Új privát üzeneted érkezett!

És egy kép az én drágáimról.

Kép
jaimee1

Na de jó, most nem én lettem a laptetős! :lol:

Balwin Judit! Szuperek a képek! Nekem (is) Hunor nagyobbnak látszik a koránál!

bbj Judit! Nem biztos, hogy nyernél te az én fakanál bábuimmal! :lol:
Nyelvvizsgát Debrecenben jelöltem be. :lol: Írásbelit Szolnokon is lehet tenni, de valami okból kifolyólag itt nem csinálnak se labort, se szóbelit. És a labor az az írásbelivel van egy napon. Amikor júniusban a "csoportom" ment nyelvvizsgázni (én államvizsgázni), ők úgy jártak, hogy 9-12-ig írták Szolnokon az írásbelit, majd 2-re tán repesztettek lefelé Debrecenbe labort hallgatni... Akkor inkább mindent egybe, plusz egy kis családlátogatás.

Erika, köszi drukkokra nagy szükségem van! Márcsak a fizu besorolásom miatt is.
Elárulod, hogy a férjedurad meddig aludt a szüleivel? :wink:

Ha valaki kimaradt bocsi...

Anikó! Képet a papírmasé bocsokról láthatsz itt a fórumon június 16-30 közötti időszakban feltéve.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Apa egész nap birtokolta a gépet, így nem jutottam ide. Most pedig megyek színházba.
Nagyjából azért visszaolvastam, majd holnap írok. De! A képek jók.

Balwin Judit: Nagyon aranyosak a tesók!

Jaimee: Te is ügyes fényképész vagy! Vagy nem Te csináltad a képet? Nagyon soakt váéltozott Réka, negyon szép.

Dorka: Bálint is cuki és milyen komoly.

Niki

Kép
Kép
csni

Amivel elmaradtam:

Gréti,Kinga Misi!
Boldog Szülinapot!!!!!

Olga!
Drukk a nyelvvizsgához!
Oviban mikor kezdessz??

Kata!
Marcinak jobbulást!!!!!!!

Balwin!
Hát ezek a gyerkőcök!!!!!
Hunor nagyon aranyos kispasi,de hogy AnnaLuca milyen sokat változott :shock: ,nagyon szép kisleány!!!

Évi!
De jó hogy írtál!
Csongi képe nagyon klassz!!!!!!

Anikó!
Élünk vele majd,de mostaában,sőtt mindíg csak jövünk megyünk :(

Elég lehangolt vagyok mostanában,talán össze is csaptak a fejem felett a hullámok,sulik,otthon Robika-ez így elég sok,főleg az zavar hogy nincs Robira elég ídőm-és ezt ő is érzi :(

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Derékmelegítő lila és indigókék színekben is vannak, igaz a honlapon nem megtalálható.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Erika! Akkor majd a Hollóháziról is dobjál képet! Biztos nagyon széééép!

Katlina! Kitartás, túl leszel ezen az időszakon. Borzasztó nehéz lehet, nekem is sokszor volt (és van) lelkiismeret furdalásom amiatt, hogy tanultam és nem foglalkoztam eleget a gyerekkel. De valaki egyszer azt írta ezen a fórumon Bettynek, hogy az rossz anya már nem lehet, akinek ilyenek megfordulnak a fejében! :D
Vizsgák mikor lesznek?
Neked is köszi a drukkot nyelvvizsgához! Az oviban hétfőn (2.-án) kezdek.

Ezek az utolsó itthon töltött napjaim! :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó! A 354.oldalon van a kép a papírmasé bábokról ha még érdekel.

Közben én meg Scobby Doo-s képeket vadásztam, tegnap megvilágosodtam, hogy Balázsnak azt csinálok szülinapjára, az lesz a bölcsis tortája.

Olga

Kép
juhaszolga

jlevay
Nekem is kellene garbó 1db.L-es és fekete(Dorka átveszi ha megjött)

Olga!
Köszi a biztatást

Kép

Kép
katlina

agyam elhagyván nem emléxem, hogy mi volt az előző oldalon... talán, ha nyugi lesz..

Jaimee: hát... "hogy mikor mondjam el"... arra gondoltam...mikor miért ne, akkor már várjunk vagy ne... na mindegy... :roll: :oops:

Most teljesen véletlen az ágyában alszik a kisebbikem, ma is 38,7-tel ébredt az esti és éjszakai lázak után is... kezdem unni, illetve fáradt vagyok és tök szar, hogy szegény Bence itthon van őszi szüneten és bent kell legyen majdnem egész nap Marci miatt. Már elküldtem a szomszéddal csavarogni, odaadtam az autót meg pénzt, csak vigye már el (tegnap is elvitte hála égnek), én meg befordultam a bezártságtól. De talán ma átfordul Marci (doki nénivel beszéltem reggel)... és a hétvége már nyugisabb lesz (ha másért nem, legalább apa egy kicsit tehermentesít).

felébredtünk.

Kép

Kép
szolkata

Hola.

Anikó, akkor hajrá, hajrá! :D
Nem, nem akarok nagy mintát. Meg csak vékony vonalakat szeretnék, a túl nagy felületű (puklis) heg engem is zavarna...nem akarok domborzati térkép lenni.

Olga, izgulsz az első munkanapok miatt? :D Nyelvvizsgához drukkolok!

Évi, végre te is :) Télleg profi az a kép Csongiról!

Dorka, hozzátápit mi is megkezdjük a jövő héten, megkóstoljuk az almát :) Kíváncsi vagyok nagyon...
Decuki Bálint ezen a képen :lol:
Szabi sztem is pasis kinézetű, nem értem azt az anyukát :shock: Ehh...erről jut eszembe, hogy a napokban azért én is láttam kisfiúnak kinéző kislányt...megzavarodtam egy pillanatra, de biztosan kislány volt, mert rózsaszínű rucikban feszített :oops:
Hunor is nagyon jó babuci, de neki is vannak nyűgi napjai... De spec. tegnap kisangyal volt :)

Kata :( Akkor reméljük, hogy Marci elkezd javulni...

Alvás: Lucánál egyértelműen a (velem)együttalvás jött be, de Hunor már elalukálna a kiságyában is. Éjjel azért mellettem alszik, inkább a saját megnyugtatásomra :oops:
Luca meg jól elvan a saját nagylányos ágyikójában, de mióta Hunor megvan, éjszaka általban egyszer-kétszer felriad (félálomban), és engem szólít. Egy kis "cssss-cssss", meg "itt vagyok Kicsim" megnyugtatja, és alszik újra. De egy hét alatt már másodszor csinálta azt íccaka, hogy egy hang nélkül mellémfeküdt :shock: Arra eszmélek a legmélyebb álmomból, hogy befészkeli magát a karomba... Noh, gyorsan visszapaterolom a helyére, kis simi, aztán alvás tovább.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Olga, vizsgához egy nagy kalappal!

Anikó, hajrá Ringató! Nagyon ügyes vagy, valaki kell aki elindít egy településen ilyen dolgokat! Szorítok neked, hogy sikerüljön! Dorciról kép?

Vera, hát ha belegondolok, tényleg az anyáról való leválás időszaka lehet ez a 6-7 éves kor! De nálunk igazából sok összefüggés nem lehet az alvással, mert napközben ugye alig vagyunk együtt. Nyáron egész nap játszó, haverozás, most meg suli, edzések, haverok. Szóval az este volt a miénk, annyi meg azért igazán nekünk is jár:)
Mondjuk ahogy írod Bence egy teljesen más típus, de én akkor sem gondolom, hogy pont az alvás miatt nem tudna "leválni" rólad :wink: Talán ő egy később érő típus, vagy alapból ilyen a személyisége. Mozgásos tornák hogy váltak be? Szereti? Látsz valamilyen előrelépést?

Szolkata, hogy van Marci? Még még mindig lázas szegény? Csongival jártam így anno, hogy nem használt az antibigyó, és másikat kellett felírni...Hát remélem Ti már lassan túl lesztek rajta! Ismerős érzés ez a befeléfordulás, bezártságérzés...és még csak jó ötletem sincs, mert amíg beteg a gyerek, nem nagyon tudsz kimozdulni! Szóval inkább csak kitartást kívánok, a jövő hét majd meglátod már jobb lesz!

Balwin, tényleg olyan nagyfiús Hunor! A képek alapján többnek néz ki a koránál. Ja, jut eszembe...pár hete nem ti jártatok véletlen felénk, autóval, térképpel a kezedben? A Bajcsy 9 emeletes háta mögött láttam egy autót, és nagyon hasonlítottak rád és a férjedre az autóban ülők!

Dorka, én is állíthatom, hogy Szabinál pasiabb pasit nehezen tudok elképzelni! Na nehogy már ezen edd magad! Marha jó ez a kép Szabiról, kb. olyan, mint ha azt mondaná, Ki ez nő? Jól látom, Te vagy az anyukám? :lol:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

Meg vagyunk!

Olga!

2.a mindjárt itt van :-) biztos izgulsz már:-)

Én nagyon várom is de egyben félek is merthogy azért most már élesben megy! És hát elég nagy a felelősség.....de majd jövőhéttől előveszem a tankönyvemet és a szülészet gyermekágy részét újra át nézem át tanulom :D

A vizsgálatok el vannak intézve vagyis folyamatban!!!

De komolyan mondom ez egy rablás!

széklet vizsgálat 2600 torok váladék vizsg. 2600 tudőszürő majd' egy 1000 erkölcsi 150+3100+ 300(amiért feladtam). És még nincs szerződés aláírva meg semmi. Tehát azért ez nem semmi!
Teljesen ki vagyok akadva!

Évi!
Jó hogy írtál!
Remélem én is ilyen büszke lehetek majd az iskolában Bettikére, hogy ő is olyan ügyes lesz amdj mint neked Csongi!

Jaimee! képeket én is akarok vagy abloghoz hozzá férést!!!!!!

Én meg azért nem voltam a héten mert dolgoztam mint állat!hétfőn délután, kedd szerda egésznap ma voltam itthon de holnap megint megyek!
Meg tök korrekt volt a fönőköm. A héten ledolgoztam a jövőhetet és november 6.tal számolok el!
És már megérkeztek a karáconyi csomagok a DM-be...,egáll az eszem, ma az egyik coop boltba már szaloncukrot is láttam de hol van még a karácsony?

nah most megyk majd jövök a hétvégén

Kép
kbernadett

jah még az együtt alvásról akartam írni!

Hát nálunk is velünk alszik Bettike......az elején azért mert nem volt külön szoba üresen, aztán ahogy meghalt mama az ő szobája üres maradt de azóta is az merthogy Bettike nem akar ott aludni!

Kiváncsi leszek az új albiban akar e majd külön aludni..........de van egy olyan sejtésem hogy nem :?

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Csak röviden, mert megjött és nem vagyok jól.

Évi: De jó, hogy Te is itt vagy megint. Csongi nagyon tuti azon a képen. Gratulálok, hogy ilyen jól megy Neki a suli.

Kata: Jobbulást Marcinak! Remélem hamarosan jobban lesz. Te még egész jól bírod. Én totál kikészülök az ilyen lázaktól. Szopiztok még?

Dorka: Csatlakozom a töbiekhez. Szabi szerintem is nagyon fiús. Ma találkozatm reggel Vele meg Petivel, ahogy mentünk Katussal a bölcsibe. Egyébként múltkor Dorkát meg fiúnak nézték. No comment.

Betti: Kitartást! Melyik Dm-ben vagy? Bettike cuki a képeken, még nem is írtam.

Balwin Judit: Jó, hogy nem görcsöltél a tápó miatt. Azon is felnőnek a gyerekek.

Olga: Tényleg mindjárt ketdesz. Tök jó!

Anikó: Fogacskákhoz hajrá! Mi is nagyon megkínlódtunk a szemfogakkal. Hónapokig jöttek.

Menek, mert fáj a hasam, a derekam pedig le akar szakadni.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki!

A Frei kávézó mellett ami van abban voltam vagyis leszek még ma délután :D

fogak: szerencsére mi nem nagyon szenvedtünk vele, csak nekünk vagyis Bettinek az a rossz a fogaival hogy rosszak....remélem a maradandóak már szépek lesznek, eddig is mostuk a fogát rendszeresen, de most hogy láttam hogy kibujt már két maradandó így még többször mondom neki napközben....
Meghát ugye már mozognak is neki alól az első kettő, szal remélem hogy amilyen korán kibújtak neki( épphogy 4 hónapot betöltötte) olyan korán ki is esnek majd!!!!

De most megyek összepakolok aztán meg lassan indulhatok dolgozni

kellemes szép napot mindenkinek!!!

Kép
kbernadett

Hali!
Talán túl vagyunk a betegségen, ma azért még eljön dokker néni megnézni. Tegnap estére sallangokban lógtak az idegeim... egyfolytában kézben akart lenni Marci, de azt ő sem tudta, milyen formában... se játszani, se dajkálni, se altatni, se semmi nem volt jó, csak ordított és ordított. Persze a Bence délutáni alvása alatt volt ez a legnehezebb... örökkévalóság .... de éjszaka végre tudtunk már pihenni.

Niki: Én alapvetően azt, hogy beteg a gyerekem, nem viselem rosszul, inkább azt, ha semmi nem jó neki és csak ordít... ettől kikészülök. Szopik még Marci 3x egy nap, bár az esti szopikat kb. 1 hete elhülyéskedi, szóval csökken a cucc. (nekem meg egész jól kitolódott piri, még csak tegnap kopogtatott be... majd 1 év :lol: )

Jaimee: én is kérek szépen meghívót!!! (csak mindig mindent elfelejtek) És annyira szép Réka... (nekem a szeme miatt, ami eléggé domináns, hasonlít apukájára, de pl az orra nem, szája nem... nem is lényeges fajin:-))

Olga: tanujjá, mer megbux!!! De ez csak vicc volt... ha mi mindannyian szorítunk neked, úgy is át fogsz menni :lol:

Balwin Judit: annyira nagyon jó képeket tettél fel, a tv nézős teccik :wink: És Második Leszármazottatok nyugodt természetű? Másabb, mint AnnaLuca volt?

Csongianya: és a főnököd mondott már valamit, hogy a 4 órázás várhatóan meddig tart?

ebéd...

Kép

Kép
szolkata

Hali!

Kata: Gratula a pirihez. :mrgreen: :mrgreen: Oké, majd küldöm a meghívót. "Második Leszármazott" - na ezen jót mosolyogtam. :) :) :)

Olga: Mai drukkjaim: +++++++++++

Betti: Hát ja, nekem is fura ez a korai karácsonyozás, de már kezdem megszokni. Meg emlékeztet, hogy lehet gondolkodni a karácsonyi ajándékokon....amit aztán úgyis az utcsó pillanatban veszünk meg. :roll: :roll: :roll: Kivéve Réka babakonyháhát, ami ugye már megvan. 8) 8) 8)

Évi: Csongi eredményeihez tán még nem is gratuláltam, nagyon ügyes!!!! Ez a 4 órás meló tök vonzó LENNE pedig, ha az emberlánya megkapná a 8 órás fizuját hozzá.... :roll:

Esküvői képekről: még nincsenek, jövő héten kapjuk meg őket DVD-n. Én már láttam őket, szépek, csak nem én vagyok rajtuk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Balwin: Tök jó, hogy Luca elvan a saját ágyában!

Katlina: Kitartás! Nálunk Réka elhanyagolt gyerek, se játszóbölcsi, se zenebölcsi, se semmi.....de rókástul örülök, hogy élek és luk van a fenekemen.

Nem tudja valaki véletlenül, hétfőnként melyik doki van az uhun?
jaimee1

Jaimee!
asszem dinya. ennyi. mentünk pestre, írjatok sokat, legyen mit olvasnom este!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok :lol: :lol: :lol:

De kis vicces vagyok.... :lol: Pedig lehet, hogy vírusom van, egy számomra tök ismeretlen csaj írt az előbb mailt, hogy mit akartam neki írni, mert egy üres mail ment át... :roll: :shock: Mingyá megpróbálkozok valami vírus kereséssel (nem vagyok valami hozzáértő)

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, hamarabb lesz rá szükségem, mint idáig gondoltam... Tegnap délután jött meg a levél a nyelvvizsgáztató központtól, jövőhét PÉNTEKRE tették a szóbelit. :shock: Ami 1-3 héttel szokott lenni az írásbeli után, ami 7-én szombaton lesz...

Kata, lehet ebből megbux lesz :lol: , mert a szóbelire mostanság nem készültem... Ma dél óta ismerkedek vele komolyabban... Elég gyanús...

Úgyhogy a nyelvvizsga miatt most nagyobb idegben vagyok, mint a hétfői kezdés miatt. :oops:

Judit! Miért vagy te ma Pesten?

Jaimee, nekem hétfői UH-snak meg Jakab ugrott be először. Aztán majd megírod! :D

Betty! A torokvizsgálaton kívül a többit nekem is be kellett szerezni... Kiváncsi vagyok útközben lesz-e még valami, kell-e valami.

Voltam ma aláírni a munkaszerződés felbontásomat Cegléden. Hihetetlen, hogy 3,5 éve nem jártam bent, és senki sem változott semmit! Se nem hízott, se nem fogyott, se nem öregedett... Valamiért mindenki örült nekem. :D Vagy annak, hogy elmegyek. :lol: :lol: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!Voltunk ma a lánnyal 4éves státusz (szerű)vizsgálaton a védőnői szolgálatban,magasság,súly,látás,hallás vizsgálat volt meg kérdezett egy pár dolgot tőlem(szobatisztaságról,beszédről meg ilyenek).Ez azért kell mert szeptembertől tán nem járnak ki a védőnők az ovikban így nekünk szülőknek kell elvinni a gyerkőcöket ezekre a vizsgálatokra.Ha valakit érdekel adok nevet telszámot,mert minden 4évest várnak.Főztem ma lányok gesztenyét isteni volt!!!Kati
virag9

Olga!

S te már megkaptad a papírokat? mármint az eredményeket?
Az erkölcsi meg a széklet mikorra lett kész?

Hát a legfontosabbat meg elfelejtettem tegnap nagy igyekezetemben:-)

Erika

Nagyon gratulálok a kistestvér érkezéséhez! Kivánom hogy boldog legyen a terhességed:-)

Én meg tegnap elbúcsúztam a DM-es munkatásraimtól :-) Kaptam virágot tőlük, hogy mit mondjak nagyon jól esett :-)

majd még jövök ma!

kellemes hétvégét

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Betty! Én is héten intéztem mindent, egyenlőre a tüdőszűrő eredményem lett meg. A széklettenyésztésre 10 napot mondtak, az erkölcsi pedig ha jól emlékszem 15 munkanapon belül.

Kati! És mik lettek a lánykád paraméterei? Súly, magasság?
Gesztenyét hogy kell főzni? Azt tudom a tetejét kereszt alakba be kell vágni, aztán kifújt a tudományom. :oops:

Apa lelépett a gyerkőccel meg anyóssal temetőkbe, 3-4 előtt nem kerülnek elő. Én addig tanulgatok még.

Olga

Kép
juhaszolga

Kati!
És mik az eredmények?????

Voltam ám Katinál szépészkedni,és láttam a kislányát is aki igencsak irígylésre méltó szépség!

Erika!
Hát az első 12hétben én is így voltam mint te örültem,hogy.........
Robika is elhanyagolt gyerek,itt nincs zenebölcsi se játszóház :roll:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Kata!
de vickes vagy!!!!
:lol: Na van vírus, vagy csak félreütöttél?

Olga!
voltunk a gulliver nagykerben besegítenia Jézuskának, tényleg ott is sokkal olcsóbb minden, de misinek a regiós jobban tetszik. (oda nem jutottunk el, rövid volt az idő) meg nagyon nagyon sok mézet vittünk rendelésre.

Húú két nap és kemény meló!!!! izgulsz már???? vagy a nyelvviszga idegesít?

Bár nem tőlem kérdezted, mi egyszer úgy csináltuk, hyog bevagdostuk keresztbe, egy kis vizet löttyintettünk alá, és be a sütőbe. én annyira nem szeressem, de azért ma vettem hagyományos gesztenyepürét...az inkább csúszik

na mentem tovább a dolgomra.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Helló!

Dorka! Igen, Hodos Szilvivel vettem fel a kapcsolatot Ringató-ügyben. 10-15 főt mondott, hogy annyival érdemes mepróbálni. Tutira összejön annyi, bár volt már negatív visszajelzés is, mondván drága, minek ide ilyesmi, nincs időm/kedvem nekem ilyenekre... DE! Vagyunk azért páran, akik járni fogunk, és ez a lényeg! :D

Szabi lányos? :shock: Na ne már!! Minden vonásában pasi. :D Bálintról nagyon jó a kép!

Én anno olyan hülye voltam, hogy hazaküldtem Apával a fényképezőt, nem is tudom, miért, és telóval fotóztam,- mondjuk azzal jóóó sokat - a gyerekágyon. Plusz, a legeslegelső fénykép Dorciról is úgy készült, Apa azzal nyúlt oda a lábam közé... És sajnos: nem tudtuk leszedni a telefonról ( vettünk vagy 3 infraportot, próbáltuk mms-ként e.mailre, ) sehogy se ment :cry: , és egyszer csak nem voltak meg a képek! Egy se! Törlődött a memory. :cry: :( Nem kicsit sirattam azokat a képeket... :cry:

Jaimee! Szépek a drágáid! :D Jaj, úúúgy várom már a képeket az esküvőről!!! Én is akarok babakonyhát is Dorcinak karácsonyra.

Idén már teljesen összeállt a kép, miket kap. Listám van. Tavaly olyan fejtörésben voltam... nekem most valahogy sokkal jobb e téren, lehet már neki sokmindent venni.... Vagy csak tavaly voltam ötlettelen...

Olga! Köszi, megnéztem, én ezeket akkoriban meg is dicsértem asszem, nagyon szépek!
Drukkokat küldöm!!! Nem írtam a múltkor, de nagyon jók a szülinapos képek, az a torta... nyami. És most meg Scooby Doo-s? :shock: Nem vagy semmi.

Katlina! Kitartás!!! Van azért segítséged? Anyósod?

Jlevay! Küldtem privit, miket kérek.

donkoaniko

Sziasztok!Kiss Virág 104centi 15kila jelentem,nagyon kedves türelmes volt a védőnő velünk,a szemvizsgálatnál az ölembe csücsült a lány és a kezemmel fedtem le a kis szemét felváltva de engedte ügyesen és a kezével kellett mutatni merre áll a villa szárai.Érdekes volt mindenesetre!Olga a gesztenyét én simán bevágás után vízbe felrakom főzni kb.fél óra és kész.Én így jobban szeretem mint a sütőben sütve mert nekem úgy valahogy kiszárad.Bbj de jó lehetett nektek a játék nagykerbe, én eddig a tescos karácsonyi felhozatalt láttam de nem egy nagy durranás nekem.Katlina nagyon cuki pocakod van már,kicsit irigykedek!Megyünk fürödni,jó éjt mindenkinek!
virag9

Sziasztok,

Kata, MArci ma már jobban volt? ÉS Te? Asszem láttalak autóban, de már nem emlékszem, merrefelé... :oops:

Bálint "menetrenszerűen" belázasodott... Miután Szabinak kissé folyik az orra, már vártam.... Ő mindig egy röpke lázzal reagál ezekre a kósza vírusokra. Azért a biztonság kedvéért elvittem dokihoz, erre nem antibogyót írt fel?? :roll: :? Miután nem nézte meg a gyerek torkát, náthát állapított meg. Na, hívtam is a mi dokinkat, szerencsére ő is azt mondta, amit én gondoltam: hagyjuk az az antibogyót, lázcsillapítás, orrszívás, ennyi....

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Jobbulást Bálintnak!

bbj Judit! És mik lettek a szerzemények a nagykerből?

Anikó! Igen, most Scobby-Doos lesz a bölcsis tortája a drágámnak, az itthoni pedig Villám McQuenn-es (Verdák). Ezt 3D-ben akarom elkészíteni... Na majd teszek képeket, ha időszerű lesz! 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka!
jobbulást Szabinak, meg Bálintnak is! Nálunk si ez volt anno. Gréti menetrendszerűen hozta a bacikat az oviból...

Kati!
na majd legközelebb így próbálom a gesztenyét, így lehet nem szárad ki úgy, mint a sütőben

Olga!
kártyajáték, puzzle, barbieruha, karcolós rajz.. ennyire emlékszem...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!Hogy vannak a kis betegek?Jobbulást nekik!!!Mi bírjuk még magunkat betegségileg igaz szeptember végén mi már remélhetőleg letudtuk az őszi betegséget.Virág megnézte ma du. a Csiribit a keresztanyjával,hát végignézte de nem volt tőle elájulva mesét várt és ez igazából koncert felvétel volt.Kati
virag9

Katlina köszi a vonalzós segítséget lehet hogy sikerült?! :D

Kati Kép
virag9

Vagy mégse..... :cry:

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Kati!
milyen kis ügyes vagy! én azt hittem Virág öregebb Grétitől, nem tudom miért...

Olga!
Hajrá!!!!!!!! beszámolót!!!!

Kisbetegek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Helló Csajok!

Hétvégén megint rokonoztunk, barátkoztunk! én is sasolom már a karácsonyi ajándékokat, meg Majának nov. végén van a szülinapja is, így én nem bánom hogy már most elárasztják a boltokat.

Balwin: nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Jamiee: nekem ezen a képen Réka nagyon hasonlít rád! Kisanya. :)

Holnap reggel mennem kell az oviba kukoricát fosztani! :D

Olga: nagyon szorítok neked munka és vizsga ügyben is.

Anikó: a szemfog nekünk is már hóóóónapok óta jön.

Egyébként jól vagyunk.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltatok rám!
Nagyon jól sikerült a napom, ennél rosszabb sose legyen! :D Viccen kívül elváráson felül teljesítettek a gyerköcök is. Nagyon aranyosak. Egész nap voltam, csütörtökig így megyek.
Most az előbb főztem, tanulni már nincs erőm, pedig nagyon kellene... Minden tiszteletem azoké, akik este vagy éjszaka tudnak tanulni.

Kati! De jó hogy lehet nálad is vonalzót látni!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Rossz hírem, hogy garbó csak L-es méretig van.
Tehát XL, és XXL méretben egyelőre nincs, de elvileg lesz majd egyszer.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!Mi ez a pangás lányok merre vagytok????Kisbetegek,hogy vannak?Bettikének boldog születésnapot kívánok!Olga örülök,hogy jól sikerült az első napod!Velünk semmi extra,szünet után nem akart nagyon menni oviba a lány de aztán csak jó kedvel jött haza.Főztem ma annyit mintha hétvége volna,tiszta dözs van!!![/img][/quote][/u]

Kati Kép
virag9

Köszönjük a köszöntéseket!!!!

Majd szombaton hozzok képeket mert akkor ünneplejük ma csak egy jelképes gyümölcstortát csináltunk

Olga!

De jó hogy igy sikerült a napod! remélem az enyém is ilyen lesz!!!!

csak jönnék már meg az eredmények!!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás.

BETTIKÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!

Virág: Jó lett a vonalzód.

Dorka: Hogy vannak a fiúk? Melyik doki írta fel az antibogyót?

Olga: Milyen volt az első nap?

Kata megint nincs bölcsiben, folyik az orra.

Raktam fel képeket az iwiw-re Dorcsi szülinapjáról.

Niki

Kép
Kép
csni

Bettikének boldog szülinapot kívánunk!

Bálint ma már nem volt lázas, dokinéni igazából nem talált semmit, d emivel holnap úgyis megyünk a veseambulanciára, lesz vérvétel ls vizelet, meg UH... :cry: Abból majdcsak kiderül valami...

Szabi nagyon eleven, ma már volt a kis barátja is a bölcsiben, a gondozónéni szerint egész nap össze voltak nőve :) Hiányoztak egymásnak :)

Niki, Szabinak is cseppet folyik az orra, de a védőnő is mondta, hogy vigyem csak nyugodtan bölcsibe, ha nem köhög, nem lázas stb. Asszem Kiss Éva (Nagy Éva??? ) volt a dokinéni.
Meg egész szépen fújja az orrát is.
Katának jobbulást!

Olga, gratulaálok, csak így tovább!!!!!!!!

Judit, köszi, akkor én várok még, majd szólj, ha már lesznek XL-esek!
Viszont csak szeretnék kérni egy bíborka színű M-es derékmelegítőt, ha lehet még rendelni! Ha nem, akkor így jártam....

Ja, fodrásznál voltam, újítottam! Még szokom :)
Kép mostanság

Kép
Kép
dorkáék

Bettikének nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Dorka!
kéééééépet a hajadról! Jaj de édes a legifjabbik!!!! Holnapra kitartást Nektek, majd gyere a hírekkel, eredményekkel!

Olga!
de jó, hogy jól sikerült a napod, sokat gondoltam Rád! Jó, hyoga gyerekek is könnyen befogadtak!
Majd belerázódsz a munka-tanulás-család háromszögbe!

Kati!
én si kitaláltam ma, (hétközben hordom a kaját a bölcsiből) szombaton harcsapaprikás lesz, túrós csuszával. Ma valamelyik főzős műsorban az volt Hajdú Péter főzte, bár nem hazudtolta meg magát annyira öntelt volt, de ráéheztem!

Judit!
dekááár! azért zargassad őket!

Vera!
http://jateka.hu/jateka/jatek.php?ID=10 ... +pingvinek ez az!

várom az ötleteidet!

Andi!
fosztani nem annyira, de morzsolni annál inkább imádtam gyerekkoromban! volt kis morzsolóm, amit a tenyeremre húztam, és nyomtam ezerrel! régi szép idők! akkor besegíttetem tatának, azért ha muszáj lenne, nem biztos, hogy annyira odalennék érte!

De jó az új vonalzód!

Lesz Majának babazsúrja?

Szami!
feltöltődtetek?

Judit!
Hunornak boldog hóferdülőt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Betti: Bettikének boldog szülinapot kívánunk!!!

Dorka: mi meggyógyultunk. Marcinak nyomom a c-vitamint, Bencének meg mixelem a különféle vitaminokat. Hála égnek nálunk nincs menetrend, eddig max. kötőhártya gyulladást kapott el M. B.-től, de semmi egyéb durvát, lázasat... ez a mostani is egyéni projektje volt :-) Hajadról kép? Nálatok is apával bohóckodnak a fiúk?! :lol:

Bbj: tök ari a pingvines játék! Méz árakat írnál?

RTL híradóban mondták, hogy itt Szolnokon szülés közben kómába esett egy cserkei nő (4. gyerekét szülte) és meg is halt. Hát ennek a családnak sem lesz túl jó karácsonya.

Nézitek ezt az idióta Benkőt?! Ez totál katasztrófa! Hogy lehet ilyen műsort csinálni?! Gusztustalan :twisted:

Jaimee: meghívót még nem kaptam... ha kicsit összeszednéd magad :wink: (már a rosszullétből)

Anikó: hajrá ringató! De mondjuk ez olcsóbban is meg lehet csinálni, ha az anyukák között van, aki tud pl. furulyázni, meg ismertek néhány dalt, mondókát, játékot, leírjátok sorban. Mi Bencével jártunk, szerette nagyon, de Marcival tuti nem megyünk már. Megtanultam elég sok mindent, itthon zenélünk.

Katlina: hangulatod? Neked is új frizkód lett? Kép?

Olga: gratula az első naphoz! Tök jó, hogy gyorsan be tudsz illeszkedni :lol:

Vera: csak nem betegek vagytok? eltűntél!

Virág: képet rax a kiscsajról (meg magatokról?)

Niki: miért tartottad otthon Katát, ha csak az orra folyik? Ez a takony-kórság úgy is kiirthatatlan végtelen időig. Én azon szurkolok mindig, hogy, ha már betegség, akkor legyen lázas, torokfájós, csak takony ne!

Kép

Kép
szolkata

http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szol ... ben-267423

Valaki tudja, miről beszélnek a városban?! Részeg volt a doki vagy mi? És ki?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Bocsi hogy így eltűntem! Sok volt a program, meg valahogy most napok óta késő éjjelig a netet böngészem és gyűjtöm az ajándékötleteket egyelőre csak a két gyereknek :)

Bettikének nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Judit, kösziiiiii!!! :) Ez tényleg jónak tűnik, asszem akkor ezt kapják inkább közösnek ;)
És tök jó hogy a weboldalt is belinkelted, mert ezt még nem ismertem, a sokmillió mellé ezt is betettem, majd átböngészem egy köv.éjszakán :?
Küldtem az ötleteimet ;)

Kata, köszi kérdésed, nem vagyunk betegek szerencsére, csak lásd fentebb ;)
Ez a hír rémes, le vagyok döbbenve :cry: 4gyereket hagyott maga után. Szegények :(:( Remélem megtalálják a felelőst, ha van ilyen...

Olga, örülök hogy jól érezted magad az első munkanapodon :)
Nem lehet egyszerű tényleg munka mellett/után még főzni is, takarítani és lehetőleg a gyerekkel is játszani... :roll: Én nem is tudom egyelőre elképzelni sem, de előbb-utóbb mindenkinél ez következik.

Képzeljétek, ma kellett menni a kivizsgálásra a kórházba. Apa hősiesen vett ki szabit mára (meg péntekre is mert színházba vitt :) ) és szépen elvitte Bencuskát reggel 9re amikorra időpontunk volt... szerintem.
Mert odaérkezvén elvették a kártyát tőlük és közölték hogy üljenek le. Hely az nem volt, mert 4szék volt és voltak vagy 15en :roll: 10óráig semmi nem történt, majd a férjem megkérdezte hogy hogy is van ez, hisz nekik 9re volt időpontjuk. Közölték hogy még másik 4gyereknek is 9re adtak időpontot, és ez nem fix időpont csak körülbelüli, hogy akkorra ajánlott odamenni :shock: Fél 11kor még 3an voltak előttük, ami gyerekenként fél óra volt, mondták hogy délben kerülének sorra. A rendelés meg 9-10,30ig tartott elvileg :evil:
Így fogták és eljöttek. De mire visszakapták a taj kártyát az is külön tortúra volt, alá kellett írni hogy apuka nem tudta kivárni a sorát :oops: :lol:
Először pipa voltam hogy eljöttek, de miután mesélték hogy mi volt akkor már én is azt mondtam hogy igazuk volt. De megérne egy újságcikket... Volt olyan gyerek akit éhgyomorra hívtak oda és még fél 11kor nem volt bent vérvételen :?
Úgyhogy nekünk ennyi volt, majd elviszem magán uh-ra meg lehet nézetünk egy részletes vérképet majd.

Dorka!!!
Bár már biztos nem olvasod, de holnap nagyon fogok gondolni rátok hogy minden a lehető legsimábban menjen Bálinttal!!!! Drukk!
Majd gyere és írd le mi volt! ;)

KépKép Kép
76vera

Jó reggelt!

Bettike BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Dorka: nagyon aranyos Bálint!

Vera: az én férjem is eljött volna!

Kata: de jó, hogy meggyógyultatok!

Judit: Barátnős zsúr nem lesz, azt az oviban lezavarják, csak felnőttes rokonos. Azt még nem tudom, hol. Vagy nálunk, vagy valamelyik nagyszülőnél.
Én is papámmal morzsoltam anno...

Olga: nagyon örülök, hogy jól telt az első nap!!! A többit, meg majd összehangolod!

Andi

Kép
Kép
andii

Bettike!
Boldog Születésnapot!!!!!!

Kata!
Én is a hírekből hllottam tegnap,kíváncsi lennék ki volt az orvos!!!! :twisted:
Nyugottan megyek szülni szindróma elmúlt nálam :twisted:

Kata!
Látod nem is olyan ördöngős ez a vonalzó!!! :wink:

Bbj!
Kozmetikázni voltam,Katánál-de megyek jövőhéten is :wink: jót tesz a lelkemnek :oops: 8)

Dorka!
Megy a drukk mára!!!!!

Olga!
Dejó hogy klasszul sikerült a napod!!!

Hát ez a Benkő műsör engem is felháborított-legalább ne főműsorídőben lenne :twisted: -ezek a nők undorítóan viselkednek-ezek nem nők

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Bettikének mi is boldog szülinapot kívánunk!

Dorka, gondolunk rátok ma, várjuk a híreket. Bálint nagyon helyes az apja nyakában! :lol: És persze kérünk képeket az új frizuráról!

Olga, Anna kérdezte, hogy nem náluk leszel-e óvónéni, amikor meséltem, hogy aznap kezdesz te is (meg Anna is a hosszú szünet után, nagy kedve nem volt, de délutánra már minden rendben lett). örülök, hogy ilyen jól sikerült az első napod!

Niki, én nem iwiwezek, egy-két képet tennél fel ide is a szülinapról?

Vera, ez a legbosszantóbb (és legkevésbé tisztességes), amikor kisgyerekekkel (és kismamákkal, főleg éhgyomorra) csinálják meg ezt.

Kata, jó volt olvasni, hogy rendben vannak a gyerekek. Mintha a te soraid is kicsit mások lennének. Már hiányzott a megszokott vidám és aktív Kata! :wink:

Katlina, suli ügyben van változás? Nyugodtabb kicsit a helyzet?

Judit, aham , nagyon jó volt! A két lány a barátnőm két fiával egész jól elvolt, egyedül Máté unatkozott, neki nem volt kortársa. Próbáltunk vele (is) társasozni, de ahhoz legalább ketten kellettünk rajta kívül, úgyhogy volt sértődés megint... Annyira látszik, hogy megérkezett a kamaszkor... Szinte most vele volt a legnehezebb. De -gyanítom- lesz ez még rosszabb is!

Lassan ébred Jázmin, (vagy ébresztem) ma Gekkó 10-től, bocsánat, akinek nem reagáltam, de már a múltkor is le akartam írni az alvással kapcsolatos gondolataimat.

Én ebben vagyok a legkövetkezetesebb és a legszigorúbb. És mindezt önzőségből. :oops: Nagyon keveset alszom (napi 4-5 órát), viszont ha még ezt sem tudom nyugodtan, akkor egyszerűen nem bírom fizikailag a napot (Jázmin - és a többiek se- aludtak 1 éves koruk után napközben).
Úgyhogy mi úgy szoktattuk mindegyiket, hogy van saját szobájuk (Jázminnak bébifonnal, hogy azért mindent halljunk), saját ágyuk, ami arra való, hogy ott aludjanak. Mindkét nagynál volt egy olyan időszak (kb 3,5 éves korukban), amikor átmászkáltak hozzánk, de MINDIG szigorúan visszaraktam őket az ágyba, két hónap után leszoktak róla.

Nálunk nehezebb ügy az evés közben az asztalnál maradás Jázminnak. Etetőszékben régen nem ül, de szeret hol Csaba, hol az én ölembe beülni, vagy van még egy plusz szék az asztalnál, átül oda, aztán újra vissza a saját székébe. :roll:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anikó: Dejóneked, nekem még fogalmam sincs az ajándékokról, de attól félek, úgyis ripsz-ropsz belejövök, egy rakás tippem lesz, amint elkezdek nézgelődni, úgyhogy nem aggódom... :lol: :lol: Inkább leállni lesz nehéz....

Kata: Jó, majd ha összeszedem magam.... :wink:

Olga: Gratula az első szuper naphoz!!

Kati: Klassz a vonalzód!

Szami: Fotók nem készültek?

Andi: Örülök, hogy ezt mondod, pont tegnap volt itt a barátnőm, hogy "fogalma sincs, kire hasonlít ez a gyerek". :shock: :lol: :lol:

Dorka: Drukkdrukkdrukk! Gyere majd az eredményekkel. ++++

Vera: Hát ez felháborító. Gyakran csinálják, hogy egy betegnek ugyanazt az időpontot adják, pl. a kardiológián is ez volt. Vártam vagy 3 órát harmincakárhány hetes terhesen. :twisted: :twisted: :twisted: De hogy gyerekekkel ugyanezt.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hát én is otthagytam volna őket simán.

BBJ: Én is rázizzentem a harcsapaprikásra :lol: :lol: , ha nem is pont a H. P félébe.
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?