Köszi mindenkinek a dicséretet és a jobbuláskívánságokat!
Linácska,
mi is csak lélekben leszünk veletek a talin, de várjuk a képeket!
Alvás:
mi együtt alszunk a kölkökkel.
(Bár teljes családi ágy nincsen, ugyanis Ági és én külön szobában alszunk, mert minden neszre felriad, ráadásul most ugye éjjel porszívóznom kell az orrát...) Ágin body és rugi van, plusz az én takarómmal takarom hónaljig. A többiek hosszúujjú pizsiben és ujjatlan gyapjúhálózsákban alszanak. Amúgy nálunk viszonylag meleg van éjjel is, 22 fok körül.
Derék/hát/ízületfájás: nekem is megvan. Berci után a Pilates segített rengeteget, most is tornáznék, de Ági a betegség miatt olyan összevissza alszik, este meg tök későn alszik el, hogy nem tudok nekikezdeni (kb. 40 perc). Pedig nagyon hiányzik. A csuklóimban meg már 6 éve tart az ízületi gyulladás, Gabi emelgetésével kezdődött, azóta élek együtt vele... Már észre sem veszem amúgy, megtanultam úgy mozgatni a kezeimet, hogy ne fájjon (ettől eléggé beszűkült a csuklóim mozgása, nemrég vettem csak észre, hogy mennyire).
Menstruáció: annyira változó egyénenként, hogy megjósolhatatlan, kinek mikor jön meg. Nekem a gyerekek 8, 8 és 10 hós korában jött meg, most meg már volt egy egy napos pecsételésem... Van ismerősöm, akinek rögtön a gyermekágyi folyás után megjött, de olyan is, akinek addig nem, amíg teljesen abba nem hagyta a szoptatást.
Súly: nekem a két nagyobbam a vékonyak táborát gyarapította/ja, a lányom egy évesen volt 72 centi és 7690 gramm.
Ági ugye két és fél hósan hat kiló, Gabi négy és fél hósan volt annyi. Persze ő jóval kisebb súllyal is született.
Én nem tudom, Ági mikor kapja meg az oltást, az biztos, hogy addig nem viszem, amíg meg nem gyógyul. Az összes gyerekem rosszul reagált az oltásokra, pedig teljesen egészségesen kapták őket, nem akarom, hogy Ági még jobban megjárja, mert betegen kapja.
Teszek két képet, az elsőn, ahol a 70-es évekbeli sítúrás stílust képviseli, borzasztóan hasonlít az anyai nagymamámra, a másodikon meg cukin mosolyog. Amúgy nincs jó fényképarca (rám ütött), sokkal szebb és csajosabb élőben.
(Kattintásra megnőnek a képek.)
Jó éjt!