Ma voltam a diabos dokinénimnél. Most 70,9 kilót mért, szóval híztam 1 kilót a 2 héttel ezelőttihez képest. Szóval engem megdícsért a súlyom miatt. Azt mondta, hogyha akarok, akkor reggelire ehetek tejes dolgokat, csak akkor ne 4, hanem 5 egység inzulint szúrjak. Adott beutalót teljes vérképhez hétfőre. Megint egy vérvétel, de már kezdek hozzászokni. Átvettem a felisitasos csomagot, a férfi dezodor egy kicsit meglepett. És kaptam még egy aventes poharat. Ez már legalább az ötödik és még 5 nagyobbat kaptam a barátnőméktől. Dunát tudnék rekeszteni most már vele, de veszek szűkítőt és akkor cumisüvegként is használható. Meg van benne cumi, meg intim lemosó, kis tubus parodontax, egy tisztasági betét és még egy csomó szóróanyag. Meg egy kuponfüzet, de ezek a cuccok elég drágák.
nóri: Nekem is még mindig azt mondta a háziorvos, hogy ne oltassam be magam.
zuzmoo: Én is a
www.zoldabc.hu-n veszem a mandala mosódiót és a többi cuccot hozzá. Sajnos nem tudom hogy lehet-e boltban kapni. Nekem a mosóparfümből a próbacsomag van. 5 illat jobban tetszik benne, 5 meg kevésbé de ezeknek sincs rossz illata. Nekem most a vanília jön be (terhességem közepétől meg vagyok bolondulva a vaníliáért mind ízben, mind illatban, pedig alap esetben nem is szeretem
)
zsizell: Meg volt neked a Kandász Andi-féle szülőszoba, vagy letöltötted valahonnan? Én már alig emlékszem rá és én szeretném megnézni újra. Én egyébként is szeretnék epidurált kérni.
pammut: Nem igazán jó, ha a terheléses cukor második vérvétele előtt sokat mozogsz, mert akkor mást mutat. De tényleg ne a betegek között ülj, ennél még a kocsiban is jobb.
boruska: Kicsit magas a 7,4. 7 alatt kellene az 1 órásat tartani. A 90 percesnek van a 6,8-as max. ha jól emlékszem. A fehér lisztből készült pékáruk és a tejtermékek felnyomják a cukrot, de a te ebéded még az én 50 gr-os ebédembe is belefért volna. Szerintem a baba kavar be mégis csak a cukrodba. Azért sírva ne fakadj, lehet hogy ez egyszeri eset volt és a mérő sem mindig pontos. Ha sokszor mérsz 7 felett, akkor kérj a háziorvostól egy beutalót egy diabetológushoz, egyszeri 7 feletti érték még nem a világ, tényleg szoktam én is ilyeneket mérni, de ezekre már a dokinéni rá szokott kérdezni.
Bocsi, hogy sokat írtam, de sokat olvastam egyszerre vissza.