergyártók hülyesége. Ha naponta 1-2x szopik, nem kell. Teljesen normális dolog, hogy ahogy nő a baba, egyre több és több "rendes" kaját kap, majd ezzel II-an fokozatosan csökken az anyatejes étkezések száma...

Kép
szkitty
 
 


Mniki! Ne idegeskedj, nem éri meg! Mosolyogni -aztán lesz*ni. :)
A békás gumicukor fini .) De én nem tudnék egy zacsival megenni :shock:

Kép
szkitty
 
 


nekem lement, és 200 gr-os volt :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Na, pont ilyet vettem teszveszen:

http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=8278

Tök újnak néz ki. Eredeti huzattal, és 13ezerért. :)
Remélem, jó lesz... :)

Kép
szkitty
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?