sziasztok!
most csak mariannak írnék,ha nem baj....én is őszintén sajnálom a történteket,de ha hiszel az ezoterikus dolgokban,akkor tudnod kell,h ha ezt neked így írták meg,akkor még lesz babád,mert a lélek,aki téged választott,tudja,h még nem jött el az ideje.bocsi,ha nem,csak szerintem mindent vhol tudnak,h mit miért.
a másik:Hou...hihetetlenek tudnak lenni a pasik!!!
sajnálom,h nem javul a helyzet és lehet,h a következőkért el fognak ítélni a többiek,de én azt mondom,h mindig jobb 1edül,mint megalkudni egy sz@r kapcsolatban!nem,nem buzdítalak válásra,csak sose félj attól,h mi lesz.szerintem a nők mindenre képesek a gyerekükért,úgyh Áminnak így is úgy is jó dolga van/lesz
ha magadban eljutnál arra a pontra,h így már rosszabb,mint jobb és a szívedre téve kijelentheted,h mindnet megtettél a kapcsolatotokért,akkor azt is gondolod végig,h anyagilag megállsz-e a talapdon,csak úgy lépj(nem tudom,mennyi a gyeded,de a fizu biztos több
)tudom,félreérthető vok sokak számára,de ez az én véleményem.láttam,h mit él meg egy kis poronty veszekedő szülők közt,én megfogadtam,h az én gyerekem nem fog úgy élni!!!inkább én "szenvedjek",ő végképp nem tehet róla.azt tudom,h 3 é korukig az állandóságra kell törekedni,még a költözés sem tesz jót nekik,DE a legfontosabb,az anya jelenléte!
na,aki akar,most megkövezhet,csak már kicsit unom,h egyre több negatív visszajelzést látok,hallok párokról,pasikról és főleg a pasikról(tisztelet a kivételnek),akik a gyerek 1-1,5é kora körül rájönnek,h ez mekkora kötöttség+anya is kezd megzakkanni a nonstop gyerektársaságban,így "menekülnek",kötötzködnek,hisz nekik maradjon csak meg az eddigi életük.
remélem érthető voltam és nem veszitek lázításnak,csak én abszolut megértem mariannt,sajna egy bnőmék is most mennek szét 2é gyerekkel,mert a fickó ki is mondta,h neki még kéne szabadság!
remélem egyedi vok,h egy csomó ilyet látok/láttam,bocsi!
tudom,mariann helyzete más Houval,de a vita mindnet megmérgez,bármi miatt is alakul,szaporodik.