Új privát üzeneted érkezett!

flake adri: én vagy pizsit, vagy hálózsákot adok! De én is inkább a hálózsákra szavazok inkább! És én sem adok alá zoknit! Amúgy is meleg van nálunk a szobába, néha betakarom jól a kisasszonyt, és kinyitom pár percre az ablakot, mert annyira levegőtlen és nagyon meleg a pici hálónk! Ő is jobban alszik így!

kovisziszka

Sziasztok!

Lina!Én azt írtam,hogy nem tudom még a talit.
No de akkor,..Mikor is lesz pontosan??(kicsit hígagyú vagyok :lol: )
Annyian jelentkeztek,hogy megpróbálom megoldani az odajutást.

Alvás..
KAndi! A Regi még mindig velünk alszik :lol:
Email...bakker..mindig elfelejtem :oops: :oops:
De ígérem,össze szedem magam és írok.
A párom mióta nem melózik,azóta rengeteg dolgot megoldottunk.Szerelés kert stb...És mindjárt kész a konyhánk is.Most vettük meg az utsó szekrényt,mindjárt össze is rakjuk és megy a falra a helyére :lol:

No és alváshoz öltöztetés.A Regin is hosszú ujjú bodi és vékony hálózsák van,viszont neki van pehelypaplanja(amit mindig letornászik magáról).
Én is olvastam a csupasz talpacskás írást.Már nem emlékszem hol volt??De emiatt én sem igen adok rá semmit alváshoz éjszaka.
Nálunk hüsi van a szobában.Éjszaka nem fűtjük túl a kecót,20fok alváshoz nekem már sok.

mimi12

Csajok!
Akinek mamanetes vonalzója van.Pl Lina!!
Múlt héten volt valami gigszer a szerverükkel és sok vonalzó elveszett.Sajnos ezeket újra kell szerkeszteni.Most olvastam a mamaneten..

mimi12

Sziasztok!

Rilla, Hmbori: szavaztam én is :lol: Szépek a gyerkőcök nagyon !! Rilla, már lehet, hogy írtam, de egyforma babaágyunk van :lol:

Sziszka: dokis, gyógyszertári sztori :evil:

Éjszakai öltöztetés: én csak egy hosszúujjú rugit és takarót rakok Marcira. Nálunk éjjel is 22-23 fok van.

Mi is túl vagyunk az oltáson. Huh...

Kép

Kép
dbea

[quote="kovisziszka"]
írta:
kovisziszkaLégyszi mondjatok nekem egy magyarnyelvű, baromi egyszerű képszerkesztőt, mert szeretnék képet feltenni! De amoit letöltöttem, azzal nem boldogulok, nem enged kicsinyíteni! Köszike, ha tudtok segíteni!

Töltsd fel ide a képet http://www.kepmegoszto.com/ és utána a fórum kodot másold be ide, akkro tezs ide egy pici képet és ha rákattintunk akkor nagyba meg tudjuk nézni a képedet.

Kenderike
Kép
kenderike

Bori, az oltásokról a tájékoztatót Anyukáméknál tudom majd beszkennelni a jövő héten.

Jó éjszakát mindenkinek! (Most megyek, fel kell vennem babszit, nyűgöske és vissza kell altassam.)

Kép
angelita

Sziasztok!

Jo sokat irtatok ma! :)

En meg olyan faradt vagyok, hogy most nincs erom egy normalis kommentet irni.

A betegeskedoknek mihamarabbi jobbulast kivanok! :)

Az oltasos babaknak meg nyugodalmas es lazmentes ejszakat!

Bikmakk: A lazmonitor a kismama-csomagban volt amit a korhazban kaptam. Megnezem majd, hogy van-e valami neve, de ugy emlekszem nem volt. :?

Udv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Köszi mindenkinek a dicséretet és a jobbuláskívánságokat! :)

Linácska,
mi is csak lélekben leszünk veletek a talin, de várjuk a képeket! :wink:

Alvás:
mi együtt alszunk a kölkökkel. :D (Bár teljes családi ágy nincsen, ugyanis Ági és én külön szobában alszunk, mert minden neszre felriad, ráadásul most ugye éjjel porszívóznom kell az orrát...) Ágin body és rugi van, plusz az én takarómmal takarom hónaljig. A többiek hosszúujjú pizsiben és ujjatlan gyapjúhálózsákban alszanak. Amúgy nálunk viszonylag meleg van éjjel is, 22 fok körül.

Derék/hát/ízületfájás: nekem is megvan. Berci után a Pilates segített rengeteget, most is tornáznék, de Ági a betegség miatt olyan összevissza alszik, este meg tök későn alszik el, hogy nem tudok nekikezdeni (kb. 40 perc). Pedig nagyon hiányzik. A csuklóimban meg már 6 éve tart az ízületi gyulladás, Gabi emelgetésével kezdődött, azóta élek együtt vele... Már észre sem veszem amúgy, megtanultam úgy mozgatni a kezeimet, hogy ne fájjon (ettől eléggé beszűkült a csuklóim mozgása, nemrég vettem csak észre, hogy mennyire).

Menstruáció: annyira változó egyénenként, hogy megjósolhatatlan, kinek mikor jön meg. Nekem a gyerekek 8, 8 és 10 hós korában jött meg, most meg már volt egy egy napos pecsételésem... Van ismerősöm, akinek rögtön a gyermekágyi folyás után megjött, de olyan is, akinek addig nem, amíg teljesen abba nem hagyta a szoptatást.

Súly: nekem a két nagyobbam a vékonyak táborát gyarapította/ja, a lányom egy évesen volt 72 centi és 7690 gramm. :lol: Ági ugye két és fél hósan hat kiló, Gabi négy és fél hósan volt annyi. Persze ő jóval kisebb súllyal is született.

Én nem tudom, Ági mikor kapja meg az oltást, az biztos, hogy addig nem viszem, amíg meg nem gyógyul. Az összes gyerekem rosszul reagált az oltásokra, pedig teljesen egészségesen kapták őket, nem akarom, hogy Ági még jobban megjárja, mert betegen kapja.

Teszek két képet, az elsőn, ahol a 70-es évekbeli sítúrás stílust képviseli, borzasztóan hasonlít az anyai nagymamámra, a másodikon meg cukin mosolyog. Amúgy nincs jó fényképarca (rám ütött), sokkal szebb és csajosabb élőben. :P (Kattintásra megnőnek a képek.)

Kép Kép

Jó éjt!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Hmbori
Nekünk is napi 2 csepp Vigantolt kell adni a babának, de régen tényleg csak 1 csepp volt a "divat" ! Ez olyan, mint a fektetés, régen minket csak hason szabadott fektetni, most meg szigorúan háton lehet csak (a dokink ezt mondta)...na persze Krisi csak hason szeret aludni és úgy is altatom, mi is felnőttünk valahogy ! :lol:

Dbea
Köszi a szavazatot !!
Ti is a Kikolban vettétek az ágyat ? Ti nem akartatok részt venni a versenyen ?

Angelita
Elküldöd nekem is a tájékoztatót az oltásról ??

Linácska
Mikor lesz pontosan a tali ?

Tegnap a fiúkat otthonhagytam kettesben, hogy aludjanak egyet, amíg én bevásárolok...hát ez lett belőle : :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Nagy kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni!

Eléggé kivagyok, nagyon durván összejöttek a dolgok és apával is összebalhéztam! Szerintetek merjek szoptatni!? Szoptatásra sikerül összeszednem magam, akkor már nem vagyok ideges! Nem lesz baja a manónak? Teljesen kiborultam, és ha nem szoptathatok, akkor meg is örülök!

kovisziszka

Szilvi,
már miért ne szoptathatnál? Csak nyugodtan, főleg, hogy még meg is nyugtat, olyan anyagok szabadulnak fel közben a szervezetedben.
Remélem, hamar rendbejönnek a dolgok!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Angelita, nekem is megvan és én tudtam itthon szkennelni így feltettem ide kis papírt amit kaptam.

Eleje:
Kép
Oltások

Háta:
Kép
Oltás tájékoztató

Ha a képre kattintotok, akkor nagyba lehet megnézni.
A pirossal jelzettek, a kötelező oltások, a kékek kérhetőek.

Kenderike
Kép
kenderike

Szilvi, tündéri a kiscsaj.

Kenderike
Kép
kenderike

sziasztok!

Hát, láza nem lett Zsiginek, de egész éjjel nyűűgös volt... Úgy sajnáltam. Tök sokat alszik, a két etetés közti időt 20 perc ébrenléttel végigalussza. Remélem ez normális... :roll: :roll:

Rilla :lol: Szavaztam! Jó a kép!!
Bori :lol: Nem küldenek kódot, így nem lehet szavazni... :cry:

Jók a képek! Mi ez a képmegosztó???

Azt mondták, ma mínuszok lesznek, erre szebb idő van, mint tegnap, úgyhog asszem megyünk ki, kell a friss levegő...

Talit még mindig nem tudom, azért köszi Linácska, hogy nem húztál ki, sőt még mosolygóst is kaptam...hmmm :wink: jól esik!

Sziszka :lol: Összefügg a depid api munkahelyének megszűnésével, vagy mi a gond???? A szopit miért befolyásolná???Tessék kibékülni, olyan szar, rövid az élet, a mindennapi marhaságokra ne pazaroljatok időt!!!!!! :lol: :lol: :lol: puszi, ölelés..... :wink: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok lányok!

Kenderike, köszönöm, hogy beszkennelted az oltásos tájékoztatót! Annyit fűznék hozzá, hogy az ajánlott, de nem kötelező oltásoknál a kék rublikák azt jelzik, hogy mikor adható az oltás, szóval nem kell minden hónapban megkapnia a babának :). Hogy pontosan hány oltásra van szükség a védettséghez, azt a gyerekorvos tudja elmondani. Pl. a prevenár 3 oltás ha 2 hósan kapja az elsőt a baba, de 1 éves kor felett csak 1 oltás.

Nálunk is szép, napos az idő, már sétáltunk is egy jót, megjártuk a boltot. Mindjárt belevetem magam az új Kismama olvasásába :).

Zsizsa, szerintem aranyos Ági a képeken, látszik, hogy milyen szép, bájos baba!

Rilla, jót mulattak a fiúk :)!

Szilvi, remélem, már jobban érzed magad!

Kép
angelita

Vigantol: nekünk napi 1 cseppet mondtak. Érdekes, hogy milyen eltérőek a vélemények még ebben is!

Sissi, Piroska, Anett- már nagyon régen voltatok!

Kép
angelita

Sziasztok!

Édesek a képek ismét!Cuki pofik!
Ági jó fényképarcú....de amúgy Belcsi is szebb élőben!
Krisi nem semmit bohockodott apájával,már igazi "tettestársak"!
Dominika pózai tiszta Belcsis!

Na mi is túl vagyunk az első oltáson....mi csak 1-et kapunk mindig!Belcsi elkezdett sírni,amikor nővérem lefogta a lábát(nővérem az asszisztens)közben megkapta a szurit és mikor elengedte nővérem a lábát be is fejezte...
:lol: :lol: Szóval nem a szuri viselte meg...csak az,hogy nem kalimpálhatott a lábaival...

Előző nap meg csípő szűrésen voltunk!Belus megmakacsolta magát és a doki nem tudta elfordítani a fejét,majd lefeszítette a lábát....doki is szakadt a nevetéstől(fiatal),hogy Én mondtam előre Neki,hogy ha nem akarja,akkor tuti nem tudja megvizsgálni...na meg amúgy is...szemüveges volt...és most Belus mindene a szemüveg!
-de hála minden okés!

Sziszka!Sajnálom és mielőbbi békülést,dolgok tisztázását kívánom Nektek!Szoptass nyugodtan,a szervezet okos,tudja,hogy mit kell ilyenkor termelnie!!!Na meg tényleg relax anyagok szabadulnak fel!!!!

Én popóban mérek hőt,mert az a 100%-os!DE nekem olyan a lázmérőm,hogy olyan vékonyka,mint a hagyományos lázmérő eleje!11éve vettem Natinak...Chicco és egy tokban van,amiben le lehet rázni...
kandi72
Budapest III. kerület

Bikmakk!
Nekünk is van ,olyan "Dani lakunk" csak éppen Belus ritkán van ott!
:lol:
Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Bori
Talira nem megyünk :cry:
Nem hagyjuk itt a kellemes napsütést a Mo-i hidegért :lol: :wink:

Zsizsa
Jobbulást nektek!
Ügyesek a gyerekeid! :lol:

Oltás
Nálunk 2-4-6 hónaposan kapják a gyerekek az első oltásokat. Itt a hepatitisB ellen is kapnak oltást a törpék.

Gyerekek gyönyörűek!
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Ilyen pizsije van Milinek
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Milagros 3 hónaposan 5390g és 64cm :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyerekek gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol:

Találkozót mi kihagyjuk. Nekünk nagyon messze van Budapest :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nekünk is van halloween-es szerelésünk :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Bori,
Anetto-nak írtam mailt is, privit is, de nem jelzett még vissza.
Viszont úgy néz ki, jön Cscsi és Piroska is :lol:

Mimi, Rilla
Tali: november 28. 10:00-13:00 között. Legalábbis első körben, aztán addig maradunk, ameddig kedvünk van. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na most írt Anetto, Berlinben vannak, nincs netje, de ahogy bekötik újra jelentkezik, mert hiányzunk neki. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

[quote="madaran"]o írta:madaranlyan szar, rövid az élet, a mindennapi marhaságokra ne pazaroljatok időt!!!!!! :lol: :lol: :lol: puszi, ölelés..... :wink: :wink:

Na, ez egy olyan igazi, szívemhez közel álló gondolat!
Köszi, madaran!
Meg azt is, hogy próbáltál szavazni Bettire!

Rilla, állati jó az a kép! :lol: :lol: (Nekünk is van olyan textilpelusunk! :wink: )

Kenderike, nagyon köszi a táblicskut - örök hálám üldöz! :)

Nyöszörög a bébim, megyek! (Lehet, hogy még vissza tudok jönni, mert akartam még a többieknek is válaszolni!)

Kép

Kép
hmbori

Lina!

Ok!!Nov 28-ig még lehet bőven tervezni..Beírom a naptárba :lol:

Anették Berlinben???Azta...jó nagy kalappal nekik!!!Remélem sikerül mihamarabb jelentkeznie.Kíváncsi vagyok hogy s mi sikerül nekik?

Képek annyira édesek :lol:
Majd 1x össze szedem magam,és én is teszekfel képet,csak olyan lusta vagyok :oops:

mimi12

Remélem sikerül belinkelni a képet... Végre sikerült lefotózni a mosolygós Mirát:).
Gyerkőcök nagyon szépek!

Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Ez egy még szélesebb mosoly...

Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Babakepek tunderiek! :)

Madaran: Zara is nagyon aluszekony volt az oltasok utan es o sem lazasodott be. Szerintem ez normalis. Nyugosebb is volt aznap. Masnapra mondjuk mar nem volt semmi gond. :)

Sziszka: Remelem hamar rendbe jonnek a dolgok!

Zsizsa: En is 6 evesen tanultam meg olvasni, pont ugy ahogy Gabi. :) Meg arra is emlekszem mi volt az elso mese amit elolvastam. Kivancsi vagyok, hogy Zaranak vajon hogy megy majd a dolog igy hogy ketnyelvu lesz. Azon is gondolkoztam mar sokat, hogy vajon hogyan tanitom majd meg magyarul irni, olvasni, meg a nyelvtani szabalyokat, ha kint jar majd iskolaba.

Egyszer mentem vissza Angliaba amikor meg kint dolgoztam, es a repulon egy anyuka ult mellettem meg az 5 eves kislanya. Magyar volt az anyuka, de a kislany alig tudott magyarul es amit tudott azt is akcentussal. Mikor megkerdeztem, hogy miert nem tanitja magyarul is a gyereket azt mondta, hogy azert mert kint ugyse lesz szuksege ra, meg mert az apjaval ok ketten is angolul beszelnek egymas kozott mivel o angol. Arra mar nem tudott valaszolni, hogy igy a magyar nagyszuleivel hogyan fog majd beszelgetni a kislany... Valahogy nem tudom megerteni az ilyet. Szerintem alapbol hatalmas elony, hogy ket nyelven beszelhet anyanyelvi szinten valaki a kezdetektol, plusz igy elvagni a sajat kulturajatol valakit... Hiaba nem vagyok nagy Magyarorszag rajongo, nekem azert fontos, hogy ezt a nyelvet is beszelje a lanyom es hogy ezen a nyelven mondhassa nekem azt, hogy szeret, vagy hogy ertse az itteni logikat, vicceket, szolasokat, kozmondasokat, mondokakat, verseket, regenyeket. Nem beszelve arrol, hogy a szuleim, es a nagyszuleim nem beszelnek angolul es nem akarnam, hogy nem tudjon veluk normalis kapcsolatot kialakitani.
Valahol olvastam, hogy a ketnyelvu babak agyaban is masfajta fejlodes megy vegbe. Sokkal konnyebben ertenek meg bizonyos osszefuggeseket es tanulnak meg dolgokat mint az egynyelvuek, szoval ha mar van ez a lehetoseg miert fosztanam meg tole?
Na de mindenki maga donti el, hogy neki mi a legjobb. En csak nem ertek teljesen egyet azzal, hogy a magyart ne tanitsuk meg a picinek.

Udv,

Orew

orew

Orew,
tudod mennyit könyörögtem anno a férjemnek, hogy Lilinek csak oroszul beszéljen???? És mégsem. Ok, hogy az orosz most nem a legfelkapottabb nyelv, na de nyelv, és ki tudja, 20 év múlva milyen lesz. Most meg már hiába beszél (néha) Levivel úgy, Lili közli, hogy apa, magyarul.
Angolra járunk 9 hónapos kora óta, gyakorlatilag együtt tanulta a magyarral, az nem is zavarja, érti...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Kar, hogy nem tanitotta meg Lilit oroszul, mert tenyleg ki tudja meg milyen elonyre tehetne szert vele kesobb. Ma mar a legtobb helyen a nyelvtudas a legfontosabb. Az en munkahelyemen is pl senkit nem erdekel, hogy van-e diplomaja az embernek, csak legalabb ket nyelvet beszeljen.
Nekem a mexikoi kollegam mondta, hogy tanitsam spanyolul is Zarat,na de az en spanyol tudasomra inkabb nem tanitom... :? Szeretnek majd elmenni egy tanfolyamra, hogy vegre magabiztosabb legyek spanyolul is. Talan majd azutan megprobalom ot is tanitani az alapokra. :)
Egyik kolleganom ferje is szerbiabol van de egyik gyereket sem tanitotta arra a nyelvre. En ugy vagyok vele, hogy mindegy mi az a ket nyelv akkoris hasznos. Sot allitolag aki ket nyelvet igy beszel gyerekkora ota az konnyebben tanul meg egy harmadikat vagy negyediket is. :)

Orew

orew

Na, tegnap nem tudtam már jönni - a többek által panaszolt helyzet állt elő: ismét 2 óránként kívánt enni-inni a picikém! (Biztos az oltást kellett ily módon kompenzálni...) De látom, nem sok minden történt azóta! :?

Kovisziszka, csúcs a csajod! :)
Zsizsa, nagyon kis kópé ez az Ági! :)
Kandi, olyan cuki kis érdeklődő arca van a képen Belcsinek! :)
Kata, hogy Mili is mekkorát nőtt már! Nagyon rég láttunk róla képet, most már szépen kikerekedett az ő pofija is! :)
Ágota, már csomószor akartam kérdezni: tényleg vörös Villő-baba haja, vagy csak a képeken tűnik annak? Szép hosszú lett már ő is, és nagyon cuki ebben a ruciban!
Oui, hát tényleg gyönyörű, ahogy Mira mosolyog! És határozottan hasonlít rád!
Mimi, tényleg szedd össze magad, látni szeretnénk Regiről is friss képeket!

A többnyelvűséghez kapcsolódik - sógornőm felajánlotta, hogy szívesen vigyáz majd Bettire, majd ha nagyobb lesz és akkor majd spanyolul fog hozzá beszélni - neki az az anyanyelve, de magyarul is anyanyelvi szinten beszél már. Örülök neki nagyon - és furcsa elképzelni, hogy olyan nyelven is fog tudni (de legalábbis érteni) Betti pici korától fogva, amit a szülei egyáltalán nem beszélnek. (Nálunk az angol a közös tanult nyelv, meg nekem még az orosz. Gondoltam, milyen jól jön majd álláskeresésnél, hogy tudok oroszul, hát a kutyának sem kell... :( )

Kép

Kép
hmbori

Orew, szerintem is érdemes kihasználni, ha anyanyelvi szinten beszélhet a gyerkőc több nyelvet, legyen akármi is az! Nekem anyukám angoltanár, nem is rosszul csinálja, és hozzánk gyerekkorunkban sokat beszélt angolul (amit egyébként utáltunk, nem tudom miért), nagyon megérte, rettentő sokat profitáltam belőle. (Persze még az átkosban voltam gyerek, néztek is nagyot az oviban hogy miket énekelgetek:)).

Mira is furcsa dolgokat csinál szopi téren, 2 óránként eszik, éjjel-nappal, pedig bőven nincs még 3 hónapos. Nagy a kísértés, hogy a 2 hós oltásra fogjam, azt múlt héten kapta meg, de lehet, hogy egyszerűen csak nőni szeretne, illetve azért is van többet ébren, mert már okosodik, érdekli mi történik körülötte.
Olyan aranyos baba egyénként, rengeteget mosolyog, valójában csak úgy a semmiért is, nem is kell "produkálnunk" magunkat neki. Sőt még kacag is, rendesen, szabályosan, olyan gurgulázósat. Olyankor elolvadok. Zora ilyen soha nem csinált, sírós baba volt. El sem tudtam képzelni, hogy egy kisbaba ilyen vidám is lehet, mielőtt Mira megszületett! Nem tudom kinek kell megköszönni, hogy ilyen természetű Mira, de... sokszor könnyezek, annyira boldog vagyok vele.

Nem tudom kit érdekel, a MOM Parkban minden évben van Mosolyolimpia, ez elvileg gyerekszépségverseny, készítenek fotót a gyerkőcről, és a családról is ha kéritek, és egy nagy méretű fotót adnak ajándékba. Szavazni is lehet, ki tetszik a legjobban, mi a fotó miatt mentünk tavaly, vicces volt, Zora nagyon édesen felöltözött, pózolt. Nov 16-22 lesz idén.

Kép
Kép
Kép
oui

Na ez a gyakori evés nálunk is megvan.
Levi egy hónapja már átaludta az éjszakát, most meg 3 óránként, vagy még gyakrabban kel. És éhes. Kipróbáltam, hogy csak úgy magam mellé veszem, símogatom..., de csak magammal tolok ki, mert annál tovább vagyunk fent, mert semmi nem használ, csak ha belakmározik.

Ma nálunk voltak Lili ovistársai, vagyis az egyik a szüleivel, egész nap alig láttam a lányom, olyan jól eljátszottak, mostanra meg már ki is dőlt, mert nem aludtak délután. Levi is alszik, erre apa meg dögrováson van, meghúzta valamivel a derekát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tényleg, írtam már, hogy szerda óta Levinek van anyakönyvi kivonata is, és most már tényleg hivatalosan is Kurenkov Levente Szlávának hívják???

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, de jó, Linacska, akkor végre most már tudsz minden egyéb iratát is véglegesíteni!!!

Most volt egy 1,5 órás bömbölése Bettinek. Szerencsére már nagyon rég nem csinált ilyet. Annyira sírt, hogy fekve a kis fülecskéjében könnytócsa gyűlt össze! :( (Lefolyt oda a szeméből a könny.)
Még nem is vacsiztam, megyek, mert kopog a szemem az éhségtől.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Írt Linácska egy privit a taliról, nagyon szivesen elmennénk csak nem tudjuk a pontos helyszint, remélem Lina megkaptad a levelem és megírod hogy pontosan hová kell mennünk!

Egyébként rólunk:

Hajnus nem nagyon alszik napközben vagyis ha itthon vagyunk akkor csak olyan napi 2x 3x 5 10 percet de ha anyuméknál vagyunk ott képes átaludni az egész napot. Nagyon igényli a társaságot azt hogy figyeljenek rá és beszéljenek hozzá.
Ezért nem sok időm van bármi másra is.
Ma szabályosan kinevetett :) Aztán rájött a sírás nem tudjuk hogy miért lehetett!?

Na mennem kell...
Puszi mindenkinek
Vendég

Piroska,
írtam privit, bocs, hogy csak most.

Képzeljétek, tegnap itt panaszkodtam, hogy mennyit kel éjszaka Levi, most meg itt ülök, és várom, hogy felkeljen, mert este fél 8 óta alszik, tehát 11 órája. Akkor egy picikét szopizott, nem sokat, és mégis. Most meg már melltartóbetétet cseréltem, és szenvedek, annyira kellene már szoptatni.

Ma megyünk gyászmisére, múlt héten meghalt a férjem keresztapja, de ha még csak most fog enni Levi, akkor tuti a mise alatt lesz megint éhes. (Remélem, mert akkor nekem ki kell jönni vele, én nem nagyon szeretem a templomos dolgokat, max. az esküvő jöhet, de nekünk pl. templomi nem volt)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Minket is utolért a nagy kajálások időszaka :lol: :lol: Csak ámulok bámulok, hogy mekkora adagokat tol be Marci :lol: :lol: (Mert én ugye méregetem, érdekes látni a változásokat!!) Ma reggel megevett 230 grammot :shock: Nem tudok hová fér egy ilyen picúrban ekkora mennyiség...

Tegnap voltak nálunk a keresztanyukámék, sajnos Marci nem viselte túl jól. Nem volt olyan mosolygós, mint szokott, meg olyan élénk sem. Ahogy elmentek elaludt és úgy ébredt mint szokott, lehet, hogy sok volt neki egyszerre négy látogató :?:

Este is leraktuk aludni, és fél óra múlva sírva ébredt, Apával meg döbbenten néztünk egymásra, hogy ez most miért van :?: :?: Kapott még egy kis tejcsit, meg megráztuk kicsit a popóját, aztán leraktuk, megsimiztük, megpuszilgattuk, még kicsit nyöszörgött, aztán elaludt. Nektek volt már ilyen? Lehet, hogy rosszat álmodott???

Próbálok majd írni mindenkinek, de most megyek nyüszi van :(

Kép

Kép
dbea

Dbea,

nálunk mostanában egyre gyakrabban van ilyen. Este nyüszög, elaltatjuk, letesszük, és gyakran kb 1 óra múlva sírva ébred. Újszülöttként soha nem csinált ilyet.

Adri

Kép
Kép
flake76

Hali, én is nagyon el vagyok maradva itt.... :oops:
Zora is nagyon sokat van fennt. Néha annyit h estére már túlpörgeti magát aztán megy a keserves sírás, pedig már ezt is elhagytuk egy hónapja kb. És mi is kelünk éjjel sűrün, enni, meg csak úgy felsír, pedig majdnem 2 hónapon keresztül átaludta az éjszakákat....ki is vagyok :roll:

4 napja áttértünk a napi 1x i kaksira. Ami azt jelenti, h akkor fürdetem is mert a nyakáig kaksis. Vagy kicsi lenne a pelus? Szerintetek? Most 3 használunk.
Ma reggel 6 óta volt fennt, aztán az elöbb kaksizott, apával a kiskádban fürdettük le, és betettem a kiságyba és alszik, remélem nem hiszi h éjszaka van. :roll:

Apa munkahelyén is vannak események, de majd végkifejletkor megírom, e miatt is állandóan aggódom... :roll:
Ráadásul a hátam úgy fáj mintha hátbarugdostak volna, és a mellem aljára meg nőt egy nagy ragya, ami nagyon fáj, de ha meg leveszem a melltartómat folyik a tejem...áh.
Bocs h ennyit sírtam :roll: :oops:

Babák nagyon szépek édesek, és olyan jó látni őket mekkorát nőttek.

Adri

Kép

Kép
irdab

Jah és flake rájöttem a tecsós anorák ráadásának titkára bele kell rázni a gyereket :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Orew
Akkor engem is elítélhetsz... :cry:
Mi itthon csak spanyolul beszélünk...
Van egy nagyon jó barátnőm, aki tanító-magyar szakos tanár, nyelv-és beszédfejlesztő pedagógus. Ő mutatott egy felmérés eredményét, hogy a kétnyelvű környezetben felnövő gyerekek
-később kezdenek beszélni
-az átlagosnál több közöttük a disz-es
Én egyébként is azon vagyok, hogy azt a nyelvet tanulja meg elsődlegesen a gyerek, ami a mndennapi életéhez kell... azután, mikor már azon biztosan kifejezi magát... jöhet egy számára idegen nyelv...
Lehet dobálni rám a köveket!!!!
Vendég

Mili megtanul spanyolul... aztán angolul... és ha van kedve, akkor magyarul is...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?