Sziasztok!
Nagyon jók a képek!
Zizi,
voltatok ma? Beni még mindig náthás, úgyhogy sajnos ezt is kihagytuk. Egyébként mi eddig 3szor voltunk és mindig ugyanazok a dalok, mondókák voltak és ugyanaz volt az óra menete. Azért remélem ez idővel változik egy kicsit.
Örülök, hogy minden rendben Flórával, majd csinál mindent a maga idejében. Biztos beindul majd lassan a forgás és utána nem lesz megállás
Kiderült már valami az allergiáról? Én is csináltam ezt a diétát. Nem volt valami felemelő.
Zita,
nekünk már teljesen lent van a kiságy. Azóta persze még jobban fáj a derekam. Én elég alacsony vagyok és így elég nehéz ki-be emelgetni Benit, főleg akkor, ha elaludt és megpróbálom óvatos berakni az ágyba. Na ez sosem sikerül
Szonce,
Ádám is hatalmas nőtt. Majd írd meg, hogy mit mondott a neurológus.
Mi is voltunk dévényesnél egyszer, de ez a nő nagyon normális volt és ő nem is akarta, hogy járjunk, mert nem szereti feleslegesen kínozni a gyerekeket, szóval ő nem a pénzre hajtott, persze vannak kivételek...
Millye,
András nagyon ügyes. Tényleg látszik, hogy sokat foglalkozol vele.
Zsuzsa,
minden elismerésem ehhez a sok mindenhez. Nekem fele ennyi energiám sincs. Anyukádat sajnálom, majd írd meg, hogy mi történt. Projekt ügyben mennek a drukkok, ha van fejlemény azonnal számolj be róla, nehogy lemaradjunk a dolgokról
Kati,
most, hogy ilyen közel van Milán szülinapja, eszembe jut néha, hogy milyen kis pici volt. Bár nem volt túl felemelő akkor nekem a kórházban, de valahogy mégsem maradt rossz emlék. Pont jó volt, hogy ti is abba a szobába kerültetek
A torta biztos nagyon finom lesz.
Kriszta,
szoktunk Benivel együtt fürdeni a nagykádban, de ott én még nem merítettem le a víz alá, csak locsolni szoktuk a fejét. Néhány gyakorlatot azért csinálunk vele, de ő igazából jobban élvezi, ha csak az övé a terep és forgolódhat, az úszást, lebegést a nagy vízben élvezi igazán. De szerintem mindenképp érdemes otthon gyakorolni, ha még nem mentek úszni, az is sokat számít.
Szilvi,
hívom majd Verát, aztán téged is. Csak még mindig folyik Beni orra, de nagyon remélem, hogy a hét második felére már kigyógyul belőle.
Rólunk annyit, hogy pénteken Beni egyedül felállt. Eddig csak belém kapaszkodva próbálkozott, de most a dobozánál, meg a járóka rácsnál teljesen önállóan sikerült neki. Azt hiszem véget ért a nyugis időszak (na persze nem mintha eddig az lett volna
). Még nem ült fel egyedül, úgyhogy ő is megcserélte a sorrendet.
Keresztelős képek:
Na itt már unta, de jól elszórakoztatta magát és minket
Reni