Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a pelusinfót elsőre nálunk is jól vizsgázott ez a pelus.

Majd ha készülnek az ajándékok teszek majd képeket, hátha másnak is ötletet tudok adni vele.

Félni én is profin tudok ám, ha egyedül vagyok itthon akkor nálam is jártak már orkok meg darabolós gyilkosok :lol: Amióta Matyi megvan kicsit csendesedtek ezek a félelmeim, de nem szeretem a félelmetes filmeket. :lol:

Mancsa, Gégéé jobbulást!

Anyany remélem nincs nagy gond a pajzsmirigyeddel, nekem a bal egy kicsit túlműködik de gyógyszert még nem kellett rá szednem.
Ez a gatya nagyon tuti :lol: Tényleg valamelyik babájára nem jó? Akkor játszhatna a szerzeményével :lol:

Halesz: a park neve ami a kórház mellett van

Ma reggel beszélt valaki Tüncivel? Betti?

KépKép
winchi
 
 


nekem alulműködött. szedtem is rá gyógyszert. meg van duzzadva, nem vészes, de mivel már érzem, ezért elég gáz.
meg produkálom a tünetek elég nagy részét, de nem foglalkoznak velem mert az értékeim még jók.
a jód, meg a jódozott só kevés.

jó ötletet adtatok a nadrághoz.
még nincsen baba, de majd lesz, mert tőlem örökölt egy nagy fekete hajú babát. kapott egy másikat is, de az olyan ronda, hogy nem adom neki oda.
Vendég
 


Tünci? majd írjatok hogy van.
meg kell naki nyugodnia , ha fizikailag jól van, akkor ez a legfontosabb! biztosan nagyon nehéz neki.
Vendég
 

 
 

mindenki félős? mert én is. ha éjszaka van, akkor villanykapcsolótól villanykapcsolóig járok. az előző albérletben meg még jobban. az olyan régi, lepusztult lakás volt...
filmek: inkább rajzfilmeket nézek este. vagy valami olyan sorozatot, amiben nincsenek félelmetes dolgok.
szívesen nézek horrort is,de csak kb délelőtt 11ig. :lol:
Vendég
 


Anyany: nővéremnek is alulműködik, most kapott engedélyt a babára, mert 33 éves és eddig olyan gyogyót szedett, ami mellett nem lehetett. Vagyis neki legtöbbször alulműködik, de néha meg túl. Neked nem zavart be a babaprojektbe? Milyen gyogyót szedtél rá?

Nekem gégegyulladásom van, azt mondta a doki ne beszéljek, hanem mutogassak, kaptam antibigyót. Mondom neki 2 gyerekem van? Azt mondja hát, így nehéz nem beszélni.
Megkérdeztem az influenza oltásról, azt mondta ő beoltatta a családját, meg az asszisztenseit is, de nem tud mondani semmit róla, mert nincs tapasztalata róla. Illetve annyit mondott Betti, hogy várandósokat nem szívesen oltana be az első 3 hónapban, amikor a szervfejlődés van. Mondtam hogy még várok, teljesen bizonylalan vagyok, azt mondta szerinte is várjak még, majd csak letisztul az oltás körüli vita.
Vendég
 


mancsa jobbulást neked!

szerencsére a babánál nem volt gond. azaz fogalmam sincsen mi volt. először elment egy baba. két hónappal Zsófi előtt vetéltem el.
nem tudni, hogy miért. akkoris voltam dokinál, de csak a jódpótlást mondta. szedem is azóta szorgalmasan. csak hormonkiegészítést szedtem rá. eutyroxot. éppen egy keveset, és éppen az volt ami helyrerakott. nem is volt baj, kb mostanáig.
remélem az ultrhangvizsgálaton kiderül valami.
Vendég
 


Tegnap irt sms-t, fekves van szigoruan, a heten nem valoszinu, hogy hazaengednek, de jobb is ha ott figyelnek ra, meg majd csak hazajon mar a dokija is. Bocs nincs ekezet a szerb billentyun...

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Winchi, láttalak tegnap ahogy jöttetek ki a dm-ből, mi autóban ültünk. :wink: Tényleg, most jutott eszembe a szülinapos póló, ha elküldöm priviben a címem, elpostázod? Vagy ha dm-es, akkor elvileg mi is kapunk. Ügyes vagy az ajándékokkal, nekem sajna elég gyatra a kézügyességem. :? Ja, télleg, mi az a poi????

Mancsa, jobbulást! Nekem is volt egyszer gégegyulladásom, az egyik haverom meg volt veszve a rekedt hangomért. :lol: De akkor még középiskolás voltam...

Anyany, sajnálom a pajzsmirigy-dologot, remélem, minden OK lesz. Egy barátnőm is ezzel szenved, ő gyógyszert is szed, sajna emiatt nem tudnak egyelőre babát vállalni. Most felmondott, mert sokat stresszelt a mhelyén, emiatt is romlottak az eredményei.
Ja, a gatyesz nagyon tuti! :lol:

Gégéé. neked is jobbulást!

Szösz, most a Lidlben is vannak overallok, de nem néztem meg jobban, mekkorák, milyenek, mert nekünk már van. Esetleg nézzétek meg.

Úgy örülök, hogy Tünci azért jobban van, biztosan rossz lehet neki a bizonytalanság. De ha szépen fekszik, nem lehet baj. Meg a dokibácsija is visszajön és jobban megnyugszik. Kedden be kell ugranom a pulmonológiára, az abban az épületben van, lehet, hogy pár percre beugrok hozzá. Persze gyerekek nélkül szigorúan.

Bende, édes lehet Niki a csúszdán. :D Kis bátor. Azt a haleszos mini csúszdát Nati is imádja.

Most mennem kell, Nati felébredt, megyünk sétálni a barátnőmékkel.

Puszi!

Kép
Kép
katinka31
 
 


katinka!
először valószínűleg nekem is a stressztől volt a baj. hormonpótlás, nyugalom. rendbejöttem nagyjából.
lehet, hogy most is azért szórakozik, mert elég sokat idegeskedek. úgy minden nap...


nekem is volt már többször hangszál- és gégegyulladásom is. suttogás, rekedtség. egyszer 3hétig kitartott. :D
anyum örült neki a legjobban...


remélem tüncire ma a kisbogyóra rendesen vigyáznak.
Vendég
 


Katinka igen akartam már írni, hogy kérném a címedet csak mire ideülök elfelejtem :oops: Bezzeg ha tegnap nálam lett volna csak bedobom a kocsitokba :lol:
Nekünk ma jött meg a dm-es szülinapos csomag és hűtőmágnes volt benne. És erről szembesültem, hogy a póló is dm-es lehet én 100 forintért teszveszeltem :lol:

Már pétek van csak a hétvége van vissza Tüncinek és hétfőtől már nem lesz dokitlan, biztos ez is megnyugtatja majd. Azon is járt a fejem, hogy hétvégén mindenszentek és nem tud kimenni Violához a temetőbe, remélem ezen most nem stresszeli magát, a kisangyalka biztos megérti, hogy most a kistestvére fontosabb...

Csajok Matyi ma olyan mint egy szórakozott, időeltolódásban szenvedő húsvéti nyúl...
Megtalálta a húsvéti kincses cipősdobozomat, így a lakásban mindenhol műanyag húsvéti tojások hevernek :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Anyany: rosszul írtam, tesómnak legtöbbször túlműködik, ritkán meg átcsap alulműködésbe. Metothyrint szed évek óta, terhesség és szoptatás alatt azt nem szabad.
Stresszre neki is romlik, de könnyű mondani, hogy ne idegeskedj nem?
Remélem veled minden rendben lesz a vizsgálaton.

ááááá, kaki van...,
Vendég
 


;kkkkkkk b tttt m mkłłdídng gm nnm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm m zz zzzzzzmmmmmmmmmm ZMUZ ,M FDRFFFRR 4C
EZT A KIS SZAROS ÍRTA NEKTEK
Vendég
 


:lol: Kis szaros köszönjük szépen :lol: :lol: :lol:

Tényleg Mancsa Levi mit kap a születésnapjára?

KépKép
winchi
 
 


Nnnna, kész.
Nálatok is küzdeni kell a pelenkázáskor?

Köszönöm lányok a jókívánságokat.
Remélem hamar túl leszek rajta, mert csak sutyorgok. Apa persze röhög rajtam. Holnap Levi szülinapja, vakondtúrás tortát kért, mert apjának is az volt. Anyuék jönnek délután, anyóséknál meg eltoltuk a partit jövő hétre, mert ráragasztottuk a betegséget valószínűleg, mert most ő kezd köhögni, elég ramatyul van.
Most kiviszem kicsit a gyerkőcöket,nincs sok kedvem kimenni, de kell nekik a levegő.

Winchi: tojások :lol:

Tüncikének sok sok erőt kívánok, lehet, hogy a dokik úgy vannak vele, hogy megvárják a saját dokiját, addig inkább nem engedik haza.
Vendég
 


Winchi: Levi kívánsága a marslakócska vitamin, amihez van most ajándékba valami mikrofon. Meglesz. A többiről nem tud, foglalkoztató füzeteket kap, azokat imádja, Annapetis könyvet, ezeket gyűjti, nagyon szereti, meg valami 3 szintes garázst amit anyu nézett ki neki. Meg zoknikat, pólót, ami mindig kell.
A többiről még én sem tudok. Asszem nővérem ágynemű huzatot vesz neki. Hétfőn meg kirándulunk a budakeszi vadasparkba.
Vendég
 


Levinak boldog szülinapot! majd fotózz sokat! hadd lássunk képeket!

anyósnak is volt túlműködése, aztán most úgy alulműködik, de úgy... egyre hülyébb tőle...

Dorka is szereti a számítógépet?
azt hiszem, mi neveljük a jövő informatikusait...
Vendég
 


voltunk ma szomszédolni.
majd hozok egy képet a kis husiról. 6 hónapos, hatalamas és óriási kerek kék szemei vannak.
Zsófinak is tetszett. megszerette. megsimogatta. és elvette tőle a játékokat, az meg visszavette. :D

megtanultam hogyan kell Zsófiból hátizsákot csinálni a hordozókendővel. nekem nagoyn nahéz. de úgy néztem, élvezte, ahogy csomag lett. :D
Vendég
 


Anyany ügyes vagy!!!!! A batyuról is hozz majd képet :lol:

Levi jó kis ajándékokat kap, az a kozmokürt haláli, 4 éves unokatesó annyit használta, hogy már el van dugva, mert mindenkinek az idegeire ment vele :lol:

KépKép
winchi
 
 


mancsa!
ezt hiszem te írtál az altatásról. amikor Zsófit visszaszoktattuk a kiságyba.
arról olvastál valamit, miért lehet, hogy délután elalszik szépen egyedül, sőt ebéd után peluscsere és utána már mutat a kiságyra, vagy a takaróját fogva áll a kiságy mellett.
de eltelik kb fél óra, szinte sikítva ébred és nagyon sír. elég gyakran előfordul. kiveszem megnyugtatom, kb 5 perc és megint alszik...
Vendég
 


Sziasztok!

Mancsa, jobbulást! Szép ajándékokat kap majd Levi.

Tünciéknek továbbra is nagyon drukkolok.

Anyany, a sírásos délutáni ébredés ismerős, én utána sajnos nem tudom megnyugtatni. Ma anyukám vitte sétálni, a babakocsiban aludt 2 órát, én meg otthon majdnem ugyanennyit. :oops:

Winchi, nagyon ügyes vagy az ajándékokkal, bárcsak nekem is lenne kézügyességem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lara, köszönöm a képaláírást, nagyon aranyos vagy, puszi nektek is! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Anyany, Beze: igen, nekem van könyvem az alvásról, most kölcsön van adva, de olvastam az ilyen felriadásokról, bár inkább éjszakai felriadásnak írta a könyv, és azt írta, hogy a szülőknek rémisztő, de a gyerekek maguktól is megnyugszanak és pár perc alatt visszaalszanak, nem emlékeznek rá később. hogy ezt honnan vették nem tudom, de elmúlik idővel az tuti, Levi is ébredt így egy időben, de már nem is emlékszem rá, csak halványan. Asszem valami köze lehet a mély és a felszínes alvás váltakozásához.
Nekem mindig megnyugodott könnyen Levi, igaz ő éjjel csinálta és átölelt, túrta a hajam és aludt tovább. Fel sem ébredt igazából, vagyis a szemét nem nyitotta ki. Ennyire emlékszem. Szóval kitartás, nemsokára elmúlik.

Winchi: kozmokürt, azaz! Hát ettől félek én is, hogy az agyamra megy majd vele. :lol:

Jeges macika: minden elismerésem a tied, nem lehet könnyű kamionos feleségnek lenni.
Vendég
 


mancsa!
éjszaka is van. sokszor, sír, áll fel, nyújtja a takaróját, kiveszem megitatom, megszeretgetem, visszateszem.
ez új, áltában mindig hajnali 2 és 3 között. ritkán alussza át mostmár az egész éjszakát. pedig mekkora mázlista voltam... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Huh, én is ettől félek, hogy Nati egyszer csak "elromlik". Most olyan szépen átalussza az éjszakákat, csak a fogzás vagy a nátha zavar be. Reggelente mindig csodálkozom, hogy kipihenten ébredek. Lilinél erre 2,5 évet kellett várni, bár akkortól meg hajnalban átvándorolt az ágyunkba és ott durmolt tovább. Egészen addig, amíg Natit át nem vittük hozzá, most együtt szépen alszanak. Remélem, még sokáig így lesz.

Mancsa: ez a kozmokürt Lilit is mozgatja, lassan el is fogy a vitaminja. Bár inkább akkor a béres mellé választom a világítós labdát. A mekiben is ritkán veszünk happy mealt, de akkor pont ilyen zenélős izéket fogunk ki, mindegyiket véletlenül "elveszítjük" egy idő után. De elég ciki mondjuk egy ilyennel végigballagni békés vasárnap délutánon a belvárosban - volt már benne részünk. :lol:
Ja, az Annapeti is nagy sláger nálunk, Lili is kapott most újat. Mi szülők kevésbé vagyunk oda érte, kissé bosszant a szuperanyuka-szupercsalád jellegük. :roll:

Winchi: tök jó, hogy húsvétoltok. :lol: Mi is ma kaptuk meg a dm-es ajándékot a hűtőmágnessel. A kuponfüzet is jónak tűnik.

Holnap indulunk Sopronba, hétfő estig leszünk. Nem lesz egy egyszerű indulás, Apa céges bulin van ma, persze minden kaját ők csináltak, dög fáradt is és azért némi alkoholt is bizti magához vesz. Szóval nem lesz nagy segítség a készülődésnél. :roll: Legalább nem nagyon kell agyalnom, mit vigyek, csak meleg holmi kell, csizma, télikabát. Ettől még előre utálom, olyan stresszes, hogy bizti mindent viszünk-e. :?

Megyek is, legalább én legyek kipihent, meg ahogy hallom, Nati elég nyugtalanul alszik, bármi lehet éjjel. Nem bánnám, ha végre kijönne az a fog, legalább nem Sopronban kéne vele küzdenünk.

Szép hétvégét!

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


háááát... Zsófi azóta romlott el, amióta kinövesztette a 4 kisőrlő fogát. mindig nézem, de nincs jele újabb fogacskának.
pihennek.
Vendég
 


Tüncikét legalább jövő hét csütörtökig bent tartják, akkor lesz kontoroll uh. Hazajött már a saját dokija is, kicsit nyugodtabb is már. De azt is mondta a dokija, hogy készüljön fel egy akár 36 hétig is taró fekvésre is, mert ha nem szivódik fel a haematóma, akkor nem nagyon engedik ki.
Elnézést kér még mert nem mindenkinek tud válaszolni vagy visszahivni, mert elég magas a számlája, de örül az üzeneteknek mindig.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Mára szabadnapot kaptam kiscsaládomtól. Most Lellén vannak anyósoméknál, kb 7-re fognak hazaérni. Délelőtt vizsgáztam pénzügyből (innen is elküldöm a p....ba a tanárunkat!), utána picit keveregtem Budapesten. Most pedig halálra unom magam. Nem tudok magammal mit kezdeni a drágáim nélkül.

Nem találtam Milunak játszós overált. Olyat amibe csúszik-mászik...stb. Megnéztem egy csomó helyen, de semmi. Remélem valamelyik nagyáruház nemsokára kínálni fog. 4000 pénznél többet nem vagyok hajlandó rákölteni. Csajok! Ha valaki lát valahol valami akciót, akkor nagybetűkkel tegye ki! Köszönöm!

Kép
jaffa4
 
 


Anyany!

Milunak is volt egy ilyen időszaka, nem tudtam az okát, de elmúlt. Bár nála nem volt ennyire vészes. Sajnálom. Chamomilla? Ha adod, akkor hogyan?

Képzeljétek! Milu kb. 1 hete, mondja, hogy szeretem - nem szeretem. Nem csak tárgyakra-ételekre, hanem személyekre is. Hétfőn itt volt egy régi osztálytársam és a kisfia. Mikor elmentek, alig tudtuk szétválasztani a két gyerkőcöt, annyira akarták egymást puszilgatni. Este azt mondja az én két éves lányom mikor beszélgettünk az aznap történtekről: "Szeretem Benjit!" Azóta már többször volt, hogy átölelt és mondta "Szeretem anyát!". Ilyenkor érzem, hogy szép az élet és imádom!!!

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Tüncinek szorítunk továbbra is! Hosszú menet lesz de ha végig feküdnie kell akkor is megéri egy szuszogó kis csomag.

Jaffa de jó lehet, ahogy kimondja a kislányod, hogy szeretem anyát :lol: Ezt már én is nagyon várom :lol:

KépKép
winchi
 
 


igen, igen!
tüncinek szorítunk, meg kisbogyónak is, hogy ügyes legyen!
(remélem, nem baj, hogy így hívom! :oops: )

jaffa!
tescoban nem voltál? ott mindig van valami ilyesmi.
ennél szebb nem is lehet az életben! és én is úgy várom hogy Zsófi beszéljen már...
Vendég
 


Mancsa
Nem egyszerű dolog, de már a kezdet kezdetén bevállaltam. Találtam egy nagyon találó mondást: A kamionos nem az autó méretét jelenti, hanem az életformát.

Tüncinek továbbra is nagyon szorítok! A sok pihinek meglesz a jutalma.

Keresztanyukámnak is pajzsmirigy alulműködése van, ő is szelént szed. Meg azt hiszem még valamit... Meg ő természetgyógyász. :)
Az én pajzsmirigyemmel annyi volt a gond, hogy egy picit nagyobb és volt az egyik lebenyben 2 göb. Bisogammát szedtem, mert szaporább volt a pulzusom, de káros a magzatra. A pocakosság jó tett a pajzsmirigyemnek, a göbök eltűntek. :) A hormonok mindig is jók voltak.
Megyek Levi mellé humizni, kiporszívóztuk magunkat mára. :D
Vendég
 


Elfelejtettem, hogy overál ügyben érdemes feltúrni a teszveszt vagy a vaterát. Esetleg börzét.
Vendég
 


jeges macika!
szörnyű lehet... remélem azért neked legalább a rokonaid közel vannak. nekem időnként iszonyúan hiányoznak.
Vendég
 


képzeljétek, Zsófival szótárazunk.
van egy képeskönyvünk, amiben állatok vannak. minden állatot mutat, mondom a nevét. aztán mondom a nevét és megmutatja az állatokat is. rámutat a dolgokra, mondom a nevét, és legközelebb már tudja, miről beszélek.
de a beszéd... egyelőre: gyógyógyóóóóóó, vugyivugyivugy, bugyibugyibugyi, bugyikabugyika, persze apa anya néni mama baba dédi labda=dadda éta=séta tyaty vagy gyaty=sas de volt mát tyas is. :lol:

olyan jó hogy már ilyen nagy! viszont hogy tudnám egy kicsit elrontani? kedves, aranyos, barátságos, szófogadó, jó kislány, de félek, ha majd közösségbe kerül, alulmarad nagyon. óvatos, megfontolt, ha van valami amit nem tud nem ért, általában megerősítést vár. ha beüti magát, szalad oda, hogy kér rá puszit...
Vendég
 


Anyany
Nem nyert, a nagyszülők szegeden és bordányban vannak. Szerencsére nagyon rendes szomszédaim vannak.
Zsófi nagyon ügyes. Levi még leragadt a vaú-vaú, meg a cccciiii-nél. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Jeges macika: fúúú, de igaz ez a mondás a kamionosokról.

Anyany: Dorcsival ugyanígy nézegetjük a könyveket, most ez a kedvence, hogy ő is mutogat mindent. Kedvence a kakas=kaka.
A többit nem mondja, csak mutatja. Reggel beszabadult a konyhába, nyitva volt a rács, egyből beletúrt a kukába és 2x kimondta kuka.
Elrontani Zsófit, majd elromlik a társaságban. Sokszor sopánkodok én is, hogy mi lett az én jólnevelt fiamból, mikor hazajön az oviból kell kb 1 óra, mire visszarázódik az itthoni keretek közé. Egyrészt kiabálva beszél, oké 25 gyerek van a csoportban, ha nem kiabál nem érteti meg magát, de felveszi a rossz szokásokat, durván játszik, dobál, és eszméletlen erőszakos, ha valamire azt mondom, hogy nem lehet, mert...régen megértette, most sír. Tapasztalt anyukák azt mondják kell fél év, mire visszaáll a régi rend. Igaz ez itteni tapasztalt anyukák? Nálatok nem volt gond az ovival?
Ja és Anyany, ne aggódj, Levi még most is puszit kér rá, ha valahol megüti magát.

Tüncikének kitartást kívánok és inkább feküdje végig, minthogy valami baj legyen.

Jaffa: ez tényleg a legjobb érzés, Levi mindennap megörvendeztet vele, ha megölel, már súgja is a fülembe, hogy szeretlek anya.

Kicsinyítettem nektek képeket Leviről, tegnap annyira örült a partinak, akkorákat pislogott, olyan édes volt. Kedvence a távirányítós autó, szegény Dorcsit szivatja vele, hogy nem kaphatja el. De gyors a kisasszony, nem mindig jön be Levi számítása, van balhé mindkettő részéről.
Nemsokára jövök a képekkel, a szülinaposokkal majd holnap, még nincs fent a gépen.
Vendég
 


Levinek boldog szülinapot!!!

mancsa!
hát remélem, hogy majd életrevaló kis csajszi lesz. egy kicsit elromlik... :oops:

jeges macika!
akkor ti legalább úgy elköltöztetek mint mi.
nekem apátfalván (még makón túl) páromnak meg sándorfalván vannak az ősök...
de amúgy meg ne aggódj, a fiúk általában később beszélnek.
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Megint mennyit írtatok. Régen voltam már, alig tudok visszaolvasni.
Minimanóm épp alszik, apa meg szereli a kocsinkat a szomszédban, ugyanis pénteken dokihoz mentünk, és leszakadt útközben a kipufogó, még jó, hogy sógorom gyorsan jött értünk. Közben tortát is sütöttem, mamának volt a 72. szülinapja. Szóval mozgalmas volt az utóbbi pár napunk.

Tüncinek hatalmas nagy ölelés, szorítás, imádkozom értük, és lélekben velük vagyok. Nem lehet baj, nem szabad, hogy legyen. Nem jó, hogy feküdnie kell, de ha ezzel kiküszöbölhető minden baj, akkor inkább legyen. Nagyon sok-sok-sok pozitív energiát küldök neki innen is! Remélem odaér. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha már ennyien aggódunk, imádkozunk értük, akkor nem lehet baj! Örülök, hogy megjött a dokija, remélem meg is nyugtatta.

Jaffa: édes lehet Milu, már én is várom, hogy Dorka mondja, hogy szeretlek, egyelőre még csak odajön, átölel, és az mondja, hogy puccciiii, (és ad is egyet). :)
Mit vettetek pénzügyből? Nekem nem volt a kedvenc tantárgyam, bár nekünk állati jófej tanárunk volt.

Anyany: nekünk is van ilyesmi könyvünk, Állatok a tanyán a címe, Dorka is imádja, majdnem minden állatot mond már, de a favorit a traktor, na az a kedvence, és ha lát egyet a itt a faluban, akkor annyira örül (kiabál, hogy tatttóóóó). Szerintem gumicsizma lesz a jele az oviban :):)

beszéd: lányok minden baba más és más, van aki előbb tanul meg menni, van aki előbb tanul meg beszélni, nem egyformák. Pl. szerintem Dorka elég későn kezdett el egyedül járni, dehát nincs viszonyítási alapom.
Máskülönben meg egy dumagép, szinte mindent mond már. Olyan mint egy papagáj. Mondjuk én is jó dumás vagyok, biztos ezt örökölte. Ezeket mondja kb : családtagokat, állatokat(nem mindent), mit mondanak az állatok, erre-arra, enyém, mondja a nevünket, ha kérdezzük, hogy hívják apát, mondja Jani, anyát Ancsitaaaa :) Ő meg a Dójjjaaa, főleg akkor mondogatja a nevét, mikor szólok neki, hogy Dorka hol vagy, mit csinálsz?
Mondja a játékainak a nevét, maci, kocka, könyv, baba, labda...stb.
gyümölcsök nevét, kaják nevét, rudi, alma, banán, husi, leves, ebéd....
Valamelyik nap, már összerakta, csücsül baba, amikor leült a kanapén. Csak néztem...

Valamelyik nap hintázott, én meg énekeltem, mint a hülye, hinta-palinta, régi duna kiskatona.....

Ő meg: hinta-pa
katonaaaa, zsupppsz ennyit megjegyzett a dalból :)

Reklám: valami 0 ft-os banki kamatos izé....
Egyszer csak Dorka felkiált! NUJJJJJAAAAA Olyan jót röhögtünk apával.

mancsa: kérünk képet a szülinaposról, és így utólag is Boldog szülinapot Levinek. Kozmokürt nem semmi. Lehet veszek én is unokaöcsémnek karácsonyra.
Szegény Dorcsi, hogy idegesítheti, hogy nem tudja elkapni az autót. :)
Én is félek, hogy mi lesz ha közösségbe megy Dorka, bár enyém kölök így is eleven, és hiperaktív szerintem, nem az a kis szende, szolid, csendes kislány, idegen helyen is hamar "bemelegszik". :)

katinka: én is hűtőmágnest kaptam, úgy látszik nem egyforma ajándékokat küld a dm szülinapra.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Anyany: nagyon csini a gatya, amit Zsófi túrt magának. Már Dorka is szokott járni velem turizni. Nagy élvezettel dobálja a ruhákat mindenfelé. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Lara: mizu???? Voltál?????

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Nah, megjött apa, 2000 Ft-ból megúsztuk a kipufogó szerelést. Még jó, hogy a szomszéd srác karosszériás. :)
Adok neki ebédet, közben felkelt Dorka is, menni akarunk a temetőbe majd...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Mancsa
A kamionos életformának is megvan a maga előnye és hátránya (mint minden másnak). Apa szeret menni, sokáig egy helyen nem bírja ki. Szereti csinálni, akkor csinálja, majd ráun egyszer. :D
Boldog szülinapot a fiadnak!

Anyany
Volt egy apátfalvi osztálytársam. :) A szomszédasszonyom apukája sándorfalván lakik. Meg az utcánk tele van alföldi emberkékkel. :D

A beszéd miatt egyáltalán nem idegeskedek. Kb. másfél hete jött vissza a bátorsága, azóta szalad mindenfele. Apával azon is elgondolkodunk, hogy benne lehet a (viszonylag) kései járkálásban, hogy magasságban 2-2ésfél évesnek felel meg.
Mindennek eljön a maga ideje. Egy anyukától olvastam, hogy azok a gyerkőcök, akik ráhúztak az előbújással, azok később is komótosak, ráérősek, kivárják az időt.
Megyek F1et nézni.
Vendég
 


jeges macika!
mekkor Levi centiben?
ki volt az osztálytársad? írd meg légyszi priviben, hátha ismerem.

ancsi!
Dorka ügyes ám!
Zsófi nem mond sokmindent, inkább minden csak ta, táááááááááá
ha a szájában van az ujja, akkor több minden sikerül rendesen.


igazából azért aggódom, mert Zsófi jó kislány. szót fogad. néha jó lenne, ha rosszalkodna egy kicsit. de ez kb kimerül abban, hogy néha jól becsapja az ajtót, kinyitja a szekrényeket, meg be is csukja ha olyan kedve van kirámol.
van amikor elég egyetlen egyszer elmondanom hogy nem szabad és akkor nem csinálja, vagy ha mégis, akkor néz közben rám, és ha látja, hogy csúnyán nézek, vagy csóválom a fejem, akkor nem csinálja.
Vendég
 


LEVINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lara? Nagyon eltűntél! :shock:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Levi most olyan 85 cm körül jár, a hónap végén megyünk méricskére legközelebb. A rosszaságból majd küldök Zsófinak. :D
Vendég
 


jeges macika!
ismerem!
oviban meg általánosban felettem járt. aranyos csajszi.

és Levi tényleg magas.
mondjuk szerintem bende Nikije nem nagoyn marad el tőle, meg ancsi Dorkája sem. ZSófi is 82cm...
és tényleg akkorák mint a 2 évesek. az egyik barátnőm kislánya most 2 alig nagyobb Zsófinál, ugyanakkora ruhákat hordanak, azzal a különbséggel, hogy ZSófi vékonyabb.
Vendég
 


Sziasztok!

Tüncinek én is küldöm a pozitív energiákat, a hosszú fekvésnek meg lesz a jutalma. Drukkolok nekik nagyon.

:wink:

Valóban minden baba máshogy fejlődik, nálunk a legújabb a bababa. Tegnap délután óta mondja, nagyon tetszik neki és nekünk is. :D

Mancsa, utólag boldog születésnapot Levinek!

Lara, tényleg nagyon régen voltál... :!:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Reeengeteg képünk van Leviről (is) ezeket nem akartam kihagyni. :oops:
Köszönjük a köszöntéseket!
Katinka: jó hogy írtad azt a labdát a béres csepphez, Dorcsinak azt akarok venni. Igazából Levinek is azt akartam, csak hát ez volt a kívánsága.
Ma moziban voltunk vele, a holnapi kirándulás helyett, mert azt elhalasztottuk tavaszra. Dorcsinak még mindig szívni kell az orrát, nem akartam így elvinni.

Ancsi: nagyon ügyes Dorka, hogy ennyit beszél.

Mennem kell, mert apa kitúr innen, holnap jövök a szülinapos képekkel is.
Vendég
 


jajj de kis husi volt!
aranyos kis husi!

és de ismerős az első képről az a kórházas rugi...
Zsófin zöld volt meg kék...
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?