Sziasztok,
Újra itthon. Kipihenten.
Először Betti, neked szeretnék irni:
Nagyon sajnálom, ami anyukáddal történt, de nagyon jó hir, hogy teljesen felépült, és teljes szivemből remélem, hogy nem kell neki és neked sem átélnie mégegyszer ezt a szörnyűséget. Nagyon erős csajszi vagy, nem sokan tudnák ezt végig csinálni, mint amit neked kellett.
Várod már a munkát egy picit, hogy mással is foglalkozhass?
EDB anyu:
Ügyes Dórikád a beszéddel. Nagyon édesek lehetnek együtt a picik. Oltással kapcsolatban nem tudok tanácsot adni. Aki orvost eddig megkérdeztem, mind azt mondták, hogy ők maguknak és a családjuknak biztos nem adatják be. Én sem adatom be. Félek ezektől az új, pár emberen tesztelt, nem kiforrott oltásoktól, amiről egyik héten azt mondják, hogy terheseknek és kisgyerekeknek is adható, a másik héten már azt mondják, hogy nekik nem adható. Ki tudja milyen szövődményei, mellékhatásai lesznek.
Remélem, hogy ez a járvány csak fel van fújva és nem olyan vészes, mint ahogy mondják.
Egy nagy nevű orvosnő azt mondta, ha rendesen táplálkozunk, sok gyümölcsöt, zöldséget, c vitamint eszünk, nem lesz semmi baj.
Jági:
Kitartás Antikához. Én az asztalra csapnék a Rákóczinál, hogy márpedig szeretnéd tudni, hogy miért viselkedik igy, lehet, hogy fáj a hasa, vagy a beleinél van valami gond. Egy vérvétellel szerintem kiszűrhető lenne. Aztán lehet, hogy tényleg csak az időjárás vagy a foga lesz a ludas.
Lola,
Kihez jár Soma logopédushoz? Nem a Zsuzsához a Kodály térre?
Utólag is nagyon boldog születésnapot kivánok minden szülinaposnak!
Livi, Ági,
Milyen tortájuk lesz a lányoknak? Hol csináltatjátok?
Laura barbiesat kért.
Mindenki:
Karácsonyi ajándékokon gondolkodtatok már? Most a Tescos újságban sok játék akciós.
Ajkán sajnos betegek lettek a gyerekek, antibiotikumot kellett szedniük, Máténak a fülére is ráhúzódott.
Én voltam mindenhol, ami eddig elmaradt, vérvételen, pajzsmirigy ultrahangon, citológián, és leszedettem a nagy és kiálló anyajegyeimet. Keszthelyen van egy doki, ő lézerrel dolgozik, és szövettanra is elküldi az anyajegyeket. 4-et szedett le, kettőt a hátamról, egyet a lábamról, egyet az arcomról. Ami az orrom mellett volt, az pár éve még tök pici volt, és évről évre folyamatosan nőtt, kb. olyan volt már, mint a Bálint Antóniának. Kicsinek még tetszett is, de belegondoltam, hogy mekkora lehet és nem akarom, hogy a fél arcomat beteritse:) Na ez csak vicc volt
Minél nagyobb, annál nagyobb a gyökere is és nagyobb darabot kell kiégetni.
A szuri kellemetlen volt, de utána semmit nem éreztem és később sem fájt. Remélem szépen gyógyul majd meg. Most még varr van rajta, ha péntekig leesik, elmegyek a talira, ha nem, akkor lehet hogy nem.
Sokan lesztek pénteken?