Új privát üzeneted érkezett!

Tinu, ez érdekes, én még a szülőcsatornában is ficánkoltam és eléggé elfáradtam, hm, lusti van. :lol:
Apám is megkapta már az oltást, egybevan.

Mi az a Frutapura? Beszerzőhely jövőre nézve?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Az a furatarupa vagy mi engem is érdekelne...?

Anikó, én is imádom, az összes könyvét olvastam szerintem!!! Szívesen elolvasnék egy párat eredeti nyelven! Neked melyikek a kedvenceid??

Annus, csatlakozz bátran! Meg akartam írni, hogy puszi a kis lelkedre. Szerintem nem baj, ha nem felejted el az angyalkádat. És most már ott van Iza!!!

Tinu, de jó lehetett! Én ma játszottam egész nap Csani új elektromos csiguszával...

:oops: :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Beszerzőhely:bolt,szerintem DM,Rossmann,de tesco és társaiban tuti van!

annus11
 
 

 
 

Szofi!
Köszi!


na Iza nem alszik mégsem...már körbejárta 100szor a kiságyat,és nyávog :? na ettől én úgy lefáradok....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
na megyek is,leteszem magam a tv elé,majd apa ugrál!

annus11
 
 


Igen, Annus, ezt én is szerettem volna, hogy sztem az is nagyon jó, ha az ember tud a szeretteire szeretettel emlékezni. Nekünk is van angyalkánk, egy tutira, de talán 2 is, de hála Istennek, vígasztal ezekkel a kislegényekkel! :)

Aranyos vagy, Szofi, majd tényleg meglátjuk. :) Én is nézénék A. Ch.-t. Sejtés, hogy miről szól? Nagyon szeretem. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri, hát a szeme nem az igazi. Dok azt mondta, hogyha nem javul vegyek rá Septosilt vagy mit... VALAKI ISMERI??
Öhm, hát a közönség a családom, az anyósom, anyám, és a dédik, akik összevissza magyarázzák a hozzátáplálást, mindenki szerint más a szent és sérthetetlen tuti módszer, egyben értenek csak egyet: hogy már réges régen el kellett volna kezdeni!!! :shock: :D És most Tinu kicsit felhomályosított a telefonban...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Frutapurát mi is szerettük, igazi gyümölcspép. :) De itthon is lehet csinálni pont olyat. :lol: Csak tök egyszerű bevágni a táskába, amivel elmegy az ember. :) Én anno az Auchanban vettem, almás-körtéset kezdetben. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi! Ez nagyon aranyos! Nálunk szerencsére a család ebbe nem szól bele, sőt tök aranyosak, nagyon támogattak a szopiban. :) Illetve minimum semlegesek voltak, nem tántoratottak el. :) Sztem naugi, abszolult időben vagytok, sőt, még húzhatnátok, csak tudom, Dokinéni. :) Mi almázunk, ma talán egy fél már kb. lecsúszott. :) De azért még nem nagyon érti, hogy emmegmi. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nemsokára újból régi felhasználó leszek. :) Akkor lehet, hogy megint törlöm a regisztrációmat... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 



Kép
Kép
tinu
 
 



Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi, első általam olvasott A.C. könyv pont a mai filmes :D , kedvencek, húúú, nehéz. Öt kismalacot nagyon szerettem, kölcsönadtam és nincs meg. :? Aztán az igazán ismertek tényleg jobbak, és idővel rájöttem, h Poirot nekem jobban fexik, mint Miss M. DE! képzeld, a legutolsó A.C., amit vettem, az egyetlen, amit 2 napon belül nem olvastam el, SŐT, nem fejeztem be (Postern of fate)! Vigyek neked péntekre egy angol példányt a hölgytől?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Frutapurában volt valami szilvás is, nem? Már nincsen?

Kép
Kép
tinu
 
 


Na megtaláltam.
http://bookline.hu/product/home!execute ... os_kortol_
Én ilyet vettem a leggyakrabban. Persze később csak.

Kép
Kép
tinu
 
 


én ilyen frutapruprát vagy mit még nem is láttam a polcokon...de rágúgliztam...valahol keresek. Én angyon nem vagyok az itthon maszatolós fajta :oops: apa szerint töltsem azt az időt a gyerekkel (2 alma lereszelése, előpakolással mosogatással együtt kb 3/4 óra :oops: alapos vagyok :lol: )

Izusnak küldöm az álommanónkat!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Elmondom, hogy csak azért ilyet, mert nagyon drága. Almásat, körtéset, banánosat, narancsosat nem vettem, mert azt megvettem és pürésítettem magam. De szilvát épp akkor nem lehetett kapni, mikor Tüci ott tartott, hogy be lehetett vezetni. És ezért vettem neki szilvás Frutapurát. De tökre finom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Én DM-ben vettem mindig.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kibontottam anyukám csomagolta egyik doboz sütit, linzer. :D
Azért ülök a gép előtt, mert uram haverjánál alszik (iszik egzaktabb).
Ma elvittem tesómnak a Panninak ebayen szervált dzseki-naci szettet, nem volt oda. :( Sokkal jobban bejött neki a Blankinak lőtt Next dzseki.

Tinu, mennyi a drága? Még nem vagyok képben a babakaja árakban. Ha csak üvegeset adnék (nem szándékom) mennyi egy nap?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


hát Anikó egy nagy üveges Hipp kaja 190gros, 300-325 ft, kicsi olyan 250-280 Ft. (mondjuk nekünk van gyári protekciónk gí a kisüveges 100 a nagyüveges 150 Ft :oops: )Ancsikával most kértünk bolti áron 43000 Ft-nyi babakaját, pépet, teát, kekszet.. :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, és a protkó mennyi? :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus,nekünk is van két angyalkánk és soha-soha nem fogom elfelejteni őket.Nem tudom és nem is akarom...és hiszem,hogy egyszer majd találkozunk... :!: :!: :!: ,ahogy mindazokkal,akik úgy hiányoznak nekünk!

Kép
f.ancsi
 
 


Anikó, nekem ma pándi meggytortát (szeletet) vett a Zuram a cukiban. mmmmmm.. Adraci rád gondoltam közben.
Hűű ez olyan furán hangzott. :lol:
Szóval azért rád, mert írtad, hogy te minden évben az aktuális ország tortát kapod ajándékba szülinapodra. Nagyon finom ez a pándi cucc :wink:

Jól hangzik ez a gyümölcsös bébi fruttitutti...csak rá ne kapjak én is :-)

Első babások, idén hogy ünneplitek a karácsonyt? Eddig, az elmúlt 30X évben a szentestét a családommal töltöttem. Gáborral mindig 26-án este karácsonyoztunk, itthon, kettesben. Idén azt hiszem még hazamegyünk 24-én. Nem tudom eldönteni, hogy mit szeretnék jobban. A saját karácsonyunkat, vagy a családit továbbra is... ma nagyon problémás vagyok :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anikó: a Frutapura sokkal kevesebb, mint egy üveges bébikaja. Tényleg szinte egy falatka. Egy nagyobb babának kell mellé is valami, mert nem elég még uzsira sem egy dobozka. És asszem 4 db. van összekötve. Szóval ezért írtam, hogy drága. Ugye, az ember azért törekszik arra, hogy mindennap kapjon a gyerek gyümölcsöt. Én sose számoltam meg, mennyit költöttem gyerekkajára 1 éves koráig napona Tücinek. Nem mertem. Pedig nem adtam minden nap üvegeset, sőt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi, megértelek, torta és karácsony ügyben dettó. Karácsonykor engem is hajt vmi haza, akarom a megszokott menetet, de most azt hiszem, h a sajátunkat kell kialakítani. Bár nálunk otthon nagyobb létszámú a karácsony, egyik nagynénémék is TUV-ban laknak, így velük, uokatesókkal, és amíg éltek nagyikkal, ill. a még velünk lévő nagyikkal ment az ünnep. Szeretem. De "párosodás" óta, anyósékhoz és sógornőékhez is menni kell, ez van, kicsit rohangálós lett az egész.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tinu, mint a Danonino kiszerelés? Abból se elég még a legkisebbnek se.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok!Csak gyors köszönés.
Az ebéd jó lett, dagik leszünk!! :wink: Rengeteg volt a munka ma is.De lassan végzek. Mindent beszereztünk, elmosogattam, kitakarítottam, kivasaltam.Holnap temető és család, másra nem vagyok hajlandó. :arrow: Elteszem a mai krumplit.Jó éjt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Frutaprua 4X100 gramm, és igen, itthon is el lehet készíteni, de ma jól jött, miután az egy alma és egy banán összeturmixolva kevésnek bizonyult Fruzsina leányom számára délelőtt :)

Zsófi idejében mindig volt egy a táskában egy kiskanállal, és néha életeket mentett :) Elsősorban Zsófiét, másodsorban az enyémet :wink:

Amúgy én sem nagyon pürésítek itthon, és a lányaim elég sok üveges kaját ettek/esznek :oops: Zsófinak még főztem az elején, de miután mindent a szemembe köpött, feladtam, gondoltam, köpdösse az üvegeset :lol:
Vendég
 


Gyöngyi,mi már 11x átéltük a gyerekes karácsonyokat,de közben mi is gyerekek maradtunk... Szóval,mi itthon "ünnepiebédelünk",utána én eltűnök a csajokkal sétálni,ill. megnézzük a szomszéd templomban a Betlehemes játékot.(addig a férjem beállítja a fát és felteszi az égőket.)Utána melegváltásban ő lejön,én meg felmegyek a fát tovább díszíteni. Addig a lányok extázisba kerülnek,mert már sok ablakban látják a fát.Ilyenkor már sötét van(kb.4óra) és akkor jönnek fel. A legszebb,ahogy belépnek és az üvegajtón keresztül látják a karifa fényeit.Már most borzongok,úgy szeretem ezeket pillanatokat!!!! A férjem ragaszkodik az esti fához,ezért mi sosem éjszaka díszítettük fel,mint általában sok kisgyermekes család. Tudom,úgy kevésbé stresszes,de nálunk a fények,a varázs... szóval valamit valamiért. :P
Ilyenkor van ajándék stb.,utána autóba vágjuk magunkat és irány anyukámék,ahová a bátyámék is jönnek,ott van a vacsi is. Ott folytatódik a "buli",így mindenki boldog. Most picit húzósabb lesz Lócival,de ez az este nem baj,ha mondjuk nem fürdik és nem 7-kor kerül a kiságyba. 25.-én megyünk anyósomékhoz,ott vannak a férjem testvéréék is,,26.-án pedig itthon ünneplünk és örülünk egymásnak. Hát,nálunk így megy!Biztos van jobb megoldás is,de mi már kis "öregesen" követjük a hagyományainkat.

Kép
f.ancsi
 
 


Az érzés hasonló, a mai napig imádom a családommal töltött karácsonyokat (amik - Anikóékhoz hasonlóan - nagy volumenűek, ugyebár 4-en vagyunk testvérek+oldalbordák), de mivel 120 kilométer választ el minket egymástól dönteni kell a szentestét illetően. Vagy itthon, vagy otthon :-)
Szerintem amíg Marci még kicsi (de idén mindenképpen) addig marad a bodajki szenteste, aztán majd meglátjuk. De megszakad a szívem arra gondolva, hogy előbb-utóbb a szüleim kettesben ücsörögnek a fa alatt :-(

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


A távolság miatt tényleg döntenetek kell :(
Mi lenne ha délután karácsonyoznátok és négy felé elindulnátok haza?Szinte üresek az utak,hatra otthon is lehetnétek. De ez csak egy ötlet,nem akarok én belekotyogni. Tavaly mi is megbeszéltük,hogy a pici miatt mi idén nem megyünk,de már senki sem "emlékszik" erre,annyira várnak,hogy úgy gondolják fel sem vetik a nélkülünk ünneplés lehetőségét.

Kép
f.ancsi
 
 


Teljesen szószátyár lettem,megyek is aludni! Mindenkinek jó éjt!

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi!
Nálunk pont ugyanígy megy a karácsony, annyi kivétellel, hogy itthon reggel jön a Jézuska :wink:

Mi 23-án éjszaka díszítünk, 24-én reggel itthon ajándékbontás. Fiúk nem bonthatnak pizsiben ajit, apa követeli, hogy szépen fel kell öltözni :P
Aztán de. játszás, kis pihi és du. megyünk anyumékhoz, jön nagyim, tesóim is. 25-én Gabi szüleihez megyünk, 26-án itthon vagyunk.
Azért jön reggel a Jézuska, mivel a fiúk mindig olyan ajit kapnak, amit szerelni kell sokáig, pl. lego, playmobil. Így ha du. ünnepelnénk, kb. éjfélre érnénk anyuékhoz..... :lol:

Niki!
Azta jó étvágy van a kisasszonynak :shock:
habár ma én se panaszkodom, Léna nagyon szépen evett. Most nem tudom, hogy a tej lett kevesebb, vagy az ő étvágya nőtt meg, de tegnap a 2. szopi után (amikor még sok a tej) bevágott 150 gramm krumpli-cukkini-körtét :shock:
Ma is reggel szopi, de. egy fruttapura, ebéd szopi+80 gramm főzi, du, szopi, 1 óra múlva megint 80 gr főzi, majd este egy pici szopi majd a 160 gr pép.
Lehet el lehetne hagyni szopit, de nem merem, félek, hogy nagyon lecsökken a tej.....
Viszont eddig 1x evett gyümit de., meg este a pépet, de 2 napja borult minden, mert látom, hogy éhes....
Na majd alakul.....

Szofi!
Csaninak jobbulást a szemére!
A.C.-t én is imádom, sztem szinte minden könyve megvan.
Kár, hogy a filmről lemaradtam:(

Anikó!
Egy angol példányt én is szívesen kölcsönkérnék :P
Milyen dzsekit vettél ebay-en?

Tinu!
Drukkolok, hogy az ösztöndíj összejöjjön, ha már ilyen ügyesen megoldottad a pályázat beadását :wink:
Csongi nagyon cuki a sok játék között :lol:

Kutyafüle!
Grat az ebédhez!

Gyöngyi!
Hozzátok is készülünk talira, melyik nap is lett megbeszélve? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Gyöngyi, nehéz eset a karácsony... Mi 24-én itthon vagyunk, 25-én reggeli után megyünk anyuékhoz (innen kb 140 km), ott alszunk, 26-án reggeli után megyünk anyósomékhoz (onnan kb 160 km), ott alszunk, és 27-én reggel végrevégre jövünk haza.
Hát, nem egyszerű...
Vendég
 


Na megyek olvasni, aludni, élvezni a csöndet :wink:
Vendég
 


Huh, tök jó volt a film!
Anikó, légyszi hozz egy könyvit!
Az én kedvencem, abszolút favorit: 10 kicsi néger, aztán imádom még: Macska a galambok között, A barna ruhás férfi, 12 számlap rejtélye, Miért nem szóltak Evans-nek, Az Ackroyf gyilkosság, na asszem ennyi!!!
Barbi, neked, favoritok?

Karácsony... Mi még tavaly (én ugye terhesen) is külön voltunk. 23-án együtt fadíszítés, "szenteste kettesben". Aztán 24-én mindenki a szüleihez, 25-én,26-án uncsitesók, nagyszülők, aztán 2 ünnep közt együtt Andris szüleinél, szilveszter meg együtt nálunk, Szegeden. Ez ment egész tavalyig minden évben.
Mivel tavaly én már úgy éltem át (élőrelátóan felkészülve lelkileg), hogy ez az utolsó ilyen, már nem hiányzik, izgatottan várom az újat, a mienket!! 24-én csak hármasban leszünk, hiszen ez már a mi új családunk, ez már Csaniról szól és nem rólunk, még ha picike is még. És én nem akarok szenteste sehova rohanni (pláne ezt nem, hogy ide miért mentünk, oda meg miért nem, orbitális sértődéseket generálva). Valószínűleg 25-én leszünk anyósoméknál, 26-án megyünk Szegedre apukámhoz meg mamámékhoz (adja az úr, hogy szegény mamám megérje), aztán 27-én pedig Mohácsra utazunk anyához (ő közben odaköltözött), és ott leszünk pár napot. Ugye nálunk nehezíti a dolgot, hogy az én szüleim elváltak, és a szülők összesen három külön városban élnek...

Gyöngyi, egyáltalán nem biztos, hogy a szüleidnek nem fog jólesni néhány év múlva újra kettesben a szenteste! :wink: Nem egyedül lesznek, hiszen ott lesznek egymásnak, és ez azt jelenti, hogy mind a 4 gyerek boldog családi életet él unokákkal! Mi ebben a szívfacsaró? 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Most tudtam csak végigolvasni.
Előlre is bocs, ha nem sorolok föl most mindenkit.

Tinu
Ave :!: Remélem most már tényleg minden okés lesz az ösztöndíjjal.
Csongi nagyon cuki, ahogy betelepedett az asztalka alá.

Évi
Drukkolok, hogy javuljon a helyzet Balázsnál. Majd írj, hogy mi és hogyan alakult.

Szofi
Köszi a célzást a III. emeletre. :lol: Mennék, de beteg vagyok így nem célom fertőzni senkit. Nálunk mindenki meggyógyult erre én lettem beteg. Végül is mindíg a "Kapitány hagyja el utoljára a fedélzetet." Értem ezalatt, hogy ápoltam mindenkit gyógyulásig és a végén én dőltem ki. :?

Gyöngyi
Nálunk a karácsony úgy megy, hogy 25.-én közösen díszítjük fel a fát délután. Utána apa séta Marcival, addig anya Jézuskát játszik és becsomizza az ajándékokat, behelyezi a fa alá. Feljönnek a fiúk és nagy meglepi van és karácsonyi vacsora. 26-án anyuéknál ebédel és ajándékoz az egész család. 27.-én anyóséknál a párom egész családja.
Viszont mi megegyeztünk abban családokon belűl, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot. Így, amit a szülőkre fordítanánk azt is a gyerekekre költjük és sok van belőllük (~15). Szóval van kikre költeni.

Holnap is csak este jövünk haza és valszeg csak olvasni fogok, regálni már nem biztos.
Mindenkinek További Jó, Jobb Hétvégét Kívánunk!

Jó éjt.

Kép
Kép
incike
 
 


Mindenkinek jó éjszakát, mi is megnéztük az A. Ch.-t, nagyon jó volt, olyan régen szerettünk volna már Poirot-t látni megint, köszi, Szofi a tippet! Aztán meg még megnéztük Amelie-t DVD-n. Már nagyon régóta készülünk rá, csak sosem jutottunk el idáig. :)

De most akkor fejek, aztán alszunk. :)

Még vmi: karácsony nálunk 24-e: az itthonlévők együtt (készülünk férjemmel egy kis énekléssel, bibliaolvasással, néhány mondattal, gondolattal), vmikor 25-27-ig jön nagynéném, unokatesóm, ha amerikai nagyszüleim itthon vannak, akkor ők is jönnek, vagy mi megyünk hozzájuk vmelyik nap, és anyósomékhoz is elmegyünk. Nekünk, hála Istennek, mindenki 1 városban van. :) Vmelyik karácsonyi napon énekel a kórus a templomban, mindegyik nap megyünk istentiszteletre.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt :)

Lányok alszanak, én már túl a hajmosáson, most épp kávézom :)
Vendég
 


Olyan hülye vagyok amúgy, picit megvisel, hogy Fruzsi már mást is eszik :roll: Alig vártam, meg örülök neki, mert így azért kevésbé kötöttek a napjaink, de közben meg valahogy annyira gyorsan elrepült ez a fél év. Hajajjjj, nekem semmi sem jó :) Holnap meg megyek nőgyógyászhoz rákszűrésre, meg ilyenek.
Délelőtt meg fél éves státuszvizsgálatra Fruzsival.
Vendég
 


zombinyúl vagyok...Lilkó 5ig húzta a hajnali szopit majd úgy gondolta hogy oké ha már anya fent van én is :? azóta szétzsedte az ágyat , néztük a tv-t, 2szer kakilt, most az ágyában püföl ismét valamit...

panndi nekem is olyan izé h nem csak szopik...dehát nem lehet szoptatni 18 évig :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Pandi: azért még én is elméláztam az első almaevésnél, sőt az első nem anyatejes kakinál is, hogy valami végetért. :roll: De hát ez van, olyan nagyon sok minden végetér, mindig lezárul egy korszak, de az is igaz, hogy ezzel mindig ez új is kezdődik! :)

Anikó: igen, mint a Danonino, bár én olyat még nem vettem. :wink:

Karácsony: mi, mióta külön élünk az urammal (gyakorlatilag mióta összejöttünk, bár az első karácsonykor még apukámnál voltunk, akkor kérte meg a kezem Viktor), azóta 24-e mindig a miénk, 25-e az egyikünk családjáé (a szüleim elváltak, de azért együtt karácsonyoznak, meg az öcsémék is apukámhoz jönnek át akkor), 26-a a másikunk családjáé. Ez alól kétszer volt kivétel, egyszer, mikor a sógornőm terhesen hazajött Amerikából a férjével, és az apósom kikötötte, hogy a gyerekeit együtt akarja látni náluk 24-én. Akkor azt gondolta, utoljára, de szerintem jönnek még haza a sógornőmék karira máskor is pereputtyostul. Egyszer meg annyira unatkoztak otthon a férjem szülei, hogy valami hülye ürüggyel felugrottak 24-én és itt ragadtak vacsizni. :lol: Akkor voltam nagyterhes Tücivel.
De tény és való, hogy mióta gyerek van a háznál, azóta a karácsony annyira, de annyira izgi dolog! Az ember azt lesi minden percben, hogy a gyereke arcán ott a meglepetés, öröm, csodálkozás, érdeklődés stb. Az idén még jobb lesz, mert Tüci már előre tudja várni. Tavaly még nem volt emléke az első karácsonyról, meg mikulásról, és így előre nem volt a várakozás. Persze nyitogattunk csokis adventi naptárt, de nem értette, hogy az miért van, csak minden reggel csokievészet - ennyit értett. :P De az idénre már olyan okos lett! Na és valahova fel kell majd aplikálni a karifát is Csongi miatt. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi: igaza van Szofinak is, meg neked is. Egyrészt a szülőkben biztos ott lesz a hiányérzet, ha nem vagytok ott 24-én, de közben meg lehetőségük lesz arra, hogy ismét valami újfélét átéljenek egymással. Nálunk a szőrös szív győzőtt, és igenis csak az érdekelt minket, hogy a sajátunkat hozzuk létre, és a többivel foglalkozzon az, akinek a dolga. :oops: :oops: :oops: De nyilván mások a családjaink, a mieinkben is megvan ennek az oka.

Zombizás nálunk is volt. Ma nem adok semmit Csonginak, mert egész éjjel pukigondjai voltak. Én meg már azért aludnék egy picit többet. Nem garancia rá, ha nem eszik mást, az sem, de egy próbát megér számomra. Úgyhogy ma nincs sütőtök. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jól van, megnyugodtam, hogy más is érez így :)
Vendég
 


Nos itt vagyok!
Hála a nyavajgásomnak,Iza ma fél7kor kelt!Hurrá!!!!!!Igaz még nem alszik,de szépen csendben elvan a kiságyban,tiszta kóma...remélem hamar bealszik! :lol:

Film jó volt tegnap este,még egy kis boros tea is lecsúszott! :wink: Igaz utána egész éjjel pisilni jártam :lol:

Na dokihoz nekem se ártana elmenni rákszűrésre...lehet be is jelentkezem fizu után!

Jut eszembe!Aki bankszámlára kapja a zsét,mikor utalnak?Eddig a postás hozta(nem így akartam...)remélem most sikerült elintézni h utalják.....

Karácsony:na nálunk is elég bonyolult...egy biztos,25én mamáméknál van már vagy 30 éve a családi ebéd,aztán jézuska!Így én már most mondtam h 25én ott vagyunk!!!Ez nekem nagyon fontos!!!!!Gondolom mamámnak is h nem szakítom meg a hagyományt!Igaz 100 km,de no problem,1 óra az út Szolnokra!
Aztán még 1 helyre mindenképp el kell menni,Miki nagymamájához,ő egyedül van teljesen.De mi nem csinálunk ebből nagy dolgot(igaz ez is 160 km...)Szóval lehet h nem 24én jutunk el oda,de ha 26án megyünk,ugyan úgy örül,és ugyan olyan szép karácsony lesz! :wink:
Az apai részről meg már van h 21én összeülünk,volt h 20án már állt a fa nálunk! 8) Ez szerintem idén el fog maradni!A férjem apai ága meg nem karácsonyozik,vagyis velünk nem...sose hívtak,sose mentünk,ennyi! :?

Iza mondjuk még nem fog fel semmit,de ha már nagyobb lesz,akkor vmi olyan karácsonyunk lesz mint Ancsiékál,gyerekként nekem is így volt!Csak mi aludtunk amíg fadíszítés volt,és szintén 24én este jött a jézuska :wink:

Tehát idén még megengedem magunknak h ne sutyiban díszítsük a fát,sőt!Inkább Izával együtt!Biztos lenyűgözi a sok dísz!!! :wink: Jövőre viszont kezdjük az új időszámítást! :wink:
(mindebbe bele szólhat ha Mikinek dolgoznia kell :evil: ,de akkor bemegyek hozzá a szakaszra :roll: )

annus11
 
 


na Lilkó már alszik :shock: najó 5 óta fent volt...

tegnap lilkó először kapott Hippes-pépet, úgy néz ki okés a cucc, mert 5ig 1 moccanással kibírta 8) de 5kor sem evett csak felkelt nyöszörgött, én azt hittem éhes, csöcsrevele, kettőt szippantott aztán duhajkodott :shock: lehet eljött az idő hogy ne légyen iccakai szopi :roll: de akko meg kelhetek fejni...

az nincs valahol hogy mennyi egy x baba anyatejszükségelete? én attól félek hogy kiváltok pl 2 szopit és marad a 3 cici,akkor kevés lesz neki a tejcsi és nem fejlődik :oops: :shock: :arrow: hülye vagyok? hülye vagyok!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!
igen :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Na a kúszótündérről jut eszembe. Úgy problémám akadt. CSongor elindult felfedezni a világot, és kikúszik az előszobába! Áh, mostmicsináljak?
Mondjuk amúgy sem tudom, mennyire vagyok felelőtlen szülő, de nálam előfordul, hogy bent hagyom egyedül a gyereket a szobában, én meg közben kimegyek a konyhába, vagy zuhanyozni stb. Eddig azért legalább abban biztos voltam, hogy a szobában lesz, mikor visszamegyek.

Kép
Kép
tinu
 
 


hát tinu én is problémázok...mert kimegyek pisilni lilit a habtapin hagyom, fél perc alatt csurgatok de Lilkó már a konyhában nyalja a követ :shock: ma lesz +20 nm habtapim, de akkor is le fog róla jönni, minden izgibb mint a habtapin nyálat ereszteni :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


így alszanak most apja-lánya, :oops: olyan jó...
Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!
Enyim leányzó is ilíen széttárt kezekkel alszik!De van h összegömbölyödik mint egy labda...ki érti ezt :lol:
Figyu!
A 2 vonalzó közé nyomjál már egy entert a profilban,mert nagyon kilóg!!!Kilóg az oldalból 8) Kimászik mint Lili! 8)

Hát Iza is nagyon gyorsan elmászkál..nem tom hogyan...ő a hátán halad,elrugaszkodik a lábáról és csúszik a hátán a feje felé..na ezt jól leírtam :D

Én nem merem sokáig egyedül hagyni,főleg nem egy fürdés erejéig!A konyhából rálátok,azzal nincs gond,meg ha elmászik a kijelölt helyről én visszateszem,mert a parketta hideg...

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?