Ancsi!
Nálunk pont ugyanígy megy a karácsony, annyi kivétellel, hogy itthon reggel jön a Jézuska
Mi 23-án éjszaka díszítünk, 24-én reggel itthon ajándékbontás. Fiúk nem bonthatnak pizsiben ajit, apa követeli, hogy szépen fel kell öltözni
Aztán de. játszás, kis pihi és du. megyünk anyumékhoz, jön nagyim, tesóim is. 25-én Gabi szüleihez megyünk, 26-án itthon vagyunk.
Azért jön reggel a Jézuska, mivel a fiúk mindig olyan ajit kapnak, amit szerelni kell sokáig, pl. lego, playmobil. Így ha du. ünnepelnénk, kb. éjfélre érnénk anyuékhoz.....
Niki!
Azta jó étvágy van a kisasszonynak
habár ma én se panaszkodom, Léna nagyon szépen evett. Most nem tudom, hogy a tej lett kevesebb, vagy az ő étvágya nőtt meg, de tegnap a 2. szopi után (amikor még sok a tej) bevágott 150 gramm krumpli-cukkini-körtét
Ma is reggel szopi, de. egy fruttapura, ebéd szopi+80 gramm főzi, du, szopi, 1 óra múlva megint 80 gr főzi, majd este egy pici szopi majd a 160 gr pép.
Lehet el lehetne hagyni szopit, de nem merem, félek, hogy nagyon lecsökken a tej.....
Viszont eddig 1x evett gyümit de., meg este a pépet, de 2 napja borult minden, mert látom, hogy éhes....
Na majd alakul.....
Szofi!
Csaninak jobbulást a szemére!
A.C.-t én is imádom, sztem szinte minden könyve megvan.
Kár, hogy a filmről lemaradtam:(
Anikó!
Egy angol példányt én is szívesen kölcsönkérnék
Milyen dzsekit vettél ebay-en?
Tinu!
Drukkolok, hogy az ösztöndíj összejöjjön, ha már ilyen ügyesen megoldottad a pályázat beadását
Csongi nagyon cuki a sok játék között
Kutyafüle!
Grat az ebédhez!
Gyöngyi!
Hozzátok is készülünk talira, melyik nap is lett megbeszélve?