Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Mi tegnap voltunk a temetőkben,rengetegen voltak,még este 6 felé is.Mi mindig sötétben megyünk.Istike valami csodálatosan viselkedett.Jó néha hangoskodott,meg ezt azt le akart venni más sírokról.De összeségében nagyon jó kisfiú volt.

Este őt sem lehetett elaltatni,11 óra volt mire bekómált.Reggel persze tiszta zombik voltunk.
Bölcsit jól vette egy hét kimaradás után.Már hiányoztak neki a pajtások.Kiabálták is a gyerekek hogy:"megjött a Pityuka!! :D "

Nekem meg tiszta gyomoridegem van hogy egy hét múlva ilyenkor már az újraoktatáson ülök majd melóban.
Új a főnököm,a kollégák.
Viszont ha belegondolok nagyon szerencsés vagyok hogy 3 évet itthon lehettem.Én terhesen nem dolgoztam.

TAlI
Attól függ hogy tudok-e menni,hogy milyen szakba tesznek.

Jági
Fantasztikusak a képek!!
Istikémnek is ilyen köntöse van mint Antókádnak.
Jó meleg van a gyémántban?
Annyira szoritok hogy minden rendben legyen a kicsifiúval!!
Bius új cuccai nagyon csajosak,vagányak!!

Szilvi(EDB)
Reggel én is ezen paráztattam magam be,hogy Ukrajnában milyen súlyos a helyzet.Onnan akár pár nap/hét is itt is lehet nagy járvány.Beadják 3 év alattiaknak is?
Aranyos volt párod hogy gyerekezett mig te picit pihenhettél még.Nálunk is ugyanez volt. :D A fiuk reggeliztek a konyhában,Istike játszott én meg ebből semmit észlelve még ráhúztam egy órát.Mondjuk akkor iszonyat keveset aludtam a torkom miatt.

Cserier
Klassz hogy tudsz jönni a talira!
Hmm nemsemmi volt a tegnapi menü.

Betti

Kép
berna23

Nem, nem vettem meg a piros dzsekit, de jobb is, mert pár cm-vel kisebb is lett volna, aláöltöztetni meg tuti nem tudtam volna.
Most én is asszem kivárok Noénak a kabival, hacsak valahol jártamban-keltemben nem találok jó áron!

Most Somának kell bélelt meg vízhatlan gatyó, az meg több van a teszen, így oda is regisztráltam... (vigyázz pénztárca... :( )

J.Ági! Akkor kicsit a rossz hangulatod ellen tettél (Stop, meg strand...) kell is!
Antó kakija ha negatív lesz, R. azt hiszi felesleges volt a vizsgálat... :( De akkor se hagyd annyiban!

lola77

Sziasztok!

Betti:
most pénteken lesz a tali, akkor még nem melózól, nem? Akkor még el tudsz jönni.... :). Vagy a többi talira gondoltál?

Nekem már sokkal jobb a torkom, csak algoflexet vettem be kettőt, meg tantum verde sprayt, meg homegene9-et szopiztam.

Istike ügyes volt akkor a temetőben. Nekünk Bencus nem annyira, kb. 10 percet üvöltött bent, de nagyon álmos volt. De ahogy kiléptünk a kapun, elaludt! :)
Amin fel voltam háborodva, az a sült gesztenye árus a kapuban és kicsit kijjebb a búcsús édesség árus. Undorító és morbid. Szerintem.

Oltás:
én ma már a sokadik telefonon vagyok túl. Most már biztos, hogy beadatom, mind az ötünknek. A szezonális (sima) influt még nem tudom, megvárom, mit mond rá a doki.
3 év alattiaknak még nincs oltás, de szerdáig valószínű engedélyezik és akkor jövő hét elején az is várható. Addig viszont beadatom a mienket (felnőttek), és akkor meglátjuk, ha nem lesz bajunk, mégis nyugodtabb szívvel adatom be a gyerekeknek is.
Nagy lelki kérdés ez nekem, hetek óta tépelődöm. Nem szeretném felesleges oltásokkal tömni a gyerekeket, de azt sem szeretném, hogy baj legyen. Sose bocsátanám meg magamnak, hogy itt volt az oltás, beadathattam volna, de nem tettem és közben baj lett.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Livi!
Nem jár Dorka néptáncra,csak görkorira ami hétfőnként van az oviba,keddenként meg a Gekkoba viszem.Bár most egy kcsit kivagyok a Gekkora,mert oviban volt kinnt a logopédus,és mondta hogy zsépen beindult a beszéde de nem tisztán mondja(ezt mi is halljuk...)és hogy vigyen még külön logopédushoz is.Kérdeztem a Gekkos nőt hogy elég e hozzá hordanom,hogy ezzel is foglakoznak e,erre mondta hogy ha felajánlották hogy elvállaják a logodpédiában akkor vigyem,mert nagyon levannak terhelve ...Azért én azt hittem hogy ha havonta kiad az ember egy kisebb vagyont akkor foglakoznak a tista beszéddel is,de itt csak beinditják a beszédet...na midegy...
Timi miket kért szülinapjára?Hófehérkét tudom.

Lola!
Igen én csináltam a Dorka haját,kiéltem fodrász hajlamaim :lol: ,annó én fodrász szerettem volna lenni,csak nem engedte a doki,mert gerincferdülésem volt,és nem állhattam volna napi 8 órát,így most napi 8 órát ülök a melóban :?
Álltalában nincs ennyi csatt,de ha hagyja akkor mindig kreálok neki valami szépet :lol:
Gyógyuljál meg minnél hamarabb!!!!

Erika!
Szoktam vágni Dorka haja végéből mikor hagyja.Már azt találtam ki hogy ha vágok a végéből egy picit,akkor reggelre sokkal hosszabb lesz mint most.Erre bele is egyezett,de a kis hülye azt hittem ha minnél többet vágok annál hosszabb lesz,és tök elkezdett hisztizni hog ycsak olyan keveset vágtam :)

Ági!
Nem tudom mi lehet Antóval,de elhiszem hogy fáradt kimerült vagy!Te párod is tök sokat melózik egyedül vagy egész nap a gyerkőcökkel.. védőnőnek nincs ötlete hogy altasd el Antót,hogy ne sírjon,és tanuljon meg egyedül elaludni?
Vannak már eredmények Antóval kapcsoltaban?

EDBAnyu?
EZT A 90napos diétét kezdted el?Egyik osztálytársam is csinálta és tök látványosan fogyott tőle,bár én tutui nem bírnám ki ,hogy egész nap csak gyümit egyek...Amit múltkor írtam nem szeretnéd kipróbálni?
Remélem nálunk sem okoz gondot Levi kis súlyfeleslege :lol: Bár ahoz képest hogy kis tömör gyönyör,tök erős kisfiú :lol:

Anyatali jó lenne menni,de Levi 6 körül eszik még egyett és 7kor fürdés van neki .Balázs meg 5-ig elózik Törökbálinton és 6-nál elöbb nem igen szokott hazaérni...

Na megyek nemcsinálni semmit,Dorka oviban Levi alszik én meg kiélvezem a helyzetet :lol: :lol: 4 hónap óta leőször :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Én is jelentkezem!

Hétvégén itthon volt ugye Apa, voltunk Tatán a temetőbe, meg a mamámnál ebédelni (kicsit kiakadtam rá), vasárnap meg Tbányán szintén temetőben. Nem érintett annyira rosszul, egyrészt a gyerekek miatt nem jöttek ki belőlem az érzések, másrészt meg anyuékkal ez nem egy közös, élményekkel teli "ünnep" volt. Inkább nekem a karácsony és az én szülinapom, ami rossz. És ebből a karácsony még annyiból rosszabb, hogy ebben a lakásban voltak a közös karácsonyozások.

H1N1:
Egyelőre nem tudom mit csináljunk. Viszont, ami most a mi helyzetünknél jobban aggaszt, hogy a keleti határszélen (ker. apuék konkrétan az ukrán határtól 1 km-re laknak, kerapu határőrségnél dolgozik) Szóval őket rettenetesen féltem, és hát mamáék is nem messze a román határtól laknak.

Rádiómegszüntetések:
Nem vagyok észnél, hogy 2 héten belül nem lesz Danu és Sláger. Bár utóbbit nem igazán hallgatom. A D-t is a reggeli Pirítós miatt szoktam. Félelmetes, hogy mindenhova el ér a politika keze.

Betti!

Tök jó, hogy Istike ilyen jól elvolt. Danitól is hangos lett a temető. Egyfolytában járt a szája. Az égő mécsesekhez akart nyúlkálni, nagyon figyelni kellett.
A héten mész már oktatásra ugye, meg vizsgázol is?? Anyud is már dolgozik? Milyen szakban kezd?

EDB anyu!

Még nem reagáltam a balesetekre. Sajnálom, de sok gyógypuszi a bibikre!
Hajrá diéta!!!! Ügyes vagy!!! Húú én is imádom a mákot, de azt vettem észre, hogy hasmenést generál.
Örülök, hogy döntésre jutottál az oltást illetően. Gondolom mennyi feszkó szabadult fel belőled, rágódik az ember rendesen, hogy mi lenne a gyerekeknek, nekünk a legjobb. Főleg nehéz a döntés azok után hogy milyen hírverést, körítést kapott ez a vírus, oltás.

JÁgi!

Jó lehetett a hétvégétek. Nagyon édik a fotók ismét.
Nem válaszoltál az építmény adó ügyben!

Lola!

Nem a siettetés miatt kérdem. Megkaptad az emailemet??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Felhívtam a nőgyógyót a rákszűrés eredményem miatt, hál istennek, p2 negatív.

Közben beszéltem háziorvos aszisztenssel is (felnőtt). Poénból rákérdeztem a széklet eredményemre, azt mondja, hogy majd csak szerdán lesz meg (jó, hogy én már péntek óta tudom, nem??). Na mindegy...

Ági: pihenj csak, Rád fér! Nézz meg egy filmet, vagy lakkozd ki a körmöd, vagy ilyesmi! :)

Nekem bejött a 90 napos diéta, én is többször fogytam már vele. Én nem szeretem a kalória számolgatós diétákat, arra nekem nincs időm. Méricskélni 5 deka rizst, meg ilyeneket! :) Egyenlőre ez jó... szintentartáshoz el tudok képzelni másmilyet is majd.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi!
Válaszoltam a méledre már a hétvégén!!! Nem ment át????

lola77

Gabi!

B ocsi, olyan szita az agyam. Szóval, azért kell építményadót fizetnünk, mert a másik lakásba egyikünk sincsbejeentve. Mert ugye úgy van a szabály, hogy 80 négyzetméterig nem kell fizetni, meg hja te vagy közeli családtagod állandóra be van oda jelentve. Ez alapján erre a lakásra nem is kell fizetnünk.De a másikra igen... Nem olyan húzós összeg, mert 5100-ra jön ki egy évre.Viszont most viSSZAMENŐLEG TÖBB ÉVRE BE KELLE FIZETNÖÜNK EGYBEN, MERT arról nem tudtunk, hogy nekünk ezt oda be kellett volna jelenteni.És most ez a közel 20 ezer is karácsony előtt, két rezsi mellett elég kellemetlenül érint...

Bár, nem merem elkiabálni, de úgy néz ki, hogy holnap kapunk kauciót...

Kép Kép
joosneagi

Gabi!

A rádió engem is kiaksztott, mi Slágeresek vagyunk.Hogy lehet ilyet csinálni??Minden már erről a rohadt politikáról szól, már rendes műsort sem lehet hallgatnunk, rendesen megy a tudatbefolyásols...

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Nem kaptam választ! Esküszöm!

JÁgi!

Ez jó, ha sikerülne kiadni! Nekünk is lesz "felesleges" kiadás karácsonyig. Sajna nem tudjuk ilyen rövid idő alatt elkölteni az üdülési csekket. Meg kell hosszabbítani! De mostmár jövő május 20-ig el kell valahova mennünk, mert akkor meg a másik jár le!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Félelmetes, ami egyébként a TV-knél és rádióknál folyik. Én az M1-en néztem pl a Tv ügyvédjét, Kékfényt. Egyik sincs már. Bár a reggeli műsorukat (Napkelte) nem néztem, de ez sincs már. Szóval ez is kezd süllyedni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na, felnőtt dokimmal beszéltem, ő ajánlotta az oltást magam miatt is és gyerekek miatt is. Holnap megyek beadatni. Mindkettőt. Szuper...
Hát ez van. De tényleg kicsit meg vagyok könnyebbülve...

Dórika beindult a beszéddel ügyesen. Kezd néha ragozni is. Mondja motorom... Kérdez is: ho anya? Magyarán hol van az anya? Mondja Bencének, vagy Emesének: gyeje Emese, gyeje Bence. Már mindkettőt tisztán mondja.
És ami a legcukibb, imádja ugye Thomast meg a gyerekdalokat. A thomasban a zenét énekli, és amikor mondják angoul a vonatneveket, ő is mindig mondja a tévével, sőt van, amikor előbb. Pl. pöszi (percy), pojac (thomas), emiji (emily), dodo (gordon), dzsész (james), tobi (toby). Annyira imádom! A gyerekdalokba meg a bújj bújj zöldágat akarja énekelni.
Mondja a nevét is: hajna doja lija. A Bencének is mondja: bence soma. De van amikor keveri: bence lija. Vagy doja soma. :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Ági: durva, hogy a gekkoban nem foglalkoznak beszédfejlesztéssel. És muszáj még oda hordanod? Lehet, hogy az ovis meg a külön logo elég lenne, nem?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi!
Most újra elküldtem!

Rádió!
Tegnap a Heti 7-esben megszólaltak illetékesek is (Jáksó, meg v.mi rádiós műsorvezető is...) hogy ezt mindenki tudta 10 éve, hogy le fog járni a szerződés...
Kábé 10 napig lesz csak "rossz", aztán akik hallgatják majd a 2 új rádiót, lesznek ott is kedvenc adások biztos idővel! Meg hát ugye ebből a 2 rádióból is fognak átmenni az újakhoz a dolgozók, szóval lehet azokból is jó rádió jó műsorokkal, nem kell rögtön elítélni, meg lebalosozni, lejobbosozni azokat, hisz akkor előítélettel indulnak!
Jáksó mondta, hogy persze ettől még tök rossz Nekik is a hangulat!

Hangsúlyozom, ezt ott hallottam, ez is egy vélemény! Nem az enyém, de van ebben is igazság!
Amit az ember megszok, megszeret műsort, tényleg nehéz elfogadni hogy máról holnapra nincs! A tv ügyvédjét én is tök szerettem, de figyeljétek meg hogy hamarosan lesz v.melyik keresk. tv-n hasonló akár Juszttal, akár nélküle, mert "jó" ötlet!

A keresk. tv-knek is lejár valamikor a szerződésük biztos... De ha 2 hét múlva megszűnne a tv2, retekklub, biztos csak lesnék nagyokat, de azért ha jön helyette 2 új, akkor minek aggódjak?
Hozzáteszem a pályázati kiírásban szereplő "hibát" én sem értem, hogy miért nem ügyesebben oldották meg...

Bocs, ha nem mindenki így látja! :wink:

lola77

Ági01!
Nem semmi hogy le vannak a terhelve a Gekko-sok... pedig horror áruk van tényleg!
Férjed munkahelyével ezek szerint rendeződtek a dolgok? Nem őt küldték el végülis a múltkor?

lola77

Ági01!

Van a Ságvári úton egy magán logopédus csaj! Én is gondolkodom, hogy jövő tavasszal elviszem Bendit hozzá. Nem tudom ponotsan a nevét sajna, mert a Rákóczinál láttam a rendelőajtóra kiragasztva.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Hülye mamanet megint eltűntette a vonalzóimat.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Fárasztó vagyok, tudom... úgy döntöttem, alszom még párat erre az oltás témára. Nem vagyok mindig meggyőzve, hogy kell ez a családunknak.... :lol: .

Viszont kimondta ma Dórikám az első mondatát (ami hosszabb, tudatos stb).

" Anya, Bence kér inni". Édes szívem.... És még pláne tök okos volt. Mert etettem Bencét, Dóri mellettem evett. Ivott közben Bence a vízből, de még kellett neki, ezért sipákolt. Utána megint evett, megint elkezdett sipákolni és ekkor mondta Dórika, hogy "Anya, Bence kér inni". Annyira cukipók!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na megjöttünk boltból, kicsit sétáltunk... de marha nagy szél van!

Szilvianyu: :D No comment! - oltás
Dórika: de ügyes-okos kislány! Elhiszem hogy örültél! A gyerekek amúgy is jobban ráéreznek egymás gondjaira sokszor!
(Noé is mostanában 2 falat után iszik, megint 2 falat.... közben mutogatja az üvegjét, meg öööö-ööö!)
Telónk még nem jó képzeld, de mobilról tudom magunkat hívni! K.T-t se tudtam emiatt hívni!

Na én meg úgy döntöttem kell Noénak egy overáll, pedig eddig azt hittem nem, de most hogy így fúj a szél, mi lesz ha ehhez párosul majd a hó, jégeső! Babakocsiban meg úgy ficereg, mire belerakom, derekánál hátul kinnt van a pulcsija! Jó vastag, kapucnist kell néznem!
Most is megyünk du. logopédushoz, közben fél órát kinnt várakozunk...

lola77

Sziasztok,

Újra itthon. Kipihenten.

Először Betti, neked szeretnék irni:
Nagyon sajnálom, ami anyukáddal történt, de nagyon jó hir, hogy teljesen felépült, és teljes szivemből remélem, hogy nem kell neki és neked sem átélnie mégegyszer ezt a szörnyűséget. Nagyon erős csajszi vagy, nem sokan tudnák ezt végig csinálni, mint amit neked kellett.
Várod már a munkát egy picit, hogy mással is foglalkozhass?

EDB anyu:
Ügyes Dórikád a beszéddel. Nagyon édesek lehetnek együtt a picik. Oltással kapcsolatban nem tudok tanácsot adni. Aki orvost eddig megkérdeztem, mind azt mondták, hogy ők maguknak és a családjuknak biztos nem adatják be. Én sem adatom be. Félek ezektől az új, pár emberen tesztelt, nem kiforrott oltásoktól, amiről egyik héten azt mondják, hogy terheseknek és kisgyerekeknek is adható, a másik héten már azt mondják, hogy nekik nem adható. Ki tudja milyen szövődményei, mellékhatásai lesznek.
Remélem, hogy ez a járvány csak fel van fújva és nem olyan vészes, mint ahogy mondják.
Egy nagy nevű orvosnő azt mondta, ha rendesen táplálkozunk, sok gyümölcsöt, zöldséget, c vitamint eszünk, nem lesz semmi baj.

Jági:
Kitartás Antikához. Én az asztalra csapnék a Rákóczinál, hogy márpedig szeretnéd tudni, hogy miért viselkedik igy, lehet, hogy fáj a hasa, vagy a beleinél van valami gond. Egy vérvétellel szerintem kiszűrhető lenne. Aztán lehet, hogy tényleg csak az időjárás vagy a foga lesz a ludas.

Lola,
Kihez jár Soma logopédushoz? Nem a Zsuzsához a Kodály térre?

Utólag is nagyon boldog születésnapot kivánok minden szülinaposnak!

Livi, Ági,

Milyen tortájuk lesz a lányoknak? Hol csináltatjátok?
Laura barbiesat kért.

Mindenki:
Karácsonyi ajándékokon gondolkodtatok már? Most a Tescos újságban sok játék akciós.

Ajkán sajnos betegek lettek a gyerekek, antibiotikumot kellett szedniük, Máténak a fülére is ráhúzódott.
Én voltam mindenhol, ami eddig elmaradt, vérvételen, pajzsmirigy ultrahangon, citológián, és leszedettem a nagy és kiálló anyajegyeimet. Keszthelyen van egy doki, ő lézerrel dolgozik, és szövettanra is elküldi az anyajegyeket. 4-et szedett le, kettőt a hátamról, egyet a lábamról, egyet az arcomról. Ami az orrom mellett volt, az pár éve még tök pici volt, és évről évre folyamatosan nőtt, kb. olyan volt már, mint a Bálint Antóniának. Kicsinek még tetszett is, de belegondoltam, hogy mekkora lehet és nem akarom, hogy a fél arcomat beteritse:) Na ez csak vicc volt :D Minél nagyobb, annál nagyobb a gyökere is és nagyobb darabot kell kiégetni.
A szuri kellemetlen volt, de utána semmit nem éreztem és később sem fájt. Remélem szépen gyógyul majd meg. Most még varr van rajta, ha péntekig leesik, elmegyek a talira, ha nem, akkor lehet hogy nem.

Sokan lesztek pénteken?

Judit
Kép
Kép
jutte

Sziasztok!

Szilvi,
szegény Bence és a baleset :?
Dórika nagyon ügyes, úgy meghallagatnám. Ilyenkor édesek a szövegeik :lol: Alig várom, hogy Áronom is jobban dumáljon.
Oltás..nekem eszembe se jutott, hogy beadassam. Nem bízom benne. Ráadásul tegnap azt mondták, hogy nem is H1N1 jön ukrajna felől, hanem valami rejtélyes influenza. Valami mutáns.

JÁgi,
amikor olvastam a soraidat a hisztiről, kicsit megkönnyebbültem. NÁálunk dettó!!!! Áron hisztizik, vergődik, sír. Alvás szörnyű. ÉN úgy amúgy sem tudtam soha elaltatni, hogy beteszem az ágyba...de legalább nem cici alszik el, hanem az ölemben, énekelni kell neki. De éjjel csak cicin alszik vissza :cry: már nagyon nehéz, mert hamar elfogy a tej éjjel, és utána nagyon fáj. Az baj, hogy két-másfél óránként kel és azonnal ordít. Nem simán sír, hanem ordít. Akkor fél óra mire visszaalszik, és egy óra múlva kezdődik minden előről. Fáradt vagyok, szomorú és tehetetlen. :roll:

Judit,
karácsonyi ajándék: én fishr price ugráló zebrát és tanuló kutyust szeretnék Áronnak, és néhány apróságot még mellé.
Anyajegyekkel én is el akarok menni maszek dokihoz, csak kicsit fosok:) De te jól elintézted egycsapásra :D

Betti,
örülök.hogy anyukád jobban van!!!
Biztos furi lesz, hogy új kollégák, új főnök vár majd, de egy-kettőre belerázódsz megint. Ez olyan mint a bicózás :wink:

Zsani,
nincs meg a telefonszámod, mivel elhagytam a telefonomat....így csak itt tudok üzenni...visszavinném a babakocsit valamikor-valahová :D Köszi!!

Anyatali,
nem biztos hogy tudok menni, anyu és tesóm is dolgozik :?
Szombaton megyünk a babamama expóra a papp lászló sportarénába. Várom már, kellene néhány dolog...

Közben már várom a karácsonyt :D Fát akarok dísziteni, csomagolni :lol:

sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok, jó reggelt!

Húúú, de nagy itt a pangás!!

Én nem jöttem már tegnap, mert megint iszonyat fájt a fejem. Tegnap próbáltam kiagyalni, hogy mitől lehet ennyire. Most azt okoskodtam ki, hogy lehet, hogy a béres porc erőtől, ami gluko-t tartalmaz, vagyis cukor-t is, mellékhatásainál találtam ennek a vegyületnek fejfájást, meg eleve az emelkedett cukornál olvastam fejfájást. Most kihagyom pár napig a porcerőt, megnézem, mi lesz. Viszont a térdemnek pedig jót tett, így király.... :(

Szilvi: igen, elég durva, ami Ukrajna felől jön, ezért vagyok annyira bepánikolva, főleg a sok halott miatt. De ma mondták, hogy Németországban is sok a beteg, influs. Hát... nem vagyok nyugodt. Most megint úgy vagyok, hogy nem adatok be oltást, hátha túl leszünk a betegségen gyorsan, fájdalommentesen, abban nem nagyon bízom, hogy elkerül minket.
De félek. Mi van ha itt volt az oltás és nem adattam be? Később kár lenne sopánkodni...
Sajnálom az anyatalit... :(

Jutte: örülök, hogy jól elvoltatok. Nem semmi az anyajegy levételeid. De ha lézerrel szedi le, hogy tudja elküldeni szövettanra? Már jobban vannak a gyerekek? Gyógyenerdzsi nekik!!! :)

Nekem is el kell vinnem Dórikámat délután dokihoz. Nem javul a köhögése, este annyira köhög kb. fél órát, utána már jobb, de az a fél óra elég durva. Eddig lándzsásat adtam neki, inkább megmutatom dokinak. Úgyis délután megyünk Emeséért (rajz miatt), majd utána beviszem dokihoz. Jó lenne, ha nem lennének sokan, nem szeretnék a betegek között sokat várni három gyerekkel! :(

Na megyek, rendezem a manókat.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: én is várom a karácsonyt! Főleg a jó kaják miatt! :) Három napig felfüggesztem a fogyimat!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Szilvi(EDB)
Szuper hogy rendben van a rákszűrésed.Érdekes nekem mindig "csak" annyit küldenek,hogy negatív.
Nincs külön írva hogy p1 vagy p akárhány.
Nézd inkább százszor gondold át az oltással kapcsolatos érveiteket.Tudod mi meghallgatunk.Erre se rábeszélni,se lebeszélni nem lehet senkit.Nehéz döntés az biztos.
Tegnap mi is átbeszéltük a párommal,egyelőre nem adatjuk be még ,mindig.
Vannak rokonaim akik beadatták,de inkább az idősebb korosztály,illetve aki krónikus beteg.
Elég morbid amit hallottam minap,de milyen igaz:volt egy család akik abszolut oltáspártiak,na de ugy ám hogy ő körülöttük legyenek beoltva. :P
Anyu totál jól van,tegnap már dolgozott is.Jaj csak maradjon is igy.
A héten tényleg még jó nekem is az anyatali.
Látod már teljesen megkergültem. :D

Gabi
És mivel akasztottak ki?Hú a forró mécsesekkel Isti is kacérkodott,ő a száját rakra közel hozzá.
Tényleg nem lehet gyerek/ek mellett az érzelmekre,megemlékezésre időt szakitani a szeretteinknél.Én is még itthon emlékeztem,na meghát nincs olyan nap hogy ne gondolnék apura.
Amugy nem nagyon vagyok oda a temetőbe járásért.Elsején is mindig izgulok nehogy összefussak valamelyik családtaggal.

Lola
Én teljesen overal párti vagyok.Főleg amennyit ficeregnek a kicsik.Isti a földön fetreng az udvaron,oda is játszós overálba van.Vagy ha cipelni kell kézben akkor is mindig felgyűrödött a kabátja és kinn volt a dereka.
De ha autóval megyünk akkor jól szuperál a dzeki is. :D
Nem is tudtam hogy jártok Somával logopédushoz.

Jutte
Örülök hogy kipihentétek magatokat!
Nekem is van kiálló anyapöttyöm,de én ugy félek leszedetni,pedig strandon,vagy egy olyan felsőben tök szégyellem.
Sajnálom hogy a gyerkőcök betegeskedtek.
Mindenképp gyere a talira,senki nem a bibidet fogja nézni.Ezért nehogymá ne jöjjél.

Ági01
Nagyon ügyes Dorka a beszéddel.
Férjednek megoldodott az ügye a balesetből kifolyólag?

Betti

Kép
berna23

Szilvia,

Nekem akkor szokott fájni a fejem, ha elfelejtek folyadékot inni, és utólag mindig arra jutok, hogy amiatt fáj, mert aznap még semmit nem ittam. Igy is napi pár decit iszom csak, ami nagyon kevés. Reggel a tej, aztán egy vagy két pohár viz vagy üditő.
Remélem elmúlik a fejfájásod és megtalálod a fejfájás okát.

Anyajegylevételről: Ugyan nem láttam, de szerintem a gyökerénél égette le, és mivel kiállóak voltak, csak maradt használható része, amit szövettanra el tudott küldeni. Két hét múlva lesz eredmény.

A gyerekek már meggyógyultak, de azért köszi a gyógyenergiát, Laura úgyis hazahoz minimum egy jó kis köhögést az oviból.

Gabi,
Mi újság Veled? Láttad, hogy az Alplát megcsinálták? Most már csak a Suoftec van hátra.

Megyek csinálom a reggelit, melegszendvics lesz.

Judit
Kép
Kép
jutte

Rádio:na én erről semmit nem hallottam,látni hogy nem rádiozok,a hiradót se láttam vagy már fél éve.Abban az időben Istinek megy egy mese,utána fürdés meg a többi esti rituálé.
Pedig régen halgattam a kivánságműsorokat,fókuszrajongó voltam.Most meg...

Jági
Szurkolok az albérlő miatt!!x-be van az ujjam.
Arra is gondoltam hogy ugye Antika most van abban a korban hogy előjöjjön nála a szeparációs szorongás.Az is lehet hogy nála nagyon nagyfokúan van jelen.Irtad is hogy egy centit nem tágithatsz mellőle.
de persze ez is csak egy felvetés.Inkább zongorázzátok végig a lehetőségeket,ti is jobban megnyugodtok ha legalább a szervi bajokat ki lehet zárni.

Nálunk ma zöldborsófőzelék lesz vagy virslivel,vagy fasírttal.
Nemsoká jön anyu aztán megyünk be a városba :D ügyeket intézni,meg csizmát kell venni nekem.

Betti

Kép
berna23

Jutte!
Odaértél tegnap Lauráért? Még jó hogy pihiztél 1 hetet, hallod az a szatyor nálad tegnap volt vagy 5 kg+Mátéd! azért mondtam, hogy ne állj meg, menj csak! én nemigen láttam amúgy arcodon semmit, persze azalatt a 2 mp. alatt!
Mártához járunk, nem a Zsuzsához (be vannak osztva körzetre, mi a Kodály sulihoz-ovihoz tartozunk...)

Szilvianyu: jelentkezz be időpontra a dokihoz, akkor behív!
Most olvastam a babaszobán is, hogy lehet az 1-3 év közötti gyerekeket oltani. Na jó nem idegesítelek! :?
Te péntekre kakaó koncertet írtak be Somáéknak a suliba, 18-tól Milyen progi ez? Mert így szervezkednem kell (menni akar) Anyatali ügyben még egy felvigyázóra...
vércukor: miért nem mész le heti 1-szer a dokidhoz vércuki vizsgálatra kaja után 1, 5 órával? Jó tudom körülményes megoldani, de abból tudnál valamit a vércukrodról!

BEtti!
De szed Anyud gyógyszereket gondolom?
Igen tegnap néztem overállokat kínaiban, ma megyek turiba, másik kínaiba... neten is találtam párat, de bele kéne próbálnom, mert elég rövidke Noé és ami lábban meg ujjban jó, az hosszú (J.Ági-mint Neked Antó! :cry: )
2 éve járunk "r" hang miatt Somával, úgy érzem tök egy helyben toporgunk vele, mert ha oda teszi a kisujját akkor pörög neki, de sajna ha nem akkor hátul a torkán képezi (erőlteti) az "r"-et mint a franciák....
Én már felkészültem hogy raccsolosóan is imádni fogom! :( :o

Szilvia1981!
Más miatt is várod Te a karit! :D

Én most tökre nem várom, annyira emlékeimben van a tavalyi idegeskedés férjem melója miatt. Most még állítólag rosszabb lesz, már dec. 4-én leállnak (jan-ban semmi fizut nem fog kapni szinte!) és állítólag - megint - jan. 2-től nem lesz céges buszuk már Héregtől se (most odáig 3-an mennek kocsival...) viszont fel sem mond Neki a cég, hogy is mondana, hisz több százezer végkielégítés kéne fizetni. Meg leszünk lőve, hisz hogy járjon be E.gomba! ÁÁÁÁÁ tök fosok, ezért most nagyon nem várom az év végét.... Szemét világ!

lola77

Sziasztok!

Csak egy gyors, mert reggeliztetni kell, meg van egy pár dolgom! De majd fogok bővebben írni, ill. mindenkinek válaszolni, aki kérdezett. Kicsit el vagyok csúszva az itteni írással, a gép elé ide tudok ülni, mert már jó lassan egy hete, csak ugye kari ajikat böngészek, kötelezőt számolok meg minden ilyesmi és ide is be-be kukkantok, de mivel olyan bőbeszédű lennénk ezért van, hogy neki sem fogok hozzászólni.

Lola!

Megjött ám mindkétszer a válaszod! :D Hát megvolt a bibi. Észre sem vettem, de a Zoli email címéről írtam neked, Ő meg tegnap kérdezi, hogy ez az email meg micsoda. Már vissza akart írni, hogy téves és akkor nézem, hogy nehogy csinálj valamit is, mert az nekem szól. Először nem is tudtam, hogy került ez hozzá, de aztán összeraktam. :D :D :D
Majd erre is reagálok. Na de most sietnem kell.

Helló-belló!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola: igen, tudom, hogy van oltás a kicsiknek, már tegnap hallottam a híradóból. Hát még mindig várakozó állásponton vagyok, majd ma úgy is személyesen is beszélek dokinővel.
Tudom, hogy be lehet jelentkezni, de nem akarom felhívni, mert tuti olyan időpontot fog adni, ami nekünk nem jó. Nem akarom külön levinni ma őket, hanem egybekötni Emesével. Emeséért háromnegyed háromra megyünk. Majd utána benézünk.
Kakakó koncert: mi egyszer sem voltunk, Emesét nem érdekli. Komolyzenei előadás, és szünetben a gyerekeknek szolgálnak fel kakaót. Emese tudom, hogy végig unná az egészet, most is azt mondta, nem akar menni.

Jutte: én sem iszom sajnos napi 2-3 liter folyadékot, inkább csak nyáron! :(

Betti: örülök, hogy jól van anyud és hogy ment a munka is neki. Nekem sem küldtek eredményt, a jónál nem küldenek, hanem felhívtam őket (szakrendelőt) és mondták, hogy negatív, p2. Terhesen mindig maszek csináltattam, ő megmondta alapból.
Oltást sajnos meg nem lehet sokáig halogatni, mert két hét kell, hogy kifejtse hatását. És ha valamennyire legyengít az oltás, akkor meg nem jó, ha már pont kb. egy hónap múlva adják be, mikor itt a járvány, mert akkor tuti jó betegek leszünk.
Szóval... még mindig teljes bizonytalanság. A legjobbat szeretném a gyerekeknek és magunknak is.

Na megyek, gyanús hangok jönnek a kisszobából. Kiborítottak szerintem vagy két ládányi játékot.

Szilvia

Betti: én is ma borsófőzit csinálok a családnak, natúr csirkemellel, magamnak meg ugyanaz a natúr csirkemell, salival.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: gyere, amikor tudsz! Mi várunk mindig! :)

Jutte:
igaz, igaz... nehogy a sem miatt ne gyere... úgyis félhomály lesz! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

mármint seb (nem sem)!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Végre kicsit nyugodtam napom van...Nem merem elkiabálni, de pár napja elég jól eszik Antika. Múlt héten a paris husigombóc nagyon bejött neki, aztán hétvégén a husileves..Tegnap tökfőzit csináltam a gyerekeknek rízsliszttel, mindketten nagyon tolták magukba, aztán Antika este még kőrözöttet is evett egy nagy adagot, molst reggel benyomott egy krémtúrót..Szóval ez hozzá képest nagyon jó.Viszont se a nappali hosztik, se az éjzsaka nem javzult..Sőt! Kb. 1-2 hete iszonyatosak az éjszakák, úgy sikít, tolja , nyomja magát alig tudom megfogni, ha a kezemben is van, akkor is vergődik, nem tudom miért lehet ez, eddíg, ha felébredt éjjel szopizott, visszatettem az ágyába és aludt ügyesen, most meg sikít... :(
Ja, és múlt hét óta nem voltak csalánkiütések..Ma megpróbálok adni neki pici kenyeret, mert hja kipattog, akkor tuti az a ludas, ha nem akkor már nem tudom, de annak örülnék, ha semmi baja nem lenne, már nagyon várom a kakaeredményt, remélem nincs semmi baja a drágnak...De akkor mitől ez az iszonytos sírás???

Ma voltam a másik lakásban,. átadtam a kulcsokat..Nem tuidom, mi lesz ebből megint, de meg vagyunk lőve. Kaptunk kauciót, jövő héten odaadják a 2. havit is...De nagyon fiatalok. A csajszi még tanul, de az anyja fizeti neki a lakbér a srác meg a rezsit, ő melózik ezerrel...Remélem nem lesz gond, de mostmár mi sem leszünk elnézőek..H avalami nem tetszik rögtön szólni fogunk. Jó lenne, ha legalább a telet végighúznák, mert akkor nem kell fölösbe a sok plusz rezsit fizetnünk...Ők hosszútávra terveznek, hát remélem. Bár én azon vagyok, hopgy jövőre hírdessük meg, aztán vagy lesz rá kapás vagy nem. Amíg rendesen fizetnek, addíg nincs gond...Az a baj, hogy most nem válogathatunk, mert kicsi a kereslet és iszonyat nagy a választék...

EDB-Anyu!

Remélem gyorsan helyrejön a fejed..Én is hetek óta szenvedek és elégh erős szédülés is társul hozzá..Rermélem Dórika nem lezs beteg, csak pici megfázás..
Oltás?ú, nagyon nehéz okosnak lenni...Azt tudom, hogy én a gyerekeket semmiképp nem oltatom be. Láttam az iwiw-en egy dokit aki pont azt elemezte, hogy a piciknek amúgyis nagyon le van terhelve az immunrendszerük a sok oltással, nem alakul ki a rendes védekezőképességük.. Sajnos a 20-30-as korosztályt veszélyezteti leginkább az a bnyavaja, én az asztmám miatt félek, az utóbbi időben elég sokszor voltam vele keményen rosszul, meg tavaly volt egy elég húzós hörgőgyulladásom (pont terhesen fulldokoltam-..) Most töm9öm a c-vitamint, vettem osscillot, Biusnak olyan lándzsás utifüvet adok , amiben van plusz c-vitamin és echineca is..Aztán meglátjuk..
Reméélem, hogy fel van fújva ez az egész. Most nálunk szerintem nagyon kihaszbnálják az ukrajnai történéseket. Ukrán orvosok azt mondják, hogy szerintük nem h1n1, eddíg 22 esetben mutatták csak ki ezt. Persze a magayarok azt monmdják, hoyg tutira az, hogy fogyjon az oltóanyag. Meg a leginkább attól félek, hogy pnt ma reggel mondták, hogy olthatóak az 1-3 évesek, mert nagyon kevés a mellékhatás.. ..De ezejk szerint van..És ezek csak a rövidtávúak, mert nagyon villámgyártás és tesztelés volt..Mi van, ha évek múlva jön ki valami..Nem tudom, félek, hogy betegek lesznek a gyerekek, de jobban félek, a mellékhatásoktól, meg persze attól, ha esetleg baj van, akkor aztán nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel.De azt is tudom, hogy most bárkinek bármi komoly baja lesz mindent erre fognak fogni..

Kép Kép
joosneagi

sziasztok!

nem tudjátok véletlenül, hogy a Lolloknál lehet-e szülni vagy csak terhesgondozást vállal?

a ma reggeli pirítós annyira jó, nem tudom, miért kell ettől megfosztani az embereket! :cry:

remélem Titeket nem ért még el az influenza!
kata-nero

Jutte!

Örülök, hogy jót pihizetetEK. Ügyi vagy az anyajegyekkel és persze bátor.. Én már évek óta próbálom rábeszélni magam. Mindgí úgy voltam vele, hogy majd terhesség-szoptatás után... Nekem pont a melltertó pántom alatt van egy nagyobb és Antika szopi közben mindígh birizgálja,Meg az a rossz, ha pl. szilikonpántot tezsek dfel, az dörzsöli..
Meg, sajnos van egy régi barátnőm (osztálytársam), akinek nagy anyajegyei voltak, elkezdet leszedetni és az egyik már beteg volt neki..Most jól van, de folyamatos kezelésekre jár..Ráadásukl jó ki is csesztek vele. Itt Tataabányén szedette le (eü-s dolgozó) és egyszerre 2-őt vettek le neki, de egy tartályba rakták..És az egyik volt beteg, de nem tudták, hogy melyik..Így mindkét helyen, ahonnan vettek le neki fel kellett vágni és kitisztítani a körnéket..Két jó nagy heg jelzi...Olyan hanyagság van, hogy hihetetlen!!!Szóval ezért is félek és nekem is mennem kellene...
Gyerekek jobban vannak már??? Sok gógypuszit küldök nekik!!!!

Nekünk már megvannak a gyerekeknek az ajándékok..Biusom kapja a Baby Bornos háti hordozót, meg van még elrakva neki gyurma meg vettem a böliben két könyvet is neki.. Antikának még annó fáélárasba vettünk Fisher Pric-os vonatot. Emellé már csak max ruhát kapnak itthon, mert már nem tudom tárolni a játkokat!

Kép Kép
joosneagi

Hűha!!!!! Laptető passz ment, aki kapja marja!!!!

Lassan készülődök, megyek a Centrumhoz, akarok Bius gatyójára valami foltot venni, meg magamnak akarok szombatra egy kis rövidke bolerót venni...Remélem találok valahol óccsón...

Kép Kép
joosneagi

Én is karira megosztva (november-decemberben) szeretném az ajikat megvenni, mert decemberben lesz más egyéb kiadás (üdülési csekk meghossz) na meg mostmár jönnek a jó kis fűtésszámlák. Gerinek szülijére tanuló kutyust gondoltam (FP) Daninak karira csúszda, meg gyurma készlet, Gerinek még nem tom a karit. Mamámnak néztem még egy vezetékes, kijelzős telcsit. Amúgy a mamáknak valami saját készítésűn gondolkodtam karira. Nagyon érdekel most a só-liszt gyurma is. Dani is biztos el lenne vele. Valamit kreálnánk, vagy valami ilyen anyagból készült képkeretre gondoltam és gyerekek képe bele. Még nem tudom. Képlékeny még a mamák ajándéka. Kittynek (Dani uncsitesó) olyan babázós szettet néztem. Azért gondoltam ilyenre, merthogy januárban érkezik a kistesója és emlékszem Dani mennyire szerette a maciját pelusozni...stb. Szerintetek jó ötlet lenne. Másfél éves, már biztosan megy. Ezért gondoltam ilyen babakocsis utazóágyas, esetleg etetőszékes kombinációt. Segítsetek légyszi lányos ancik, hogy jót gondoltam-e ki!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Elhiszem, hogy tanácstalan vagy ebben az oltás ügyben. Nagyon el lett rontva ennek vírusnak és az oltásnak is a beharangozása. Hallottam tegnap a TV-ben, hogy egy ált suliban 300 gyerekből 33-nak a szülője járult hozzá az oltáshoz. Én azt hiszem a vitaminok mellett döntök, hogy az immunrendszerünk ne legyen tropa, mert szerintem ez a vírus akkor okozhat komolyabb bajt, ha amúgy is lappang benned valami, mert akik meghaltak benne, mindegyiknek volt más baja is. Így inkább én az immun-tuningolás mellett voksolok. Tegnap beszéltem a mamával (Hajdú-B. megye) ők és kerapuék is jól vannak, Mamáék fel vették az oltást (szezonálist is) A híradóban tegnap mutatták a beregsurányi határátkelőt is. Rossz volt nézni, hogy maszkban, gkesztyűben dolgoznak és kerapu onnan nem messze (kb. 200 m) dolgozik.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Mamám azzal akasztott ki, hogy eleve állandóan úgy megyünk a temetőbe, hogy Ő ott vesz meg mindent a sírra. A gyerekek ezt most nem igazán tolerálták. A másik meg, hogy megvádolta a virágost, hogy direkt fonnyadt virágot adott neki, mert hullott állítólag a krizantém fejéből a szirom. Én speciel nem láttam és a földön sem láttam nyomát. Utána ott variált, hogy melyiket is vigye a sérült helyett. Én meg süllyedtem a földbe rendesen! Aztán Dani nem akart enni a főztjéből és Ő meg Pilóta piskótával, meg Pombar-el kenyerezte le. mondván végre eszik valamit. ÁÁÁÁÁÁ! De nem kérdezte, hogy odaadhatja neki, hanem csak bontotta és már adta is. Mi meg Zolival nagyokat sóhajtoztunk a konyhában.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola,

Egy kicsit késtem, de Lauráék is később jöttek ki néptáncról, igy időben odaértem. Egy kicsit játszottak még az oviudvaron és már sötét is lett. Úgy utálom, hogy ilyen korán sötétedik.
A szatyor a kezemben volt vagy 8 kg is, ha csak a tejeket, mosószert számolom. Nem volt 100-asom a kocsihoz, igy a benti autóssal vásároltunk a Tescoban, de ugye azt a parkolóba nem lehet kivinni.

Gabi,
Szerintem tökéletes ajándék lesz a babaszett, pláne ha babakocsi is van benne.

Most mennem kell, Máté húzkod.

Judit
Kép
Kép
jutte

Judit!

Köszönöm kérdésed! Jó vagyunk. Valami változást láttam az Alplánál, Suoftec-kel meg hogy mi lesz, még nem tudjuk. Nagyon félek én is az év végétől, ahogy Lola. Dec 31-én vagy előtte eldől, hogy maradnak-e, mi lesz a gyárral. Remélem azért örökre nem hallgat el. Bár tudom nektek az lenne a legjobb, de akkor ez meg azt jelentené, hogy az egyetlen keresőnek a családban megszűnik a mhelye.

Már jobban van Máté is? Laurának már ovi?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és köszönöm az aji segítséget!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Még mindig sok a beteg: most már aztán tényleg gyógyuljatok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nálunk Roli köhögött, de az inhalátorral úgy néz ki sikeresen kikúráltam. Nehogy Réka elkezdje... :roll:
Oltás: mi beadatjuk, hátha megvéd, valahogy nemigen félek a mellékhatásoktól, mármint hogy az durva lenne, viszont nem vagyok benne biztos hogy tényleg megvéd e 100 % hogy ha jön a járvány, mert ugye hallani hogy ez vmi mutálódott szar... :shock:
Ma felírattam a háziorvosommal, de a patikákban itt Tbányán még nem kapható (csüti, péntekre várják) :roll:
A gyerekekét a dokinő kihozza ha jön szerdán! Aztán ha betegnek látja őket akkor a hűtőbe teszi és majd legközlebbb ha gyógyultak beadja.

PÉNTEKEN HÁNYTÓL IS LESZ A TALI??? STOP CUKI UGYE???

Párom fiú buliba megy Pestre és ott is alszik, majd megpróbálom a nagynénémhez (stophoz közel lakik) felvinni pár órára a lurkókat!
Aztán anyuék jönnek péntek estére Pestről hazafelé és valószínű ittalszak hogy másnap tudjanak a gyerekekre vigyázni mert Szépségipari kiállítás lesz Pesten amire felmennék (meg összeszedem a párom is). :lol:

Rádió: Mi nagy Bumerángosok vagyunk (Sláger), sajnáljuk hogy ha nem lesz, :( undorító ez a politika.
Annyian hallgatták ezt szerte az ország útjain, (ez mindenhol lehetett fogni) örömöt hozott az embereknek mikor dolgozni indultak. Megsírattuk a párommal együtt mikor pénteken Pestre mentünk. Kint a kocsin a szalag.

Réka véreredménye jó lett, ezért voltunk pénteken Pesten, a nővérek kiadták, de a dokihoz nem jutottunk be hogy rápillantson mert annyian várakoztak nála...
Aztán a kocsit leszervízeltettük (tudjátok a koszos kis szervízben) majd elmentünk a Pusztára.
Már nagyon várt a társaság minket mert mi vittük a parasztkenyeret meg a csülköt (pénteki kaja), aztán szombaton bográcsoztunk egy gulyást ami isteni lett és másnapra is elég volt. A reggeli 48 tojásból készült hagymás rántotta volt. :lol:
Nagyon pihenős volt egyébként a hétvége, a lurkók élvezték, órákat voltak a vízben.
A temetőzést mi csüti délután intéztük így legalább nem volt tömeg és a kocsinkat sem húzták meg nem úgy mint tavaly. (amit aztán otthagytak)

Jutte,
Ügyesen elintéztél mindent.
Nekem is kellene mennem bőrgyógyra, de egyszer a Dancza tök csúnyán szedett le 2-t és azóta halogatom a többit...
Gondolom a gőzbe se jöttök így, betegen + a sebed.

Szilvi (EDB)
Nagyon ügyes Dórikád, Réka is pont itt tart a beszéd terén :oops:

Jók az ötletek karira, holnap én is elmegyek nézegetni.
Anyu már megvette: Rolinak StarWars Legót, Rékának pipere asztalt (???) sminkekkel !

Megyek most van házi dolgozat amit megcsinálok.
Elkezdődött tegnap a kozmetikából a szakismeret modul (mégsem az anyagismeret ahogy én tudtam)

Remélem jövök péntekig!!!

Cirmike

UI: Lola majd mesélek a házról, nincs weboldala és nem publikus.

Kép
[KépKép
cirmike77

Na, csak hazaértem, jól elfáradtam..És még nem is sikerült beszereznem, amit akartam.. :( Nem tudom, hogy így miben megyek az osztálytalálkozómra..

Viszont végre sikerült megrendelnem a gyerekeknek az egyforma sapit, meg Antónak még egyujjas kesztyűt is kértem hozzá.Babaszobán varraj egy csajszi, eddíg tök szépeket készített és árban is nagyon jó , a két sapit és kesztyűt összesen 1700-ért csinálja.. Boltban egyet nem kapnék annyiért..

Kép Kép
joosneagi

El ne felejtsem! Nem tudom, hogy olvastátok/hallottátok-e, de vasárnap a Sportcsarnmokban nagy játszóház lesz, ugrálóvárakkal, arcfestéssel, 3d mozival, gokartpálya stb.
Félóra 600 Ft, 3 órás jegy 1800 Ft a gyerekeknek, kísérőjegy a felnőtteknek 400 Ft.

Kép Kép
joosneagi

Csak gyorsban!

Pénteken én is mennék anyatalizni. de csak 6 körül tudok menni, mert apa dódozik. :D

EDB anyu!
A béres Porcban lévő "gluko" nem glükoz, hanem glukozaminfoszfát. Minden porcerősítőnek ez a fő hatóanyaga.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Ági!

Láttam ám a babaszobán, hogy varratsz:). Én is gondolkodtam rajta.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola!

Úgy tervezem, hogy a talira vinném a képeket. Jó lesz így?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Hogy is lesz pénteken a tali? Bár én tutira lemaradok, mert apa fél 8 körül jön csak haza.. :(

Valamelyik hétvégén csináljunk már egy estit is..

Kép Kép
joosneagi

Anikó4

Sokat filóztam, hogy milyet, meg hogy legyen-e...Most meg attól félek, hogy valamit rosszul mértem és nem lesznek jók...Nekem tetszettek , amiket eddíg csinált a csajszi, meg jtetszik, hogy egyforma forma sapijuk lesz...
Még Antónak kellene egy sálkendőt beszerznem, Biusnak van és tök szereti..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Köszi az oltás hozzászólásokat, most jelenleg én is úgy döntöttem, hogy kihagyom. Aztán lehet, hogy bakot lövök, majd meglátjuk.
Előbb hívtam a felnőtt dokim aszisztensét és mondtam, hogy elhozom a receptet, mert már felírták, de egyenlőre nem adatnám be és tök rendi volt, ő is mondta, hogy igen, nehéz a döntés...

Délután meg személyesen megbeszélem a gyerekdokinkkal, megyek ugye Dórikával.
Cirmike, akkor Sallai dokinő védőoltás párti? Vagy rátok bízta?

Jági: örülök, hogy jobban eszik Antika, fontos is az. Én bennem esetleg felmerült, hogy valami a hasával, beleivel lehet? Egy hasi uh-t is jó lenne kisajtolnod Rákócziból. Bár... nehéz ügy. Holnap ilyenkor már tudod hívni széklet eredményt.

Lola:
örülök a véletlen kis baba talinak nálunk (sparnal taliztunk és felhívtam őket kicsit játszani). Dórika azóta is mondogatja Noét és Évit! :)

Cirmike: köszi a bókot Dórikámmal (meg a többieknek is persze), én is örülök, hogy valamennyire már beindult. És Rékád is nagyon ügyes csaj ám!!!
Örülök, hogy eredménye jó lett és hogy jól sikerült a hétvégétek!

Gabi: szerintem is jó ajándék egy másfél éves kislánynak az, bár gyerkőce válogatja. Dórika nem nagyon babázik, elég ritka. Inkább babakocsit tologat, kirakózik, rajzolgat, de azért, mert Emesétől ezt látja. (mármint rajz, kirakó, ilyesmi). Nem semmi lehetett mamád a temetőnél. :shock:
Rossz lehet aggódni a határ mellett lakó rokonaidért! :( Mindig van valami... de szerintem nem ússzuk meg mi sem. Azt mondták ma a tévében, hogy az 52 év felettiek már valószínű találkoztak ezzel a vírussal, rájuk azért nem annyira veszélyes, ezért veszélyesebb ránk, fiatal felnőttekre. Én is bízom benne, ha meg is kapjuk, gyorsan túl leszünk rajta. Én azért ma veszek maszkokat a patikában, jó ha van itthon. Nem szeretnék később kapkodni.

Na megyek, ettek a gyerkőcök, én is lassan eszem. Még fel akarok mosni és kettő felé készülődünk.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?