Sziasztok, köszönjük, hogy szorítottatok mára, végre itthon vagyunk!
Egyik szemem sír, másik nevet, ugyanis minden jel arra utal, hoigy jól működnek Bálint veséi, viszont most egy totál más helyen vélték felfedezni a jobb vesét
Egész potosan nem jobbra lent, hanem balra fent.... A köldök felett van, és inkább a bal oldalon, keresztben, szóval inkább két bal veséje van...
, melyek idővel összenőhetnek, pontosabban kialakulhat egy híd közöttük....
Nem tom, ha egy 4. doki is látná, hol találná meg a veséjét... De nem vándorvese, azt 100%-ig kizárták. Azt is megmutatta az ottani Uh-s, hogy miért láthatták jobbra lent 2 hónapja( a vizsgálófejet rosszul tarthatták).
egyelőre teendő nincs, 1 év múlva kontroll és izotópos vizsgálat.
Egyébként nagyon ügyes volt Bálint, oda-vissza végig aludt, jól tűrte a 2 órás várakozást (még jó, hogy időpintunk volt...), csak mire bejutottunk, már fáradt és éhes volt, úgyhogy azt már végigsírta.
Levezetésképp ikeáztunk egyet...
Ja, és Bálint igazi kommandós lett, már métereket tud kúszni
Szabi ma nagyon nyűgös volt a bölcsiben, sokat sírt, de aztán örült a tatájának, mikor ment érte. Ő is olyan kis ügyes, és olyan jó testvérek, az elmúlt pár napban igazi kis cinkosok lettek
Mindig nevetnek, ha egymás mellett vannak, piszkálják egymást, öröm nézni!
Vera, megértem, hogy Bencévl nem várta ki Ákos a sort.... Ktasztrófa, ami néhol megy!
Tudtátok, hogy akár a Telki magánkórházba is mehetsz vizsgálatra? magát a vizsgálatot a TB fizeti, neked az ellátást, szobát stb. kell állnod.
Judit, ma még tudsz írni?
Jaimee, ugye egyből dobsz képeket? Már úgy megnéznélek benneteket!
Oltás: én is az "inkább nem" táborba tartozom... De ha a dokinénink elgondolkodik rajta, akkor inkább újból rákérdezek.
Olga, a szomszéd néni nagyon intenzíven képvislte Balázs érdekeit
Most már egy jó sztori, de akkor gondlom nem esett túl jól... Drukk a vizsgához!!!
Szami, én is próbálok ilyen következetes lenni...
Máténak valami lmény-ajándék? Eg yutazás Veled vagy Apával, ilyesmi....
Niki, Dorka újra oviban? Katánál maradt a a"csak"orrfolyás?
Ja, a hajam: már csípem, hiogy skkal rövidebb!