Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez a laptető nem lehet igaz! :?
Az én hajszínem aranybarna, de csak élénkíti és egységesíti a régi hajszínemet. Na meg elfedi az ősz hajszálakat :wink:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, Csanád előtt le a kalappal!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Joli! Csanád nagyon ügyes! Milyen hamar beszokott a bölcsibe! A bárányhimlő szerintem nem annyira gáz, szóval ha elkapja, legalább túl lesz rajta!

Ma vettünk egy tvt. 42 colos (104v 107 cm) plazma tv. 20 ezerrel olcsóbb volt, vadi új, 4 év garancia. Most szokom, kicsit furcsa. De szupi! Alkalmi vétel volt, hirtelen szóltak, hogy kell-e! (nem is akartunk tvt venni, de így alakult!


Joli! Nekem simán elvannak a gyerekek egész nap a házban. Tudnak motorozni, szaladgálni, labdázni. Jól elvannak, tényleg!

Kép
szly27
 
 

 
 

joli!
a kaját tudom,az a magánban is plussz rájön.az ismerkedésre meg nem tudom,h kell bejelentkezni.hívjam fel a bölcsit?mert az államiban voltam tavasszal,de ugye egyből közölte a vezetőnő,h esélytelen(a protekciónk most futott be a héten),úgyh nem is vezetett körbe.de ha őszinte lehetek,nekem lehangoló volt:régi épület,nem túl világos helységek...de lehet,még1x meg kéne néznem.

szly!
bárcsak 1x hóvégén csak úgy mi is vehetnénk tv-t :lol: irígy!nálunk a jézuska hozott új tv-t :)

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Csanádnak tapsvihar!!!! Nagyon-nagyon ügyes!!!! :D

Sly!
Én holnap megyek melírra!!!!!! Végre! Rám is nagyn rámfér egy kis fazonírozás,bár múlt héten Bükön elmentem vágatni,így legalább "csak" a színe gáz! :oops: Gratu a tv-hez,szerintem nem lesz nehéz megszokni! 8) Csak a szélesvásznú kivitel miatt mindenki kövérebb! :lol:

Livi taxirendelése csúcs! :lol:

Csajok,holnaptól a Lidl-ben az overál 3.600Ft lesz!!! Legombolható kapucnival és lábrésszel,így csizmához is simán feladható. Elvileg sok színben és nagy méretig, a képen tök szép szerintem! Azért ez elég baráti ár,nem???

Joli!
Én is nagyon szívesen megismernélek titeket!!!!!!! Ezt a kukis mondatot nem igazán értem,de most visszakeresem hogy mire gondoltál! :oops:

Bea is már elég régen volt! Hahó eltűntek,jelentkezzetek!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Berni! Hát, mi is a szabis, karácsonyra félretett pénzemből vettük! A fizuból soha nem tudnánk venni ilyesmit! Egyébként egy fickónak nagyon kellett pénz, ezért bement egy műszaki boltba, áruhitelre megvette a tvt. A boltból hozzánk hozták, mi kifizettük neki, így lett pénze. Mi is jól jártunk, mert olcsóbb volt. Bár nem választhattunk, de nem is akartunk venni!

Patri! Azt az overált én is néztem! Tényleg szép és annyiért szerintem nagyon megéri.

Jázmin lázas! Ma irány a doki! Nem tudom, hogy a pont ma két hete megkapott 15 hós oltás bele játszhat-e. Egyébként is kis szottyos már napok óta.

Tegnap Roli az autóból látott egy idős nénit, aki elsétált a házunk előtt. Csodálkozva elkezdte dicsérni, hogy anya nézd milyen ügyes a néni, milyen gyorsan tud menni! Keret nélkül! (járókeret)
A kis lüke azt hitte, hogy az idős nénik csak járókerettel tudnak menni, mert a dédi úgy jár. Ez egy szuper ügyes nénike! :lol:

Kép
szly27
 
 


De aranyos :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Itt még csak játszik

Ennek a végén megkérdezi, hogy anya, mi a baj, mert annyira röhögtem :lol:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/. ... 8IVxbR5t1r

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/. ... SE2irjtnJk

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/t ... GXwGmxS87o

2 és fél éves itt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabus, Ari a videó Líviről. Hol vannak a vonalzóid?

Joli, Csanád nagyon ügyes, hogy már ott aludt a bölcsiben.

Köszi az oltásos hsz-eket, majd kedden megyün orvoshoz, és megbeszélem vele. Szerintem be fogom adatni neki.

Megtörtént az első komolyabb sérülésünk. Máté fel akart állni, és lefelejte közben az ágy sarkát, ami bazi éles. Eddig fel sem tűnt, hogy éles. :evil: Szegénynek felrepedt a szemöldöke kb. fél centin. Olyan mérges vagyok magamra, ott voltam tőle max. 1 méterre, csak olyan gyorsan odamászott az ágyhoz, és már állt is fel. Pedig ez már jól ment. Én vittem volna a balesetire, de lebeszéltek a többiek, hogy ilyen kicsi vágást nem fognak összevarnni, hát, remélem, hogy nem lesz belőle nagyobb baja.
Olyan kis sedre, mindenhol eldől, ezért még mindig a háta mögött állok, meg felálláskor is ott szoktam lenni. Egy-két napja már felálláskor már nem annyira féltem, hogy elesik, és tessék. Tudom, hogy lesz még ilyen sok.
kittina30
 
 


Puszi Máté bibijére!

A mamanettel van gond, ilyenkor az ott készült vonalzók sem látszanak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok, csak helyzetjelentek: pici Máté nagyon beteg, magas láza van, valószínűleg az új influenza. Úgy tűnik, hogy azután kapta el, hogy a bronchitise rendbe jött. Túl vagyunk éjjszakai ügyeleten, több menet priznicen.. most sikerült lenyomnom 38 alá a lázát és alszik az ölemben. Amíg tudunk, itthon maradunk, nem lenne jó kórházba kerülni. Vas meg szinte nincs is a vérében.

Puszi nektek, talira már csak akkor megyünk, ha manókám legalább márfél hétig láztalan... (pár nap láztalanság után vissza tud térni ez a dögség)

Bibis Mátébuksira mi is puszit küldünk, betegeskedőknek jobbulást!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Réka! Jobbulást Máténak? Miből gondoljátok, hogy az új influenza? Remélem mihamarabb rendbe jön!

Ma Jázminnal is orvosnál voltunk. Lázas ő is és köhög, meg folyik az orra. Kaptunk ab-t. remélem hamar rendbe jön!

Kép
szly27
 
 


Akkor Jázminnak is jobbulást!

Réka, jó, hogy írtál, már hívni akartalak, javult-e a helyzet tegnap óta.
Továbbra is ++++++!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Reka!

Sok-sok gyogypuszit kuldunk Matenak! Szegeny kicsi mano! Szoritok, hogy gyorsan meggyogyuljon. :( Csak nem kerultok korhazba mar! Mennek a pozitiv energiak innen.

Kittina! Puszi Mate buksiaja.

Sly! Ja, gondolhattam volna, hogy nem viszitek Rolit oviba, mikor otthon vagy. :oops: Roli, de edes!

Joli! Ugyes Csanad nagyon!
Igaz, hogy Rebust nyari ruhakban jarattam eddig. Jo, nem rovidujjukban, de vekony hosszu ujjukban. Most viszont van meleg kardigan, melleny, minden ami egy hidegebb oszi napra kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atina12 2009.10.29 20:36-kor.

Kép
atina12
 
 


Reka! Azert remelem nem az uj influenza az oka Mate lazanak. Egyebkent "csak" lazas vagy mas tunete is van? Mi az, hogy alig van a vereban vas? Nagyon szoritunk, hogy gyorsan jobban legyen.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Sajnálom a betegeskedéseket! Réka, sok erőt, kitartást kívánok!
Kitti, puszi Máté bibijére! Szly, de hát Jázmin elmondásod szerint napok óta a lakásban van, mégis beteg lett???Gratula az új tévéhez! Berni, mit mondott a doki Dorián fülére? Gabi videóit még nem tudtam megnézni.
Lépek, mert ma még egyetlen állásajánlatát sem néztem át.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Igen, a héten nem nagyon mentünk sehová, csak éppen Jázminon kívül mindannyian betegek voltunk. Igaz mi lázasak nem lettünk, de Roli volt az is. Sajna volt kitől elkapnia, még csodálkoztunk is, hogy mi majd megfulladunk a köhögéstől, neki meg semmi baja. Hát most ő is elkapta, megvárta, míg jobban leszünk, hogy mindannyian tudjuk őt ápolni! :lol:

Kép
szly27
 
 


Réka Mátéval a Lászlóban fekszik! Sehogy nem tudta hozni le a lázát, féltek a kiszáradástól.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Réka jobbulást Máténak!!!!!
Miböl gondoljátok,hogy a h1n1-el fertőzödött meg? :(
Sajnálom :(

Joli Csanád ügyi,hogy így megszokja a bölcsit! :D Aztkívánom,hogy mielöbb találj munkát,sok szerencsét hozzá!!!:)

Kittina te Mátédnak is puszi a bibijére!Sajna bizti lesznek még ilyen balasetek!:(Egyszerűen nem tudjuk kivédeni mindet!Hiába is igyekszünk! :? A múltkor Fruzsi a kiságyból bukott ki,hogy hogyan?!Fogalmam sincs! :roll: Csak mire odaértrem hozzá ő már a földön sirdogált.... :( :oops:

Gabus jók a cirkuszi képek!Én még sosem voltam,de ha Fruzsi nagyobb lesz(érett lesz rá),akkor elszeretnék menni vele!Ez az én gyerekkoromból is kimaradt.. :idea: :D

Szly új tv(irigy szmájli :lol: )Gyorsan hozzá lehet szokni a jóhoz nem? :wink:

Mi jól vagyunk,ma kivittük a virágokat a temetőbe,remélem vasárnapig nem lopják el...(sajnos nálunk olyan is van :roll: :( )
Nagymamám sírjánál volt egy kis fenyőfa egyik évben ellopták kari elött!Könyörgöm kinek volt képe a szobába feldísziteni az onnan lopott fát karácsonyra????!!!! :roll: :? :(
Terhességem ok,kicsit még köhögök,folyik az orrom,semmi vész...
Gyötör a sav :( De nagyon!

Kép
Kép
szintus
 
 


RÉKA JOBBULÁST A KICSI FIADNAK!!!!
KORHÁZ.... :( :( :(

Kép
Kép
szintus
 
 


sziasztok!
a legfonotsabb:ráz a hideg a beteg Máté hírétől!!!!!tényleg miből gondolják,h h1?mikortól aggódjunk?hol szedte be?annnnnnyira úúúúúúútálom az egész vírust!a férjemnek csak megemlítettem,h mi történt itt,erre közölte,h nem kéne ringatóra járni :cry: és még lehet,h igaza is van :roll:

joli!
teljesen rendben van Dorkó tetőtől talpig,a fülvaki csak rossz szokás,a köhögés meg a takonynak köszönhető,ami sajna így elhúzódik nála :cry: sejtettem,de így a biztos.azt mondta,ez legyen a legnagyobb betegsége. :) leállított mindent,csak az acc és a vitaminok maradnak,allergiára nem kell semmi.és az acc-ből is csak fél tasak.hát nálunk ennyi.szerencsére!rettegek én is ettől az új vírustól.

overál:én csak 3800-ért látom és csak 80as méretig :shock: vagy nem arról beszéltek?

Kép
berni1
 
 


bocsi,most találtam,h az aldiban az overáll 2500.- és 104es méretig van nov2től

Kép
berni1
 
 


Csak el ne kapjanak valami mást is a Lászlóban, mint Nóri. :x

Réka azt mondja, a hasa is megy Máténak, egyre jobb... :(
A tesójánál diagnosztizálták a H1N1-et 3 hete, ha jól emlékszem.

Először én is arra gondoltam, hogy mi szoktunk Rékáékkal talizni, pár nappal ezelőtt is tervben volt, dehát az ilyenekre nem lehet mindig felkészülni, az utcán is ráköhöghet valaki a gyerekre.

Sztem könnyen lehet, hogy mégse újinfluenza, azzal nincs hasmenés, legalábbis nem hallottam sosem, hogy a tünetek közt lenne. Na majd most a kórházban úgyis kiderítik.

Jobbulást Máténak!

Szupi, hogy Dorkónak nincs komoly baja! 8)

Fruzsi,
sztem eladta a fenyőt, aki ellopta. :(
Egyél házt. kekszet a savadra. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Réka! Remélem Máté hamarosan jobban lesz! Azt mondják, ez az új influenza nem hosszú kimenetelű. Szorítok nektek!

Berni! A Lidlben lévő overálról beszéltünk. Jázminnak még jó a 80-as. Tavaly én az Aldiban vettem neki, ami még most is jó. Azért elnézek majd az Aldiba. Köszi, hogy szóltál!

Szintus! Ilyesmi itt is előfordul! Sajnos! Szerintem is eladták a fenyőfát.

Jázmin tegnap lázas lett, elvittem a dokihoz, kapott gyógyszereket. Ma reggel is lázas, bágyadt szegénykém! Tegnap délután is sokat feküdt, pedig fent volt. Gondolhatjátok hogy érezte magát egy örökmozgó, ha magától feküdt.

Egyébként egész jó a közérzete, ha nem lázas, meg sem látszik, hogy beteg.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Réka! Máténak jobbulást!!!! Remélem, hogy nem az új influenza!

Jázminnak is jobbulást!

Szintus, reméljük, hogy most nem lopnak el semmit.


Mi is beléptünk a betegek sorába. Tegnap lázas volt, 38,9, vittük orvoshoz, kaptunk mi is ab-t. A füle és a torka van begyulladva. Amint beléptünk az orvosi rendelő várójába olyan ordítást rendezett, hogy abbba se hagyta, amíg ki nem jöttünk. Alig tudta a dokinéni megvizsgálni annyira tiltakozott. Fülét kéne melegíteni, de nem hagyja, az orrát kéne szívni, de nem hagyja, mondjuk szerencsére elég jól ki tudja fújni, legalábbis megfújja párszor a zsepibe, de annyira nem taknyos.
kittina30
 
 


Jobbulást a kis betegeknek!

Réka írt, Máténak hajnalban 39 volt a láza, mostmár viszont nincs infúzión, ma megnézi fülész is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok, most jelentkezem, még nem olvastam vissza. nem volt gépünk, mert virusok támadtak, és sokáig nem tudtuk megcsináltatni. Aztán meg az élet két kicsivel kicsit "zsúfolt" lett, szóval most jelentkezem, hogy jól vagyunk, igyekszem felzárkózni hozzátok, és visszaolvasni.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Most kicsit visszaolvastam, hogy képben legyek. Meg kell mondanom lányok, hogy nagyon hiányoztatok, úgy látszik kicsit "függő" lettem tőletek :)
Először is a betegeknek gyógyulást, remélem Máté mielőbb kijön a kh-bol, és meggyógyul!!!
A képek amiket láttam nagyon jók!
Berni, csak te hiányoltál az utolsó 2 oldalon amit visszaolvastam, köszi :) De lehet, hogy a többiek csak megértőek voltak :)
Rólunk: le kell szögeznem, hogy a két gyerek ilyen kis korkülönbséggel, és egy hasfájós kicsivel CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK VALÓ...És én néha már nem vagyok az...Vannak jobb és rosszabb napok. Én, a cumiellenes már a cumit is kipróbáltam, most hoeopátiával próbálkozom, mert Niki rengeteget sir...És éjszaka ha nem tudom kialudni magam, akkor zombi vagyok, és türelmetlen nappal szegény Ártemisszel is, aki meg talán ettől is egyre hisztisebb...
most mennem kell, mert ébredt Niki és éhes, majd még jövök

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
én már írtam, hogy általában nem szoktam senkit szóban hiányolni, mert én magam is el szoktam tűnni napokra, nekem természetes, hogy néha nem jut valaki géphez egy ideig. Csak ha valaki olyan nem ír 2 hétig, aki addig naponta, és nincs általunk ismert alibije, az szokott nekem is feltűnni. Neked viszont van alibid. És az, hogy itt nem írom le, nem jelenti azt, hogy nem tűnik fel, hogy x, y nem írt már egy ideje. :wink: és puszi ikon :)

Nagyon megértelek, szerintem is könnyebb, ha a nagyobbik gyerek már pár évvel idősebb. Bár én is sokszor ki vagyok purcanva, de az nem amiatt van, hogy melyik gyerek mennyi idős, hanem Livi természete olyan, hogy agyilag nagyon igénybe vesz. Nagyon lefáraszt, hogy bármit kérek tőle ötvenszer el kell ismételnem, folyton fegyelmezni kell, valamit mindig kitalál, nehogy 1 percre le tudjak ülni. :? De mondom, ez még mindig könnyebb, mint egy másfél éves meg egy hat hetes. Most a közhely jön, de Niki 2-3 hónap múlva, vagy még előbb már sokkal nyugisabb lesz, nem fáj a hasa, elnézelődik, a pihiszékből fogja stírölni órákig Ártemiszt, ahogy játszik. :) Addig kitartás!!!
Ki tudsz néha mozdulni? Akár 1 csak órára?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote]B írta:erni, csak te hiányoltál az utolsó 2 oldalon amit visszaolvastam, köszi


Olvass visszább is! Irgum-burgum........................Na jó, nem sértődtem meg! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



Nem lehet könnyű egy hasfájós babával, de vége lesz hamarosan! Ártemisz nem fog emlékezni ezekre az időkre, nyugi! :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve, nekem is sokszor nehéz, de egyetlen egyszer sem bántam meg ezt a korkülönbséget!

Kitti! Máté dettó Jázmin! Ő is már a rendelőben tudja mi vár rá. Jobbulást nektek is!

Kép
szly27
 
 


ok, lányok nem mondtam olyan komolyan, hogy nem hiányoltatok, és tényleg vissza kéne olvasnom. :wink: :)

Én sem bántam meg sem a második babát, sem a kis korkülönbséget a nehézségek ellenére sem, mert előttem lebeg a jövő ami talán könnyebb lesz, és már most is van rengeteg nagyon boldog pillanat, amikor épp nincs bömbölés és hiszti, csak gyönyörködöm bennük, és el sem hiszem, hogy már kétgyerekes anyuka vagyok :)

Joli! Jó, hogy Csanád beilleszkedik a bölcsibe. Bocs, ha lemaradtam, de összesen napi hány órát van ott?
Berni, és te is már bölcsiben gondolkodsz? Mikortól?
Nekem szóba került egy munka ami talán májustól lenne. Akkor Ártemiszt nekem is be kellene adnom bölcsibe, és Nikire meg anyósom vigyázna. Jövő héten megyek majd megbeszélésre ezzel kapcsolatban.

Gabus! Kimozdulni úgy tudok csak, ha esetleg két szopi között Nikit itthagyom anyósommal, és Ártemisszel elmegyünk pl. bevásárolni, vagy barátnőmhöz, ahol szintén vannak gyerekek, vagy viszem mindkettőt. Amúgy mindennap délelőtt kettőjükkel sétálunk, délután is sokszor kettővel, de most, hogy Niki kicsit náthás, igy csak Ártemisszel voltam. Aztán este ha már lefeküdtek és még van erőm, akkor végre szobabiciklizhetek, meg edzhetek, ami már nagyon hiányzott! az az "én időm". Egyelőre ennyi, talán majd pár hónap múlva már "szabadabb" leszek, de 2 gyereket azért nem hagyok itt anyósomra, mert még nekem is elég nehéz velük együtt.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


adri!
én csak ismételni tudom magam:szerezz be gripe watert!kérdezz rá a gyógyszertárban.vagy szélcső,régen itt is ajánlotta vki.és,ha ennyire gáz,masszázs.olyan jó erősen!nekünk a gydoki mutatta,hogyan kell.abszolút egyetértek,Dorkó borzasztóan hasfájós volt.ha kell "tanács"hasfájósra még,írj! :lol:

Betegek!
azonnal gyógyuljatok!!!!!++++++++
joli!
kérjük a folytotnos jelentést Mátéról(azt hiszem,ő most a "leggázosabb" :cry: )

mariann!
hogy vagy?helyzet?

csilla!
nehéz napok következnek,hidd el én melletted állok,sokat gondolok rád!én 11 év után is "fura"vok az év ezen "ünnepe"napjain :cry:

bocsi,h ezt említem,de eszembe jutott...tudom,biztosan mindenkinek van kire gondolni ilyenkor!mi esténként már mécsest gyújtunk,de elég a temetők mellett elhajtani :cry:

Kép
berni1
 
 


Máténál kakira várnak, hogy mintát vegyenek, de annyira nem megy már a hasa, hogy nem is kakil egyáltalán.
Nagyon vérszegény, Réka azt mondja, hogy egy ideje csak szopizik, ez is közre játszhat. Mikor nincs láza, akkor jön-megy, pakolászik a kórteremben. Réka kapott ágyat.
Fülvizsgálat tegnap nega lett.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Még a khban, de Máté kicsit jobban van. Éjjel nem volt lázas és este és reggel evett is kicsit. Azóta élénkebb, talán a branült is kiveszik. Cserében most Gyuri lett lázas és vele nem lehetek ott...

Vas vonalon eddig nincs eredmény, azt nagyon várjuk, hogy csak a btegség, vagy még valami acszavar is bekavart?

Köszönjük a drukkolást és a gyógypuszikat!

r

(nálam gy laptopja)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Még élünk csak zugolvasó lettem. Olvasgattalak titeket 2 naponta csak nem volt kedvem írni, de most, hogy sok kis betegünk van muszáj mielőbbi gyógyulást kívánnom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom a betegeskedőket és kis kórházas Mátét külön. Remélem mielőbb hazakerültök.

Körkérdés:
Ti hogyan gondoljátok az új oltás beadását magatoknak és a kicsiknek? Én már erősen gondolkozom rajta, féltem Ámint, bár még nem kérdeztem rá a dokinál csak magamban morfondírozok.

Képzeljétek mi történt velem.
Kb 2 hete csináltam egy terhességi tesztet, mert sokat jártam pisilni éjszaka és mivel volt is itthon egy lejárt teszt gondoltam felhasználom. Hát mondanom sem kell hogy meglepett a két csík, hiszen még legmerészebb álmomban sem mertem volna gondolni. Mivel Houval már nagyon régen nem voltunk együtt, ezért gondoltam legalább 2 hónapos lehet. Ez volt szombaton. Hétfőn gyorsan bejelentkeztem dokihoz (egy hely volt valaki lemondta) este fél 8-kor bejutottam egy UH-ra és a doki közölte, hogy közel 11 hetes és ráadásul kettő van. Ezután már meg sem tudtam szólalni még jó, hogy feküdtem.
Sajnos az itthoni reakciót előre tudtam, de azért ennyire keményre nem számítottam.Inkább nem részletezném, mert nagyon durva. Még mindig szarul vagyunk és nem biztos, hogy javulni fog a helyzet. Nehéz döntés előtt álltam. Volt 4 napom, hogy döntsek és el is intézzek mindent, mert a következő hétfő az utolsó határidő volt azután már nem veszik el. Mondanom sem kell, hogy a szívemet tépték ki aznap, amikor felfeküdtem a műtőasztalra. Kereken egy hétig élveztem tudatosan, hogy terhes vagyok és ráadásul ketten vannak. Már éreztem is őket.
Nem volt gyanús, hogy nem jött meg, mert nekem az a csoda ha néha megjön, nem beszélve az éretlen petesejtjeimről. És most ketten is vannak!
Nagyon nehéz volt, de egyedül nem tudtam volna bevállalni, megint be kellett volna feküdnöm a kórházba hónapokra, aztán 3 kicsivel segítség nélkül, minimális pénzzel. Nameg nem biztos, hogy ki tudtam volna hordani őket a gyenge méhemmel és egy 3 császárt esetleg koraszüléssel és vagy életben maradnak vagy nem vagy betegek lesznek már nem tudtam volna elviselni, nem beszélve arról, hogy akkor egy 4. császárt nem vállalhattam volna be ha mégis idővel lenne másik gyerekem.
Szóval lelkileg taccson vagyok megint.
Majd jövök, mert Ámin felkelt.

Kép
havacska
 
 


Réka örülök,hogy jobban van Máté :D
Párodnak jobbulást!Neked pedig csajszikám kitartás,mire mindenkit végigápolsz,te esel ágynak.... :(

Berni,igen szomorú napok következnek azoknak,akik elveszítették közeli szerettüket! :( De gond.az egész évben szomorú,csak ilyenkor mégjobban felszínre tör....

Adri olvasgatván soraidat,tudom kb.rám is ez vár!
Még van 3hónapom,hogy felkészüljek rá :wink:
Már 6hónap elmúlt.....Röpül az idő 8)
Neked bár ott van anyósod,mint segítség,nekem az sincs...

Puszika mindenkinek,mi meszeljük a fürdőt. :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Istenem, ez rettenetes! Mariann, ne add fel! A szívem szakad meg értetek. Gyógypuszik a lelkednek....

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Mariann..... :cry: :cry: :cry:
Sajnálom,hogy így kellett döntened,de végül is ez a ti életetek!

Kép
Kép
szintus
 
 


Mariann, ez kemény. :(
Most már valakit fejbe kéne kólintani odafent. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Mariann! Nagyon sajnálom, ami történt! Houval külön vagytok?

Réka! Örülök, hogy jobban van Máté! További jobbulást neki és Gyurinak is.

Ma Debrecenben voltunk, tesómnak autót nézni! Sikerült is, kinézett és lefoglalt egy ezüst Renault Twingot. Majdnem egy Ford KA lett belőle, de az utolsó pillanatban, zárás előtt 20 perccel rátaláltunk erre, így a KA-t sztornóztuk. Egyébként úgy indultunk, hogy Twingo kell neki, szóval sikerrel jártunk.

Vettem a Corában 2x54 darab Happy pelenkát 3990-ért! Egész jó árban volt!

Jázmin is javul, bár még mindig volt lázas ma!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Én szégyenlem magam, mert nyavalygok, hogy munkát kell keressek és hogy nincs mellettem a férjem. Ezentúl befogom számat és hálát adok, mert jól vagyunk. Hol lehet az én kis piti bajaimat ahhoz hasonlítani, akinek épp most kellett nagyon fájó döntést hoznia, vagy ahhoz, akinek gyermeke betegágya mellett kell virrasztania, vagy aki nemrég kellett elbúcsúzzon egy szerettétől, esetleg komoly gondjai vannak szeretteivel? Sőt, még ahhoz se, aki két picit kell rendezzen, vagy cipelnie a "nagyot" a kicsivel a pocakjában.

Mindenkinek sok kitartást kívánok!

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!
most csak mariannak írnék,ha nem baj....én is őszintén sajnálom a történteket,de ha hiszel az ezoterikus dolgokban,akkor tudnod kell,h ha ezt neked így írták meg,akkor még lesz babád,mert a lélek,aki téged választott,tudja,h még nem jött el az ideje.bocsi,ha nem,csak szerintem mindent vhol tudnak,h mit miért.
a másik:Hou...hihetetlenek tudnak lenni a pasik!!! :twisted: sajnálom,h nem javul a helyzet és lehet,h a következőkért el fognak ítélni a többiek,de én azt mondom,h mindig jobb 1edül,mint megalkudni egy sz@r kapcsolatban!nem,nem buzdítalak válásra,csak sose félj attól,h mi lesz.szerintem a nők mindenre képesek a gyerekükért,úgyh Áminnak így is úgy is jó dolga van/lesz :wink: ha magadban eljutnál arra a pontra,h így már rosszabb,mint jobb és a szívedre téve kijelentheted,h mindnet megtettél a kapcsolatotokért,akkor azt is gondolod végig,h anyagilag megállsz-e a talapdon,csak úgy lépj(nem tudom,mennyi a gyeded,de a fizu biztos több :wink: )tudom,félreérthető vok sokak számára,de ez az én véleményem.láttam,h mit él meg egy kis poronty veszekedő szülők közt,én megfogadtam,h az én gyerekem nem fog úgy élni!!!inkább én "szenvedjek",ő végképp nem tehet róla.azt tudom,h 3 é korukig az állandóságra kell törekedni,még a költözés sem tesz jót nekik,DE a legfontosabb,az anya jelenléte!

na,aki akar,most megkövezhet,csak már kicsit unom,h egyre több negatív visszajelzést látok,hallok párokról,pasikról és főleg a pasikról(tisztelet a kivételnek),akik a gyerek 1-1,5é kora körül rájönnek,h ez mekkora kötöttség+anya is kezd megzakkanni a nonstop gyerektársaságban,így "menekülnek",kötötzködnek,hisz nekik maradjon csak meg az eddigi életük. :roll: :twisted: remélem érthető voltam és nem veszitek lázításnak,csak én abszolut megértem mariannt,sajna egy bnőmék is most mennek szét 2é gyerekkel,mert a fickó ki is mondta,h neki még kéne szabadság! :twisted: remélem egyedi vok,h egy csomó ilyet látok/láttam,bocsi!

tudom,mariann helyzete más Houval,de a vita mindnet megmérgez,bármi miatt is alakul,szaporodik.

Kép
berni1
 
 


na jó,h már kijött belőlem....

réka!
örülök Máténak és az álriadónak,neki is és Gyurinak is mihamarabbi teljes gyógyulást!

szly!
Jázminnak is mihamarabbi láztalanságot!

és amúgy is...minden kisbetegnek jobbulást!

Kép
berni1
 
 


Adri, örülök, hogy hallunk rólatok! Le a kalappal előtted, nagyon jól megszervezed az életeteket és még tornázol is! Csanád a múlt héten már napi 5 órát töltött a bölcsiben, ebből kettő alvás volt. Jövő héten alvás után még uzsonnázik és aztán hozom haza.

Gabi, most sikerült megnézni a videókat, gratula lányodhoz! Köszi a linket is, én is nagyon szeretem ezt a számot.

Szintia, szerencsésen esett Fruzsi, hogy nem lett semmi baja! Ezentúl akkor számíthattok rá, hogy "kimászik" a kiságyból?

Kriszti, már ti is betegek vagytok? lassan én is rettegni tudok, mikor kapjuk el. Gyógyulást Máténak!

Berni, köszönöm a bizalmat, hogy tőlem vártál híreket Mátéról, sajnos nem szolgátam meg :( de örülök, hogy Gabi és Réka tudósítottak és főleg annak, hogy javulni látszik a helyzet. Na meg annak, hogy Dorkóval semmi gond.

Szly, gratula tesódnak az autóhoz! Jázminnak jobbulást! Ma a Tescóban kétezer-valamennyiért láttam overallt.

Mariann, mi melletted állunk, nagy szükséged van rá, ha már a társad sem jó erre a célra(sem). Megteszed, hogy beírsz naponta? Akár banális dolgokat"ma Ámin jól evett" vagy hasonlókat. Csilláért is aggódok, de neki inkább van támasza. Tudom, ti régebbről ismeritek egymást, most jól jönne a támogatása neked, de ő is a padlón van. Annyira sajnálom a sok tragédiát!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Berni, egyetértek. Tapasztalatból beszélek.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Mariann, csatlakozom JOlihoz és Bernihez!
Az anyák pokoli erősek tudnak lenni! És ne félj lépni ha kell, akármilyen irányba teszed, érett, felelős nő vagy aki egymaga elvitt a hátán magatehetetlen embert, kisgyermeket, veszekedő családot, szóval bízz magadban és tessék minden nap bejelentkezni! Csak egy kis életjelet, de akkor is! Sok-sok puszi nektek!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Mariann,előbb elolvastam a történetedet,de le kellett fektetni a gyerekeket így írni már csak most tudok!Nagyon-nagyon sajnálom ami veled történt,nagyon rádfért volna már valami pozitív. Vagyis pozitív kimenetelű!!! Most,hogy visszaértem,és elolvastam amit Berni ír,tökéletesen egyet értek vele,hasonlót akartam írni!!! Lehet bunkó vagyok,de Hou egy ...úúú,inkább nem is írok semmit! :evil: :evil: Múltkor írtad,hogy neki köszönheted Ámint,amiben igazad is van,de abból amiket mostanában írsz,,mást nem köszönhetsz neki,pl szeretet,gondoskodást,szép szavakat....!!!!Én sem mondom hogy válj el,de inkább egyedül,mint egy sz@r kapcsolatban,így esetleg egy különköltözéssel megpróbálkozhatnátok :roll: Szerintem az már régen rossz,ha két embert "csak" a gyerek tart össze,pedig sajnos sok családban ezért nem mernek lépni!Meg hát a megszokás is nagy úr,meg a félelem,hogy mi lesz,hogy lesz,de szerintem a nyugodt környezet,veszekedésmentes szülők, a gyerek lelkivilágára is nyugtatólag hat!!! Esetleg a testvéred nem tudna valahogy segíteni neked? Visszaadhatná amit te tettél értük! :!:
Mindenestre gondold meg mit csinálsz,fel a fejjel,és csak a kisfiadra gondolj!!! Lehet elítéltek,de talán jobb is ha ez a 2 baba most nem született meg ebbe a jelenlegi környezetbe/állapotba! Bízom benne,hogy leszel te még gömbölyű pocakú kismami!!!!!Tudod,csak pozitívan!!!!!!! :wink: sok puszi a lelkednek!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Adri!
Örülök,hogy újra jelentkeztél!!! Ha egy kis lelki megnyugvást szeretnél,nyugodtan olvass visszább is,mert örülni fogsz,hogy sokan hiányoltak!!! Teljesen átérzem a helyzetetdet!!4 Itt többen hasonló cipőben jártunk az elején,bár picit nagyon korkülönbséggel! Infacol,Gripe water,pocakmasszázs és köményes tea.Márk is nagyon hasfájós volt,neki az Infacol jött be,bár szerintem inkább csak az íze miatt. Mira meg sosem sírt emiatt! Remélem hamarosan nálatok is megszűnnek a sírós napok,és az éjjeleitek is nyugodtak lesznek!!! Jó,hogy legalább kimozdulsz,szerintem az jót tesz nagyon!És ha nem titok hová mennél dolgozni? Ahonnan eljöttél,mikor Ártemisz született?

Réka!
Lemaradtam,és nem tudtam jókívánságaimat felétek küldeni,örülök,hogy Máté jobban van!!!Most még Gyurinak is minden jót kívánok!!! Holnap ki is jöhettek??? Hogy bírja Máté a "bezártságot"?

Joli!
Ne viccelj már!!! Miért kellene elbagatellizálni a te problémáidat?? Attól,hogy sajnos most van másnak még nagyobb gondja,azért még neked is megvan a sajátod! És nyugodtan panaszkodj itt,nem tolunk le,inkább szorítunk,hogy neked is megoldódjon!!!! :wink:

Jázminnak és Kriszti Mátéjának is mielőbbi jobbulást!!! Ezért (is) útálom a telet!!!!!!!!!!!!!!! Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! :evil:

Mi időközben visszajöttünk Bükre.Jó volt otthon,de csütörtökön úgy összevesztem anyuval,mint még életemben sem!!! :evil: Nagyon megbántott,és sajna sosem látja be,hogy nincs igaza, az ő szemében mindenkiben van hiba,kötekedni nagyon tud. És ami a legrosszabb,hogy másnap,mintha mi sem történt volna zajlik az élet tovább,még annyit sem mondott,hogy nem úgy gondolta,vagy akármi!!! :evil:

Viszont péntek este elmentünk barátokkal kicsit kikapcsolódni. Bowlingoztunk,dartsoztunk,biliárdoztunk,és a legjobb (bocsi mindenkitől :oops: ) de gyerekek nélkül,nyugiban töltöttünk el pár órát!!! Majd legközelebb is megismételjük!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Mariann!
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!
Már holnap van! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?