Voltunk a dokinál, kutacspara tovább tombol...
Nem nőtt a gyerek feje, és mivel ezzel normál értékek alsó határára került, azt mondta a doktornő, hogy mindenki megnyugtatására beutalja neurológushoz. Nov. 26-ra már van is időpont - Magyar egészségügy, addigra megzavarodok, de az ugye kit érdekel.
Összeszedtem magam, és megkérdeztem, hogy mi van, ha esetleg tényleg túl gyorsan záródik, és ez gátolja az agy fejlődését... A nő kifejtette, hogy akkor zselészerű anyagot fecskendeznek a gyerekem koponyavarratai közé. Nem vagyok egy ájuldozós típus, de ekkor elkezdtem pontokat látni, és muszáj volt belekapaszkodni a férjembe. Még jó, hogy ott volt! Aztán még a dokinéni megnyugtatásként közölte, hogy ez egy gyakori dolog (kicsi kutacs kicsi fej), de csak egyszer kétszer okozott olyan problémát, amihez befecskendezni kellett... Próbálok józan ésszel gondolkodni, és hiszem, az eszemmel, hogy nem lesz baj, csak ez a mázsányi kő ne lenne itt a mellkasomban...
Tinu, én szivesen mennék, de csak gyerkőccel tudok, és az olyan macera. Esetleg babakocsival...
Az interjú eredményéről jövő hét elején értesítenek, és akkor ha igen, akkor már ajánlatot is tesznek... Tehát ez már tényleg a végső döntés. (Öt körös kiválasztás volt...)
Annus, bármit hozhatsz, sütit, üdítőt, mindegy! Ez a többieknek is szól. Szerintem nem gond, hogy tészta az ebéd, és lesz süti is... Nem tudom van-e köztünk vegetáriánus, de arra gondoltam, hogy még lesz fini reszelt sajt meg tejföl, és lehet enni azt is, úgy már tuti elég lesz mindenkinek másfél kiló tészta, nem? Réka, a pizzát meg majd elsütheted otthon!
Nem leszek egész nap a konyhában! A bolognai szószt szerinmtem előre megcsinálom, reggel a tepsist beteszem a sütőbe, és akkor majd csak a tésztát kell frissen megfőzni! és most közlöm, hogy sem én, sem a mosogatógépem nem akar 15 emberre mosogatni, ezért ha nem sértek meg vele senkit, műanyag tányér lesz...