Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági01: gratulálok a vizsgához, ügyes voltál! Megértelek, hogy most nem akartál mérlegképesre is menni. Vajon miért?? :lol:
Nem semmi méretei vannak Levikédnek. Bencémre ütött! :)

Betti:
hú, komoly, amit leírtál. Amíg nem írtad, hogy láztalan voltál, rögtön a influ vagy h1n1 ugrott be. Vigyázz ám Magadra. Nyugtass meg, azért enni kapott Istike! :) Elmot majd egyszer kölcsönkérném, enyimek is szeretik (átvenném). Hol vettétek és mennyiért?

Fiamette: Neked is gratula a jó eredményhez uh-n! Hizlald még a bébit! :)

Na megyek, fürdetek, etetek, rendezek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szuper, hogy Anyud hazajöhet!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Eléri a lepény a méhszájat ezért lesz császár.
Rokaynál fogok szülni.

Igen a lányom a mamánál lesz pár hetet.

fiamette

Betti!

Terhes nem lehetsz?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Ági!

Most lesz a pesti babaexpo!
http://www.babamamaexpo.hu/

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Gyerekek már ágyban, most kicsit nehezebben ment az altatás, de végül is "hamar" elaludtak. Geri ma megint iszonyat sírós, nap végére mindig cérnaszakadás határán vagyok, főleg hogy napok óta az éjjel sem a legtutibb és egész nap csak gyereksírás van és minden ismétlődik. Remélem hamar meglesz már az a fogacska, Danival mondókáztunk, énekelgettünk és fogócskáztunk délután, nagyon élvezte. Azt sajnálom, hogy Geri mostani"viselkedése" miatt nem tudok annyit foglalkozni vele. Szegénykém ma megint megnézte, honnan táplálkozik Gergő. :D :D Ezt akkor szokta (megfigyeltem), hogy ha elhanyagolva érzi magát és többet szeretne velem lenni. Majd csak jobb lesz.

Fiamette!

Tényleg most hogy már írtad, így beugrott. Ne haragudj a szita memóriámért.

Betti!

Jaj de jó, hogy Anyud ilyen hamar haza is mehet. Erre a hétvégére is tippeltem, de csak magamban és nem írtam ide.
Jobbulást! Nem tudom mi lehetett. Tényleg olyan influ szerűnek hangzott, de az lázzal is járna. Nem fáztál fel, mert pl nekem ha huzamosabb ideig hideg éri a lábam, nagyon tud fájni. Kezdődik a bokánál, majd térd és comb, csípő. Ilyen vándorlós fájdalom.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó reggelt mindenkinek!

Pici fiam alszik, Juló meg anyuéknál van, így most nyugi van itthon. Már ideje volt. A héten nem ment oviba Julcsi. Jobb is, hogy így lett, mert kedd óta hasmenése van :shock: Fogalmam sincs mitől lehet, emrt ugyanazokat ettük meg minden... A smectát nem tudom belediktálni. Iszik egy keveset belőle, vagy eszik de aztán nem kér többet, mert nem ízlik neki. Mondjjuk nem csodálom, olyan mint az iszap :roll: Tegnap aztán vettem neki széntablettát, hátha az segít egy keveset. Mindemellett persze szinte nem is eszik semmit. A tegnapi menüje egy fél banán volt és egy kifli. Az étcsoki az jobban csúszott volna, de mivel az se fogta meg a székletét nem vettem többet. Mindjárt hívom anyumékat, hogy mi a helyzet, javult-e?.

EDBanyu!
Kitartás a diétához! Én biztos ne mtudnám végigcsinálni, sose ment nekem ez. De neked drukkolok, csak ügyesen.
Hű, Emese nagyon ügyes, hogy egyedül megy át barinőjéhez. Mi is beszéltük már a játszón, hogy mikor fogjuk a gyerekeket egyedül leengedni. Hát én mindig kb.10 éves kort mondok, gondolok, De persze tudom, hogy ez a gyerkőctől is függ majd. Az meg persze természetes, hogy félted őt; ez már sose múlik szerintem :)

JÁgi!
Sajnálom, hogy gondok vannak Antóval. Remélem hamar kiderül, hogy mi a probléma és rendbejön a kisfickó! Kitartás!! ++++
Biusnak sok boldogságot névnapja alkalmából!

Betti!
Azti, nagyon rossz lehetett ez az ágyba fekvősdi! :cry: Jól lettél már? Nekünk van egy pár Elmos és Szezám utcás dvd. Ha kell szívesen átmásolom.
Szörnyű ami anyuddal történt! Örülök neki hogy már olyan jól van hogy haza mehet. Drukkolok, hogy ilyan sose forduljon elő többet! olvasni is rettenetes volt.

Anikó!
Én szeretnék kérni tőled két vagy három naptárat. Meddig kellene átküldenem a képeket? Csak nehogy lemaradjak, azért kérdezem :)
Matyit isten éltesse , így utólag :)

Csilla!
Isten éltesse Vivit is :) milyen nagylány már ő is! A képek szuperek, édesek a kiscsajszik rajtuk. A torták is nagyon jók, a süsü különösen tetszik, én nagyon szerettem kiskoromban :)
Niki jól van már???

Ági!
Gratulálok itt is a sikeres vizsgádhoz! :lol: Megértem, hogy nem akarsz új tanfolyamba klezdeni, én is marha jól meglennék a suli nélkül. Tegnap délelőtt is kellett rittyentenem egy beadandó dolgozatot. Szerencsére a lurkók 9-ig aludtak, én 6-tól csináltam. Aztán Julcsi kicsit mesézett. Délbe hadastul mentünk kinyomtattatni (minek is van itthon belőle kettő :evil: ), feladni a postán. Utána könyvtárba, én hülye meg itthon hagytam az olvasójegyemet és anélkül nem tudtam kölcsönözni :x Ma megyünk újra, de szerencsére már csak Csanáddal.
Ja és azért nem is hívtunk Titeket át ,mert hasmenéses a Julcsi. Pedig kérdezte, hogy mikor jöttök, de így semmiképp nem lehetett :(
angika

Angi!

Küldheted a képeket az eagleszem@gmail.com -ra. Naptárt még eddig nem kért senki. Sajnálom Juló hasmenését. Főtt krumplit, vagy háztartási kekszet sem eszik (esetleg ropit)?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Matyitól megőrülök 2-3 napja. Napközben alig alszik. Talán1-2x fél órát. Éjjel meg óránként felkel és vergődik. És persze napközben is folyamatosan nyüszög. Már adtam neki Nurofent, hátha a foga miatt van. De idegtépő már.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Tök jó, hogy ilyen szépen kisütött a nap....Végre valami pozitív.. :)

Anikó!

Átérzem a helyzeted, nálunk hetek óta ez megy.Egyszerűen lépni nem tudok Antika nélkül, mindíg ő az én kis sírós árnyékom...Takarítani sem tudok emiatt... Kéretm tegnap Hugimat, hogy lejöhetne vigyázni rá, hadd kapjam rendbe a lakást, de inkább az alvás mellett tette le a voksát. Szegénykém suliba jár, egy héten kb. 3 -szor megy be és bent van 2-
3 órát, nagyon lefárasztja...
Remélem Matyi gyorsan túllesz ezen az időszakon...

Ági!

Gratulákok a vizsgához, tudtam, hogy ügyes leszel és menni fog...Mostmár jöhet a jól megérdmlet pihenés és gyerekezés!!
Sulis cuccok nekem nem sűrgősek, de bármikor szívesen látunk/várunk titeket egy jó kis együtt játszásra, Bius nagyon örülne nektek....
Nem semmi, Lvid és Antikám egy súlyban vannak, csak 10 cm különbség van köztük...Apa volt ilyen picurka, de ő szívbeteg volt...:( Remélem nem ilyen okok vannak a háttérben, bár nem örökletes baja volt, így erre nem gondolnék...
Dorka hogy álla a beszéddel, gondolom már jó sokat csicsereg ő is...

Csilla!

Sajnálom, hogy lemaradtál a börzéről, na majd megyünk a tavaszira. Antika miatt, amikor jobban átgondoltam semmiképp nem tudtam volna menni, mert egész napot nem bír ki cici nlkül, főleg így, hogy mást nem is tudok megetetni vele..
Tüneményesek a csajok a képeken, nagyon csinik, mint mindig..Nagyon guszták voltak a torták is..
Köszi, te is rendi voltál a vígasztalással és bármikor, ha ráértek szívesen várunk titeket is egy jó kis játékra..
Niki biztos ügyes lesz a bölivel jövő héten, csaknem szokott ki belőle..

Antika:tegnap csináltam paris húsgombócot rízsliszttel, keveset evett belőle, nem voltak foltok..Ma reggel evett egy fél krémtúrót, nem jöttek most se foltok..Félek, hogy a liszt lesz a ludas...Kaka persze sehol, pedig jó lene legalább abból okosabbnak lenni..

Folyt köv kicsi később..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

EDBAnyu!
Hát igen most kicsit pihi van,férjem azt mondta hogy akkor kezdjek el megint tanulni ha hiányozni fog a tanulás...Hát nem tudom hogy fog e egyátalán hiányozni...Egyik nap kicsit hisztis voltam,és mondja na kéne már tanulni nem?? :) biztos elvonásaim vannak...Igazán a mérlegképest sztem akkor lehet jól megcsinálni ha gyakorlatban is alkalmazom valamenyire,nem?
Igen Levi kis húsgombóc,fürdésnél mindig lapozgatni kell a hurkákat.Szerencsére tejci van bőven,Dorkánál ilyenkor már mélyhűtőböl kelett hozzátáplálni,bár levi más mert ő addig szívja amíg van egy csepp is benne :lol: .Bence hogy ilyen jó súlyban van,időben kezdett el forogni ülni mászni ugye,nem akadályozta a kis hurkák?Dorka jó 7-8 hósan volt ilyen súlyban...

Ági!
Jó akkor megbeszélünk egy időpontot hogy visszavigyem a könyveket,és akkor viszem a kölköket is és dumcsizunk egyett,ők meg játszanak.Dorka beszéde igen már mindent mond csak nem szépen,ezért a Gekko mellett még logopédushoz is kell majd hordanom :roll: ,de már örülök hogy így beindult,már mondókákat mond,énekel...mondatot mond,bár már ideje azért...
Végülis milyen kivzsgálásokra fogod vinni Antót?Nálunk azért más a helyzet mert Balázs is 4kg-an született és ő is ilyen alakat volt mint Levi,szép magasra meg is nőt(194cm :lol: )Dorkának is nagyon hosszú lábai vannak,de ennek örülni fog majd 8)
Bius haja nagyon tetszik,én is le akartam vágatni Dorkának,mert nagyon vékonyszálú a haja,és a csatt meg a gumi mindig kicsúszik ,de nem engedi mert neki a popókájáig fög nőni :lol:

Betti!
Örülök hogy jobbanvagy már.Jók ezek a Dvd-k :lol: ,Dorka nem alszik ebéd után otthon,de oviban igen..és be szoktam neki rakni egyet és azt fekve végignézi,legalább annyit pihen,és én is tuodk addig ezt azt csinálni.

Lola!
3-4 óránként eszik Levi,este meg 20-kor elalszik és most már 3,napja 5-6 közt kel,és onnatól számítva 3-4 óránként eszik.Dorkát már nem kleti fel szerencsére.Már jól beállt a napirendünk,jó kisfiú,bár nappal nem nagyon alszik sokat,de lényeg hog yéjjel aludjon.Oldalra fordul már,és ha felhúzzuk akkor tök ügyesen tartaj magát,és hangosan kacag már,bár ezt főleg a férjemre meg a Dorkára,de sebaj... :)
Teszek képekt mert most hétfő óta gyártottam egy csomót :)
Anyatali,mikor is lesz?ha most hétvégén akkor sajna nem jó,mert menni kell Bicskére...meg ma csavargunk nayuval meg a gyerkőcökkel..hánykor szokott kezdődni?Délután vagy este?ha délután akkor kicsit nehézkes,mert Levi 4 kor esziuk és 6-kor fürcsi elött egy kis repetát,este meg 20-30-tól ráérek.

Anikó!
Köszi a babaexpós infót,szerencsére akkor még nem maradtunk le róla :)

Angi!
Szegény Juló,jobbulást neki,remélem hétfőn azért jöttök oviba!!
Dorka is emlegeti a is barátnőjét,de ő is megfázott,Levivel együtt,de már jobban vannak...Remélem ma már el is tehetem a porszívót...Gondolom hog yörültél amiko rkiderült,hogy otthon maradt a belépőd,,,, :roll: szmektát Dorkába sem tudom beleerőltetni,bár én sem csodálom,mert valami bűn rossz....

Szép hétvégét mindnekinek!
Ági

Kép

Kép
ági01

Jöjjenek a képek!

hát igen ez a második gyerekek sorsa :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

J.Ági! Na örülök, hogy tegnap evett egy kis főtt kaját Antód!Hát még Te gondolom hogy örülsz! Végülis sütöttél rizslisztből kenyeret?
Na meg még az jutott eszembe, hogy ha tényleg lisztre gyanakszol, és pont kenyeret szeret rágcsálni, akkor vegyél Neki graham kenyeret, az van olyan 25 dkg-s csomiban is, esetleg lefagyaszthatod a többit, ha Ti nem eszitek meg!

Gabi: az tök jó, hogy már így tudod hogy Danit akkor izgatja a ciciből evés, mikor elhanyagoltnak érzi magát, mert így tudsz tenni ellene. Fogócska jó móka volt biztos! Nálunk a bírkózást is imádják (apjukkal) de a végére Soma mindig "bemelegszik" és sírás a vége! :( De már Noé is élvezi, ő is be szokott szállni! "Szendvicset" csinálnak, apjuk alul fekszik a földön, rajta Soma, legfelül Noé! Én magamban csak rötyögök rajtuk (hapik)
:shock:

Ági01!
Tutik a képek, kis húsgombóc Levid tényleg, a hurkalapozgatáson jót vigyorogtam, mikor írtad!
Te Dorkád frizkója! Marha klassz, Te csináltad meg Neki? Ez olyan "hétköznapi" vagy mindig ennyi dísz van benne? N.on jól áll Neki!

Angika!
Jobbulást Julcsinak! A Smecta iszonyat igen, málnaszörppel próbáltad? Rendik a "kölkök" hogy hagytak dogát alkotni! :D Még jó hogy Csani nem kapta el a fosit!

Anikó! Matyihoz kitartás akkor, szegény Te! De legalább este aludna, tényleg! Nem az óraátállítás zavarta meg? vagy fog Neki is. Hány van neki?

BEtti! Biztos anyuddal vagy már, szuper hogy a hétvégét már otthon tölti! Te és nem panaszkodik azóta, hogy esetleg többet faggatjátok v. ilyesmi hogy ne nézzétek "dilisnek"? Bár ez lehet hogy itthon fog csak kijönni!
Végtagfájdalom: nincs ötletem, hál isten még sosem fájt, csaknem influenza? de ha már elmúlt... Lehet Anyukád miatti stressz így jött ki! nem????

Na megyek pihizek, tiszta "dátha" vagyok amúgy, jól kijött rajtam, torkom már jobb, bár hajnalban még mindig krehálok...

lola77

Sziasztok

Reggel hazahoztam anyut,kiváltottuk a gyógyszereit,meg a háziorvoshoz beugrottunk a táppénzespapírjáért.
Szerencsére tök jól van.
Unokázott,megebédelt nálunk.

Lola
Tényleg kicsit másképp viselkedek vele(sztem ilyen esemény után nem is csoda).Mondta anyu hogy rakjam csak ki a háziorvosnál,majd ha végzett jön egyenesen hozzánk(nekem közben iszonyatosan bedurrant egy fogam és már minden bajom volt.)És erre mondtam neki hogy biztos el tudsz egyedül jönni.
Szegényen láttam hogy rosszul esett neki,de mondta hogy persze azért még hazatalál. :D
Elvégre hétfőn már melózni is megy,igy muszáj magam biztatni hogy semmi gond nem lesz vele.
Amugy teljesen olyan mint egy átlag ember.Apósom sem gondolta volna hogy ilyen rendben van már.Ő ott volt mikor anyuval az történt.

Ági01
Gratula a sikeres vizsgákhoz.
Nagyon szépek a gyerkőcök.Levike olyan nagy baba.Dorka is nagyon nagylányos lett.

Csilla
Szuperek a szülinapi képek.Nagyon csinik a csajok.Torták gusztik!!Milyen izűek voltak?Jó sok ajcsit kapott az egyéves.

Anikó
Á nem lehetek terhes. :D Lehet hogy tényleg a sok stressz jött ki.
Mikor felhivtam a párom,mondta hogy bizti megint vesegyulladásom van.Mondom az nem lehet,nincs lázam sem,meg amugy is anyámon van a pizsim meg a köntösöm. :lol:

Gabi
Drága Dánielem.Egyébként még mindig nincs nagy igénye a testkontaktus iránt?
Gergő jobban igényli a babusgatást?

Fiamette
Örülök hogy jól van a babócád.
Én Rokaynál szültem.A magánrendelésén 70 ezer van kiírva a szülésre.Gondolom mindegy hogy császáros,avagy normál szülés.
De szerintem nyugodtan rá is kérdezhetsz a biztonság kedvéért.Én úgy voltam vele ha ő sem volt szívbajos hogy kirakjon a rendelőjébe árlistát,akkor én miért érezzem magam kellemetlenül,mikor az anyagiakra kerül a sor. :D

Betti

Kép
berna23

Szia Betti!

Örülök, hogy jól van anyud, remélem, hogy ez nagyon sokáig így is marad. Remélem te is jobban vagy, nekem múlt héten voltak ugyanilyen tüneteim, mint neked. És mi van a fogaddal?

Leírnád nekem annak a dokinak (gasztrosnak) az elérhetőségét, akinél Istikével voltál?

Köszi, Ági

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Betti!

Örülök, hogy anyud már otthon van. Lassan akkor visszarázódtok, meg Ő is a normális hétköznapokba.
Danim egyre jobban igényli már a testkontaktust. Geri ugye sokat lóg rajtam és Ő is szeretne belőlem kapni így van hogy ketten ülnek az ölembe, persze egymást kitúrva. Geri az elmúlt két napban nagyon nyüszi, sokat sírdogál és sokat akar kézben lenni. Van, hogy hozza egyik játékát, felkéredzkedik és itt játszik vagy rágcsálja az ölembe. Az ilyen cicifelfedezős tettei Daninak általában akkor vannak, mikor Zoli délutános és hármasban töltjük a délutánt.
Elalvása is most úgy van, hogy az ágya mellett ülök (még rácsos ágya van, de hétvégén megcsináljuk heverőnek) és kinyújtja a kezét, fogom, vagy simizem neki. Valamelyik este cuppanos puszikat adott a számra. Édesem! Annyira sajnálom, hogy nincs sok időm most rá.

Lola!

Fogócska annyiból nehezített volt, hogy én Gerivel szaladtam. Még az ő popiját is én cipeltem.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jági
Pont ezt felejtettem el megirni,hogy mi nem gastros dokinál voltunk,hanem neurológusnál.(Tóth Máriánál)
Nálunk nem voltak emésztési gondok,hanem a rágás-nyelés ment nehézkesen,ezért gondolták hogy idegrendszeri gond lehet Istikémnél.
Szerencsére már megesziik szinte mindent,de a szülőin mondták hogy Isti a kaják végén menetrendszerint vagy a vécébe vagy a kukába köpi ki amit nem tud lenyelni.

Kép
berna23

Betti!

Jó hogy ez szóba került. Képzeld délelőtt Geri evett sajtos rúdat (saját) és kiköpött egy darabkát, de csak "kitessékelte" a nyelvével a szájából, szóval nem volt undorító meg semmi, Dani ezt látta, majd kérdőn nézett rám, mondtam neki Geri kiköpte a darabkát, mert nem tudott megbírkózni vele. Erre Ő a szája elé kapott és neki állt bokákolni többször is. Szerinted ezzel orvoshoz kéne fordulni??
Olyan mintha érzékeny lenne a gyomra és az ilyen látványok Őt megviselnék, lehet ez a kaja gondjaival is összefüggésben van??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gyorsan én is dobok fel pár friss képet..Aztán jövök írni is..

Kép elfáradtam, megpihenek...

Kép

Kép Gyönyörűségem

Kép Kép
joosneagi

Kép Ezzel a tekintettel vesz le a lábamról...

Kép Kép
joosneagi

Látom Ági Ti is el tudnátok látni egy kisebb óvodai csoportot a játékokkal! :D :D
Édesek a gyerkőcök! És Bius gondozza is a babát, itatja, eteti??
Antó azon az "elfáradós" képen! :D

Ági!

Nagyon helyesek a Te gyermekeid is. Levi nem semmi, bár írtad a súlyát, de látni is. Nagyon édes kis husi! Mit el nem kell tűrnie....

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Nem jöttem egész nap, fájt a fejem. Viszont a székletmintám negatív. Nincs is már hasmenésem. Valószínű mire a mintát vettük, magától kiürült a szervezetemből a baci. Én szalmonellára tippelek.
Tegnap két baleset történt Bencémmel, egyik késő délután, míg vécéztem, Dórika a fém cipőkanállal odasuhintott Bence szájára. Szerintem véletlen volt, de már nem tudom meg. Vérzett neki belül és az orra alatt egy kis csík lett. Sírt, de hamar megnyugodott. Én annál jobban paráztam. Aztán este apjával játszott a két kicsit a kisszobában, én a nagyban voltam. Két perce voltak együtt, egyszer csak üvölt Bence, de nagyon, apja rohan vele, apjának fal fehér volt az arca, ettől már én is ki voltam. Bencének megint folyt a vére, már a ruhájára is. Kimostam, amennyire tudtam, megnéztem neki, nem mozgott a foga, nem láttam úgy sérülést, de a felső fogai mellett véres volt. Utána még éjjel is ürülhetett neki a vér, mert reggel a lepedője is véres volt. Király. Felhívtam védőnőt, arnica montanat kérdeztem tőle és ő is azt mondta. Azt adom most neki. Amúgy éjjel is biztos fájt neki biztos, mert többször felsírt fájdalmasan. Meg ma napközben is elég nyűgös volt, állandóan kézben akart lenni, és kézben kellett altatni, amit már rég nem. Szóval nem egyszerű... Ja, közben kiderült, hogy felmászott a kisszékre, és leesett, beverte a szék részébe a száját, szerintem ott, ahol délután megsérült, ezért lett a második baj. Frankó.

Napközben főztem (karfiol leves, meg rizibizi, meg halrudak Emese kívánságára). Felmostam, mostam és velük játszottam. Ennyire futotta a mai fejfájás mellett. Szerintem magas lehet a vérnyomásom, vagy a kialvatlanság, vagy mit tudom én. Régebben is volt ilyen és akkor rendeződött, mikor fogytam. :( Egyik nap mérte védőnő a vérnyomásomat, normális volt, a per érték volt picit magas.

Egyébként diéta megy, jól bírom. Ma hús napom volt. Vacsorámat megettem már 5-kor :lol: , majd jövő hét vége felé ráállok a mérlegre, kíváncsi vagyok, lesz e eredmény.

Hétvégén apa hál istennek nem dolgozik, most derült ki, ezért ma jó sokáig lesznek (reggeltől még nem jött haza).
Hétvégén megyünk temetőbe is.

Elküldöm, aztán írok a hozzászólásokra is.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

ÁGIK: nagyon jók a képek, tényleg kis gömböc Levike, Dorka nagyon édes, Antika teljesen jó állapotban van, legalábbis úgy tűnik, Bius nagyon édes. Imádom a gödröcskéit!

Ági01:
igen, teljesen időben kezdett el mindent csinálni Bence, a súlyától függetlenül. Sőt, a három közül eddig ő csinált minden mozgásos dolgot legelőször, és Dóri a legkésőbb, aki pedig a legsoványabb a három közül. Szerintem ez nem alkat kérdése.

Betti:
nagyon örülök, hogy otthon van anyukád. Te is nyugodtabb leszel (vagy ellenkezőleg??). Fundamentával mizújs azóta? Nem hívtad őket? Jövő héten már dolgozol?
Szülőin mit mondtak még? Szerintem az nem gond, hogy olyan kajákat kiköp Istike, még Emesénél is van olyan, hogy a rágós húst kiköpi. Így is szuper fejlődés volt a 2009-es év Istikének.

Lola: jobbulást!! Lehet, hogy most jön ki rajtad urad nyavalyája, nem?? Több nap a lappangási idő. Lázas nem vagy?

Egyébként megint mondták a híradóban, hogy egyre több országban elrendelték a járványt, Ukrajnában 40.000 megbetegedés van és már 30 halott. Jó, fejletlenebb ország, de hát... azért az sok, nem? Ott nincs védőoltás.
Megint hangsúlyozták, hogy feltétlen adassuk be. Azt mondják, kb. 3-4 hét és itt a járvány. Azért félek.

Gabi:
lehet, hogy neurológushoz kéne nektek is elvinni Danit, mert ahogy már korábban is írtuk, furi, hogy Dani meg tudja enni a szalámit, vagy darabosabb kajákat, és könnyebb kajákat nem. Szerintem is lelki eredetű lehet nála. Vajon miért undorodhat? Ahogy mesélted a mostani esetet, ez jutott eszembe róla nekem is.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

hát magunkról nagy vonalakban annyit, hogy bár a tatabányai fórumon vagyunk, Környén lakunk a párommal(remélem ettől még nem leszek kitiltva), ez az első terhességem, amit bár nem terveztünk, de úgy gondoltuk, hogy 28 évesen már belefér egy Baba az életünkbe és mindig lennének banális kifogások, hogy miért ne legyen gyerekünk.
úgyhogy szülők leszünk, 9 hetesnek állapított meg az orvos, és nem akarom elkiabálni, de ma még nem hánytam és ez remélem azért van, mert a kis picur rájött, hogy lefüleltük és már nem mer rosszalkodni a hánytatásokkal! :wink:
és Ti?
mondanátok magatokról pár szót?! :)
kata-nero

Anikó: szegény Te... Nem irigyellek. De nekem kettő hasonló van itt. Bence kis pióca, de általában Dóri is. Közben Emesével gyakorolni, társasozni, beszélgetni.. szóval szuper. Néha nem is csodálkozom a fejfájáson. Viszont ilyenkor eszembe jut, hogy hogy fog ez hiányozni mondjuk tíz-tizenöt év múlva, mikor akkor annyit fogok látni belőlük, hogy "szia anya, mi a kaja." "szia anya, mentem". Húúú, ezt sem várom..

Angi: Tőled is kérünk friss fotókat Csani-Julcsiról! Jobbulást a kiscsajnak! Bolus tabletta jobb szerintem, könnyebb bevetetni vele. Én összetörve adtam nekik, joghurtban, gyümölcsben.
És megszoktad már a két gyerekes anyukák életét? Kialakult nagyjából az oviba rohanós, szoptatós napirend?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsanka: elköltöztetek már? Gyerekek jól vannak?

Rita: nincs még netetek?

Verika: hova lettél babám?? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kata-nero: és hogy szólítsunk? Kata a neved? Az nem gond, hogy nem vagy tatabányai, Rita is környei, de mostanában kevesebbet jön (net gond).
Én 33 éves vagyok, eredeti tatabányai :), férjnél vagyok, van 3 közös gyermekünk. Emese Flóra második általános osztályos, imádnivaló, cserfes nagylány, Dóra Lilla 2,5 éves lesz, nagyon cuki, most kezd egyre többet beszélni és ráadásnak jött egy kisfiú, aki 15 hónapos lesz, Bence Soma. Mondanom sem kell, kényeztetve van rendesen a kis kirfályfi. Uramnak van egy régi (nem házasság) kapcsolatból egy 13 éves fia, Dávid, aki hol sűrűbben, hol ritkábban jön hozzánk. Kb. ennyi.

Gratula a 9 hetes porontyhoz és az első nem hányós naphoz! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Katanero
Örülök hogy minden rendben van a pocaklakóval.
A hányás mentes naphoz is!
Bernadett vagyok,én is eredeti tatabányai,23éves és férjezetlen. :D 8éve egy tökéletes párkapcsolatban élek a nagy Ő-vel.Kisfiunk márciusban lesz 3 éves,Istvánnak hívják.
Egy hét múlva állok újra munkába.Kicsit izgulok,de majd csak belerázódunk.

Gabi
Szerintem is valamilyen szintű undor,vagy félelem lehet a háttérben.
Végülis már miket tud megenni a nagyfiú?
Amúgy Istinél van ám még sok étel ami problémás,de már nem rettegek hogy megfullad.Többnyire azokat kiköpi.

Emeseanyu
Örülök hogy negatív lett a kakaminta.
Szegény Bencusom,sok puszót küldök neki.
Enni tudott azért?
Fejfájás:ma is nagyon fájt nekem is.Lehet hogy a hidegfront?

Fogam:szerencsére már nem fáj.

Szülőin a Mikulásünnepségről,Márton napi felvonulásról volt szó.Illetve hogy majd mikor költözik Istike csoportja a másik oldalra(valszeg januárban).Mondták hogy legyen sok-sok váltóruha,mert sokszor nincs mibe átöltöztetni a kicsit,de itt hozzátette a gondinő,hogy mindig azok a szülők nem jönnek el ,akikre ez vonatkozik.

Betti

Kép
berna23

Fundi:még futnom kell pár kört(bank,biztosító),és ha igy minden okés lesz,akkor három hét és TALÁN a számlámon lesz a lóvé.
Szóval idén már nem tudjuk folytatni,mert hidegben nem lehet kéményt rakni,vakolni stb.
Ez van,majd tavasszal befejezzük.

Kép
berna23

Amíg el nem felejtem!

Lola!

Tudnál nekem Apeh ügyben segíteni valamiben!?? Merre vagytok ma még nem jelentkeztél!

Betti, EDB anyu!

Biztos valami lelki lesz, tudom én azt nagyon jól. És az sem fog lesújtani, ha az derülne ki, hogy én vagyok az oka. Látom amúgy többször, hogy hozzányúlna a kajához, látja hogy én is eszem és nem lesz "bajom" de mégsem érinti meg, vagy visszahúzza a kezét és megrázkódik, de ez a mai még nekem is új volt, hogy Gergő "köpködésétől" elkapta a hányinger. Olyan jó lenne, ha lenni MO-on is "vásott kölykök" esküszöm már ott tartok, hogy elvinném, mert ha hagynám, hogy darabosat egyen akkor csak téliszalámiból, kukiból, puffasztott rizsből, csokiból, prézliből, túró rudiból, puding, krémtúró, tejszelet, minimális péksüti. Szóval ezekből állna a repertoár (Betti legalább itt válaszoltam is a kérdésedre). Semmi zöldség, gyümölcs (mert ezt is a mai napig üveges püré formában eszi szívesen) Almába szinte csak a fogát mélyeszti bele, banánba egy-kettőt harap. Szőlő nem kellett neki.
Kenyeret nem eszik, pedig már próbálta mindenféle formát sütikiszúróval, díszítettem...stb. A sajtos bagettet, sajtos kiflit megeszi. meg néha a sima kifli, de nem viszi túlzásba. A sajtos dolgoknál is a külsejét a sajtot eszi le. Meg úgy általában mindennek, a rántott husinál is a prézliig jut, ha már husit is csippent félrerakja.
Egy darabig változást észleltem örültem is, hogy na ebből lesz valami, de most már hosszú ideje egy helyben topogunk és nem hiszem, hogy én vagyok a türelmetlen. Lassan itt lesz (na jó még odébb van) az óvodai beíratás és azért aggódom, hogy éhen fog halni, mert nem eszik meg sok mindent.
Nagyon nagy a kontraszt a két fiam között, Gergővel már előrébb járok a darabossal meg úgy mindennel az étkezés terén mint Danival, bár Gerit tudatosan darabosra nevelem már. És az hozzá tartozik, hogy Gerivel könnyű mert jó étvágyú. Dani viszont már születése óta problémás az étkezéssel. És az a bajom, hogy egy kis étvágyú, rossz evő gyereket nagyon nehéz "átnevelni".
Bocsánat a hosszú ömlengésért, csak ez a mai is nagyon megijesztett, meg már régóta érlelődik, hogy mivel nincs változás, ez így nem lesz jó.

Kata!

Gratulálok még egyszer a pici pocaklakóhoz és a hányásmentes napokhoz. Használd ki, amíg ez az állapot tart!

Ja, ha jól láttam, persze tévedhetek Zsankáék talán már költöznek. Láttam tegnap az autót a házuknál, persze az is lehet, hogy csak munkásokat felügyeltek. :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi! Írd le priviben az Apehes dolgot, aztán meglátjuk hogy tudok-e segíteni, oks?
Kaja: szagokra nem érzékeny Danid? mert Soma sokáig bokákolt az erős illatú kajáktól (pl. uborka- oviban hányt is tőle,pedig 1 szelet volt az uzsin... Na ezt azért mondom, mert az ingert kontrollálni csak sokkal később tudja majd tudatosan...)

Betti! Hát igen váltóruha: nálunk is voltak renitens szülők.. így volt, hogy utólag kértek elnézést, ha kölcsönbe vették Soma ruháját v.melyik kisgyereknek, mert nekünk tele volt a szekrényünk mindig!
Anyukádnak jobb is sz.tem ha dolgozik...
Fundamenta: sajnálom... de így duplán fogod majd a tavaszt várni...

Szilvianyu: kicsi Bence, szegény. férjed is jól megijedhetett! Remélem azóta jobb a szája, nem duzzadt fel?
Lázas nem v.ok, szerencsére!

Kata! Évi v.ok, 2 kisfiú anyukája (Soma 7 éves lesz, Noé 15 hós) és újvárosban lakunk 9 éve a férjemmel!
Nagy sokk volt akkor a családban a pocaklakó híre? vagy még nem tudják? Mit dolgozol?
Hidd el olyan sok szép élmény fog fűzni a terhességhez, hogy a végére egészen megbarátkozol a Picurral ám, hát még a végén hogy fogod várni hogy a karodban tartsd!

J.Ági! Antó csudiédes a képeken, persze Bius is, ő már komoly nagylány, látom sikeres volt az ajándékválasztása... Antóval nem szokott "babázni"?

lola77

Sziasztok csajok!

Koszi hogy valaszoltatok, hizalalom a kicsit meg :)

Kata! Anett vagyok van egy 6,5 eves lanyom most varjuk a kistesot o is kislany lesz, valoszinu a mikulas hozza.

fiamette

Sziasztok

Látom mindenki hétvégél.
ma egész nap próbáltam behozni a két hetes lemaradásom takarításügyileg.Ugye Isti sem járt bölibe,anyuhoz is sokat mentem.
Persze nem nagyon sikerült.Nálunk most még a fülünkön is ruhák lógnak.Istike jól lepisált minket az éjjel. :)
És még a székelykáposzát is sikerült borzadalomra megfőznöm,szóval..
Plusz gyerekem szenved a kiságyban,egy órán keresztül próbáltam elaltatni de csak bolondozott.Mondtam neki egyedül kell elaludnia.

Lola
Mi szekrényünk is tele van ruhákkal,még én hittem azt hogy hülyének fognak nézni,de ezek szerint csak jól csináltam.
Remélem már jobban vagy nátha ügyileg.
Most hogy kevesebbet cicizik Noé,kap tejet vagy tápszert?
Vagy inkább tejtermékekkel pótolod?

Fiamatte
Sajnálom hogy a méhlepényed még mindig nem jó helyen van.Már nincs is esély hogy arébb húzódjon?Kislányod egyébként fejvégű fekvésben van?

Gabi
Nehogy okold magad!!Dani ilyen tipus.És végülis tud Ő is darabosat enni,(Istinél is tudod volt ami kaja ment darabosan,volt ami nem).
Én úgymond bekeményitettem és csak darabosban adtam neki az ételeket.Szenvedtünk is rendesen,vagyis inkább én,mert ő vigan elvolt két kanál étellel is.Én meg aggódtam hogy éhezik.Persze nem fogyott egy dekát sem emiatt.Szép lassan feltornáztuk a mennyiséget,de még igyis a kis mennyiségeket elfogyasztó gyerekek közé sorolható.A bölcsiben jó étvággyal eszik.De például csak fele annyit mint a többi.
Ha van erőd próbáld meg megvonni tőle a pépes ételt.Bár írtad hogy Dani hamar megéhezik .Esetleg csináld ugy hogy akkor is az el nem fogyasztott ételt adod neki.
Hidd el Te mindent megtettél.
Ha úgy érzed hogy nincs erőd ehhez,akkor is elfog Dani ideje jönni,az oviban már tuti mindent megfog kajálni,még ha nem is elefántadagokat .
Abban is teljesen igazad van hogy másabb egy olyan gyermeket az asztalhoz csalogatni akinek öröm az evés.Isti százszor választaná a játszást,mesenézést,mint az evést.
Lola is irta hogy Soma a mai napig nem ér rá enni.

Betti

Kép
berna23

Istike persze nem aludt el,akkor még várat magára egy jó kis délutáni hisztike. :?

Kép
berna23

NNnnna vasaltam egy nagy adagot, kész vagyok!
Fiúk lennt sétálnak...

Betti!
Ruhák: :D Gyors száradást Nekik!
Jobban vagyok, köszi, már "csak" köhögök és elég egy nap 10 zsepi is...
Nestlé Junior italporból csinálok tejet Noénak (nem mindennap), meg imádja a joghurtot, krémtúrót. Szóval konkrétan tápszert nem veszek neki sz.tem. Ja és tejpépet eszik (most Dm-st és Rossmannost vettem) mindennap 1 adaggal. Főzijébe is teszek neki is tejszínt vagy tejfölt, ha olyan...
Ezek szerint nem tért vissza a végtagfájdalmat-szerencsére!
Isti: irgum-burgum, miért nem alszol?

Szilvianyu:
Jobban vagy már? A gyümölcs napot bírtad?

Ma taliztam a Vaníilában reggel Ágival meg Cseriviolával! Viki tündér volt, olyanokat dumált Erikának... meg lelkesen kereste (egy darabig) a pörgős szoknyákat, harisnyákat!
Nem is tudtam hogy ennyi babafelszerelés is van ott bizományi jelleggel. (babakocsi, babaszőnyeg, bébitaxi, baldachin... hordozók, ülések... nagyon sok minden!)
ÉN csak magamnak vettem egy vékonyabb kötött pulcsit 695-ért.

Na megyek teregetni. Ma gombapörkölt volt (Nekem maradék csirkepöri) rizzsel. Meg maradék hagymaleves. HOlnapra megfőztem: parad. kápi pörkölttel!

lola77

Csak gyorsba!

Lola!

Írtam az email címedre!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Itthon van ma és apa, ilyenkor azért kevesebbet tudok jönni. Ma rántott sajtot csináltam a családnak, maradt még leves és rizs tegnapról. Rizst ettem ma, savanyú bébikukoricával. Az volt a vacsim is, amit most ettem meg. Jól bírom a kúrát, jó érzés néha éhesnek lenni, de azért hiányoznak az ízek. Gyümi nap is simán ment tegnap. Holnap mákos tésztát eszem, arra vágyom. A többieknek rakott krumplit csinálok két napra.

Voltunk délután a temetőben. Jó hideg volt. Két papám van kint, dédszüleim, meg párom nagynénje. Gyerekeket is vittük, mert nem tudtuk kivételesen kire hagyni, bár így elég macerás volt. Közben aludt a babakocsiban Bencus.

Utána még akartunk menni csónitóra sétálni, vittünk kenyeret kacsát etetni, de annyira átfagytunk kint, hogy nem mentünk.

Bence már jobban van, fel volt dagadva Lola nagyon a szája, de belül még neccesebb. A fogai körül véresre be volt gyulladva. Még olyan, de egy fokkal jobb. Arnicát adom neki. Elég nyügi.
Dórika köhécsel kicsit, de nem vészes, lándzsásat adom neki. Nekem viszont fájnak a manduláim, de nagyon. :( A fejem is, de talán ma picit jobb volt. Tenziós fejfájásra olvastam, hogy hetekig eltarthat, jó lenne, ha már rendeződne. Unom.

Betti:
majd rendeződik ott a lakás! Bár mikor voltunk, akkor is nagyon szép tisztaság volt, úgyhogy nem hiszem, hogy megesz a "kosz" Titeket! :)

Lola:
örülök, hogy jobban vagy! Na, jövő héten beindul a suli megint. Szuper!!

Na megyek is, még mindig át vagyok fagyva, komolyan. Játszom a gyerkőcökkel, aztán nézni akarom csillag születiket.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Szegény Bence.Azért bizom hogy semmi nem lesz a fogaival.Istivel kétszer történt ilyen felszakadós fogbeütős baleset.Neki az egyik fogán van egy kis fehér csik,szerintem ezek miatt.
Elmot az alexandriában vettem neki 2070Ft volt,de még volt tavalyról utalványunk,enny pénzt nem tudunk rá kiadni.És persze szivesen odadjuk átmásolni.(átmásolnánk,de nincs mivel)
Ügyes vagy továbbra is a fogyival.Lesz ott eredmény!!
Ránk holnap vár a temetőzés,mi is visszük a kicsit,nincs kire hagyni,mindneki temetőzik.Tavaly iszonyat hisztizett(akkor gyerekülésfóbiája volt még)Remélem idén jobb lesz a helyzet.
Az tuti hogy jól be kell öltözni.
Tenziós:nekem neurogus állapította meg hogy tenziós fejfájásom van,kaptam is rá valami gyógyit,de még jó hogy nem kezdtem el szedni mert pont Istike a pocakba költözött.Az orvos a kezeimet meg engem lökdösött.Egy lábon kellett állni,meg ilyenek.
Ő is elmondta hogy ez lehet lelki eredetű,stressz miatt stb.Magamon is észrevettem hogy van hogy nyáron nem fáj,viszont utána hónapokig sokszor keményen előjön.Még bevallani is sok hogy rengeteg algopirint,algoflexet stb. szedek be.De másképp nem tudom elvégezni a napi teendőimet.

Lola
Örülök hogy jobban bagy.Torkom nekem is bedurrant,ilyenkor olyan fúj a szám ize,meg minden.
Értem a "tejpótlásodat" :D Szerintem sem kell mán tápszert adni neki.Isti elég régóta egy decike tejen van,de próbálok sok sajtot ilyesmit adni neki.NA meg amióta a reklámban láttam hogy a krémtúróban 2,5dl tej van ,azóta nem bajlódok annyit a tejivásán. :D

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Jági
édesek a gyemekeid a képeken!!!!!!!
Vanilla mixben sikerült találnod valamit?
Drukkolok,hogy mielőbb kiderüljön Antóka baja.......nincs rosszabb egy anyukának mintha bizonytalanságban van gyeremeke bajával kapcsolatban :cry:
Majd írj a fejleményekről!

Cirmike
nagyon szép helyen jártatok már megint :D
Réka örült Rolinak mikor végre hazaért?édes ahogy hiányolta.....

Ági01
tündéri Levi baba,olyan mint egy játékbaba!!!!!!!!kis husom :lol:
Dorkának nagyon csini a haja,elhiszem,hogy nem szeretné levágatni,hisz nálunk is ez van,minél hosszabb annál csajosabb :wink:
esetleg a végéből ha te vágnál mindig egy picit neki,úgy sem engedi?Bius haja amúgy nekem is tetszik,ezek a csajok rövid hajjal is tudnak édesek lenni.
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz!!!!!!!!!!!!mostmár a gyermekeidé a főszerep :P

Lrita
mi újság veletek????????jól vagytok?netetek még mindig nem jó?

Hugi
te sem jelentkezel már régóta ide :?
e-mailedre nemsokára válaszolok.......

Csilla
tüneményesek a képeken a lányok,egyre jobban hasonlítanak egymásra,torták guszták voltak nagyon!!!!!!!!!!
milyen krémmel voltak töltve? :P

ANYATALI
megyek én is!!!!!!!!akkor pénteken lesz,hánytól,kivel tudnék menni????????

Mi megvagyunk,lekopogom......gyógyúlgatunk.....
nekem a torkomon valami fránya baci volt,kaptam antibiotikumot,meg gyógyszertári köptetőszirupot./amúgy ez a torokfájás,köhögés már 3 hete tartott nálam,hiába kezeltem magam kölönböző készítményekkel :evil: /
Vikinek meg kezelem a kötőhártya gyulladását,hétfőn még itthon lesz velem,aztán keddtől ovi :)

Immunerősítés
mi az echinacea golyókat úgy szedjük,hogy 5 napig napi 5 golyó,aztán 2 nap szünet.
eleinte 5 napig szedtük,aztán 5 nap szünet,de nekünk az nem volt elég,így jobb szerintem.
Mondjuk ahány patikus,annyi félét mond...

Edb anyu
annak a bőrgyógyászotoknak megadnád az elérhetőségét?köszi!!!!!!!!

Anikó
nagyon szépeket alkottál,köszi szépen!!!!!!!!!!!!!!
mindenkinek ajánlom!!!!!!!!!!sokkal szebb mint az óvodai sablon karácsonyi képek!
Aranyos Matyi a képeken,látszik szereti a hasát :wink:

Lassan ebédelünk,itt vagyunk anyóséknál.....annyi kaja lesz,mintha 15-en lennénk,pedig csak 5-en eszünk :wink:
Lesz húsleves,rántott padlizsán,rántott nyúl,rántott karfiol,rántott gomba,főtt burgonya,majonézes sali.....kétféle süti :wink:

További szép napot,sziasztok:Erika
otthonról majd teszek képeket az elmúlt 1-2 hetünkből

cseriviola

BETEGEKNEK MIELŐBB TELJES GYÓGYULÁST!!!!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

cseriviola

Sziasztok

Mikor lesz az anyatali? Megírja valaki nekem privibe. Előre is köszönöm.

Kicsit fárasztó volt a hetem, így nem is gépeztem, mert estére már nagyon fáradt volt a szemem. Próbáltam nagyjából visszaolvasni, de sok az egy hét kimaradás.

Gabi
Köszi az infót hófehérke ügyben. Én is láttam, de ez nem az, mert ez a minihercegnős széria. Ezek ilyen tök picikék,picivel nagyobbak mint a sparos törpék voltak.

Cirmike
Mi is voltunk 2007-ben Prágában, és voltunk a svejk-ben is. Igaz mi csak ittunk:))), enni nem ott ettünk. Szép város, nekem nagyon tetszett.

Ági
Grat a vizsgákhoz. Nagyon nagy Levi baba. Tényleg nem Dorka jár véleltlenül a népházas néptáncra a Dórihoz? Ha igen akkor nem kérdeznéd meg nekem, hogy évközben lehet e csatlakozni. Köszi. Ja amúgy jó Dorka körme is:)) Timi is mindig nyúz ilyenekkel, de nekem nincsen körömlakkom, mert nem szeretem ,max átlátszós.

Bocsi, ha nem reagáltam mindenkire, de mennem kell. Timi felkel megyünk a temetőbe:( Addig még pakolászok.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Anyatali:
Lívi, majd megírom priviben is, de mivel Erika is kérdezte. Terveink szerint jövő hét pénteken, november 6.-án lenne délután, szerintem lehet nyugodtan 5-től, de írjatok véleményt erről. Stop cukrászda, fenti rész.

Verika:
ha mód van rá, említetted, hogy van ott ismerősöd, akkor tudnál velük beszélni helyfoglalás miatt? Köszi.

Cserieri: szóval a bőrgyógyász, akinél voltunk, sztk alapon van, vagyis nem kellett fizetni. dr. Kiss Ildikó, nagyon normális, fiatal nő. Ha jól vettem ki a szavaiból, akkor műtéteket ő nem végez, "csak" vizsgálatot. Nekem ez volt egyenlőre a lényeg. A kórházat hívtam fel, kértem a betegfelvételi irodát és ott kértem hozzá időpontot. Ő csak keddig napokon van, asszem 11-től 18-ig. Mi az utolsó két időpontot kértük, és nem kellett várnunk sokat. A betegfelvételi irodát viszont mindennap 11-től lehet csak hívni, asszem 14-ig, előbb ne hívd őket.
Hú... jól hangzik a menüsör, amit írtál. Nem semmi adag lehet. Szerintem még vagy három napig azt eszik/tek! :)
Jobbulást Viki kötőhártyájának és Neked a torkodnak. Most én is hasonlókkal küzdök.

Livi: szegény... mármint a szemed. Amúgy rendben van már?

Velünk minden ok. Fejem már sokkal jobb, bár nagyon fejfájással ébredtem és a manduláim is duzzadtak, fájnak. Viszont most napközben kicsit jobb volt. Én is kezelem a torkom. Fejemre ma vettem be szinte napok óta először gyógyszert, egy algoflexet.

Ma főztem (rakott krumpli, magamnak mákos tészta), felmostam, vasaltam és még fogok is, meg tanultam Emesével, hisz már holnap suli. Apa is segített, aranyos volt. Porszívozótt, és reggel próbált a gyerekekkel foglalkozni, hagy aludjak még kicsit, mert éjjel elég rosszul aludtak a manók.
Dórika köhécselése is mára már jobb, szerintem (remélem) holnapra kutya baja.
Bencének is nagy nehezen bele tudtam nézni a szájába, egy fokkal jobb bent a helyzet, de még gyulladt (Betti, akkor Neked ismerős ez a helyzet...).

Na megyek, jött húgom.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lívi: még azt akartam írni, csak most jutott eszembe, hogy Dóri néni ott van az iwiwen az ismerőseim között, nyugodtan írj neki és kérdezd meg a néptáncot.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Szilvianyuhoz egy gyors kérdés: délelőtt folyamán felhívnálak tesz-veszes kérdés miatt, nem gond?

lola77

Jó reggelt!

Hogy telt a hétvégétek? Ahogy olvasom többnyire temetőztetek.Mi is voltunk, szombaton csak apa rohant be, mert gyerekeke elaludtk a kocsiban, vasárnap 4-esben voltunk.Jóü nagy tömeg volt.Nekünk most jó hétvégénk volt, szombaton Vanilla után mentünk a Gyémántba pancsizni, gyerekek nagyon élvezték, majd dobok fel pár képet. 3 órát voltunk, de ők nagyon elfáradtak, élvezték a vizet is és a játszóházat is nagyon.Antika eltűnt a kis labdák között, volt, hogy csak a pofija látszott ki. Jó volt, mert kevesen voltak.. Tegnap meg dédinél ebédeltünk, aztán alvás után picit biciglizett Bius, meg sétáltunk, aztán jöttek át barátnőmék, fiúk gyerekeztek, mi meg leléptünk picit a stopba bűnözni..

Szilvi!

Hogy van Bence szája? Még olvasni is rossz volt a baleseteket, remélem már elmúlt neki a fájdalom..Este Bius borult le valahogy a konyhában a székrólm, neki is kicsit megrepedt a szája, de neki kívül..Én mindíg attól rettegek, hogy nhogy kitörjön a foguk
.
Örülök, hogy rendben vagy hasemenésileg, remélem már a fejed is jobb..És nagyon ügyi vagy a diétával.Ilyenkor külön főzöl magadnak?Vagy a többiek is azt ebédelik, amit te?
Antik nagyon jól időzített, mielőtt apa indult volna reggel sikerült kakálnia..(bár ideje volt, mert szerdán kakált előtte utoljára...), így apa most el is tudta dobni munkábamenet. Ez azt jelenti, hogy szerdán már érdeklődhetek vagy csak csütörtökön? Majd leírod nekem a telefonszámot, amin lehet hívni őket? Talán attól már okosabbak leszünk...

Bár nem tudom, mi lehet a kispasimmal, de szörnyű, amit csinál..Már egyszerűen nem bírom, tök kivagyok, nagyon fáradt vagyok.Elaltatni alig lehet este, kb. 1-1,5 órás mutatváény és közben áll az ágy sarkában és sikít, de iszonyatosan, nem lehet megnyugtatni. Most éjjel is többször fent volt, alig tudtam visszasltatni, mert cicin bekómál, utána felveszem, hogy áttegyem az ágyába és feszíti magát, alig tudom megmozdítani és akkor is sikít... Éjjel ezt 3x játszotta l, közben éjjel Bius átvándorolot közénk, és egész éjjel kapálózott, rúgdosdott..
Antónak most is aludnia kellene, de üvölt, már nem tudom, hogy mit csinálhatnék vele, mi baja lehet, mitől lehet ilyen.Etz az iszonyat hiszti már jó pár hete tart...Kíváncsi leszek, ha a kaka negatív lesz, akkor mit fog mondani a Rákóczi..

Kép Kép
joosneagi

Cserieri!

Köszi a dícséretet a gyerekek nevében..
Sikerült nekem is pár jó rucit vennem, de csak Biusnak.. Vettem neki egy orkánszerű anyagú bélelt gatyót, szerintem nagyon csini, de van egy kis bibije, amit ott nem vettem észre. Szerintem elelstek benne, mert mindkét térde megvan kopva, holnap meghyek nézek rá valami hasonló anyagból valami mintát.. Meg siekrüklt egy nagyon helyeds trapézgatyót találnom, én bele vagyok szerelmesedve és az is bélelt, meg egy kis blúzt, na az meg aztá.. Olyan jól állnak Biousnak, majd teszek róla fel képet, bár nem akarta, hogy fényképezzem, de a ruha látszik... :)
Viki tényleg tök helyes volt, ahogy vadászta a ruhákat.Nektek sikerült jól bevásárolnotok?

Lola!

Végülis megvetted a kabátot? Én nem vettem overált, úgy gondoltam, hogy várok még, amíg nem megy, addíg úgyis babakocsiban van, van jó vastag gatyónk meg lábzsák meg takar.Hameg majd elindul, addígra lehet, hogy jó lesz neki, ami Biousé volt...Ha meg nem, akkor majd akkor veszek egyet..Biussal pont úgy jártunk, hogy megvettük október végén névnapjára az overállt, tél végére már kicsi volt.. :(

Kép Kép
joosneagi

Kép Biusom új ruhái... Kép

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Kép

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Lola: persze, de közben már meg is beszéltük telefonon! :)

Ági: a telefonszám a győri ÁNTSZ labor száma, itt kérdezd meg az eredményt. Taj számot azért készíts elő, van, amikor kérik, van, amikor nem. 96/322-422.
Szerdán már nyugodtan hívhatod, mert 48 óra a tenyésztés. De csak 1 óra felé, kb. akkor szoktak elkészülni.

Igen, általában magamnak külön főzök (mint tegnap a mákos tésztát), de össze is szoktam hangolni. Pl. múlt héten Emese akart enni iglo halrudakat. Péntekre időzítettem, hús napomra. Így én is azt ettem, de nem rizzsel, mint ők, hanem salátával. Másnap viszont keményítő napom volt, így azt a rizst ettem, amit előző napról maradt. Ma gyümi napom van. A többieknek is maradt kaja, így ma nem főzök.

Jók a képek, szuper lehetett a strand. Én is filóztam rajta valamikor, talán már nem kell tartanunk a kevesebb ember miatt megint betegségtől, most viszont a h1n1 tart vissza.
Tegnapi szólás szabadság után úgy döntöttem, hogy beadatom az oltást magunknak. A szülőknek biztos, de szerintem a gyerekeknek is. De még futok kört a háziorvosokkal, védőnővel. Engem ez az ukrán helyzet megrémített.

Ügyesen vásároltál ruhákat. Nagyon helyes Bius a fotókon.

Na megyek is, rendezem a porontyokat.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?