Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

Én itt:
http://www.zoldabc.hu/

De lehet kapni bioboltban is, sőt, ha csak az kell, jobb, ha veszed, mert nincs szállítási ktg.
De én akkor már kipróbálnám hozzá az ecetes öblítést és a mosóparfümöt.
Valamint az epeszappant és a mosószódát.

Egyben baba mosócsomag:
http://www.zoldabc.hu/index.php/compone ... ory_id=137

Szóda plusz folttisztító:
http://www.zoldabc.hu/index.php/compone ... gory_id=21

Öko-mosó kezdő csomag:
http://www.zoldabc.hu/index.php/compone ... ory_id=139

Mosóparfüm mintacsomag:
http://www.zoldabc.hu/index.php/compone ... gory_id=23

Epeszappan:
http://www.zoldabc.hu/index.php/compone ... gory_id=21
Vendég

Nóri: köszi! Te ezeket mind használod is, vagy csak példának írtad? Azt hiszem kezdetnek veszek majd diót és szódát. Az ecetes öblítéshez milyen és mennyi ecetet kell az öblítő-rekeszbe önteni?
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 22:15-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Zsuzsi!

Nem pötyögöm be, mert pont így csinálom:
http://dilidomino.freeblog.hu/categorie ... tbaratsag/

Csak én narancs és citrom parfümöt használok, nem a próbacsomagot. :D

Lenkei valóban szcientológus. De én nyitott vagyok a vallási fanatikusokra... :lol: (nem, nem vagyok, megrögzött katolikus vagyok, de ha már szégyellnem kell a jobboldaliságot, "szégyellem" azt is! :roll: )
Vendég

Megjottem midwife-tol. Hat, nem volt annyira egyszeru a tortenet, egy oras kesesben volt, en is jo sokaig tartottam neki, ugyanis a hazakoltozes miatt egy csomo mindent megbeszeltunk, azutan meg meg vissza kellett robognom (mar jo messze jartam a rendelotol), ugyanis a holnapi vervetelrol elfelejtettunk beszelni, papirt sem kaptam.
A hazautazassal kapcsolatban tok segitokesz volt, meg kedves, meg minden. Meg is lepodtem (lehet, hogy csak igy fejezte ki az oromet, hogy nem lat mar sokaig). Nem kellett konyorognom meg egy idopontert, hanem o adta egyertelmuen 24-re, ami asszem harom het mulva lesz.

Viszont egyszer sikerult megijesztenie. Minden jo, vernyomas ok, vizelet tiszta, babaszivhang jo. En is jol nezek ki.
Aham, azutan tapogatott es amikor mar haromszor nezte meg az aktamat, majd tapogatott ujra (fekve), akkor gondoltam, hogy valamit talalt, vagy nem talal. Hat, kicsinek erezte a mehemet a terhessegi koromhoz kepest, azt mondta, hogy olyan 23 hetesnek felel meg (mondjuk ez nem nagy elteres lenne). Mar uh-t emlegetett, hogy nezzuk meg a babat, de azutan felallitott, hogy ugy mi tapinthato es allva mar minden jol volt. Valahogy ugy kiugrott a mehem, feljebb is kerult, jobban is latszott, meg miegymas. Szoval megallapitotta, hogy csak a magassagom miatt tunhetett el, amikor fekudtem, merthogy jo a merete, meg nagyobb is a kornal.
Azutan megallapitotta, hogy csinos vagyok es ra is allitott a merlegre. Ami viszont (szerinte) keveset mutatott.
Ugyanis (nemtom) emlekeztek-e, nekem 13 hetesen volt merve a sulyom, de akkor valamit nagyon elcsesztek, mert 2-3 kiloval tobbet mertek, mint amennyi valojaban voltam. Szoltam is, de nem erdekelt senkit. Az nyari ruhaban volt. Most meg ugye csizmaban, pulcsikban, kabatban voltam merve es ahhoz kepest csak harom kiloval voltam tobb. Ugyhogy a midwife gyorsan kikalkulalta, hogy ebbol egy minimum a ruham, csizmam, delben mentem, ettem, ittam mar aznap, tele van most a gyomrom, akkor meg ehgyomorral mertek, szoval szerinte ez azt jelenti, hogy 1-2 kilot hiztam max, ami meg nagyon keves, mert eleve vekony voltam.
Elmagyaraztam neki, hogy hiztam en mar otot is, csak akkor rosszul voltam merve, de azt mondta, hogy meg az 5 kilo is keveske a magassagomhoz es az indulo sulyomhoz kepest a 25. hetre.
Szerintem meg nem. A java meg csak most jon. Vagy nem?
Most oszinten: ez keves lenne?
Vendég

én is megrögzött katolikus vagyok, bár egyéb keresztény vallásokra nyitott..
Ugyanakkor nekem a szcientológia Tom Cruise-za és Travolta szegény beteg gyereke óta betette a kaput ...:(

boruska

Edit, én is régebb óta érzek csuklás-féleséget, de gondoltam, biztos rosszul érzem...

Nóri, pláne így taknyosan be sem adná a doki az oltást..
Ma én is bevásároltam a patikában C vitamint, meg multivit, stb…én „csak „ 6300Ft-ot hagytam ott.
lara

Ananácska, ne viccelj már, hogy lenne kevés az 5 kg? Én az előző babánál a 25.hétre 3 kg-ot hiztam, ám a végén csak megvolt a 12 kg :D Eztán jön a java, eddig csak bemelegítés volt 8)
lara

Csuklas: en azt hiszem, hogy erzem, de nem vagyok benne biztos. Azert nem, mert vissza-visszater a hurpengetos magzatmozgas, ami nagyon furi es szakaszosan tart, tehat lehet, hogy az a csuklas (csak mivel meg aprobb a baba igy kevesbe hatarozottan erzem). Ugyanakkor meg nem vagyok benne biztos.
Mindegy, elobb-utobb erezni fogom ha akarom, ha nem. Kristoffal 29 hetes voltam, amikor eloszor ereztem, akkor meg tetszett, merthogy uj volt a dolog. Nah ja, csak az azt koveto 11 hetben naponta tobbszor is ereztem, minel nagyobb volt a baba, annal erosebben. A vege fele ugy ereztem, hogy mar a hugyholyagom is beleremeg. Monoton volt es hosszu. Raadasul ruhan keresztul is latszott olyankor, hogy ritmikusan ugral a hasam. Kicsit nem bantam volna, ha kevesebb jut belole...
Vendég

Nyugi Bea, engem meg piszkálnak, hogy sok a 6kg hízásom! Aszonta a doki a 10kg a megengedett...

Edit

Kép
ézsóné

Bea, Edit - ezt tökre dokija válogatja, hogy kit és milyen irányban kezdenek b**tatni...
Az én dokim nem mond semmit a súlyra - egylőre -nagy a tűréshatára.

Nekem eddig 7 kiló jött fel - eléggé vizesedem, meg most a cukor miatt amúgy is kicsit diétázom, úgyhogy remélem megáll...
Szóval Edit a fasorban sem vagy, pedig egy hónappal előttem jársz.... :(

boruska

Sziasztok!

Geri: Kitartás a sok pihenéshez! Én nem tudom, mi lenne velem, ha ágyba lennék parancsolva több hétre (vagy hónapokra), már azt sem nagyon bírom, ha nem megyek ki a lakásból egy napig! Szóval nem irigyellek, de mások is túlélték már. :) - tudom, könnyen beszélek...

A Szupervizsgázónak meg én is gratulálok!

Hízás: én eddig 7 kg-ot híztam, amit csak azért tartok soknak, mert nem látom, hogy hol van :lol: Az én dokim még nem szólt be, valószínűleg azért, mert ő sem látja rajtam? Vizesedek, szóval annak tudom be. Fogok is szedni rá homeopátiás golyócskát.

Képzeljétek, megnéztem ma egy csomó részt Kandász Andrea Szülőszobájából. Hááááát, nem mondom, hogy megnyugodtam, sőt, mondhatni teljesen pánikba estem, és most úgy érzem epidurál nélkül még a szülőszobába sem vagyok hajlandó betenni a lábam :oops: Soha többé nem nézek ilyet a szülésig!!!! :shock:

Kép
zsizell

Köszi Kattkat, már kezdtem ráaggódni, hogy mégse olyan jó ötlet a homeopata bogyó.
Én ma nagyon fekszem, mert állva húzódik a pocakom. Persze hidegfront van, meg biztos ráparáztam Geri történetére is, fekve nincs semmi bajom. Csak azt tudnám hogy mit fogok csinálni holnap a terheléses cukor 2 óra várásában, mert a betegekkel teli kórházban nem fogok bent ülni az tuti. A kocsiban meg hideg lesz. A boltokban meg általában állni szokás :D . Esetleg el se megyek.

A pihi miatt ma Apa a fagyasztóból előkapott körömpöri-t eszi, nekem maradt tegnapról egy kis karfiolom, meg sütöttem és főztem krumplit. Két nap óta megint vacakol a gyomrom és "szőrösödik" a torkom.

Nálunk egész éjjel esett, aztán reggelre havaseső jött, délelőtt hol szakadt, hol meg szép nagy pelyhekben szállingózott a hó, mostanra meg az egész szép nagy latyakká vált :evil: .
pammut

Sziasztok Csajok!
Megvolt a cukorterhelés. Reggel a dokimnál kezdtünk, adott beutalót, persze az oltásról a véleményét elfelejtettem megkérdezni. :(
Volt egy aranyos sztorink a váróban. Falubeli srác szintén abban a kórházban nőgyógyász. Gyerekkorunktól ismerjük egymást, de engem nem ismert meg, emberemet viszont igen. Sőt, már majdnem elment a szobája felé, amikor visszalépett és lekezelt vele. :)
A laborban sikerült kikapni az 55-ös sorszámot, mikor odaértünk, akkor tartottak 25-nél. Álltunk, aztán egyszer csak megláttam a kiírást, hogy a terheléses vizsgálatra érkezők előnyt élveznek. Így aztán az ajtó elé álltam, de így is fél 11 volt mire végeztünk a második vérvétellel. És ugyanabból a karomból vették. Most kicsit fáj.

Erusverus, nálunk is szállingózott reggel a hó. Én amúgy imádom, de akkor nem ha suliba, vagy majd szülni kell mennem. :)

Pammut, én nem szedek homeos bogyókat megelőzésre. Tervezem mondjuk beszerezni, de egész egyszerűen lusta voltam rá.

Lenkeiről én sem csupa jót hallottam, de nem voltam benne biztos hogy miket, így inkább nem írtam.

Képzeljétek, megnéztem ma a bankszámlaegyenlegemet, és meglepetéssel konstatáltam, hogy a nagyon okos kolléganőm (aki most kapott 20 rugós emelést + 25 rugós üa. hozzájárulást és még a jövedelemhatár elérése miatti 11 ezer Ft-os adójóváírás miatti bércsökkenést is kifizettette magának), az én számlámra utalta át a táppénzhozzájárulást az APEH számlája helyett. Pedig a határozaton egyértelműen szerepel a számlaszám. No comment.
:roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla: örülj neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak kár,h vissza kell adni,mi??

Edit

Kép
ézsóné

Hát ez az. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zsizell, ne ijedj meg ilyen könnyen :wink: engem a Kandász Andrea sorozat pont arra sarkallt (Lilluval végignéztem :oops: ), hogy okosan kell szülni és nem hisztizni, mert a hiszti nem segít semmit sem, csak hátráltat :wink:
fájni fog, meg minden, de epidurál nélkül is kibírható :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Mármint Lilluval a hasamban néztem végig... nem a gyerekem kínzom ilyenekkel :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ma méregettem a cukormat, és nem vagyok elégedett, pedig két napja semmi édességt nem eszem.
Étkezés lőtt 4,5, egy órával ebéd után meg 7,4 lett.
Cukor-tudorok, ez most rossz?
Itt sírok magamban, miközben dolgoznom kéne, nem haladok :cry:

boruska

éljeeeeeeeeen, vége amelonaaaaaaaaak, huzok haza bébibogyoooooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

beneildi: gondoltam, hogy még a hasadban volt :wink: Eddig úgy álltam hozzá, hogy én tudni akarom, hogy mire számíthatok, hát inkább bár ne akartam volna tudni. De most már mindegy.. :D Annyiban maradtam magammal, hogy majd a helyzet adja, hogyan döntök, most még felesleges ezen parázni. Mondjuk a filmeken is volt egy pisszenés nélküli és szörnyen kiabálós szülés is...

Kép
zsizell

Bori!

Hát nem túl jó, az tuti. Emlékszem, amikor Vikinek lelkiismeret furdalása volt az muffin után, mert 7fölött volt a cukra. Szóval asszem az a lényeg, hogy 6,8 alatt legyen. Mit ettél egész pontosan?
Vendég

káposztalevest egy kiflivel - szóval nem zabáltam
megh ittam egy kicsi tejeskávét.

boruska

Zsizell, Szülőszobás filmeken szerintem a legtöbben csak parázni kezdenek.

Geri, nagyon megijesztettél! Vigyázz magatokra, tessék pihenni!!!!! Akkor minden rendben lesz.

Lenkei: engem nem érdekel a vallása, amíg engem nem akar megtéríteni. És ez igaz minden más vallás képviselőjére. És a politikai hovatartozásokra is. Én szedtem az alapvitamint, sokat köszönhetek neki, nagyon rendbetett. Szívem szerint most is azt szednék, a doki sem ellenzi (bár nem is ajánlgatja), de mivel Borival is Elevit volt, így most is az maradt. Igaz, van mellette omega komplex, D és C vitamin, na meg a dupla vas+folsav. Ha viszont nem jutunk dűlőre a vérszegénységemet illetően, el fogok gondolkodni a váltáson. Ismerős lesz a helyzet, hiszen 2 éve ezt már egyszer végigcsináltam, csak akkor baba nélkül, így könnyebb volt a váltás. A folyékony adagolása a csomagolás szerint napi 2 evőkanál (30 ml), de én Borinak egy bő teáskanállal adok, s az is iszonyat jól bevált eddig. Eredetileg tehát 1 hónapos adag, nekünk így a szezonra elég lesz.

Voltam ma fogászaton, teljesen rendben vannak a fogaim, egy ici-pici fogkövet azért leszedett a doktornő, meg a fogínyvérzésre ajánlott egy szájvizet. Amúgy én Borival való várandósságom óta Parodontaxot használok, csak mostanában néha vérzik az ínyem fogmosáskor.
ktc

Zsizell- szerintem jo tudni, hogy mire szamithatsz. Az egesz korhazasdibol az volt csak jo, hogy a 4 szemelyes kortermekben volt minden fele kismama, mar az elso ejszaka "kifogtam" egy epp vajudot. Hat, le a kalap elotte, kb18 orat vajudott, es nalunk ugye nem adnak semmifele fajdalomcsillapitot, de szegeny csaj nagy turelemmel turte, es lett egy 3,6 kg-os kisfia, es masnap mar ott flangalt a szalonok kozott, meg lattam, hogy lement az udvarra es boldogan kavezott. Pont ezen gondolkoztam, hogy valoszinuleg azert viselte olyan jol, mert jo formaban volt. En ma meg kellett csinaljam a mult havi konyvelest, persze az agyban, de meg ebbe is belefaradtam, pedig meg egy hete sem fekszem. Hogy fogok tudni igy megszulni egy babat, ha teljesen legyengulok en, aki vilag eletemben sportoltam, meg nehany nappal a korhazba kerules elott is. Van valakinek errol tapasztala, nagyon alanyatlanodik az ember ennyi ido alatt, vagy azert meg marad egy kis izomereje?
geri79

Boruska! Ettől még ne ijedj meg, ez sem megy gondolom elsőre, akár a cukormérés. Várjuk szakértőnk, Viki hozzászólását a témához. Merthogy ez tényleg nem tűnik épp zabálásnak.
pammut

Bori!

Sztem a tejeskávé is ludas a dologban. Nem vagyok cukorszakértő, de asszem a tej baromi gyorsan emeli a vércukrot. De tényleg nem akarok hülyeséget beszélni!!! Esetleg jobb lenne a tk pékáru, mert sokkal kisebb a GI-je, mint a fehérnek. És ízben sem pocsékabb. Sőt.
http://www.tutitippek.hu/blog/glikemias-index.php

Egyébként asszem az én szervezetem is átalakult. Kóla helyett almalevet iszom, amit amúgy nem szeretek. Rengeteg grapefruitot.
Viszont ha leesik a cukrom, Danette pudingot meg szénhidrátot kívánok, ami hamar megemeli.

Szóval ezért jó gyakran enni, mert a cukor nem esik annyira le, és még van élvezeti értéke egy répának is!
Vendég

Köszi Katica az adagolási tanácsot.

Nos, hogy ki szül nehezen és ki könnyen az nem kiszámítható. Még szülésenként is eltér azonos kismamánál. Nekem a 3, három féle volt, de mind belefért a normális keretbe. Én épp azért vágytam már haza a kórházból, mert a szülőszoba hangjai simán odahallatszottak a kórterembe. Én nem félek a szüléstől, de mást hallgatva azon aggódtam, hogy elkezd húzódni a pocim. Aki akar vajúdás közben bátran nyögjön, kiabáljon (nekem nem stílusom), de a kitoló szakban nem érdemes, mert a hanggal elmegy az erő, amit a rekeszizomra kéne gyakorolni. Én nem vagyok egy sportos csaj, de 20-30 percnél nem volt több a kitolás egyiknél sem. Szóvak nyugi Geri, majd ott elválik mi mire elég. Előre aggódni nem érdemes.
pammut

Köszi a bíztatásokat - most annyira beparáztattam magam, hogy szegény apámat visszarendeltem a mérővel, hogy mérjen meg most, 2 órával evés után is, nemsokára remélem ideér.
Nem tehetek róla, de teljesen kivagyok, azóta zokogok a gép előtt....:(

boruska

Bori Azért annyira nem vészes a helyzet! Hiszen 1 óra után is alatta voltál a cukros határnak. Inkább menj el dietetikai rendelésre, mint halálra idegesítsd magadat! Meg ha van jó védőnőd, rögvest hívd fel, amint csak tudod.
pammut

geri: szerintem nem fogsz annyira legyengülni, ha előtte megfelelő volt az állóképességed. Rosszabb lenne a helyzet, ha előtte sem mozogtál volna túl sokat, aztán meg még fekszel is szülésig. De mint mondtad, sportoltál előtte, szóval véleményem szerint nem lesz gáz. Maximum próbálj ki néhány ágyban végezhető (egyszerű!!!) gyakorlatot. Pl. emelgesd a lábad hanyatt fekve, meg a csípődet, csakhogy ne álljanak úgy be az izmaid.

Érdeklődve olvasom itt a cukorproblémákat. Én még nem tudom a tesztem eredményét, remélem nincs baj. Eddig büszke voltam magamra, hogy semmilyen édeset nem kívánok, erre úgy egy hete meghalok az édességért- de tanulok a történeteitekből, úgyhogy csínnyán bánok majd a cukros dolgokkal.

Katica: igazad lehet. Szerintem sokkal szörnyűbb lehet kívülről látni, mint benne lenni-szóval Zsoltinak rosszabb lesz. :lol:

Kép
zsizell

Boruska- ne legy igy elkeseredve, ha valami komoly baj lett volna, a doki biztos nem hagyja szo nelkul, mert a Te es a Baba egeszsege az o felelossege! Ugyhogy biztos minden rendben lesz, a magad megnyugtatasaert atterhetsz a teljes kiorlesu kajakra, es az alacsonyabb szenhidrat tartalmu edessegekre, de ne parazz, mert az a leheto legrosszabb!
geri79

Bori!

A világért sem akarlak paráztatni. Eleve Csipinek 11 volt az értéke, szóval ha arra nem kezdtek nagyon hisztizni a dokik, akkor Neked fölösleges. Többet ártasz vele, mint a kicsit magasabb cukorral. Nem lesz gond!!!! OK? :D Azért nem olyan magas az az érték. Viki is simán mért még 8felett is. Eldugulok, mert csak olaj vagyok a tűzre!

Lenkei: nekem az a fura, hogy azért vonták be a termékeit, mert a feltüntetett napi ajánlott mennyiség nem a hivatalos érték volt, hanem amit Lenkei ajánl. A honlapon meg szépen feltüntetik, hogy a csomagoláson a kötelezően ajánlott értékek vannak, a termékben viszont a Lenkei félék. Ami sokszor 10szerese a hatóságilag ajánlottnak.
Én elhiszem, hogy a hatósági érték túl alacsony, DE a Lenkei által megadott értékek akkor lennének helytállóak, ha SEMMIT nem ennénk mellette. Lévén, hogy kajával rengeteg vitamin jut a szervezetbe. Nem vagyok orvos, nem tudom mi az igazság, csak nekem fura, hogy egy országban minden orvos hülye, meg összeesküvő, csak ő nem. És ezt ő maga hirdeti.

Ettől még lehet, hogy csodálatosak a készítményei, csak számomra nem hiteles, mint ember.

http://drlenkei.hu/component/page,shop. ... temid,107/
Vendég

Most visszament 5,1-re, úgyhogy akkora baj mégsem lehet... Lehet, hogy tényleg a tej volt a ludas.
Pénteken megyek úgyis dokihoz, rákérdezek.
Asszem rá is paráztattam magam, amivel önmagában megemeltem.
Nagyobb bajok vannak az idegeimmel, mint az anyagcserémmel :? :oops:

boruska

Boruska, az éhgyomrinak kell 3,9 és 5,6 között lennie (cukormérő tájékoztatójában), de ez a határérték is változó, mert az én leletemen pl. 3,5-6,1.
Egy egészséges ember vércukra étkezés után 2h-val 7,8 ala tt kell, hogy legyen, de a doki nekem pl 1,5 óra utáni mérést írt elő. Szóval NO PARA minden ok nálad. Tejet is lehet inni, bár du javasolják.
Nekem a treheléses lett 11, tegnap végig néztem a cukromat és vacsi után 5,9 volt a legmagasabb. Szóval ennyi...

Kép
csipike09

csipike, köszi!
Nálad is jó összevisszák az értékek - néha azt gondolom, jobb lenne kevesebbet tudni, mert így sokszor feleslegesen idegeskedünk...

boruska

Boruska, a doki eleve azt mondta, hogy nem érti miért kell ennyi szirupot megitatni az emberrel, mert a valóságban senki nem tenne ilyet...
Gondolom az éhgyomri érték nálad is ok és a terhelésesnél a vizeletedben sem találtak curot. Ráadásul neked a terheléses is csak 7,7 lett. Szerintem nincs min idegeskedned. Ha megteheted néhány napig figyeld, hogy étkezések (normál, ahogy egyébként is ennél) után 1,5 órával mennyi a cukrod. Ha 7,8 alatt van akkor nincs min idegeskedned. És csak a saját igényednek megfelelő szénhidrát csökkentést tegyél (hogy megnyugodjál). Én ma pl tejeskávét ittam mézzel!!!! és 1,5 óra mulva 3,3 volt a vércukrom !!!!
Tök l,ogikátlan az egész

Kép
csipike09

Lányok, gondolom, kb. kiderült már, hogy én is tudok aggódni rendesen, ennek ellenére kívánok mindenkinek sok-sok türelmet, lazítást, jó eredményeket és vidámságot!

Csak egy ötlet, hátha nektek is bejön: (ha már csináljátok, gondolom, nem kell magyarázni) említettem a zenei összeállításomat. Csináltam magamnak egy kedvenc zenés listát, egy komolyzenéset és egy gyermekdalosat. Ha ideülök a géphez, mindig szól valami, ez engem teljesen megnyugtat. Sőt, hogy angolozzak is egy kicsit, letöltöttem sok dalszöveget, így néha énekelni is tudok. ;)

Kép
erusverus

erusverus, most nálam is szól a jó kis megnyugtató komolyzene :)

boruska

Kakti, mi volt a térdes dokinál?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ez az, Bori, (most így) buliznak a kismamák! :lol:

No, szép estét mindenkinek!

Kép
erusverus

Sziasztok!
Megérkeztem!
Köszi Csilla a kérdést!
Hát röpke 3 órát vártam a dokira, de végül csontig nyalta a s....met (már bocs a kifejezésért).
A lényeg: a plusz súly és a baba miatt (hogy nyomja a lágyéki ereket) vizesedik a térdem, ami nyomja a térdkalácsot, és ettől fáj. Viszont röntgenezni csak akkor akar, ha nagyon muszáj, és gyógyszert sem szeretne adni (a második gyereke 8 hetes, így legalább tudja, miről beszél). A javaslat: pihenés, jegelés, esetleg flector tapasz, de max. 6 órán át. De ezt megbeszélem még a szülészdokival is. Ja! És most már nem kéne dolgozni járnom... :? Szóval lesz egy menetem a főnökömmel is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én asszem ma csak panaszkodni tudok. Nincs fűtés. Egész nap 2hősugárzó ment. Így van kb 22fok itthon, viszont beszáradnak a szemeim és a köhögésnek sem tesz túl jót. Mondja már nekem meg valaki, hogy szedjem össze magam, különben **csánrúg!!!
Nagyon gyűlölöm magam! :cry:
Vendég

Sziasztok!
Na, ma megkaptam kicsi férjemtől a H1N1 oltást... ő meg tőlem...Majd holnap mondom a tapasztalatokat, mert most még semmit sem érzek..
Ja meg ma megvolt nekem is a cukorterhelésem... 2dl löttyi volt, nem volt olyan szörnyű, de lehet azért mert éhes voltam... eredmény holnap lenne, de nem tudok érte menni, mert pont akkor megyek a helyi nődokihoz... :( ugyhogy majd csak holnapután tudom meg az eredményemet,ha becaplatok debrecenbe..kivááncsi leszek!!!!
Ma egésznap úton voltam, ugyhogy jól el is fáradtam. délelőt terhelés, meg némi vásárlás, 1től meg vizsgáztattam..
Ráadásul mind a két könyökhajlatom lila!!!! :shock: Az egyik a tegnapi toxoplasma, mert nem fogtam rá a vattát, úgy elrohantam, a másik meg mai: kérdezi a nő, hogy hol szúrták a tegnapit, hogy így belilult, és a kérdésével egy időben szét is durrantotta a vénámat.. ugyhogy a 2.vérvételt a tegnapi lilából kértem, mert mondtam, hogy az kevésbé fáj már..
Gery!!!! Vigyázz arra a kis csöpp fiúra, mondd meg neki, hogy még kapaszkodjon rendesen!!!
Nóri! Én is síránkoznék, ha valami hülye ilyen hidegben csinálná a fűtést, ha lehetne azt máskor is!!! Ugyhogy én inkább megértelek, minthogy rád szóljak!!!

Kép
Kép
ronci

Nóri, ez egy szar depis nap, ne izélgesd magad!!!!

boruska

Ma voltam a diabos dokinénimnél. Most 70,9 kilót mért, szóval híztam 1 kilót a 2 héttel ezelőttihez képest. Szóval engem megdícsért a súlyom miatt. Azt mondta, hogyha akarok, akkor reggelire ehetek tejes dolgokat, csak akkor ne 4, hanem 5 egység inzulint szúrjak. Adott beutalót teljes vérképhez hétfőre. Megint egy vérvétel, de már kezdek hozzászokni. Átvettem a felisitasos csomagot, a férfi dezodor egy kicsit meglepett. És kaptam még egy aventes poharat. Ez már legalább az ötödik és még 5 nagyobbat kaptam a barátnőméktől. Dunát tudnék rekeszteni most már vele, de veszek szűkítőt és akkor cumisüvegként is használható. Meg van benne cumi, meg intim lemosó, kis tubus parodontax, egy tisztasági betét és még egy csomó szóróanyag. Meg egy kuponfüzet, de ezek a cuccok elég drágák.

nóri: Nekem is még mindig azt mondta a háziorvos, hogy ne oltassam be magam.

zuzmoo: Én is a www.zoldabc.hu-n veszem a mandala mosódiót és a többi cuccot hozzá. Sajnos nem tudom hogy lehet-e boltban kapni. Nekem a mosóparfümből a próbacsomag van. 5 illat jobban tetszik benne, 5 meg kevésbé de ezeknek sincs rossz illata. Nekem most a vanília jön be (terhességem közepétől meg vagyok bolondulva a vaníliáért mind ízben, mind illatban, pedig alap esetben nem is szeretem :) )

zsizell: Meg volt neked a Kandász Andi-féle szülőszoba, vagy letöltötted valahonnan? Én már alig emlékszem rá és én szeretném megnézni újra. Én egyébként is szeretnék epidurált kérni.

pammut: Nem igazán jó, ha a terheléses cukor második vérvétele előtt sokat mozogsz, mert akkor mást mutat. De tényleg ne a betegek között ülj, ennél még a kocsiban is jobb.

boruska: Kicsit magas a 7,4. 7 alatt kellene az 1 órásat tartani. A 90 percesnek van a 6,8-as max. ha jól emlékszem. A fehér lisztből készült pékáruk és a tejtermékek felnyomják a cukrot, de a te ebéded még az én 50 gr-os ebédembe is belefért volna. Szerintem a baba kavar be mégis csak a cukrodba. Azért sírva ne fakadj, lehet hogy ez egyszeri eset volt és a mérő sem mindig pontos. Ha sokszor mérsz 7 felett, akkor kérj a háziorvostól egy beutalót egy diabetológushoz, egyszeri 7 feletti érték még nem a világ, tényleg szoktam én is ilyeneket mérni, de ezekre már a dokinéni rá szokott kérdezni.

Bocsi, hogy sokat írtam, de sokat olvastam egyszerre vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

A büdös franca is!!!! Most hívott a kivitelező, mert 0Ft volt az árajánlaton. Most a 3napban felszerelik a mérőket a régi radiátorra. 20-án meg leszerelik és kicserélik az összes radiátort. Tehát 1teljes hétig megint nem lesz fűtés... Most már sírok. És apjuk sem lesz itthon... :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zsizell, hol jutottál hozzá a Szülőszoba részekhez?
lara

Nóri, nem csoda hogy így nem tudsz rendbejönni. :( Lehet hogy jobban jártok ha 20-án elmentek anyukádhoz. Vagy otthon kéne lenni a kivitelezés miatt? Kár hogy nem karácsonyra időzítettek...

Kakti, kíváncsi vagyok mit szól a főnököd. Drukkolok hogy jól fogadja.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, Milan meccs van. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X