Új privát üzeneted érkezett!

tinu mi már múlthéten lentebb raktuk :), nagyon kis erőművész lett Csongi :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, köszi, már kb. 3 hete volt a szülinapom, csak a torta emlékei még mindig... :lol:

Tinu, azonnal lejjebb rakni az ágyat! Mi még nem tettük, lassan fogjuk, mondjuk AM kizárólag alvásra használja az ágyát.

Kép

Kép
adraci
 
 


Na jó most már minden baba álljon le!!! Ne fel, le!!! :lol:
Mi még mindig csak szépen tudunk nézni :-) Csongi minden rekordot megdönt...

Annus, paskolgasd Izus fenekét, hátha lentről ki tudod kalapálni azt a fogat. Sajnálom a nyűglődést. Szar érzés, amikor semmi se jó, ellenben minden más rossz... :roll:

Szofi, ünnepélyesen átiratkoznánk a kérdőjelesektől a tutiba. Tudunk menni, mert eszembe jutott, hogy szombaton megint katolikus meeting és oktatás lesz a templomban (talán ez az utolsó, aztán jöhet a keresztelő). Ergo a nagytakarítás elhalasztva...

Évi, remélem Balázska azóta láztalan. Csak túl lesztek ezen is. Ovit meg tényleg akkor folytassátok, ha nagyobbik fiacskád ragaszkodik hozzá. Ha nem, akkor játszóház, barátok meghívása, játszótér etc. hogy azért kortárs csoportban is legyen.

Mozza, Marci se egy sírós fajta bébi. Inkább morog, kiabál, dünnyög és nyüszög (ha baja van). Sírni csak akkor sír, ha fájdalma van, vagy megijed. Te, paramami :-)

Ja és a tappancsos-fotós ajándék nagyon tuti lett, anyum majdnem sírt, én is :-) Olyan jó látni, hogy mennyire lelkesek. Rendeltek rönkhintát, hogy Marci tavasszal már tudjon hintázni. Meg néztek ki neki teknősös homokozót meg azon elmélkedtek, hova tegyék a hintát, hogy a kertben lévő gyönyörű, hatalmas körtefa (ami egyébként teljesen egészséges) rá ne dőljön az unokájukra :lol:

Emese, sajnálom a PP mizériát. De legalább most már kiderült a turpisság. Ha esetleg érdekel, én az OTP elektronikus bankszámlacsomagját használom. Szerintem nagyon praktikus.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Adri: Csongi is csak aludni használja az ágyát. Amúgy magától nem mászik fel a rácsra, csak ott van a nagyágy mellett és az ágyban meg Tüci és az apja hancúroztak. Én meg betettem CSongort, mert fürcsi után képtelen voltam rátenni a lábát, annyira ficergett. Az kiságyból meg megpróbálta sasolni az eksönt az ágyon. Na, jól elmagyaráztam. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Szerintem ebben a hónapban mi is lejjebb tesszük az ágyat, meg karámot szerelünk.

Gyöngyi, nagyon örülök!

Csongitól az eszem megáll...

És lányok, tanács kéne... Doki azt mondta, mosogassam Csani szemét, ha nem javul, akkor az a krém... Na most tegnap reggel szép volt neki, aztán estére elég csúnya lett, meg is beszéltük, hogy apa az ügyeletes gyógyszertárból beszerzi a krémet. (Septosil, asszem ezt javasolta a dokinő). De ma reggel, megint nagyon szép volt neki. Aztán mostanra megint ronda, a fejem verem a falba, hogy miért nem vettük meg...??? Na most, mit tegyek holnap reggel, ha megint szép lesz:
1. várjak, mosogassam türelemmel
2. vegyem meg a krémet, és kenjem be
3. mosogassam, aztán du, 14-16 rendel a doktornő, vigyem be hozzá
4. vegyem meg reggel a krémet, kenjem be, aztán azért délután a dokinőhöz is menjünk?
Szerintetek??? Én a 3-ra hajlok... Csak félek, hogy a dokinő nem fogja érteni, hogy mit keresünk ott, és miért nem kezdtük el a krémezést, amit javasolt... :oops: :oops: :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok

vhogy nem birom most felvenni a tempot..

Tinu, sztem azonnal vedd lejebb, mi is mar megtettuk, en mar azzal almodtam h ejjel felkeles kiesik mert kihuzza a feje 8)


A mai nappal Boro rajott h tud hatra menni tok gyorsan, szoval 2-3 mp alatt 1 metert is halad vele. mindig ratolat mindenre ami utban van.. ja es belemaszott az autosulesbe,amit az apja a habtapi mellett hagyott :shock: :D
szoval ez volt a nap csucspontja.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, azt nem mondtam, hogy szerda reggel egyébként megyünk hozzá a védőnői tanácsadóba, a kutacspara miatt...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, en megvennem a kremet es ha legkozelebb gazos a szeme akkor kennem,szerdan mennek a dokihoz! en azert paramami vagyok :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi, nálunk is ez volt... reggelre piros, napközben semmi, estére piros, reggel semmi, napközben piros, este semmi :roll: Váladékozik is? Mit mondott a doki, MITŐL lehet a pirosság? Mire való a krém?
Az enyém vélemény: ha nem romlik a helyzet, akkor holnaptól kenegetés, szerdán meg doki.

Boró is jól nyomja :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hahó!

Visszaolvasni sajna most esélytelen, csak gyorsban Szofi, neked:
A "kik mennek a talira" listáról megint lemaradtunk :cry: :cry: , pedig emlékeim szerint írtam, h szeretnénk menni... (vagy csak akartam írni...?) Ehh, mindegy, elférünk még...?
A listádból én a 4. választanám, azért elsőre mégiscsak telón keresztül diagnosztizált, lehet, h élőben látva mást javasol...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ja, és Szofi, engem érdekelne a kamillás rémtörténet, nekem is van egy mandarinos horrorsztorim. Cserébe... :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


engem erdekel a kamillas es a mandarinos is! cserebe nincs semmi :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja persze h mákos guba volt a kifliből...hüle vagyok már teljesen! :roll:

Minden izgő mozgó babának gratula!!!Azt hiszem annyi a nyugodt napjainknak!Mindenki 1000%osan figyelje merre mozdul csemetéje! :wink: :lol:

Remélem a holnapi nap jobb lesz...kedden meg doki,megyünk mi is státuszra! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok,

Én is itt fáradtan és kimerülten, reménykedem lesz egy nyugis éjjelem.

Hát nem tudom fog vagy mi lehet a baj de ha az is akkor miért csak este és éjjel csinálja ezt minden nap?Este fél 8-tól 8-ig Ármin szó szerint orditott az őlemben és akárhogy akármit csináltam vele semmi nem volt jó, a cicit kőpte ki pedig tejcsi az lett volna aztán végülis csak el fogadta szegénykém nagy hüppőgések közt.

Jázminnal cirkuszban voltam az szupi volt ő pedig tátott szájjal figyelte! Persze addig apának végig aludta az időt nekem szólt a show csak.

Ármin is rájött egy fajta kőzlekedés módjára de ő a forgűst választotta , kinéz egy célpontot és addig gőrgeti magát amig oda nem ér. :D Olyan cuki.

Bocsi ha nem reagálok most másra.

Jó átalvósat kivánok mindenkinek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Zsüci, szerintem csak akartad írni... Olyan szépen vezetem a listát, nemá, hogy kifelejtettem valakit...?! nagyon örülök, hogy jöttök!!

Gyöngyi, hát az én sztorim csak annyi, hogy amikor kislány voltam, akkor anyukám elkezdte az enyhén gyulladt szemem kamillázni, ami vlszleg allergiás reakciót váltott ki, mert utána brutálgyulladt lett: anyukám saját bevallása szerint szétbarmolta a szememet. Utána a szemorvos még baromira le is cseszte... Hát ennyi volt!
Te? Mandarint csepegtettél Marci szemébe? :D

Csajok, anyu is azt javasolta, hogy kezdjem el holnap kencézni, aztán szerdán megnézi a doki... De valahol Zsücivel értek egyet, hogy mi van, ha élőben meg mást lát...
Gyöngyi, hát váladékozik-e? Nem igazán, csipásodásnak mondanám inkább, ami történik. De az történik, napi 3-4szer le kellett mosnom neki...

És még egy, csajok, én ezt nem értem! Egy barátomnak most fog kisbabája születni 37. héten vannak). Baba farfekvéses, és az orvos azt javasolta, hogy emiatt a 38. héten legyen programozott császár!!! Én nem akartam őket a doki ellen lázítani, de szerintem ez tök gáz! Fel se merült, hogy a csaj esetleg akár megpróbálja természetesen, de a szülés indulását se várják meg, mert a doki szerint az kockázatos, ha előre esik a köldökzsinór, vagy mi...??? Szerintem meg a faszi így tud a legkényelmesebben 100 ropit keresni!! És mi van, ha még az utcsó két hétben megfordulna? Tényleg, ha ezt valaki érti, írja már meg, mert engem totál felhúzott ez a sztori!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, Gyöngyi, hát azt nem mondta, hogy mitől van ez, és azt se, hogy mire van a krém. Csak azt, hogyha a mosogatás nem segít, akkor ezzel lehet kenni, és ettől szépen meg fog gyógyulni. Ezt mondta...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, nem hangzik túl jól a kamillás sztori, bár azt hinném minimum nukleárisan szennyezett, vagy valami ritka mérgező kamillát használtál. :twisted:
Az én mandarinos sztorim gyomorforgatóbb, csak az olvassa tovább, aki (el)bírja az ilyeneket.
Én lassan 3 éve nem eszem mandarint, mióta beültem a TV elé vagy egy kilóval és csak pucoltam-ettem-pucoltam-ettem. Aztán véletlenül megnéztem mit eszem és hemzsegett a fehér kukacoktól!!!! BROÁÁÁF. Még mindig kiráz a hideg, ha rá gondolok. Azóta nálunk ki van tiltva a házból.

Ha megnyugtat a dolog, menjetek el Csanival egy röpke orvosi vizitre. Holnap - ha jól látom - úgyis topik egészségügyi nap lesz :roll:

Én berágom magam az ágyba, jó éjt mindenkinek.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Mondom én,h Csongi szaladni akar a köv.talin!!

De azért a többi baba is miket csinál,Boró,Ármin :shock:

Szofi,nézesd meg!Megnyugszol!Bár én lehet kenném szerdáig és csak akkor mutiznám meg.Vagy holnap a védőnő is csak látja,szóval lehet tud okosat mondani!A kutacs meg rendben lesz!!!!

Izusnak küldök fogat!!!!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hahó!

Tinu, Csogi csúcs! :lol:

Na, meg Boró, meg Ármin is! :)

Hannának boldog félévet!!! :)

Holnap mindenki egészségügyezik? Remélem, mi nem!

Balázsnak jobbulást, örülök, hogy vmennyire helyrejött. Eve, én azt hiszem azt gondolnám végig, hogy mi a jó a gyereknek, akár távlatokban is. Ha azt tartom jobbnak, hogy otthon legyen, akkor otthon tartanám, ha nem,akkor akár a gyerek nemszeretemje ellenére is próbálnám oviztatni. De még nem volt ovis gyerekünk, csak elgondolkoztam. :lol:

Izának nyugodtabb napokat!!! Mostmár tényleg!

Mandarin, :shock: :shock: :shock: . Ettől én még szeretem. Majd figyelek, hogy ne egyek kukacokat. :lol:

Kamilla: nekünk jó volt már sokmindenre, de ha vki allergiás rá, akkor lehet gond. Ma tudtam meg 1ik ismerősömről, hogy komolyan allergiás a kamillára. :shock: Ja, és először nem értettem, miért írtátok Kamilla nevét kisbetűvel, mikor a szemembetűnt a szó, de mostmár értem, és kijelentem, az én ismerősöm sem Kamillára allergiás. :lol: :lol: :lol:

Panndi, sűrű nap lesz, ügyik legyetek!

Szofi! Én megvenném a krémet, hogy legyen otthon, máskor is szükség lehet rá. Aztán kipróbálnám még a krém nélkül megúszni - hátha teljes gyógyulással reagál a mosogatásra is, csak kitartónak kell lenni, de ha holnap estére nincs még teljes jóság, akkor kenegetném, és szerdáig már nem vinném az orvoshoz. Ha akkor úgyis látja, akkor nem lesz semmi gond. Samunak ilyen kicsit gyulladt szemes állapot elég hosszan fennált, ez nem az a nagyon gonosz dolog. Aztán végülis Samunak csak az antibiotikumos kenőcs segített, más kezeléstől nem javult, nem romlott. De ez a cucc Csani közérzetét nem befolyásolja, és nem súlyos dolog, szóval sztem nem kell gyorsangyorsan orvoshoz menni vele.

Örülök, hogy a cirkuszok jól teltek! :)

Dani olyan édesen úszik a nagykádban! :) Mármint nem most, hanem fürdéskor. :) Nagyon élvezi, iszonyatosan teper. :) És nevet. :) Meg Samu is rajta. :)

Na, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Sajnos mióta nem fejek éjjel, nagyon nehezen tudok jönni...
Reméltem, hogy nem maradunk le a következő taliról..
Szofi,
mi is mennénk, végre nem a tali napján szabadnapos a párom...

Hannának boldog félévet kívánok!

Tinu,
elképesztő Csongi! tényleg kis erőművész!

Ildi,
Én is kipróbálom a gesztenye-alma-krumpli variációt, jó ötletet adtál!.) Te honnan vetted egyébként?

Barbi, sajnos nem tudtam visszaolvasni, inkább írok privit a leggings miatt... Tudom, én kértem, és én nem olvasok vissza.... csak ismét vendégeink voltak, plusz a párom megitn szabadabb volt, így nem tudtam jönni...

Novygirl,
megjött az utalás, nagyon szivesen! :)

Mi jól vagyunk, Marci tegnap ette meg az első említésre méltó adag zöldséget: 100ml sütőtök-krumpli kombót. Én is alig tudtam követni a tempót, úgy nyelte, mindezt a déli szopi után...
És hátáról is vissza fordul már végre... most el kezdtük a kúsztatást, hogy rájöjjön a technikájára, a tonrász javasolta... Élvezi nagyon, teper előre, ha olyan tárgy van előtte, amit nagyon meg akar kaparintani.. pl a mobil telefonom:)
vanni
 
 


Olvasok vissza...

Reni,
köszi a szarvasos sapilinket! :)

Zsüci,
ha olyan napra esik a tali Gyöngyinél, hogy el tudunk menni, akkor mehetnénk együtt, de akkor mi mennénk értetek....
vanni
 
 


Gyöngyi,
A babakocsis témához: az én Marcim is hason alvós, és egyszerűen nem alszik el hanyatt a kocsiban... hiába tologatom, vagyis tologattam akár egy órán át is akár. (KIságyban sem alszik el hanyatt soha, max oldalt. Mostanában azt csinálom, hogy akkor megyünk sétálni, amikor tudom, hogy álmos, felkötöm a Mei Tai-ba, és 5 percen belül elalszik, és szépen lekötöm magamról, és zsupsz be a babakocsiba, többnyire hanyatt, és alszik szépen.... Mivel hanyatt így alszik, csak egyszer-kétszer próbáltam hasra tenni, de ugye az kissé bonyolult a mei tai-jal, inkább hanyatt altatom...
vanni
 
 


ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :? :shock: :arrow: majd jövök

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jó reggelt!

Lányok tegnap már kilenckor aludtak, végreeee :) Eddig fél tízkor feküdtek, de nekem ez a plusz fél óra is aranyat ér :lol:

Megyek készülődni, hogy mire Fruzsi kel, én kész legyek. Mit is akartam még...

Ja, mi a kiságyat nem tesszük még lejjebb, azt hiszem Zsófinál is nyolc hónapos korában tettük le, ő akkor már kapaszkodva lépegetett, de fel sem merült bennünk, hogy kieshet :roll:
Vendég
 


Na viszonylagosan nyugis éjszakánk volt, csak négyszer keltünk éjjel.

Most mindjárt fejek is, már szivárog az egyik cicim, mert csak a másikból szoptattam. Rájöttem, hogy két hét múlva másfél napos workshopra megyek. Még sose voltam ennyit távol a gyerekemtől. :roll: Ja, aludni persze hazajövök, meg ebédszünetben is szoptatni, de azért eddig még csak fél napot hagytam otthon. Szóval fejni kell egy csomó tejet, amivel etetik. Jelenleg semmi nincs a fagyóban.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nos csak gyorsan megint...elromlott a gyerekem :? :lol:
Totál kész vagyok!!!Vmire készül!!!Ok h jön a foga,értem én h nyűgös.De amint leteszem,tökre fári,felveszi az alvós pózt,2mp is megtartja,aztán elindul mindenfelé....A hátán csúszik felfelé a kiságy végéig,hasra fordul,persze akkor meg rögtön nyomja ki magát.....aztán már annyira fári h végképp nem alszik,nézelődik,minden érdekli,mindent meg akar szerezni,fáj a foga is,kész vagyok!!!!!!
Természetesen 6 óta fenn...kap még fél órát,ha nem alszik el,akkor megyünk sétálni....Hátha a csípős hidegben bealszik :(

Na mindjárt vissza olvasok,amíg tudok.
Közben még mindig mosnék,meg mosnék meg vasalnék,mert azt se tudtam befejezni tegnap.Mosatlan hegyek a konyhában...na most szeretnék szabadságot kérni 8) Apa hazajön,kezébe teszem a gyerkőcöt és elmegyek futok 2 kört :arrow:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Vanni, te mit csináltál hajnali 4kor??? :shock: Jó, hogy jöttök pénteken! :) Egyre bővül a lista. :)

Niki, mi a baj???

Majd jövök én is, megyek én is fejni.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi: mivel ilyen paramami vagy, én elvinném ma, de nem kenegetném. AMúgy meg nehogy már azon gondolkozz, hogy mi fog szólni a doki, hogy nem kented! Ah, ezer indok van rá, nem fog besértődni rajta. Tudod, mint az almánál: akart adni neked valamit, amitől megnyugszol. :wink:

Vanni: mennyi pízt vigyek majd a fénymásolásért a talira?

Többi mozgós bébinek is nagy gratula!

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi!
Doki:így tud a legkönnyebben 100 ropit szerezni!Ennyi a magyarázat.... :evil: Az az utolsó 2 hét is sokat számít ám odabenn!!!!

Ági!
Nektek is jobb napokat!

Niki!
ez az én szövegem h ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 8) :lol: na nálatok mi váltotta ezt ki? :wink: :roll: Előre is kitartást!!!!

én megrázom magam és leviszem a gyereket sétálni........útközben reggelizem vhol :roll:

annus11
 
 


Annus! :? Azért remélem, hogy amikor már nem lesz annyira újdonság, hogy könnyen tud 1ik helyről a másikra jutni, akkor abbahagyja az éjszakai-hajnali akciózást!

Tinu, ez a másfél nap elég zsufinak hat így előre... :roll: De tudom, hogy minden rendben lesz, remélem, tej is lesz a fagyasztóban! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, tényleg, én is akartam írni,hogy most minek a programozott császár??? Ha el akar indulni kifelé a baba, akkor hajrá, és ha akkor kell a császár, akkor legyen. Más kérdés,hogy van, aki megpróbálja, hogy a kismama megszülhesse farfekvéssel is akár a babát. Akkor, ha gondtalan volt a terhesség. De lehetett olyat olvasni, hogy babaus a kibújás előtti napon szépen átkászálódott a helyes irányba. Tudta ő, mit kell tennie... :) Szóval én sem értem... Más kérdés, ha van komplikáció. :?: Hogy állnak a kérdéshez az érintettek?

Na, tényleg most megyek. Majd.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: megyünk ma Mamutba? Amúgy a sógornőmnek is farfekvés miatt programozott császárja volt Amerikában. Igaz, ott megpróbálták előtte megfordítani, de nem sikerült. Utána lett programozott. Azt mondták neki, hogy most a második is lehet, hogy programozott császár lesz, bár ő szeretné megpróbálni a természetes módon való szülést. Nem is tudom, mitől függ, hogy akkor megcsászározzák-e vagy sem. Vagyis nem, mintha azt mondta volna az anyósom, hogy megindítják neki a szülést egy megadott napon. Szóval programozott szülés, de nem császár remélhetőleg - ez meg azért, mert hogy az első császár lett.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Szofi, lehet, h igazad van, és tényleg csak akartam írni... Ez a kismama-amnézia már sosem múlik el?????? :lol:

Dóri, K(k)amilla és az allergia... hihihi! De komolyra fordítva, én még sosem hallottam olyat, h valaki a kamillára lenne allergiás... :shock: :shock: Azt hittem, az egy ártalmatlan gyógynövény...

Vanni, jaj kérlek, ne érezd úgy, h viszonozni KELL a fuvart... Nagyon szívesen tettem, sőt, most is szívesen viszlek ki Gyöngyiékhez, ha úgy alakul!! :lol: :lol:

Niki,
:?: mi ááááááááááááááááááááááááááá? :?:

Annus,
fogacska még nem bújt elő? Amúgy Kamilla is csinál hasonlót, mint amit írtál. Leteszem aludni, és a gyerkőc, aki addig félkómás volt, hirtelen életre kel!! :lol: És forog a kiságyban a saját tengelye körül körbe-körbe-körbe... :wink:

Tinu,
pszi workshop?

Enyimgyerek tegnapelőtt éjjel döntött rosszasági rekordot, vagy hatszor kellett felkelni hozzá! (én is plagizálok: ááááááááááááááááááááááá) :lol: :wink: Viszont most már nem etetem meg, ha felsír: védőnéni szerint ez rossz taktika, mert akkor rájön, h ha felkel és sír éjszaka, akkor kaja van, tehát csakazértis csinálni fogja a kis bélpoklos! :roll:

Tejcsiügyben nagyon rosszul állunk... Egy-egy etetésnél már csak 40-60 ml anyatej van, a többi tápszer. Brühühü... Kíváncsi vagyok, meddig fog tartani ez a "csökkentett üzemmód"...?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Csongi nem semmi!!!!!!!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci: igen, pszichodráma. Még abszolválnom kell 40 óra workshopot, hogy majd megkaphassam a vezetői bizonyítványt. Egy valag pénz és idő. :cry: Nekem most egyikből sincs sok.
Én biza a helyedben inkább szoptatnék éjjel, ha ilyen kevés maradt a tejcsi. Akkor 1. minden cseppje aranyat ér, 2. annál többször stimulálod a cicit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jo reggelt

de Csongi csuuuuucs :D

Szofi, ezt a farfekveses dolgot nem tartom olyan gazosnak, marmint a csaszart ezert.. nemtudom h kell kicsivel irni pedig megtennem.. egyik ismerosunknek is ez volt es dokit valtott kozolte h nem akar csaszart, vegul az eredmeny az lett h megszulte ugyan,de tobb csont eltort a babanal :( es nagyon megszenvedtek /szenvednek vele.
En kikernem masik doki velemenyet is,de sztem nem vallalnam a kockazatot, inkabb akkor csaszar.. :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Hannának boldog félévet kívánunk!

Csongor nagyon ügyi!!!! :) Olyan hihetetlen látni,hogy ilyeneket tud már!

Hanna tegnap nagyon jó volt. Szépen elnézegetett a babakocsiban,mialatt mi végigjártuk a temetőket.
Annyira szép volt az új fehér,szőrmés kabátjában. Olyan volt,mint egy kis eszkimó baby :lol:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Dupla zombi vagyok!!!! Vagy csak duplán látok a fáradságtól. :? Kb. 15* keltünk éjszaka, ebből 3 volt evés, a többi idegeskedés, mert Mira egész egyszerűen nem kapott levegőt. Szegény volt, hogy néhány mp-re levegő nélkül volt, ezt a légzésfegyelő is érzékelte, mert annyira be volt dugulva az orra. Pontosabban szerintem az orrnyálkahártya volt brutál bedagadva, mert nem jött ki semmi. Reggel már tudtam szívni egy kis trutyit. Lehet ez attól, hogy száraz a levegő? Tegnap már vettünk deszt. vizet, csak még nem üzemeltük be a párásítót.

Csongi egész egyszerűen elképesztő!!!! Lepetézek tőle! :shock: Én vettem a gyerekemnek egy olyan bodyt (Scamp) amire az van írva, hogy ki kell venni a gyerekből az elemet. Ha nem rózsaszín lenne átadnám Csonginak, mert ezt a gyerkőcöt le kell állítani! :lol: :lol: Mirám max. a lábát emelgeti háton fekvésben.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Szofikám, mi nem megyünk ma sehova, Tüci benáthásodott. Nesze neked játszóház. :roll: Nem baj, megérte, csak CSongor ne kapja el.

Reni: nekem azt mondta a dokinőnk, hogy megfázás után még 2 hét is lehet, mire a duzzanat lemegy az orrban. :roll: Sok Sterimart javasolt, meg lámpázást.
Hát jó lenne, ha annyi energiám lenne nekem is, mint CSongornak. :lol: TEgnap fürcsi után 10 percet kómázott a cicimen, leraktam után az ágyába, elmentem pisilni, már hallottam, hogy felébredt. Nem is aludt vissza, hanem este 10 óra után tudtam csak elaltatni! :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Dóri,Vanni,Susycat,köszönjük!

Csongi,haláli!!!!Az enyim gyerek meg lusta!!!!!

Niki mi a baj???

Majd írjatok,kinek mit mondott védőnő,doki!

Annus,lehet csak tetszik neki a mozgás!

Mennem kell,felkeltek!Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


CSONGI! :shock: :shock: :shock:

Reny, a száraz levegő okozhat hasonlót, de ennyire komolyat még nem hallottam...

Susy, ügyi Hanna! :) Biztos tetszett neki a séta!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


na, elaudt,

annus bocs hogy Tőled idéztem :D nem jutott eszembe más
na Lili totál elromlott, okés hogy töksokáig alszik me pl f6 nyüszizett, akkor kiveszem csöcsrevele, de csak iszik mert mire beindul a tej már abba is hagyja, csöcsöm meg homlokonspricceli apát, tiszta húsvét :D naszóval csak szomjas, de mivel kivettem felkelt és azóta fent volt...visszaraktam a kiságyab, ott reszerelte a rácsvédőt megtalálta a zizegős könyvet és azzal játszott, nesze anya így aludj...

lehet hogy ilyenkor adok neki vizet/teát megnyugszik visszaalszik? aztán ha 7felé rendesen felkel ( :arrow: dream) akkor reggelizik? vagy ő még pici az iccakai teáztatáshoz?

horrorsztori: ugye lilin már vagy 8 szemcseppkúrát végigcsináltam, most elgutoljára megint neomicines szcs-et kaptam, csöppenteni akartam levettem a kupakot automatikusan cseppentőállásba raktam, de nem vettem észre hogy a kupakkal együtt a cseppentő is lejött így Lilire öntöttem az egész dobozzal, jól kimostam a szemét :arrow: de azóta szép :wink:


Tinu, csongi nem semmi, pénteken megtaníthatná erre az ülős részre Lilit, ő most a nyuszis-békás ugrást gyakorolja, nagyon komolyan tolja :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Helló!!!

nekünk is ááááááááááááááááááááááá!!! Csani 3szor műsorozott, szegény bömbölt, ki tudja miért, de meg tudtuk nyugtatni, meg cumival vissza-vissza a ludt, csak mi voltunk úgy reggel, mint a háromszorkihánytmosottszar...
Most persze meg szundikál!!! :evil:

Tinu, sajnálom, hogy nem megyünk, már tökre rákészültem lelkileg! De majd legközelebb, Tüncinek jobbulást!

Gyöngyi, Mandarin :shock:

A császár témához annyi, hogy én nem azt találom gáznak, hogy a farfekvés miatt császár lesz a dolog vége. Hanem azt, hogy:
1. szó sem volt arról, hogy lehet természetes úton is, csak vannak kockázatai - erről a kismamát fel kell világosítani. És ha ezután úgy döntenek a dokkerral, hogy császár, akkor azt teljesen meg tudom érteni!
2. Miért a programozott császár? A baba az utolsó pillanatig megfordulhat! Hát mindannyian hallottunk ilyen sztorit! Még ha előre esik is a köldökzsinór (ami koponyavégűnél is előfordulhat!), akkor is bemennek a kórházba, és 10 perc múlva kiveszik a babát. Kutyafülénél is valahogy így volt, nem?
Ennyi erővel szüljön mindenki programozott császárral, nehogy komplikáció legyen! Ez nyilván nem hozzáállás!
Érintettek hozzáállása méginkább felb*sz, mint a dokié: a doki a szent éás sérthetetlen, azt csináljuk, amit ő mond, és nem kérdezősködünk, mert ő úgyis jobban tudja. (Én mondjuk már akkor otthagytam volna, mikor közölte, hogy 100 ruppó a tarifa, és ő csak egy bizonyos szülésznővel dolgozik együtt, annak meg 60! Most legalább a szülésznőt megspórolják...

Csaninak megint szép a szeme. Szerintem ma mosogatjuk még, aztán Andrist megkérem, hogy vegye meg a krémet, és ha este csúnya lesz, akkor elkezdjük kenni. Oszt szerdán megmondja a doki, hogy mi a pálya. Próbálok kitörni a paramami imidzsből! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

A köldökzsinór előre esésnél nincs 10 perc!!!!!!
Petya is azért lett császáros, mert nem illeszkedett be, és attól félt a doki, hogy előreesik a köldökzsinór. Akkor meg perceken múlhat a baba élete!

Mondjuk azzal én sem értek 1-et, hogy csak azért mert faros, akkor automatice csaszi. Főleg nem a 38. héten!!!!! Az utolsó pár hét a legfontosabb!Nem véletlenül 40 hét a terhesség!!!!

Én nem akarom elkiabálni, de Petya meg lehet, hogy megjavult! :)
1/2 8-kor kaja, tente.De csak nem akart elaludni. Üvöltött,mint a sakáll, annak ellenére, hoyg már leragadtak a szemei. No akkor Anya gondolt egy bátrat, és merészet, hozott még egy teljes üveg hamit. Persze mind megette, és bealudt! 1/2 3 körül ébredés cumiért, aztán fél 6-kor hami, utána alvás 1/4 8-ig! :lol:


Ja, és még egy! Én már több orvostól is hallottam, (Macinak nagyon sűrűn volt árpás a szeme) hogy a szemet TILOS kamillázni!!!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Szofi: hát evvan, remélem, péntekre meggyógyul a jányom.

Niki: Csongi se tud még egyedül ülni, egyik keze lent van, itt meg kapaszkodott a dobozba.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi, én is így gondoltam, hogy DÖNTHETNEK arról, hogy legyen császár. De hogy ne legyen más alternatíva felajánlva... :roll: :?:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi!
Stem is kend! De én is paramami vagyok...ártani nem árthat... :roll:

Adraci!
Málnakrémleves:
én 2 doboz mir.málnát némi barnacukorral (ízlés szerint)felrakok rotyogni kevés vízzel (kb. ellepje olyan 1-2 centire). Hozzáadok vagy pár szem mir. meggyel, vagy egy kis citromlevet, ill. teszek bele vaníliarudat, és van.cukrot.
Hagyom, hogy átrottyanjon.Majd hozzáöntök egy kis tejet (kb. mint amennyi vizet).
Ez is átrottyan, majd összeturmixolom.
Közben egy 2 dl-es tejszínhabot felverek és az összeturmixolt levesbe kavarom. (ekkor már leveszem a tűzről).
Ettől könnyű és habos lesz.
Fogom a 3. doboz mir. málnát és fagyottan beleszórom.
majd be a hűtőbe kb. 4-5 órára.
És kész.
Lehet még + tejszínhabot a tetejére tenni.
Nagyon fini!!!! :D

Lilit ma n9kor keltettem! :shock: :D
Ettünk, peluscsere, beágyaztunk, most szunyál....
Királyság!!!!! :D
Lehet hogy valaki kicserélte a gyerekem??????
Éjjel 12 órát alszik egyben, nappal is minden szopi közt kb. másfelet. Még délután is..... :roll:
ÉS!!!! KIJÖTT A 2. FOGA!!!!!! :D
Semmi fájdalomcsillapító nem kellett.
Nem akarom elhinni....
Gyöngyi!
Nagy gyanakvó paramami vagyok ám....de ez most totál meglepett, ilyen jól viselkedni fogzás alatt.....ámulok és bámulok. No meg nagyon örülök ám! :roll:
Ezt nem gondoltam volna...eszembe jut, hogy amikor megszületett kb. 3 hétig CSAK ölben nem sírt.....nem akart alukálni stb....
Ekkorát változhatnak a manók??????????????????????????
Hirtelen lett egy mintagyerekem, a Suttogó szerint. :roll:

Annus!
Iza? Foga? Milyen az ínye????? Már lement a duzzanat róla?
Lilinek sokáig duzzadt volt, majd mintha egy hártya rácuppant volna a fogára, végül áttörte.
Ti hol tartotok?

Kép
mozza
 
 


Dóri,
Hát,hogy mit csináltam 4 órakor? Hiányoztatok már nagyon, és hajnalban mikor megetettem a manót kivételesen nem voltam teljesen kómás, mert a tyukokkal sikerült tegnap elaludnom, így tudtam jönni...

Egyébként én is áááááááááááááááááááá, mert manócska 5.30-kor kelt, olyan korán,mint még soha... nem sírt, csak csuklott.. gondoltam betömöm a száját cicivel, hátha eláll, és nem is ébred fel teljesen. Hát, alvás az már nem volt egészen 8-ig, amikor is a mei tai-ba elaludt a gyógyszertárba menet.... Persze mkor másztunk fel a lépcsőn a kutyák ugatásától felébredt, így ma eddig 20 percet aludt 5.30 óta :roll:

Zsüci,
nagyon szivesen viszonzom, hogy a múltkor mehettünk veletek! Akkor majd meglátjuk.
Tejcsi: nálunk már vagy 2 hónapja este csak olyan 40-60ml az utolsó szopinál, kora délután pedig olyan 70-80, és még mindíg van.. De mondjuk hajnalban még mindíg megetetem, talán az is segít a fenntartásban... akkor sokat eszik relatíve- 100 körül, és rá 4 órára reggel 120 örül.

Tinu,
Csongi még mindíg elképesztő! Édes pofi:) Mindjárt kiugrik a kiságyból! :) Drukkolok, hogy ne kapja el a dáthát Tücitől!

Reni,
lepetézel? :) De rég hallottam ezt a szót:) Nekünk olyan bodynk van, amin a "Sleep is for the weak" felirat van, ami magyarul: Az alvás a gyengéknek való. :)
vanni
 
 


Megmutattam a fiamnak Csongi képeit,remélem példát vesz róla!!!
Nem semmi :shock: :shock: :shock: !
Dóri,nem is írod,hogy tegnap"minitaliztunk"!Örülök,hogy személyesen is megismertelek,nagyon kedves Tőled,hogy ilyen picurkák mellett is ránk áldoztad az estédet.Lócus,mikor hazajöttünk aludt,annak ellenére,hogy már fél órája fürdési idő lett volna, Hiába,már most alkalmazkodik szegény gyerek a szüleihez :( .

Kép
f.ancsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?