Tegnap kikapcsoltak a netet maert csomagot valtottunk es csak ma jott ki a muki bekotni a masikat
Nem akartam izgulast kelteni de nem tudtam jonni
Annamri
Akkor ezt nem ertem mert mert nekem direkt mondta a doki hiaba nem volt beulti akkor is kikell varni a 3honapot mert gyogyszeres kezelest kaptam es azt lejelentik a tb fele es ez sajna igy megy
Vegulis mind1 mert mondom ha fizetosre mennek akkor is akarna egy ciklust kihagyni es fogigatlo nelkul meg gondolhatod,hogy az fsh mennyi lenne ezert azzal is rakell keszulnom
Ez van
Csoki
Bocsi,hogy ram varakoztal feleslegesen
Vkrisz
Az a baj tudod en nem itt elek es ezert a lehetert nem is igazan tudnek maradni meg mint irtam a doki is egy kis urulest szeretne...szal sajna nem megy...te mikor szulsz
Semmi elojel?
Na most olvasom a jeleidet
izgi ngyon
Alle
Jol mondtad szorul szor augy volt vgyis lesz minden ahogy mondtad!koszonom a kedves szavakat es az infot
Ti akkor most alltok is?
Brizo
Igen mindenre megkaptam a valaszt...tudod mikor masokrol van szo mindig olyan konnyu mondani akkor nefelj en is mindig tudok mindent
amikor meg velem tortenik meg nalam akkor meg mindig leblokkolok olyan leszek,mint egy kuka tele leszek kerdesekkel es semmit nem ertek
Tuszonovelok mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bebike
December az mar mindjart itt van...IR-ra en is elszeretnek meg menni csak nem tudom belefel-e meg az idombe
Kata
Szijjjja
Mar egy honaposak multatok
Meselj kicsit magatokrol a betegseg meg monnyon le
Kis*
Latod akinek sok petije van annak mas okbol egyet ajanlanak
nalunk alig van peti pedig 2 a minimum de 3-mat szeretnenk visszatenni az amerikai ajanlatokon is ez all az en esetemben levoknek
nalunk meg nincs mit betenni...nincs igazsag de majd egyesevel is jok lesznek azok a bebik nem igaz
Mikor lesz punkcio nem holnap?
Holnapra egy kalappal+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hajnoca
Suli hogy megy?Vezetes?
Puszi
Ne hari de nem tudtam jonni
meg egy sms-t sem tudtam kuldeni senkinek sem
De matol vgyok
Voltal azota a Kaaliban?
A ruhes dogje meg jojjon vegre meg
Nana ilyenkor nemjon
Nekem se jott latod...lehet ezzel lett elszurva mert nem 1.cn-en kezdtuk igy es a vezertuszim jol elhuzott a tobbihez kepest...na de ez mar a mult...drukkolok neked pirihez +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++