Új privát üzeneted érkezett!

A Müllerben most P-Szo-V Joy újságban lévő kuponnal 20% kedvezményt adnak a vásárlás végösszegéből!!!
Én szeretnék egy csomó mindent ott beszerezni karácsonyra, végülis játékon kívül is van sok jó dolog, parfüm, írószer, ajándéktárgyak, karácsonyi díszek, néhány háztartási cucc is ;)

Jaimee, nekem is rengeteg ötletem van, de hát nem kaphatnak meg mindent, így szelektálni kell erősen. Csak mind olyan jó és alig tudok választani :)
Réka sztem is tiszta te vagy, főleg a legutóbbi képen ;)
Meghívót viszont nem kaptam, pedig küldtem ám privit! Kapok? ;)

Katlina, de jó neked!!!
Én is szeretnék kozmetikushoz járni sűrűbben (negyedévente ha eljutok), pl. simán bírnék hetente masszíroztatni. De ez egyelőre csak álom, nincs kire bíznoma gyerekeket :roll:
A tesóm pl. fodrász és még hozzá se nagyon jutok el, mert csak Jázminnal tudok menni, ő meg ritkán bír ki 2órát mikor festjük a hajam. Így most is házilag szőkítettem barnából. Nem mondom hogy tökéletes lett, mert vöröshagyma színű lett a hajam :lol: Tesóm szerint ilyen hajszínt nagyon nehezen lehet festéssel direkt elérni, pedig sok vendége szeretne. Úgyhogy most különleges színű hajam van :D

Szami
, hogy bírod napi 4-5óra alvással? :shock: Mondjuk mostanság én is keveset alszom, éjjel olyan 6-7órát csak, de ha tehetem, néha du. ledőlök a gyerekekkel egy órácskára :oops:
Én nagyon sokat tudnék aludni...

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Mostmár végképp nem tudom, mit csináljunk ezzel az influenza elleni oltással. Eddig határozottan azt gondoltam, hogy nem oltatok be senkit és magamat sem. Mostmár kezdek megijedni a hírek hallatán, bár gyanítom, hogy ez a cél. Ráadásul ma dokinéni is azt mondta, hogy tényleg nagyon rohamosan terjed és hogy, már Ő sem biztos benne, hogy nem oltatják be magukat. Ti mit csináltok?

Kata: Azért nem viszem ilyenkor Katát bölcsibe, mert Neki nagyon alaposan kell tisztítani az orrát, hogy ne menjen a fülére. ott meg nem fogják Neki szívogatni. Piros a torka, de a füle most jó.

Dorka: Drukkolok Nektek én is mára. Bálint édes az apja nyakában.

Jaimee: Mikor teszel képeket?

Szami: Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen következetesen be tudod tartatni az alvási szokásokat.

Majd még jövök.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Niki: Nincsenek még képek. A héten kapjuk meg őket DVD-n. :wink: Látni már láttunk belőle ízelítőt, szépek lettek.

[quote]E írta:ddig határozottan azt gondoltam, hogy nem oltatok be senkit és magamat sem. Mostmár kezdek megijedni a hírek hallatán, bár gyanítom, hogy ez a cél.


Ugyanez a véleményem, érzésem.....Ráadásul a kismamák esetében nincs is egyöntetű vélemény. Ahogy a dokim szavaiból kivettem, oltás ellenes, de majd rákérdezek azért....
jaimee1
 
 

 
 

Vera: Neked már ment meghívó....de akkor majd próbálom újra. Biztosan jó az email cím?

Most az esküvő előtt volt egy órás hidratáló arcmasszázsom. Húúúúúúúúúú, hogy az milyen jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elengedtem fülem farkam. :lol: :oops: :lol:
jaimee1
 
 


Oltás: mondják, hogy nagyon terjed, meg világjárvány stb.stb. ....és ha elkapja valaki akkor mi van? 3 napig lázas meg köhög? Ha meg valaki ténylag nagyon beteg és egy megfázástól is meghalhat az esetleg meghal? Én arra lennék kiváncsi, hogy mivel jár? Mi van ha elkapjuk? Erről senki nem beszél, csak hogy iszonyatosan terjed.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Andi: Sztem a szövődményekbe halhat bele az ember....de több ismerősömnek van orvos rokona, mind azt mondja, hogy ez sem veszélyesebb, mint a sima influ. Nahát legyen okos az ember....
jaimee1
 
 


Teljesen egyetértek Andi!!!!! ;)
Ez "csak" egy influenza. Gondolom többen voltatok már influenzásak. Ez is egy, csak ez egy másfajta. Én nem félek egyáltalán.
Szar lenne ha elkapnánk, de én sem gondolom hogy akkor meg is fogunk halni. Akik eddig meghaltak azoknak mind volt más bajuk is, nem?

Niki, Orosz Á. mondta azt hogy lehet oltatnak ők is? Voltatok Katával ma de.?

Jó ez a karácsony visszaszámlálós vonalzód Andi! ;)

Szami,
még az előbb én is akartam írni hogy jó hogy ennyire következetes tudsz lenni az alvással kapcsolatban! Én most nem, mert nem bírom hallgatni ha ordít :roll: Úgyhogy továbbra is altatunk, majd megy a kiságyba, külön szobába és mikor először ébred akkor vissza hozzánk reggelig :oops:
De eddig, mikor pici baba volt még, ha 5ször kelt egy éjjel, akkor 5ször mentem át szoptatni és tettem vissza a helyére. Csak most tényleg nagyon sír a kiságyában :( Azt mondta amúgy hogy pók van az ágyában, meg egy béka és egy boszorkány :shock:

Én viszont az evésben vagyok nagyon következetes, nálunk csak az étkezőben lehet enni, asztalnál ülve ;) És nem is mennek el soha, ezt szokták meg, eszükbe sem jut máshogy ;)

Jaimee, szilagyi76kukacpr.hu az e-mailcím vagy ami itt van feltüntetve a profilomban ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Hali!

Andii: azt mondják, hogy uazok a tünetei, mint egy minden évben végigsöprő influ vírusnak... magas láz, köhögés, végtag fájdalom... mindenféle... néhány napig. Én sem gondolnám, hogy veszélyes lenne... csak azoknak, akiknek egyéb szervi problémájuk is van. Szerintem. A mi dokker nénink azt mondta, hogy ha akarjuk Bencének beadja az ovi miatt a védőoltást, de Marcinak semmiképpen, uis ilyen korú gyereken még egyéb influ elleni oltás sem volt még tesztelve. És ez a H1N1 elleni vakcina majdnem uaz, mint a snassz mezei influ elleni oltás, ezért merik azt mondani, hogy nincs mellékhatása. Na... és még ami eszembe jutott... tegnap vittem apám szokásos heti vizsgálatára a MÁV kórházba... és egy liftben utaztunk egy kb. 17 éves fiúval (tolókocsiban), akiről a liftes elmondta miután kiszállt, hogy gyerekkorában kapott oltástól lett értelmi és mozgás fogyatékos... no comment tovább az oltásokról...

Jaimee: már így is van mit bepótolnom olvasásilag... khmmm lehetne?! :wink: :lol:

Szami: úhh a 4-5 óra elég kevés... én a 8-9-re szavazok... Alvás terén én is szigorú vagyok és én is magam (magunk) miatt.

Kati: ezek szerint te kozmetikus vagy fodrász vagy? Bocsi, ha már írtad, én meg nem figyeltem.

Dorka: ha tudsz gyere, írd, mi volt Bálinttal!!!

Niki: Katának a fülére megy a takony? Az nem túl jó.

Vera: várakoztatás... a fül-orr-gégészetről nem egy szülőtől hallottam, hogy a mandula műtéteknél nem ritka, hogy először a felnőtteket csinálják meg... és kb. déltől, ebéd utántól a gyerekeket, akik természetesen nem ehetnek, ihatnak az altatás miatt...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Niki, Andi, én is kb itt tartok oltás ügyben. Eddig nagyon ellene voltam, de egy picit elbizonytalanodtam. Hallottam, hogy majd a szülőknek nyilatkozniuk kell, oltsák-e az iskolában, óvodában a gyereküket. Mi van, ha csak én (vagy kevesen) nem akarjuk? Nem mondják-e azt, hogy miattunk lesz járvány? Tényleg nem betegesek a nagyok (egy év=max. egy betegség), melyikkel teszek nagyobb kárt? A mi doktor bácsink a sima influenza elleni oltást soha nem javasolta az enyémeknek.

Vera, ne is emlegesd a Müllert... főleg a férjemnek ne... :roll: Olyan édességeket találtunk ott... :oops: Egy kisebb vagyont "vertem el", pedig Annának ugrottunk be Tündér Barbiért...

Erika, már lyuk nő az oldalamon a kíváncsiságtól :wink: :lol: Egy órás arcmasszázs?! Na, ez mostanában álom marad. Bár van egy olyan tervem, hogy minden héten egy délelőttömet szeretném gyerek mentessé tenni, mert időnként már én is érzem, hogy fáradt vagyok. Pedig szerintem én is Duracellel működöm :lol:

Mi nem csináltunk képeket, a gépünk a tesóméknál van kölcsön, ha a barátnőm valamikor átküldi az ő gépükkel készültet, hozok majd.

A délutánom szabad :lol: (na, jó, ez annyiban igaz, hogy Csaba elvitte magával Békésre a lányokat, így nyugodtan tudok tanulni Mátéval, kipakolni a táskákat, mosni, teregetni, már sül a krumplis - baconos muffin)

A zenés fórumon lassan elkezdünk készülni a karácsonyra: frissül folyamatosan ez a rész, úgyhogy még időben szólok, nehogy valaki lemaradjon vagy az utolsó pillanatban kapjon észbe!

Én Mátéval vagyok nagy bajban a karácsonyi-szülinapi ajándékot illetően. Olyan nagyfiú már!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Vera: Elment újra! Nem lehet, hogy spam-ként kezeli a rendszered? Nem tőlem megy a meghívó, hanem a freeblogtól.....

Kata: Ment! :wink:

Oké, csak ha egy hírös genetikus azt mondja, hogy kismamák fognak meghalni és beteg babák fognak születni százával.....nem csoda, hogy az emberlánya aggódik.

Szami: Ja, lemaradt. Hát én 6 óra alvás alatt zombi vagyok... :oops: :oops: :oops: Jaj, küldtem privit.
jaimee1
 
 


Jaimee: tössszzzz :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Köszi az oltásos infót: egyenlőre én nem érzem fontosnak, aztán lehet, hogy majd később átgondolom.

Alvás evés.... hát mi Majánál nagyon következetesek voltunk. Most viszont.... :oops: Finoman szólva sem.

Szami már biztos írtad, de mi az a zenés oldal?

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Ja és köszi a vonalzós dicséreteket! Én is úúúgy szeretek ránézni!

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Na, mit olvastam egy perce:Meghalt egy 15 éves fiú Szolnokon, akit a H1N1-vírus fertőzött meg - jelentette be az egészségügyi miniszter. A fiú a veszélyeztetett csoportba tartozott, sok betegsége volt...

Andi, írok privit az oldalról.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Vera, biztos más lenne, ha ordítana, azt én is rosszul viselem, lehet, hogy csak szerencsés vagyok, hogy így alakult. Enni nálunk is csak az étkezőben és asztalnál ülve lehet, ezt még el is fogadja, de mindig máshová akar ülni... :roll: Le meg mégse köthetem... :wink: Én meg ebben a kérdésben bízom abban, hogy egyszer elveszti az érdeklődését a mindig más helyen ülés iránt, s egyszer csak megül a fenekén. Talán nekem annyiból könnyebb, hogy a két nagyon már látom, ha valami csak időleges és egyszer csak elmúlik (pl. pelenkásság, hiszti,stb.). Csak legyen az embernek türelme kivárni! :lol:

És nálunk is vannak már szörnyek, gonosz manók, de mi elvarázsoljuk őket. Csiribí, csiribá és jó valami lesz belőle, ami aztán hagyja aludni, vagy amit ki lehet vinni , pl. kutya, akinek a ház őrzése lesz a feladata.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami, én is olvastam :( És délután óta fáj a hátam :shock: Még jó hogy nemrég írtam hogy én nem félek... azért most kicsit beparáztam én is :oops: :?
De nem zárkózhatunk be a lakásba egész télre :roll:
Oltatni viszont továbbra sem akarok...

KépKép Kép
76vera
 
 


Áve.

Ehh...najó, majd máskor, Luca elkezdett hisztizni...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Pont akartam már én is felhozni ezt az oltás témát,én elég bizonytalan vagyok most már főleg így kismamiként,viszont félek az oltás mellékhatásaitól,vagy hogy milyen hatással lenne a babára.
Multkor kérdeztem Georgit akkor se igent se nemet nem mondott-most ismét rákérdezek

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!


Bettikének nagyon boldog születésnapot kívánok!

Betty! Ma jöttek meg a leleteim (ÁNTSZ)+erkölcsi...

Öööö... mindent elfelejtettem, amit írtatok...

Oltás: Vasárnap este miután a család elaludt én is bőgtem egy sort, közben fogtam Balázs kezét... De még mindig úgy gondoljuk, hogy nem oltatjuk be őt sem. Egészséges, remélhetőleg minden különösebb következmény nélkül átvészeljük... Végül is az elhunytak családjában sem lett beteg senki más... Ami Romániából jön vírus az még nincs is azonosítva, és igazából az oltás után 2 héttel alakul ki a védettség, ha kialakul... Anyósomék mellett 2 házzal az 1 év alatti kisgyerek lett H1N1-es kint Angliában... Pár nap alatt túl lett rajta. Remélem mi is megússzuk nagyon könnyen. Az oltás mellékhatásaitól én is félek, főleg, hogy a 70-es években (ha jól emlékszem) a sertésinflúenza elleni oltóanyagtól többeknek lett maradandó egészségkárosodása, mint az elhunytak száma...

Szami! Én is gratulálok, hogy altatással kapcsolatban ilyen következetes tudtál maradni. Én is próbáltam, aztán feladtam, mikor éjszaka a szomszédok ránkverték az ajtót, hogy miért sír a gyerek... 2,5 évembe került, mire a közvetlen szomszéd nénit leszoktattam arról, hogy este 9 után már ne jöjjön át megvigasztalni a gyereket, nem azért sír mert ütöm-verem, hanem mert nem teljesül az akarata (pl: mesenézés fürdetés után)...
Na mindegy! Ez is a kertesház előnye! :D

Írtam ugye, hogy pénteken lesz a szóbelim? :shock: Hmmm... Na mindegy.

Dorka! Képet dobjál a frizurádról!

Jó éjszakát!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Húú Judit, ez nagyon gyors volt, sé rövid! :lol:

Vera!
nagyon jó öleteket írtál apát próbálom lebeszélni moon sandről, eddig nem sikerült, de megfojtom, ha tényleg olyan lesz az egész lakás.

A corás játékok nagyon olcsóak, összevetettük egyéb beszerzőhelyekkel, és van oylan játék ahol majd 2000 ft-ot si lehet spórolni! 5.-től indul az akció


Andi!
az obiban gyönyörű karácsonyi dolgok vannak már, sikerült egy adventi koszorú alátétet beszerezni, eddig mindig az volt a bajom, yhog lecsöpögött az asztalra a viasz, na de majd most, ezer még két féle színben van, én bordót választottam...

Jaimee!
mitől halnak meg kismamák? az oltástól, avgy a nemoltástól?

Kati!
szemöldököt tetoválsz?

Oltás ügyben nálunk már lehet nyilatkozni az oviban, mi még nem kérünk egyenlőre. Mi sem tartozunk a rizikócsoportba, mint ahogy olvasom szegény fiú, viszont igen!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Olga!
nem mondod, hogy mindig átjárkált???? :lol: :lol:

az oltás mellékhatásaitól én si rettegek!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Oltás: én is a nemakarók táborát gyarapítom...a védőnőnk azt mondta, hogy kisgyerekeket ők nem is szívesen oltanak influ ellen. A kismamáikat meg végképp nem szokták.
Én is úgy tudom, hogy a szövődmények veszélyesek, nem maga a vírus. Illetve Czeizel is "beismerte", hogy a kismamikra is a láz miatt lehet veszélyes.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit: a nemoltástól. Czeizel oltáspárti.

Olga: Írtad!:wink: Fajin szomszédasszony lehet, szerencsére a miénk süket is, meg el is választ tőle egy emelet....

Katlina: Sztem a dokik sem tudják igazán. Ez a baj....

No pancsi! Meg hányok egyet, ilyesmi....
jaimee1
 
 


Judit, má be vótam jelentkezve, amikor Luca rázendített...mondom legalább egy sort írok... :)

Most meg Hunor ébredt fel...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!Gyors bekukk,Kata kozmetikus vagyok,Bbj igen készítek szemöldök tetkót nagyon szeretem csinálni,szimplán szedni és festeni is!Szami tényleg mi az a zenés oldal? :shock: Mi se oltunk,de nem tudom hogy jól döntünk-e majd kiderül,kicsit aggódok!!!Fekszem jó éjt,hulla vagyok!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok, köszönjük, hogy szorítottatok mára, végre itthon vagyunk!
Egyik szemem sír, másik nevet, ugyanis minden jel arra utal, hoigy jól működnek Bálint veséi, viszont most egy totál más helyen vélték felfedezni a jobb vesét :roll: :shock:
Egész potosan nem jobbra lent, hanem balra fent.... A köldök felett van, és inkább a bal oldalon, keresztben, szóval inkább két bal veséje van... :?, melyek idővel összenőhetnek, pontosabban kialakulhat egy híd közöttük....

Nem tom, ha egy 4. doki is látná, hol találná meg a veséjét... De nem vándorvese, azt 100%-ig kizárták. Azt is megmutatta az ottani Uh-s, hogy miért láthatták jobbra lent 2 hónapja( a vizsgálófejet rosszul tarthatták).

egyelőre teendő nincs, 1 év múlva kontroll és izotópos vizsgálat.
Egyébként nagyon ügyes volt Bálint, oda-vissza végig aludt, jól tűrte a 2 órás várakozást (még jó, hogy időpintunk volt...), csak mire bejutottunk, már fáradt és éhes volt, úgyhogy azt már végigsírta.

Levezetésképp ikeáztunk egyet...
Ja, és Bálint igazi kommandós lett, már métereket tud kúszni :)

Szabi ma nagyon nyűgös volt a bölcsiben, sokat sírt, de aztán örült a tatájának, mikor ment érte. Ő is olyan kis ügyes, és olyan jó testvérek, az elmúlt pár napban igazi kis cinkosok lettek
:D :wink: Mindig nevetnek, ha egymás mellett vannak, piszkálják egymást, öröm nézni!

Vera, megértem, hogy Bencévl nem várta ki Ákos a sort.... Ktasztrófa, ami néhol megy!
Tudtátok, hogy akár a Telki magánkórházba is mehetsz vizsgálatra? magát a vizsgálatot a TB fizeti, neked az ellátást, szobát stb. kell állnod.

Judit, ma még tudsz írni? :wink:

Jaimee, ugye egyből dobsz képeket? Már úgy megnéznélek benneteket!

Oltás: én is az "inkább nem" táborba tartozom... De ha a dokinénink elgondolkodik rajta, akkor inkább újból rákérdezek.

Olga, a szomszéd néni nagyon intenzíven képvislte Balázs érdekeit :) Most már egy jó sztori, de akkor gondlom nem esett túl jól... Drukk a vizsgához!!!


Szami, én is próbálok ilyen következetes lenni... :)
Máténak valami lmény-ajándék? Eg yutazás Veled vagy Apával, ilyesmi....

Niki, Dorka újra oviban? Katánál maradt a a"csak"orrfolyás?


Ja, a hajam: már csípem, hiogy skkal rövidebb! :)
Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Köszönjük a köszöntéseket nagyon aranyosak vagytok jól esik!

Olga!

Mikor adtad fel a székletet? az erkölcsit én is megkaptam tegnap pedig még egy hét sem telt el a feladás óta!
Pedig pont ez a nem fontos annyira, a másik kettőnek kellene ide érnie a héten!

A többiekre majd délután reagálok ha kell még esteleg valamit:-)

puszika

Szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, már régen nem voltam. Betegek voltunk az egész család.Szerencsére nem influenza, hanem nátha volt.Én meg megint megfáztam,mert nem öltöztem fel rendesen. Meg múlt héten kellett vinnem a szakdogámat Gyöngyösre, most meg csinálom a prezentációt a védésre.
Betti, Isten éltessen!!!!
Csak átfutottam,amiket írtatok.H1N1.Én borzasztóan félek, pláne mivel hipochonder vagyok. Próbálok is mindent intézni a héten, mielőtt kitör a járvány.Én inkább gubbasztok egész télen itthon.A férjemet féltem, meg miatta aggódom.Nemcsak a munkája miatt találkozik emberekkel, de ugye edzésen csapattársakkal, meccseken ellenféllel.Ja és meccseken egymás után isznak az üvegből.Lehet, hogy őt be kéne oltatni.Annyira nem tudom.Én is a mellékhatásoktól félek.
Corás játékok.Holnap én is húzok ki.Olyan kutyust szeretnék,ami itt oldalt szokott elkúszni. 7200Ft lesz,amúgy meg 11000.Remélem kapok majd.
Igyekszem jönni.Puszi mindenkinek, szép napot!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dorka: tök jó lett a hajad!!! Ha így beszárítod, így is marad? Én úgy utálom az én hajamat, akármit csinálok vele, úgy is úgy kunkorodik, ahogy akar... :twisted:

Bbj: elfelejtettem válaszolni... nem találtam vírust a gépünkön... nem tom mi lehetett... Méz?

H1N1: a 15 éves fiúnak sem ez a vírus volt a legnagyobb baja... tüdő beteg volt, meg asztmás, meg még talán más is...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Betti, amit még akartam.Sikerült a meló???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Na, hozzánk is elért az oltás-mizéria....tegnap kaptunk értesítést a suliból, hogy oltanák a gyerekeket, engedélyezzük-e? Egész este a fülemen volt a telefon, meg ma reggel a suli előtt mindenki erről beszélt, délelőtt folytatódott a telefonálgatás.
Az igazság az, hogy én eddig nagyon oltás ellenes voltam, de most már kezdek affelé hajlani, hogy beadatom. Viszont ha beadatom, akkor magamnak is, nem csak a gyereknek. A mellékhatásoktól félek, mert az ugye csak akkor derül ki, ha már megkapta, de ugyanúgy félek egy tüdőgyulladástól, meg egyéb dolgoktól is.
Holnap kell visszaküldeni a papírt, alig vagyunk akik beadatjuk, nehéz döntés volt, hát majd meglátjuk...

Kutyafüle, miért mit sportol a férjed?

Dorka, tök jó lett a hajad! Szegénykém, akkor most végül is csak kétségek között hagytak a vesével kapcsolatban? De ebből, hogy nem jó helyen van, lehet valami problémája?

Kata, jó, hogy meggyógyultatok!

Vera, nem semmi...., hát valószínűleg én is otthagytam volna a f*nébe az egészet! Őrület mi folyik az egészségügybe :(

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ja, kaptam egy 12 oldalas anyagot a dokinéninktől az oltással kapcsolatban. Aki kéri, szívesen elküldöm, ha ad email-címet!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Csongianya. Kézilabdázik. Én kérem szépen, ha szabad kérnem. Igaz nálunk rólunk van szó, mert Riki még picike. Akkor Ti beadatjátok?
Küldöm priviben az e-mail címem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Évi, nekem is küldd már át légyszi!!!
szilvasi.dora@chello.hu

Vese: sérülékenyebb helyen van, így vigyázni kell, hogy ne érje ütés-rugás a hasát, de úgy tűnik, ennyi!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Vera!
Kép

madj még jövök...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Vera Boldog Szülinapot!!!

Kép

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sok boldogságot kívánunk Neked, Vera!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Vera!
Boldog Születésnapot!!!



Voltunk ma dokinál+Afp-én 5amulla ismét lement :?
Hát én ismét rákérdeztem az oltásra:
Doki válasza:Nem tudjuk mik a szövődmények!!!!!!Inkább a családtagok oltassák be magukat én és Robika a legvéső esetben
Mert mindenki azt mondja hogy jó az oltás,de senki sem biztos benne

Kép

Kép
katlina
 
 


Vera: Nagyon boldog születésnapot!!!

Kép
jaimee1
 
 


Sziasztok!

VERA: SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Az oltással kapcsolatban én is nagyjából osztom a véleményeteket. Nem oltatjuk be magunkat egyellőre, max. Zolit. Ráadásul a dokinéni azt mondta, hogy Katát nem is nagyon oltaná be, mivel annyira legatyásodik minden védőoltás után.

Dorka: Akkor ezek nagyjából megnyugatató hírek, nem? És melyik doki tartotta rosszul a vizsgálófejet?

Olga: Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól sikerült az első napod.

Katlina: Igen, nekem is hasonlókat mondtak. Oltassuk körbe a gyerekeket, de Őket csak legutoljára, ha nagyon muszáj. Ráadásul már több dokitól is hallottam, hogy mondjon Czeizel amit akar, Ő bizony be nem olt egy kismamát sem.

Katusnak elvitte a gólya a cumiját. Azért kifőztem, készenlétbe helyezem estére. Egyedül leszek és ha végképp nem bírom, visszahozza.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Már vissza is hozta. :oops:

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Köszi Lányok, aranyosak vagytok :)

Niki, és hogy hogy most vitte el? És miért a gólya? :lol:
Nekünk kb. 10-12cumink volt, egyféle Aventet szeret Jázmin, csak ugye a mintája más és mindig kérte melyikeket tegyem be neki az ágyába. De az utóbbi időben rászokott arra hogy rágcsálja őket, így maradt 4-5 db :? És én sem óhajtok már többet venni. Mondtam neki hogy mi lesz ha az összeset kiharapja? :roll: Az apja szerint semmi, majd akkor nem lesz többet cumi... Ha-ha. Nem hinném hogy könnyen le lehetne szoktatni róla. Nagyon függő :) Alváshoz elengedhetetlen, de tartunk a kocsiban, táskámban is.

Jaimee, megkaptam a meghívót a másik címemre, köszönöm!! :)
És már el is olvastam az esküvőről írtakat ;) Nem semmi hogy elaludtatok :lol: Én előző éjjel aludni se tudtam :oops:
Most már nagyon kíváncsi vagyok a képekre is! :)
Amit pedig Réka esti elalvásáról írtál, na meg hogy délután semmi probléma nincs, az totál így van Jázminnál is.
Délután magától megy a kiságyához hogy aludni szeretne :shock: Egy hang nélkül el is alszik zárt ajtók mögött. De este már nem. Érdekes ez ;)

Évi, én is szívesen elolvasnám az oltásos anyagot ;) Ezek szerint te akkor beadatod Csonginak?
Kezdek én is elbizonytalanodni. Pedig én eddig totál nem féltem :roll:

Dorka, örülök hogy Bálint jól viselte a tegnapi napot és hogy nincs nagy baj :) Gondoltam rátok többször! A kúszáshoz pedig gratula! :)
A hajad is jó lett, bár neked sztem minden jól áll ;)

Olga, ez a szomszédnéni :twisted: Én nem hinném hogy az ilyet jól viselném és tudnám kezelni :oops: Attól is frászt kapok mikor az utcán megjegyzéseket tesznek az emberek a gyerekes anyukáknak hogy mit hogy kéne. Mindenki tudja hogy nekik mi a jó és legfőképp hogy a saját gyerekekmet hogy kell kezelni :?

Judit, olvastattál Misivel MoonSand-es topicokat? :wink: Vegyetek, aztán ha nem annyira gáz, veszünk mi is Bencének :lol:

KépKép Kép
76vera
 
 


Niki, visszarepült? :lol: :lol: :lol:

KépKép Kép
76vera
 
 


Kati!
Írj egy telszámot, és hívlak akkor ez ügyben. Anyának kellene megújítani.

Dorka!
nagyon jó lett hajad! Szegeden nagyon menő ez a forma! Nekem is tetszik, de nem állna jól. Kivasalva is tutkeráj!

Legalább túl vagytok rajta, és hátha nem lesz soha semmi baj vele!

Miket vettetek az ikeában?

Kata! én si elfelejtettem:
akác: 1400.-/kg
selyemfű: 1200.-/kg
vegyes: 1000.-/kg

Vera!
inkább fordítva! vegyetek ti előbb! de Misi most mondja, akkor is lesz, és kész. hát ennyit a józan eszemről :lol: na ki takarít többet?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Elmentem megkérdezni a háziorvost a védőoltásról.Válasza annyi volt:Vetkőzzön.Szóval meg is kaptam. Majdcsak megmaradok. :lol: Nekem mindegy, csak manócskának nehogy hazavigyünk valamit.
Hű Judit.Hol veszitek ennyiért a mézet?Ez nagyon jó!!!!Én is szeretnék, de mindenhol olyan drága. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Mi (a méheink) termeljük, azért olcsóbb, mint egyéb helyeken, pedig ez már emelt áras, éppen egy hete volt emelés.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali!

Niki, hogyhogy be is adta? Nem úgy van, hogy recept-gyógyszertár-doki? Sőt most azt hallottam, hogy fizetni kell a dokinak, hogy beadja...

Na, mindegy, ma madárnak néztek, mert rajtunk kívül kb. 3-4 en adatják be az osztályban... Én már döntöttem, inkább egy napot izgulok, mint egy egész telet. És én is beadatom magamnak!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


_Évi nem kellett,mert rizikócsoportba tartozunk a doki szerint a 6 hós baba miatt.
Judit, és lehet Tőletek ilyet venni?? :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Niki! bbj Juditék nem veszik, hanem adják a mézet! :wink: Ajánlom neked, nagyon jó minőségű méz!

Vera! Nagyon boldog születésnapot kívánok!


Szerintem Szilvit már nem ismernéd meg... De lehet őket láttad. A Sóház úton laknak egyébként, tehát jó időben a tiszaparti játszin minden nap fellelhetők!

Mi is osztjuk a védőoltásos papírokat... Hááát... elég vegyes a visszajelzés. Mi Petivel még mindig kitartunk a hármunknak nem mellett.

Rólam: szuper volt a mai nap is. Délután már teljesen egyedül voltam a gyerkőcökkel. Tegnap délután elkezdtem köhögni, ma már nincs hangom. :lol: Összeszedtem valami közösségi vírust... A pénteki szóbeli az érdekes lesz ezzel a hanggal. :lol: Valami szörnyecskét simán szinkronizálhatnák valami mesében! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Úgy látszik olvasás után frissítenem kellett volna... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?