szosz: nagyon sajnálom a Papádat. Szegénykém, nektek sem lehet könnyű így látni őt.
Nálunk is most gubanc van az délutáni alvásban a hülye óraállítás miatt. Dorka is előbb alszik egy órával, és estig meg sok az idő. Próbáld kicsit mindig később letenni du. mindig csak 10 percekkel, hátha sikerül kicsit kitolni az időt.
sárga rugi: hehe, minden baba nagyon édes benne.
naspi: köszi a tippeket cipő ügyben. Majd akkor ennek tudatában veszek én is télit.
Jól körül kell néznünk azt hiszem.
Milókának sok gyógypuszi, nem csodálom, ha nyűgösködik.
Zsófi: de édesek a lánykáid. Nekik is jó sok hajuk van.
Zsófinak mindjárt szülinapja lesz, igaz? Hamar eltelt ez az egy év.
mancsa: tényleg nagyon hasonlítanak picurinak is a gyerekek.
lara: köszönjük a hírt Tünciről. Én is remélem, hogy nemsokára már otthonról írhat nekünk. Azért ott biztosan nyugodtabb, pihentebb lesz.
poci csíkok: én a rossmann-os terhességi csíkok elleni testápolóval, meg az olajjal kentem, jó foltosak is lettek a pizsomáim, de a hasam megúszta a csíkokat, pedig jó nagy volt.
:D De a combomon nekem is lett, de azért szerintem nem vészes, elhanyagolható.
betti: a mandulaolaj a legjobb azt mondják, nekem azért ajánlották a nivea-t, mert abban is az van. Kenegesd csak, hátha mégsem csíkosodik majd be. Dehát ez tényleg genetika is...de amúgy tök mindegy, mert megér minden csíkot a kis pocaklakó.
anyany: Zsófinak gyógypuszik mennek!!! Remélem hamar rendbejön. Dorka sem eszik már megint rendesen, de sztem a fogai miatt, már kinnt van a két örlőnek a hegye...
Csajok, tök el vagyok keseredve. Dorka már a második éjszaka kel fel éjjel fél 12-kor, és kb. 3/4 órán keresztül üvölt torka szakadtából.
Nem engedi felvenni, megvígasztalni sem magát, csak hánykolódik az ágyban, és üti, veri magát az ágyhoz, már én is sírva fakadtam, hogy mi baja lehet. Nem kért se tejcit, se vizet. Bekentem az ínyét, de esténként kap viburcolt, és chamomillát is. Nagyon ideges vagyok miatta. Nappal semmi baja, azon kívül, hogy alig eszik. Az örlő fogainak látom a hegyét, és eléggé be van duzzadva az ínye, de lehet a hasa fáj, vagy nem tudom mi lehet. ( először azt hittem rosszat álmodott, de akkor miért nem engedi magát szeretgetni, babusgatni) Holnap azt hiszem beviszem a dokihoz, ma már nem értünk volna oda. Csak az a baj, hogy a dokinő majd azt mondja, nincs semmi baja...de akkor elviszem Bogárdra a négerdokihoz. Annyira sajnálom, mikor így üvölt, és nem tudok rajta segíteni.