Sziasztok!
Végre sikerült visszaolvasnom.
Lilla babát letettem a nappaliban a földre, mert az ágy nem tetszett neki, már nem bírtam eleget vigasztalni. Bezzeg a föld!
Új perspektívák, most csöndben van, mászni próbál.
Írtok itt megjavult babákról meg maratoni alvásokról.
Háát, ahogy elnézem a helyzetet, nekünk Lillából sose lesz mintababa.
De magához képest azért javult, már vagy 3 napja csak 2X-3X kel éjszaka. Ő éjjel nem tud 8-9 óránál többet aludni, ennyire van hitelesítve. Én meg csak akkor tudnám valamennyire kialudni magam, ha akkor aludnék el, mint ő. De ez sose szokott összejönni.
Nappal meg még alszik 3X kb. fél órát, és ennyi. Egyedül sosincs el, még ha ott vagyok vele, akkor is max 20 perc után elkezd panaszkodni, aztán ha nem lépek, jön az éktelen sírás. Az én babám nagyon tud sírni.
Ja, és a fogunk sem tört még át, remélem, nem sok van még hátra. Azért írtam le ilyen részletesen a helyzetet, hogy akinek mintababája van, értékelje.
Na, ezt vagy 2 órával ezelőtt írtam, de természetesen félbeszakított Lilla baba egy éktelen nagy bömböléssel. Azóta megevett 230 ml krumpli-almát, mi is ebédeltünk, most alszik. Kéne porszívózni, felmosni, rendet rakni, lemenni sétálni és főzni. Ja, meg mosni.
Császár: Hát nemtom. Az biztos, hogy én még kikérném egy másik doki véleményét is, mielőtt nyiszálni engedném magam.
Tinu! Hihetetlen, hogy mennyit fejlődött Csongi az utóbbi időben. Tényleg nagyon ügyes!
Annus! Szerintem nézesd meg valakivel Izust, ha másért nem is, de legalább megnyugszol.
Emese: Hajvágás????
Nekünk még hajunk sincs, egy szál se.
Kajafoltok: Én úgy oldottam meg ezt a kérdést, hogy etetéskor Babóka kap egy olyan ujjas belebújós előkét, és arra még ráteszek egy full nylon letörölhetőt. Ezen a védőfelszerelésen nem hatol át a folt. Kár, hogy a gyerek úgy néz ki benne, mint egy szumóbajnok.
Szofi: Nem lep meg, hogy nem akarják visszaadni a pénzt.
Közhellyel élve, sajnos ilyen világot élünk.
Drukkolok neked, hogy sikerüljön visszaharcolni.
Mozza: Tényleg elképesztő egy történet! Egy kicsi babának direkt rossz tápot adni, úgy, hogy volt is raktáron a kettesből, szerintem ez simán rosszindulat. Megérdemelte, hogy leordítsd a fejét!
Annus: Iza nagyon édes abban a nagy etetőszékben!
Meg a többi képen is.
Na, megyek, Babóka felébredt kemény 20 perc alvás után.
Réka