na itt, -Lilókám ma kicsit már kikészített, annus szavaival élve: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
1, kurva szar kedvvel ébredtem nem tudom mivan,lehet az időjárás, de curva ingerlékeny vagyok
2, lili nyügös, nem tudom miért , alig akar enni és csak a cici csak a cici csak a cici, pedig sose akart i.sz. szopizni
3, broáf, kivan a férjemből is a kisfaszom, mert mondja hogy kupi van de nem segítene, sőt még elő is hagyja a cuccait, ő inkább ledől mert fáradt...de este f9kor még el tud menni edzeni, meg neki most nincs kedve pelenkázni,fürdetni, tejóég milenne ha én mondanám hogy tessék nincs kedvem szoptatni
4, anyósom kikerget a világból, miért csak ő tud úgy belenézni a babakocsiba hogy lili felébred, miért kell minden nyikkanásra úgy reagálni hogy"jajj édeskicsi prünytümünytyüm mi a baaaaaaaaaaaaaaj, anya nem segíííííttt, jajj miért síííííííííííííííírsz és mindezt ilyen nyávogó hangon!
5, nem takarít, bakker has én fel tudok törölni minden nap 2szer domestosos vizzel akkor ő heti egy alkalommal amnikor jövünk miért nem tud???!!! azt mondja nincs ideje, a fszt nincs, ha meg elkezdek felmosni hogy Lili szőnyegét le tudjam rakni felháborodik
6, lili tüsszög picit, erre hogy megfázattam a gyerek, ÉN! mert otthon a habtapin van, meg amikor sétálunk nem öltöztetem fel (hujjú body-harisnya-rugi-overáll, mindez egy 8 cm vastag báránybundában)
7, kivan amiért nem főzőcskélek lilinek, meg azon is hogy lili nem eszi azt meg amit ő csinál neki. és ennek is én vagyok az oka!
tipikus van sapka-nincs sapka!
ennyi, sorry, kidühöngtem...
amúgy, voltunk védőnéninél , Lili 7520 gr, 69 cm (2 hete 7100 volt szóval 420 gr-ot hízott 2 7 alatt
) modntam neki h l.ili már csak 4szer szopizik,szerinte nem baj, de én úgy aggódom, mert mindenhol azt írják hogy egy 6-12 hós gyerek tápszer/anyatej szükséglete 500-800-1000ml...
dehogyanmá!
szofi, semmi baj nem lesz,. nyugi!