Sziasztok lányok!
Megint mennyit írtatok. Régen voltam már, alig tudok visszaolvasni.
Minimanóm épp alszik, apa meg szereli a kocsinkat a szomszédban, ugyanis pénteken dokihoz mentünk, és leszakadt útközben a kipufogó, még jó, hogy sógorom gyorsan jött értünk. Közben tortát is sütöttem, mamának volt a 72. szülinapja. Szóval mozgalmas volt az utóbbi pár napunk.
Tüncinek hatalmas nagy ölelés, szorítás, imádkozom értük, és lélekben velük vagyok. Nem lehet baj, nem szabad, hogy legyen. Nem jó, hogy feküdnie kell, de ha ezzel kiküszöbölhető minden baj, akkor inkább legyen. Nagyon sok-sok-sok pozitív energiát küldök neki innen is! Remélem odaér. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha már ennyien aggódunk, imádkozunk értük, akkor nem lehet baj! Örülök, hogy megjött a dokija, remélem meg is nyugtatta.
Jaffa: édes lehet Milu, már én is várom, hogy Dorka mondja, hogy szeretlek, egyelőre még csak odajön, átölel, és az mondja, hogy puccciiii, (és ad is egyet).
Mit vettetek pénzügyből? Nekem nem volt a kedvenc tantárgyam, bár nekünk állati jófej tanárunk volt.
Anyany: nekünk is van ilyesmi könyvünk, Állatok a tanyán a címe, Dorka is imádja, majdnem minden állatot mond már, de a favorit a traktor, na az a kedvence, és ha lát egyet a itt a faluban, akkor annyira örül (kiabál, hogy tatttóóóó). Szerintem gumicsizma lesz a jele az oviban
:)
beszéd: lányok minden baba más és más, van aki előbb tanul meg menni, van aki előbb tanul meg beszélni, nem egyformák. Pl. szerintem Dorka elég későn kezdett el egyedül járni, dehát nincs viszonyítási alapom.
Máskülönben meg egy dumagép, szinte mindent mond már. Olyan mint egy papagáj. Mondjuk én is jó dumás vagyok, biztos ezt örökölte. Ezeket mondja kb : családtagokat, állatokat(nem mindent), mit mondanak az állatok, erre-arra, enyém, mondja a nevünket, ha kérdezzük, hogy hívják apát, mondja Jani, anyát Ancsitaaaa
Ő meg a Dójjjaaa, főleg akkor mondogatja a nevét, mikor szólok neki, hogy Dorka hol vagy, mit csinálsz?
Mondja a játékainak a nevét, maci, kocka, könyv, baba, labda...stb.
gyümölcsök nevét, kaják nevét, rudi, alma, banán, husi, leves, ebéd....
Valamelyik nap, már összerakta, csücsül baba, amikor leült a kanapén. Csak néztem...
Valamelyik nap hintázott, én meg énekeltem, mint a hülye, hinta-palinta, régi duna kiskatona.....
Ő meg: hinta-pa
katonaaaa, zsupppsz ennyit megjegyzett a dalból
Reklám: valami 0 ft-os banki kamatos izé....
Egyszer csak Dorka felkiált! NUJJJJJAAAAA Olyan jót röhögtünk apával.
mancsa: kérünk képet a szülinaposról, és így utólag is Boldog szülinapot Levinek. Kozmokürt nem semmi. Lehet veszek én is unokaöcsémnek karácsonyra.
Szegény Dorcsi, hogy idegesítheti, hogy nem tudja elkapni az autót.
Én is félek, hogy mi lesz ha közösségbe megy Dorka, bár enyém kölök így is eleven, és hiperaktív szerintem, nem az a kis szende, szolid, csendes kislány, idegen helyen is hamar "bemelegszik".
katinka: én is hűtőmágnest kaptam, úgy látszik nem egyforma ajándékokat küld a dm szülinapra.