Sziasztok!
Jági
édesek a gyemekeid a képeken!!!!!!!
Vanilla mixben sikerült találnod valamit?
Drukkolok,hogy mielőbb kiderüljön Antóka baja.......nincs rosszabb egy anyukának mintha bizonytalanságban van gyeremeke bajával kapcsolatban
Majd írj a fejleményekről!
Cirmike
nagyon szép helyen jártatok már megint
Réka örült Rolinak mikor végre hazaért?édes ahogy hiányolta.....
Ági01
tündéri Levi baba,olyan mint egy játékbaba!!!!!!!!kis husom
Dorkának nagyon csini a haja,elhiszem,hogy nem szeretné levágatni,hisz nálunk is ez van,minél hosszabb annál csajosabb
esetleg a végéből ha te vágnál mindig egy picit neki,úgy sem engedi?Bius haja amúgy nekem is tetszik,ezek a csajok rövid hajjal is tudnak édesek lenni.
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz!!!!!!!!!!!!mostmár a gyermekeidé a főszerep
Lrita
mi újság veletek????????jól vagytok?netetek még mindig nem jó?
Hugi
te sem jelentkezel már régóta ide
e-mailedre nemsokára válaszolok.......
Csilla
tüneményesek a képeken a lányok,egyre jobban hasonlítanak egymásra,torták guszták voltak nagyon!!!!!!!!!!
milyen krémmel voltak töltve?
ANYATALI
megyek én is!!!!!!!!akkor pénteken lesz,hánytól,kivel tudnék menni????????
Mi megvagyunk,lekopogom......gyógyúlgatunk.....
nekem a torkomon valami fránya baci volt,kaptam antibiotikumot,meg gyógyszertári köptetőszirupot./amúgy ez a torokfájás,köhögés már 3 hete tartott nálam,hiába kezeltem magam kölönböző készítményekkel
/
Vikinek meg kezelem a kötőhártya gyulladását,hétfőn még itthon lesz velem,aztán keddtől ovi
Immunerősítés
mi az echinacea golyókat úgy szedjük,hogy 5 napig napi 5 golyó,aztán 2 nap szünet.
eleinte 5 napig szedtük,aztán 5 nap szünet,de nekünk az nem volt elég,így jobb szerintem.
Mondjuk ahány patikus,annyi félét mond...
Edb anyu
annak a bőrgyógyászotoknak megadnád az elérhetőségét?köszi!!!!!!!!
Anikó
nagyon szépeket alkottál,köszi szépen!!!!!!!!!!!!!!
mindenkinek ajánlom!!!!!!!!!!sokkal szebb mint az óvodai sablon karácsonyi képek!
Aranyos Matyi a képeken,látszik szereti a hasát
Lassan ebédelünk,itt vagyunk anyóséknál.....annyi kaja lesz,mintha 15-en lennénk,pedig csak 5-en eszünk
Lesz húsleves,rántott padlizsán,rántott nyúl,rántott karfiol,rántott gomba,főtt burgonya,majonézes sali.....kétféle süti
További szép napot,sziasztok:Erika
otthonról majd teszek képeket az elmúlt 1-2 hetünkből