Sziasztok!
Melcsi!
Naggyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!
És rendben lesz hidd el!!!!
Marcus!!! Tessék majd Anyának....na meg Apának is
.....segíteni! Uzsgyi gyorsan kifelé, mert már hamarosan jön a Mikulás meg a Jézuska is!
Katám!
Minden okés? Látom beizzítottad az új vonalzót!
Mikor mész legközelebb UH-ra? Rókák remélem elkerülnek!
Egy pár napja nem beszéltem Tencivel....nincs semmi baj, csak nem volt időm hívni!!!!!.....és így nem tudok Rólad infókat!!!!
És tényleg, a nevek azok akkor már tutik? Mármint, ha lány akkor tuti Abigél? Vagy Mikey verzió?
És ha fiúcska? Má bocsánat a kérdésért!
Ha esetleg kellene még egy kertész gatyó, akkor ne vegyél, szívesen kölcsön adom az enyémet! Én nem nagyon szerettem....kb. kétszer volt rajtam még Adrival
......de tényleg szívesen kölcsön adom, ha Neked bejönnek ezek a gatyók!
Zebinek is csókjaim!
Pocilakónak meg egy hatalmas simi!!!
Moncsi!
Golyófejű Zsófi.....má bocsánat!!!!
Mintha Jázmint látnám!
Annyira szeretem ezeket a kerekfejű Kisbabákat!!!! Persze a többit is!
Én sosem hittem, hogy egyszer nekem is, mint tojifejűnek ilyen édes golyófejű Babucija lesz, mint Jáz!
És ez a fénykép Rólatok!!!! Naggyon jó!
És tudod, hogy a szeménél nagyon hasonlít Rád?!
Egyébként Tesódra hasonlít? Mert akkor talán nem csodálkozom!
Köszi, amit régebben írtál és hálistennek Adri olyan mint Anyja, hogy imád oviba járni és Óvó néniket meg a Dadusokat is nagyon szereti! Itthon is óvodásat meg iskolásat kell játszani!!!!
Állandóan Ő akar a napos lenni, főleg az Óvó nénik asztalánál!
Hiába, tényleg anyja lánya!!!
Gabi néni...egyik óvó néni....mondta is, hogy mikor feljönnek az udvarról Adri az első, aki robog wc-re meg kezet mosni és már teszi is a nyakába a kötényt és "lefoglalja magának" az óvó nénik asztalát!
De az a jó ebben, hogy "díjjazák" érte! Meg mondták, hogy nagyon szereti hallgatni, hogy miről beszélnek a felnőttek!!! Na ez tuti, hogy az én lányom!!!!
Én is ilyen voltam.
Gondold el, heti háromszor tuti Ő a napos. Na azért persze nem mindig Óvó néniknél, mert másnak is meg kell adni az esélyt.
Tényleg, te még dolgozol? És olyan jó, hogy raktál képet, mert így már kötni is tudom archoz a Moncsi nevet!
Nimóci meg Nimródot takar? Mert az is nagyon szép név!
Különleges!!!! KisCsajsziknak meg jó egészséget és puszikat küldök, ha legközelebb találkoztok!
Rencsi!
Domi fiú, Domi fiú! Tessék Anyut kicsit pihenni hagyni!!! Bár meg kell mondjam Őt is megértem, mert gondolom kevés már a helye!
De Téged is nagyon meg tudlak érteni és tudom miről beszélsz, mert míg nekem Adri nyugodt baba volt a pocakban, addig Jázmin mindig ment, mint a motolla!!!! Reggel este délben délután éjszaka hajnalban......!!!! Hát mit ne mondjak, csodálkoztam is, hogy a bordáim nem köszöntek ki az oldalamon!!!!
De túléltem. És Te is túl fogod! És ezért, mert Domi ilyen kis "rúgkapálós"
kívánom Neked, hogy Ziziről példát véve 45 perc alatt rukkoljon elő, ha eljött az ideje!!! Legalább ennyi "jó" legyen Neked is!!!!
Hallod Domi fiú?!
Lányok!
Mindenki másnak is soksok puszit küldök és tényleg Mindenkinek nagyon drukkolok!!! Most ennyi fért bele az időmbe, mert Kisovisom hazaérkezett
és Tündérlányom is felébredt! Hurrá, egyszerre!!
Vigyázzatok Magatokra és a Pocilakókra és a már köztünk élő Kislurkókra is, így tél közeledtével még jobban!
Pussz!