Sziasztok!
Bocsi hogy így eltűntem! Sok volt a program, meg valahogy most napok óta késő éjjelig a netet böngészem és gyűjtöm az ajándékötleteket egyelőre csak a két gyereknek
Bettikének nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Judit, kösziiiiii!!!
Ez tényleg jónak tűnik, asszem akkor ezt kapják inkább közösnek
És tök jó hogy a weboldalt is belinkelted, mert ezt még nem ismertem, a sokmillió mellé ezt is betettem, majd átböngészem egy köv.éjszakán
Küldtem az ötleteimet
Kata, köszi kérdésed, nem vagyunk betegek szerencsére, csak lásd fentebb
Ez a hír rémes, le vagyok döbbenve
4gyereket hagyott maga után. Szegények
:( Remélem megtalálják a felelőst, ha van ilyen...
Olga, örülök hogy jól érezted magad az első munkanapodon
Nem lehet egyszerű tényleg munka mellett/után még főzni is, takarítani és lehetőleg a gyerekkel is játszani...
Én nem is tudom egyelőre elképzelni sem, de előbb-utóbb mindenkinél ez következik.
Képzeljétek, ma kellett menni a kivizsgálásra a kórházba. Apa hősiesen vett ki szabit mára (meg péntekre is mert színházba vitt
) és szépen elvitte Bencuskát reggel 9re amikorra időpontunk volt... szerintem.
Mert odaérkezvén elvették a kártyát tőlük és közölték hogy üljenek le. Hely az nem volt, mert 4szék volt és voltak vagy 15en
10óráig semmi nem történt, majd a férjem megkérdezte hogy hogy is van ez, hisz nekik 9re volt időpontjuk. Közölték hogy még másik 4gyereknek is 9re adtak időpontot, és ez nem fix időpont csak körülbelüli, hogy akkorra ajánlott odamenni
Fél 11kor még 3an voltak előttük, ami gyerekenként fél óra volt, mondták hogy délben kerülének sorra. A rendelés meg 9-10,30ig tartott elvileg
Így fogták és eljöttek. De mire visszakapták a taj kártyát az is külön tortúra volt, alá kellett írni hogy apuka nem tudta kivárni a sorát
Először pipa voltam hogy eljöttek, de miután mesélték hogy mi volt akkor már én is azt mondtam hogy igazuk volt. De megérne egy újságcikket... Volt olyan gyerek akit éhgyomorra hívtak oda és még fél 11kor nem volt bent vérvételen
Úgyhogy nekünk ennyi volt, majd elviszem magán uh-ra meg lehet nézetünk egy részletes vérképet majd.
Dorka!!!
Bár már biztos nem olvasod, de holnap nagyon fogok gondolni rátok hogy minden a lehető legsimábban menjen Bálinttal!!!! Drukk!
Majd gyere és írd le mi volt!