Hahó!
Tinu, Csogi csúcs!
Na, meg Boró, meg Ármin is!
Hannának boldog félévet!!!
Holnap mindenki egészségügyezik? Remélem, mi nem!
Balázsnak jobbulást, örülök, hogy vmennyire helyrejött. Eve, én azt hiszem azt gondolnám végig, hogy mi a jó a gyereknek, akár távlatokban is. Ha azt tartom jobbnak, hogy otthon legyen, akkor otthon tartanám, ha nem,akkor akár a gyerek nemszeretemje ellenére is próbálnám oviztatni. De még nem volt ovis gyerekünk, csak elgondolkoztam.
Izának nyugodtabb napokat!!! Mostmár tényleg!
Mandarin,
. Ettől én még szeretem. Majd figyelek, hogy ne egyek kukacokat.
Kamilla: nekünk jó volt már sokmindenre, de ha vki allergiás rá, akkor lehet gond. Ma tudtam meg 1ik ismerősömről, hogy komolyan allergiás a kamillára.
Ja, és először nem értettem, miért írtátok Kamilla nevét kisbetűvel, mikor a szemembetűnt a szó, de mostmár értem, és kijelentem, az én ismerősöm sem Kamillára allergiás.
Panndi, sűrű nap lesz, ügyik legyetek!
Szofi! Én megvenném a krémet, hogy legyen otthon, máskor is szükség lehet rá. Aztán kipróbálnám még a krém nélkül megúszni - hátha teljes gyógyulással reagál a mosogatásra is, csak kitartónak kell lenni, de ha holnap estére nincs még teljes jóság, akkor kenegetném, és szerdáig már nem vinném az orvoshoz. Ha akkor úgyis látja, akkor nem lesz semmi gond. Samunak ilyen kicsit gyulladt szemes állapot elég hosszan fennált, ez nem az a nagyon gonosz dolog. Aztán végülis Samunak csak az antibiotikumos kenőcs segített, más kezeléstől nem javult, nem romlott. De ez a cucc Csani közérzetét nem befolyásolja, és nem súlyos dolog, szóval sztem nem kell gyorsangyorsan orvoshoz menni vele.
Örülök, hogy a cirkuszok jól teltek!
Dani olyan édesen úszik a nagykádban!
Mármint nem most, hanem fürdéskor.
Nagyon élvezi, iszonyatosan teper.
És nevet.
Meg Samu is rajta.
Na, jó éjt!