Méz, Lottinak majdnem minden nap van egy pici teáskanálnyi méz a tízóraiban!!! Imádja! Így még azt is megeszi, amire amúgy húzza a száját
Nem hinném, hogy baj lehet ennyi mézből, szerintem adhatod neki Vikcy (asszem te kérdezted)!
LKata, majd írd meg, mi volt a dokinál!
Lotti is csak úgy eszi meg a főzeléket, hogy full pépesre nyomom neki a botmixerrel! Az üveges bébiételből már nem igazán eszi meg az ő korosztályának megfelelőt, hiszen az darabos
Ezért én nem is adok neki, ahhoz túl drága, hogy belekóstoljon, aztán menjen az egész a kukába!
Én is néha bajban vagyok, hogy mit csináljak neki, de olyankor előveszem a fagyicéklát vagy a fagyisütőtököt és csirkehússal, olivaolajjal összekeverem, kis krumpli, azt eszi szépen.
Mikulásozás, nálunk az biztos nem lesz, sosem volt, amikor én kicsi voltam se jött hozzánk mikulásbácsi
Pénzünk sincs rá, ha Zoli öltözne be, az még oké, de honnét vegyen jelmezt? Piros köntöse meg hála a jó istennek nincs
Szakála se
Nálunk most az igazi gond az lesz, hogy hová tegyük a karácsonyfát???
Többiek, ti hogy gondoljátok, kicsi fa asztalra vagy nagy fa földre és ezerrel figyelni a gyerkőcöt???
Karácsony, ajándék, áááááááá, nálunk most még az is gond lesz, hogy fát vegyünk
Az anyagil helyzet... de erről már írtam... gáz. A családdal is megállapodtunk, hogy max. 3 e / fő az ajcsira! Lotti biztos kap valami kis játékot tőlünk, de biztos nem tízenakárhány ezer forintos fisher price vagy hasonlót
Bár ha arra gondolok, amit apukám mesélt, hogy nekik anno Karácsonykor az volt a legszebb ajándék, ha nem rakták őket be az intézetbe... (nagyon szegények voltak, 8-an voltak tesók, mamáéknak nem volt pénzük... nagyon szomorú, apu azóta szerintem nem szereti a Karácsonyt, mindig olyan fura, szomorú arca van szenteste...) és anyuéknak ha kaptak narancsot vagy banánt. Kicsit (és ez még enyhe szó rá) eltolódtunk ünnepekkor az anyagiasság felé...
Kata, bérlet 9900 forint és az 1 teljes évig minden napra feljogosít, hogy bemenj!!! 2 éves korig ingyenes. Szerintem nagyon megéri, de mi főleg a játszóház miatt vettük meg, mert így 1000 ft/óra helyett 500 ft/óra az ára és ugye minden héten megyünk, szóval sokat spórolunk+volt még üdülési csekkem
Mikor megyek vissza dolgozni??? Hát először úgy gondoltam, hogy jövő tavasz környékén, de aztán a csajszi, akivel összebarátkoztam (aki itt lakik mellettünk), mondta, hogy májusban van a beíratkozás és CSAK szeptembertől mehet a gyerek a bölcsibe. Úgyhogy szeptembertől megyek vissza dolgozni. Egyelőre így néz ki, persze ha nyerünk a lottón...
Képzeljétek, elkezdtük mosni Lotti fogát!!! Annyian írtátok és nekem már égett a fejem
2 napja mossuk, azaz én, aztán odaadom neki és ő is mossa, csak utána rágja a kis fogkeféjét, alig lehet elvenni tőle
A Nenedent fogkrémjét használjuk és külön kis fogkefét, nem az ujjra húzósat.
Móni, reméljük a 12. hét után elmúlnak az émelygős napjaid!!! Elhiszem, hogy nehéz lehet 2 gyerek mellett, kitartást!
H1N1, nekünk se említette a doki, sőt, meg se kérdezte, hogy kérnénk-e oltást... de én amúgy sem akarok se magamnak, se Lottinak.
Tényleg, ÉVA, hogy vagytok????????????????????????
Mi megvagyunk, sokat nézegetem a neten az állkapcsos dolgokat, már azt is tudom, hogy ez a fogászat egy speciális része és gnatológus foglalkozik vele. Csak az a baj, hogy mennék én más helyre is még megnézetni, mielőtt belevágok a SOTE-n, de mindenhol legalább 10 e forint csak a konzultáció
Hétvégén anyóstól kaptunk egy szupi kis bakancsot Lottinak, nagyon cuki, örültem, mert már tényleg itt a hideg és nekünk most nincs manink venni... és kapott szuper télikabátot és kis kantáros pufi gatyót is, meg kell zabálni, annyira édes.
Na megyek, Lotti alszik, én kávézok egyet gyorsan!