Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok,

Csak "megnyugtatásként" a babás barátnőim szerint ez csak egyre rosszabb lesz, Néha még beszélni is elfelejtenek. :lol:

Rencsikém, neked is lesz mit számolnod Domi mozgásán. Nekünk volt olyan nap, amikor minden napszakban 20 felett már nem számoltam. Ügyes vagy, hogy nem híztál. Csinált Apánk is uh-t?
Ő is nagynak mérte Domit?

Chilike, Te majd azt írod, hogy 3in1 vagytok még. :wink:

Moncsi, én is néztem, hogy miért idézed magad, de gondoltam valamiről lemardtam. :lol:

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok Kismamik!

:lol: :lol: :lol: Bocsánat, de nagyon jót kuncogtam! :oops:
Szeretném hozzá tenni, hogy az én agysejtejeim most sincsenek meg! Akkor az azt jelenti, hogy forditottan arányosan kifejlödik várandós koromban vagy zokni leszek? :lol:
Nagyon-nagyon DRÁGÁK vagytok!

Gmelcsi: Anyukám mesélte, hogy én két héttel tovább csücsültem a pocakjában. A nővérek azt mondták: biztos fiú lesz, ők szeretnek tovább bent maradni! Aztán minden beavatkozás nélkül, megszülettem és lány lettem. Így születtem pont a nagyapám születésnapján, amin az egész család meg volt hatva....Tudja Ő mikor kell jönnie.....Drukkolok Nektek nagyon! puszi! :wink:
emerenc
 
 


na jót nevettem rajtatok...

moncsika
én is néztem, hogy miért idézted magad, de azt hittem akarsz még valamit hozzátenni...aztán csodálkoztam rajta, hogy mégse :lol:
Kis Petike lehet focizni fog, mi? Vagy dzsúdós lesz, ha már most ennyit rugdos. :lol:

julcsika
csak úgy megjegyzem, hogy azt irtad bodzinak, hogy nincsenek meg az egysejtjei :lol: :lol: -na jó ezt ráfoghatjuk a gépre. :wink:
Akkor már előről is megismeritek Szonját nem csak a popójáról... :lol:

melcsike
Ezt már én is észrevettem magamon... nálunk apukám olyan, hogy már nincs kedve normálisan kimondani a szavakat és kitalál rá egy új szót, én meg mindig teszem alá a lovat, közben meg jól kinevetjük(ő is nevet magán), sebaj egyszer mi is megöregszünk.
Szóval neki szoktak ilyenek lenni és mostmár egyre jobban hasonlitok rá, csomó minden nem jut az eszembe és mondok rá valami hasonlóan hangzót... :lol:
Érdekes , hogy miután 2x, 3x, kimondom a kitalált szót, eszembe jut az eredeti kifejezés is :wink:

rencsike
Húú nálunk ugyanigy van, mintha én irtam volna a szavaidat. Mindent , de tényleg mindent én tartok fejben, mostmeg ki van mindenki akadva rajtam, hogy napok múlva jut csak eszembe, hogy mikor mit kellett volna csinálni. Csomó dologra régen kapásból rávágtam a választ, mostmeg sokszor a kérdést se értem.... :lol: látni kéne ilyenkor a férjem fejét :lol:
Sok mindent felirok, de még igy se az igazi.
Pedig én úúúúgy szerettem ilyen kis okosnak lenni. :lol:

kislibus
merre?

figyeljetek csak, én napközben nem szoktam ilyen keményedést érezni, de éjszaka volt már többször, hogy felébredtem pisilni és akkor éreztem , hogy nagyon kemény a hasam, nem fáj, csak olyankor nem annyira érzem a babákat , mint amikor puha a hasam. Persze lehet, hogy olyankor ők alszanak és azért nem érzem... Én nem is gondoltam volna, hogy a keményedés lehet rossz is... Azt hittem a méh készül fel a szülésre.
chilike1
 
 

 
 

Chilikém,

ha simán keményedik néhányszor az nem gáz, magneb6-t kell bevenni, nálam beton a hasam a nap nagy részében és fáj is, de az rémítette meg Apánkat, hogy ilyenkor Domi feszíti magát és őrült módon rugkapál.... szerintem amit te érzel az tényleg csak a méh felkészülése! :D

Kép
rencsi79
 
 


Rencsikém, én ha keményedek akkor Marci csendben van, gondolom neked azért fáj, mert még Domi is rugdos közben. Nem lehet kellemes.

Nálunk is én voltam a jegyzettömb itthon, most meg mint egy idióta néha, azt sem tudom miért mentem ki a konyhába. A férjem mondta is, hogy nincs ehhez szokva, és nem lehetne, hogy visszarázódjak. :wink:

Chilikém, nálunk a két mama csinálja ezt, és mi is mindig röhöngünk. Ők is ezt mondják, hogy majd mi is megöregszünk.

Emerenc, nekem is mindenki ezt mondja, hogy a fiúk lustábbak. Azért remélem két hetet már nem húz ki.

Kép
gmelcsi1
 
 


Most épp elfelejtettem, hogy miért léptem be,mit akartam írni... :shock: :shock: Csak eszembe jut egyszer...

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Ja, már eszembe is jutott! Az előbb lemázsáltam magam és 2!!! kilót híztam az elmúlt 2 hétben! :shock: Most aztán megint jöhet a hungarocell-kenyérpótló, meg pápá gesztenyepürcsi... :oops:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsika,
és most mennyinél tartasz? Maradsz Apánknál?

Kép
rencsi79
 
 


6 v. 7 kilónál. Nem emlékszem, mennyi voltam az első mérlegelésen. :shock: Ez már lecseszésgyanús helyzet. Még mindig nem tudom, de mivel egyáltalán nem érdeklődtem utána helyben, szerintem maradok.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsika,
Nem este kell mázsálni, hanem reggel, wc után!!!
Jó éjt!
vjulcsi
 
 


Egysejtek.. :lol: :lol:
Minden pocinak puszit küldök!!! A keményedôsöknek üzenem,h ne kemènykedjenek ennyit,csak a gyakorlàs szintjèn!!!
Melikèm!Kihez jelentkeztèl be Ih-ileg?
Emerenc,Micike!Cupàkok!!
Andi!Kis cuki fogaska!!!!:D

Kép
bodza2005
 
 


Julcsika!Cukker ez a vonalzòcska!
Melike! Nevek??? ;-)

Kép
bodza2005
 
 


Jó reggelt!

Fél 4 óta fent vagyok :( Sehogy sem volt jó feküdni, 10 perc után akármit csináltam, valamin fájt :(

Viszooooont, megint megálmodtam csomó mindent Szonja szobájába, hogy hogyan lesz olcsón, kreatívan szép kislányszoba! Már egészen más a koncepcióm, mint 2 hónapja, már félek bármibe is belekezdeni, ki tudja mikor álmodok megint egy nagyot és teljesen különbözőet...

Gyertek majd ha felébredtetek, persze azért aludjátok csak ki magatokat :D
vjulcsi
 
 


Hoppszi-hoppszi, ma van félidőőőőőő! :D
vjulcsi
 
 


Julcsika,

Gratula a félidőhöz!!!! Nekem is szörnyű volt az éjszaka kb 2ig nem bírtam aludni, aztán néhány óra után már megint fent voltam, bár én most még 8 után aludtam egy órát! Lehet hogy valami front van???,


Moncsika,
hát igen, elég esélyes a lecseszés....és mikor mész?

Melcsikém,
gyere mesélj, hogy mi volt az áramlás vizsgálaton meg ,hogy mit mondott Apánk a piszka után!!!

Lassan össze kellene pakolnom a kórházi táskát.....már olyan közel van a szivecske a vonalzó végéhez, még 1-2 hét és már bármikor jöhet......aztán lehet, hogy Marci lesz a példaképe és Domcsi is bent marad még karácsonyig.... :cry:

Bodzika,

mi az hogy gyakorlás???

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors kérdésre ugrottam be, mert sietek, de ígérem este újra jövök, és írok, és persze elolvasom a rengeteg írást is! :)

A kérdésem az lenne, hogy ugye beszéltünk, erről az expo-ról és kíváncsi lennék a véleményetekre. Szeretnénk 4D-s UH-t csináltatni az expon, de nem tudom, hogy érdemes-e?! Ebben kérem a segítségeteket. Akkor már lassan 12 hetes leszek, és rá következő hétre szerdán megyünk az IH-re :). Szóval nem lesz sok neki a két UH. Mert mi vasárnap szeretnénk menni, és a szerda lehet kicsit közel van. Mondjuk pénteken meg Apánkhoz megyünk, aki szerintem nem fog UH-t csinálni, hiszen az IH-n előtte két nappal végeztek! Szóval nem tudom! Szerintetek?

Julcsi!
Gratula a FÉLIDŐHÖZ!!!!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Katám,
szerintem most 4d-t felesleges csináltatni, ha úgyis még a IH-re, ott is lesz 4d, aztán majd a genetikain is lesz 4d a 18 hét körül, így szerintem majd 25-28 hét körül csináltass külön, mert akkor már szépen látszik majd minden és akkor már apánknál is ritkábban lesz uh. Ritkán írsz mostanság, minden rendben?

Kép
rencsi79
 
 


Kata! Érdemesnek érdemes lenne, mert akkor is nagyon szépen látszik a Bébike, Eszti pl.szopizta az ujjacskáját, balettozott, egyebek, de igaza van Rencsinek, hogy pár nap múlva "uezt" láthatod az Ih-in és azért tényleg ne Uh-zuk agyon a Babulonokat. Szerintem.
Puszik Mindenkinek!

Marcika?????????????????? :roll: :D

Moncsicsim és Melikém! Az jutott eszembe pár napja, hogy amikor itt jártok, ha úgy alakul majd, ha már nagy a poci, hogy lepihennétek vagy leülnétek, innátok egy teát vagy sok az idő 2 dolog között, amit intéztek és pont nincs hova menni a hidegben, ilyesmik, akkor nyugodtan ugorjatok fel hozzánk. Esztivel szeretettel látunk Benneteket! Persze a Többieket is. ;-) Nem mellesleg, szinte mellettünk van egy babadiscont is... ;-)

Cuppppp

Kép
bodza2005
 
 


Kata! Falod még a halakat? :lol: :lol:
Majd írjátok meg, milyen volt a börze! Szép időt Nektek!

Moncsika! Én Esztivel nem savanyúkápit, hanem hagymát!!! ettem hagymával az első hetekben. Fanatikusan vettem a köteg újhagymákat és napi 2csomagot betermeltem minimum. :lol: A Tied szerencsésebb verzió a szagokat illetően, fogmosás ide vagy oda, ilyen mennyiség mellett... :oops:

Kép
bodza2005
 
 


Csókok! Julcsikám, te milyen bölcs vagy! Reggel majd' egy kilóval kevesebb voltam. Legközelebb úgyis 7.30-ra megyünk Apánkhoz, akkor hajnalok-hajnalán még talán karcsú leszek. Még van addig másfél hetem, hogy kicsit újra diétára fogjam magam.

Bodzicsillag! Köszi a meghívást! (Esztinek külön!) Legközelebb Petim rohan du-ra dolgozni (azért is kértünk kora reggeli időpontot), ezért nem tudunk majd meglátogatni, de valamikor élek a lehetőséggel, az bizti! Ki nem hagynám, hogy személyesen megismerhesselek Esztikirálylánnyal együtt!!

Én minden reggel melegszenyót eszem és telerakom hagymával. (vagy, ha nem azt,akkor akkor tojást, de az alá is sütök egy öklömnyi fej lilahagymát) :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Julcsi! Gratula a félidőhöz! :D

Miciona! Elfelejtettem mondani, ( csak nem? :lol: ) hogy nagyon várom a beszámolót a 8éves kiképzőtiszttel való welneszezésről! :lol: Meg, hogy érezted magad! Nem tudom mi történt de, Veled álmodtam! :oops: Nem találkoztunk még élőben, de álmomban régi ismerősök voltunk, szőke vagy? együtt fürdöztünk és a "Te 8évesed" meg az "én 4évesem" írtóra összevesztek valamin. Rendre kellett volna őket utasítani, de nem tettük, mert majd az igazi anyukájuk! :roll: Aztán jöttünk ki a vízből és írtó nagy hasunk volt! Utána kép szakadás mert a hegyekben voltam, szintén nagy hassal és kutyák huzták a szánt amin aludtam! :shock: Hát Lányok, hogy mi a fene van......

moncsi, az én gyengém is a gesztenyepüré! Megfogadtam, ha tudok végre kezdeni megjutalmazom magam vele, ha nem akkor is! :lol:

Puszi!
emerenc
 
 


Sziasztok!

Itt vannak anyuék és most nagyon gyorsan elmegy a nap! :D
Meg aztán alig jutok a géphez, mert anyuéknál nincs net, ezért öcsikém, és anyum is itt lógnak a gépen!
Egyébként jól vagyok hálistennek, lekopogom barnák nem jelentkeztek, remélem nem is fognak. Eszek, mint aki éhezik, de komolyan, óránként-kétóránként éhes vagyok... :oops:

Julcsi! De jó, hogy félidő van, nagyon örülök nektek!

Ercsikati! Elültetted a bogarat a fülemben a börzés 4D-vel. Én csak pénteken mennék apánkhoz utána és már nagyon kiváncsi vagyok, hogy a kisebb baba is nőtt.e, meg hogy egyáltalán mi újs. a babókkal!!! És én megértem, ha mielőbb látni szeretnéd a babódat!

Moncsiga! Vicces, hogy Peti lerúgja kupakot! A hagymára én is rá vagyok állva!!! :wink:

Rencsi! Bizony, annak a kórházi cuccnak ideje lenne!!!

Chilike! Nálatok nem rugdosnak a lányok kupakokat??? :D

Cs.Andi! Azt nem hiszem, hogy büntetlenül hizhatok amennyit csak kedvem van, mert azért nem hiszem, hogy húsz kilónyi hizás életbiztositást jelentene. De az biztos, hogy egy darabig nem fog leszúrni.

Irtam már, hogy apánk péntek 13-ra hivott minket vissza??? Mondjuk én 13-én születtem, de azért ez a péntek 13... Most itt imádkozunk kollektive, hogy ne legyen gond...
Holnap megyünk kocsival Veszprémbe, remélem jól birom majd az utat. Mondtam a páromnak, hogy álljunk meg Székesfehérváron pihenni, meg bekészotettem magamnak elemózsiát! :D

Puszi nektek!

Gmelcsi! Marcikát puszilom, ha méltóztatik végre kibújni!!! :D

Kép
kislibus
 
 


Rencsikém! Gyakorol a méh. Tényleg. :D

Kép
bodza2005
 
 


EmerencM! Ez nagyon komoly. :lol: :lol: :lol: :lol:
A próféta szóljon az álmodból pocakilag.
Elküldtem ám mailben Neked is a nélkülözhetetlen dolgok, lista stb. gyűjteményem, megkaptad??? Azért nem ide tettem fel, mert egy csomó kép is van benne.

Moncsikám! Rendben!!!!!!! :D :D

Julcsika! Gratula Szonjának a félidőhöz. :D
Na és milyen lett a szoba??? :wink: :wink:

Kép
bodza2005
 
 


Kislibus!
Mi is 13-án megyünk! Csak mi 13:30-ra! :) Ez a sok 13-as remélem szerencsét hoz! Akkor ez azt jelenti, hogy talán találkozunk is? De klassz lenne! :) Egyébként nagyon gondolkodom a börzés 4D-n! Olvastam, hogy ha viszel pen-drive-ot akkor az összes képet felteszik neked, plusz kapsz egy képet, és egy dvd-t is! Hát nem tudom! Ha hazajön ErcsiApu megbeszélem vele! :)

Bodza!
Tudod már alig várom, hogy lássuk újra a MI kis Drágaságunkat! Ezért is gondoltam erre a lehetőségre is! Majd még átgondolom!

Rencsi!
Minden rendben velünk, és igazad van, tényleg ritkán írok, de tudod sokszor nincs nagyon miről írni! :) De ettől függetlenül olvaslak benneteket minden nap! Reggel szoktam gép előtt lenni, aztán délután már meglátogat álommanó és már nem engedi, hogy itt üljek! :):D Domi babának pocaksimit küldök! :)

Melcsi!
Izgulok érted, hogy mi volt ma! Ha gondolod gyere és mesélj Nekünk, mi volt! Remélem ez a "piszálás" eredményesebb lesz, mint az előző! :)

Melánia!
Hogy vagy? Milyen bogyókat kell szedned? Utrot nyomod még? Nekem azt mondta Apánk, hogy lassan álljak le vele, mert olyan, mint a drog! :) Aztán szépen lassan leálltam a "szerről"! Van már pocakod? Hogy érzed magad? Émelygés? Hányás? Rosszullét? Nálam szerencsére ezek mind kimaradtak! Bár mondjuk néha az édességet annyira kívánom, hogy csak na! :)

Majd még jövök! Mindenkinek szép napot! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Helló csajok. :lol:

Üdv az ágyból. :lol:
moncsi:hát ez a kupak dolog,jót nevettem rajta.De választ még nem kaptam arra,hogy van-e már kinézve másik lakhandi?

Andi:persze én itt fogok szülni a Szegedi Nőiklinikán.Én is szeretem Szegedet. :lol:

Rencsi:képzeld a szobatársam aki mellettem feküdt ő most 1hete szült és 31hetes volt.Állandóan kiakart jönni neki a kislánya.Visszatartásra járt a szülőszobára.Ezzel nem riogatni akarlak csak ösztönözni a pakolásra. :lol:

Julcsi:örülök,hogy minden rendben veletek!!! :lol:
bodzi:írtam privit.
Melcsi:szülésindítókat küldöm.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia
 
 


Mi is 13-án megyünk, azt mondta Apánk korábban szeretne látni, mint az előírt, hogy biztos minden rendben legyen Domcsival. mi 16:45-re megyünk....Kata, addigra te már otthon fog durmolni...
Kislibus, te hányra mész???

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi!
Nagyon remélem, hogy 16:45-kor nem leszünk már ott! Bár a legutóbb 12:45-re mentünk, és 14:30-kor jutottunk be. :evil:

Bodza!
A halakat már nem nagyon falom, ugyanis az étrendem azt hiszem egészen megváltozott. Most nagyon rá vagyok kattanva a tojás és a paradicsom levesre. Azt hiszem minden nap meg tudnám enni! :) Amit még nagyon nagyon kívánok mostanában az a kőrözött és a tepertőkrém! Anyukám készített nekem mindkettőt, de annyira finom volt, hogy nem tudtam leállni! A tepertőkrémtől ki is jött egy herpesz a számon! :o

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Katám:hát én fogytam 4kg.De hát nem csoda még 2 korty tea is visszaköszönt amikor bekerültem a kórházba.Még a kórház folyósóján is hánytam míg megkaptam az ágyam. :oops: Ciki volt de kiakart jönni.Kórház óta nem hánytam.Kapok hányáscsillapítót mondjuk.Igen én még utrozom.Pont most is szólt a telefonom hogy idő van.Majd dokim mondja ha le kell álljak.Még a védőnőhőz sem engedett el.Pedig már nagyon hiányolják a kiskönyvem minden vizsgálaton.
Pocakom:az van.Főleg mivel a petefészkeim nehezen akarnak rendbe jönni.Hiperstimu.Apánk jól felturbózott.
Annak csak örülj ha te nem vagy rosszul.Nem egy leányálom.de hát ha most már én is megúszom.Pláne hogy kaptam rá 25.000ft-os infúziót.

Kép
Kép
melánia
 
 


Sziasztok!
Melikém,ne aggódj,elmúlik ez a rosszullétes,ágyhozkötös időszak,aztán már csak élvezed a terhességet!! :D
Rencsike,hogy vagytok?Tessék lassan összekészíteni a pakkot,bár a Domifiú még pár hétig sziesztázik bennt,de azért jó ha megvan. :D
Melcsi,miz újs te kis "antiszociális"?? :lol: Ne szégyelld magad érte,én már volt,h a telefont sem vettem fel senkinek.. :oops: (egyébként kérdezted,engem berendeltek a 9.napra,már ugyan 2 újjnyira nyitva voltam,de sehol semmi,így burkot repesztettek,és mivel úgysem indult a dolog,így kezdtem kapni az oxytocint..)Hogy vagy,mi volt ma?Szegénykém,eleged lehet már..Nagyon szorítok.MARCIIIIIIIIIIIIIII!!!!
Kislibus,rajtad még a 20 kg is elférne!! :lol: Azért persze,vigyázz magatokra!!!(de azért egyél jókat!)Jó csavargást holnapra!!
Bodzus,Esztit lestem iwiwen,édi!!!Főleg a copfos,meg az almás képe tetszik!Azért a befőttesgumit ti is leszedhetnétek a gyerkőc kezéről!! :D Csudalány!!!Ti mikortól használjátok a normál(nem hordozós)ülést?Mert az én fiam már alig fér el a hordozósba,8 kg felett is van picivel,és szegény ha sok cuccot adok már rá belefog szorulni.. :oops: Úgyh gondolkodom,h lassan lecseréljük.Nem baj,ugye?
Még vmi,neked hullott a hajad szülés utéán,mert az enyém lassan elfogy... :lol: Mehetek parókáért..
Nem írtad meg Eszti második nevét..Nálunk az Istvánt kapta másodiknak apukám után.
Mindenkinek sok puszi.

Kép
cs.andi
 
 


Andikám!
Nagyon édes vagy!!!! :lol: Azokat én is szeretem. :D
Mi csak most vettük meg (9hónaposan).
Anyagi okai is voltak + elvileg még jó a hordozó, méret és hossz szerint, de mi is így vagyunk vele, ahogy írtad, hogy a téli cuccban már annyira szűk lenne szegénykémnek.
Römert vettünk végül, erről olvastuk, hallottuk, barátaink tapasztalták, törésteszt stb. a legjobbakat, biztonság, kényelem, kezelhetőség egyebek alapján. Tényleg szuper!!!!
Persze, cseréljétek, csak ügyelj rá, hogy Neki még dönthetőt vegyetek, ha magától nem ül fel (nem az számít, hogy tutira stabilan ül, hanem, h magától üljön), addig a dokik nagyon nem javasolják a kvázi "ültetést".
Nekem nem, de az élesztő szuper rá!!!!!
Eszter Lili. :D
A kedvenc Nagyapám volt István. :D
Puszilom a kis PetiPistikédet!!!!!!!!

Katás! Hát, az az igazság, h mi is imádtuk, ha láthattuk és elvileg egyáltalán nem káros, csak attól fél Apánk, h később kiderítik, mégis az. Állítólag volt egy nő, aki naponta leste, azért az már tuti sok.
Én is rengeteg kőrözöttet ettem akkor. :lol: Tepertőkrém, nyami...

Melike! Édescsillag vagy!!!! Puszik! írok majd, csak most fürdi jön nemsokára és addig még dolog van, Apa Esztivel zenét hallgat és táncikálnak. Látnád a pofiját ilyenkor a kis drága Csajszikánknak. Imádja a zenét!!!!! A Barátnőm fuvolaművész, a kisLánya hegedül. Múltkor játszott Esztinek a hegedűn, Babyka teljesen odáig volt és elkezdte ölelgetni Lilit. Komolyan! Előtte soha nem ölelte, puszilta meg, akkor pedig nem hagyta abba, így fejezte ki a boldogságát, háláját. A Barátnőm azt mondta, sok gyereket látott már, köztük a tanítványait, de ilyen reakciót, ahogy Babcika a zenére reagál és az említett eset is, még soha. Annyira megindító volt, hogy mindenki könnyezett.
Nagyon kis érzékeny a Lányom. :D
De kőkemény, kitartó is, nem mimóza ám. Rengeteg szeretet van Benne. Nem gondoltam, hogy egy ilyen kicsi Lányka ezt ennyire ki is tudja mutatni, érti a humort, minden rezdülését a másik embernek. Lenyűgöző kis személyiség. :D
Jaj, annyira imádjuk... :oops: :oops: :D :D

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Bodzikám nem kaptam meg! :cry:
Esztike....ámulatba ejtő! Bámulatos amikor egy falat emberkében már ott a tehetség! A gén milyen meghatározó, na, azért a környezeti hatások is számítanak. :wink:
Milyen nagy élmény lehet!
Az én gyerekem a sí pálya ördöge lesz ha rám hasonlit! :D
Ha az apjára ,szét fog szedni mindent, majd vakargatni fogja a fejebúbját, na most hogyan is? :lol: :lol: :lol: aztán össze rakja, sity-suty.
puszi!
emerenc
 
 


Emerenc!:lol: :lol: Ez kèsz!!!!
Aranyos vagy!!!!!! :D
Amikor a kedvenc dallamai, dalai közül hall, elkezdi dùdolni, pàr napja pedig nanana-val ènekelgeti ôket, teljesen tisztàn ès felismerhetôen. Tegnsp videòra vettük, amikor elcsìptük. :D
Cisztsûzôk mennek!!!!
Nagy a csend ma Kismamik. Mucim! Marcika? Csak nem??? :D

Kép
bodza2005
 
 


Jajj,ez édi lehetett Bodzi!!!Hiába,a gének..emerencnek igaza van.Az én fiamon is látszik már,h"apja fia",isten mentsen mindent,ha elindul..:-)) Meg őt magát is!! :D Kell majd rá bukó,meg térd és könyökvédő,mert apukája állandó vendég volt a sebészeten(bár a mai napig is az..csak már nem törik a csontja.. :lol: ),egy évben egy törést tutti produkált..Nyolcoldalas listája van a sebészeten.Szó szerint. :lol: Ő az a tipus,aki elmegy szánkózni lábtöréssel,gokartozásból bordatöréssel,fociból ujjtöréssel,biciklizésből fejbetöréssel jön haza.És még sorolhatnám..Hihetetlen pasi.Ugyhogy szegény kisfiamra nagyon odakell figyelni majd.
Élesztő???Megenni magában úgy érted,vagy vmi csodapakolást csinálni??
Melcsi,remélem valami történik....
Puszi nektek.

Kép
cs.andi
 
 


Bocsi EMERENCNEK..Nem vagy te Nemecsek... :D

Kép
cs.andi
 
 


:D Andim! :D
Tavasszal csinàlhatnànk Babàs+Pocilakòs talit.
Ti is ùgy èrzitek,közeleg Marcikànk? Hû, izgulok!!!
EmerencM! Pedig arra küldtem, mint legutòbb. :-(

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok,
Ma nagyon sokat pakoltam, én hülye még emelgettem, hajolgattam is, úgyhogy most pihenek...Fáj a derekem, de remélem Szonjának nincs baja!

Jó éjszakát és szép hétvégét!
vjulcsi
 
 


Julcsikám! Pihegj szépen és máskor ne emelj!!!!!!
Ha le kell hajolni, akkor guggolj inkább és ne nyújtózkodj nagyon.
Szonja makk egészésges, ne aggódj Bébikém!!!
Alukálj jól!!!!!!!

Micike merre vagy?

MARCIKÁNK????????????

Kép
bodza2005
 
 


sziasztok csajszikák

bodzika
puszi neked és Esztikének is

julcsika
ne dolgozz annyit..különben is mit rendezgetsz? :lol:
nem lesz semmi baj, de pihend ki magad, holnap próbálj meg egy kicsit lazitani :wink:
Nálunk az a terv, hogy mivel nem teszem külön szobába a lányokat(egyenlőre) ezért nem csinálok nekik külön szobát sem, hanem a mi szobánkat fogjuk kitapétázni. Igy nem lesz olyan "gyerekes" nálunk elég elegáns a háló bútor, függöny, stb, szóval inkább csak az ő környezetüket fogom disziteni kis játékokkal, forgókkal ilyesmivel.
Jövő héten megyünk tapétát nézni, ami nem lesz egyszerű, mert egyszer már mentünk egy kört ez ügyben , de akkor nem találtunk olyat ami tetszene(vagyis találtunk, de valami iszonyat horror áron)

cs.andi
Mesélhetnél kicsit az 5 hónapos babáról... Miket csinál ebben a kórban mennyivel könnyebb , nehezebb vele stb, mint újszülöttként. Mennyire tudsz vele kimozdulni otthonról, stb
köszike :wink: , minden érdekel...

melánia
Még nem is tudtam neked nagyon örülni, amióta újra itt vagy...bocsi
Pedig nagyon örülök, hogy minen oké, szoritottam értetek.
Meddig vagy szobafogságon még?
Hogy birod otthon? Mit csinálsz?

ercsikati
Köszi az infót a babaexpóról. :wink:
Nálunk is tervben van, hogy kinézünk, habár , ha egséz őszinte akarok lenni, akkor azt kell, hogy mondja, hogy az én férjemet még nem annyira kötik le ezek a dolgok. Melcsivel beszélgettünk múltkor, hogy majd, ha megszületnek a babák, biztos jobban tudnak majd a fiúk kommunikálni a babákkal, de most még nem ragadta el az érzés... :lol:
Szóval én órákig nem fogok tudni nézelődni, csak gyorsan lényegretörően. :lol:
Az Uh-n én is gondolkozom, szerintem én bejelentkezem, mivel múlt héten voltam apánknál és csak 2 hét múlva megyek újre, ráadásul legútobb i csak kb 2 perc volt az uh, nyugtázta , hogy oké, minden rendben és van egy olyan érzésem, hogy legközelebb se fog csinálni uh-t, igy legalább ez nagy élmény lenne. :wink:
De tényleg te, ha mész a 18. hetire az is nagy élmény lesz, úgyhogy lehet felesleges lenne duplán menni....

melcsike
merre vagytok?

rencsike
Én mostanában viszonylag jól alszom, habár ez a reggeli 5 óra ébredés minden napos, de legalább vissza tudok aludni.
Szerintem is kezd el össze pakolni a cuccokat, biztos ami tuti alapon. :wink:

kislibus
Neeem, nálunk még nincsenek ilyen kupak rugdosások. :lol:
Én annak is örülnék, ha egyszer végre már a férjem is elkapná a pillanatot amikor megérzi, hogy mozognak a babák. Ma is egész nap rugdosódtak, mozgolódtak, de valahogy mindig a nagy pillanat lemarad.
Ti hogy vagytok? Látom eszel fincsiket, jól van :lol:

moncsika
Ááá te olyan kis karcsú vagy, hogy elég, ha csak előző nap nem vacsizol későn. :lol: Sztem ezt lazán tudod tartani.
Pont azt néztem, hogy én kb. 3 kilóval hiztam többet, mint te az azért nem is olyan gáz, ahhoz képest, hogy nekem 2 babám van. És apánk által meghatározott hizáshoz képest még minusz 4-5 kilóval vagyok. Mondjuk annyira azért nem vagyok naiv, hogy azt higyjem, hogy nem fogom túllépni, de azért próbálok vigyázni. :lol:

emerenc
Na örülök, hogy egyre többet jössz.
chilike1
 
 


Köszönjük Chilikèm! :D Nektek is cupàkok tôlünk!
Nekünk a 2hònapos kor volt a fordulòpont alvàsilag,onnan aludta àt Eszti az éjszakàkat,persze,mivel anyatejes,szopizott,de mindig àlmàban. Mi 4hònaposan màr mindenhova cipeltük,ètterembe is (teraszosba),nagy tàrsasàgi èletet èl a kis Huncutka. Ha elutaztunk,akkor sem volt gond soha. Persze,a szopizàs mindent megkönnyìt,nincs gond a kajàval/ra. ;-) Beteg sem volt soha,hàla Istennek,mèg mefàzva sem. :D

Kép
bodza2005
 
 


Arra persze figyelünk,h a kis nyugalma,napi ritmusa,alvàsai de.-du. meglegyenek,ne sèrüljenek,ezèrt nagyon kis kiegyensùlyozott Babcika.

Kép
bodza2005
 
 


Jó reggelt!

Áh, ma sem volt jó éjszakám :( Epilepsziás kutyánknak 11-kor és 4-kor volt rohama, férjem 5-kor jött haza, szóval a köztes időben aludtam, meg még utána egy picit... na majd holnap.

Chilike,
A gardróbszobát pakolom, ennek most nincs köze Szonjához :) Két éve költöztünk ide, és nem volt még időnk/pénzünk asztalossal csináltatni bútort a gardróbba, így mostanra iszonyatos állapototok lettek... minden egymás hegyén hátán, már azt sem tudtuk mi van ott :) Na ezt most kipakoltam, szortíroztam, rendezgettem. Nagyon rajtam van a lakásrendezgetés, mióta itthon vagyok, nem bírom elviselni, ha nincsenek rendben a dolgok. Múlt héten a spjezt raktuk ugyanígy rendbe, olyan boldog voltam tőle (mondjuk ha ezt most így visszaolvasom, elég gáz, mintha egy nagymami írta volna :D).
Szonja is a mi szobánkban lesz, de csak az ágya/bölcsője, ezért szépen megcsinálgatom a szobáját előtte. Ott lesz szekrénye, meg pelenkázója is, meg szép dolgokat festek majd a falra, stb...
Irok neked privit, mert vmit nem értek abban, amit írsz :)

Bodzikám,
Az nagyon jó, hogy Esztike végigaludta az éjszakát már 2 hónapos korától! És ezt az álomevést hogy kell elképzelni? Mellettetek volt, és még a sírás/ébredés előtt már felébredtél, és megszoptattad? Ezek szerint ő egy ágyban aludt veletek?
Na ezekről majd nagyon szeretnék veled beszélgetni picit (elaltatás, napirend, ilyesmik), nagyon kíváncsi lennék a tapasztalataidra! Majd keresünk egy alkalmat, amikor mindenki egészséges, minden rendben van, ha te is benne vagy! :)

Kata,
Képzeld olyan beleéléssel olvastam, hogy herpeszed lett, hogy ma reggelre nekem is kijött egy. Nekem nagyon gyakori, és eddig úgy örültem, hogy a várandósság alatt még nem volt... na hát erről ennyit.

Egyébként én is egyre többet érzem Szonját, már naponta jó sokszor, meg éjjel is, mikor fent vagyok. Apukájának egyszer sikerült elkapni egy jól irányzott rúgást, hát sugárzott a feje a boldogságtól ('az ő kislánya megrúgta a kezét'). Amúgy is imádja, ha úgy mesélek neki Szonjáról, hogy éppen mit csinál, hogy ' a lányod már megint bulizik', azt mondja fantasztikus érzés, hogy van egy lánya :D :oops:

Szép hétvégét nektek ebben a gyönyörű időben!
vjulcsi
 
 


Julcsikàm!Benne vagyok!!! :D :D Örömmel!!!!!!
Esztinek mi is èdes kis szobàt csinàltunk, a babaàgya oda került, a pelenkàzò is ès minden egyèb, a mi hàlònkba pedig a bölcsôje. Amikor nyüszögni kezdett èjjel, megszoptattam, nem is èbredt fel, jòt evett ès alukàlt tovàbb. Szìvesen elmondom, mi hogy volt/van. Az biztos, h nagyon boldog, vidàm, nevetôs, kiegyensùlyozott Babcika,tehàt Neki bejött :lol: , ahogy csináltuk/juk a dolgokat. Remèlem, tovàbbra is ìgy lesz. :D

Kép
bodza2005
 
 


sziasztok kismamik,
Remelem most elmegy az iras. Sajna csak telefonrol tudok irni, egy het mulva lesz gep. Holnap elutazunk egy hetre aztan műtenek, utana már remelem tudok jönni rendesen.
Emerenc, jo az almod tetszik. Igen szőke vagyok :)
Puszi mindenkinek: bodzi, rencsi,chilike,julcsi,kislibus,andi,kata,moncsi,csomee,meli, melcsi neked plussz rad gondolas. Sajoek ,szimbaek, mindenki hianyzik......
miciona
 
 


Sziasztok Csajszik,

Itt vagyok és még mindig nem szültem. :(
Tegnap voltunk flowmetrián, minden rendben van. Aztán délután Apánknál, aki azt mondta, hogy hátrább van a méhszájam, mint egy hete, tehát semmivel nem lett jobb. Ki is akadtam rendesen.
Ma a Jánosba kezdtünk CTG-n, ahol volt 2db fájásom. Nagyon megörültem neki, de az ápolónő mondta, hogy ez semmi, és tényleg nem is volt több.
Holnap jön be a Jánosba Apánk, megcsinálja a aminót (megnézik a magzatvizet), azt mondták, hogy nem túl kellemes, mert egy vastag fémcsövet tolnak át a méhszájon. Nagyon várom. :?
Ráadásul Apánk jövőhéten még csütörtökön sem ér rá, mert tanfolyam lesz. Még antiszociálisabb lettem.
Bocsi, hogy nem voltam 2 napig, de néha már besokalok.
Marcika drága, úgy viselkedik, mintha nem is akarna megszületni. Éjszaka alszik, napközben lustálkodik, este kicsit felébred, rugdos, majd 10 körül elcsendesedik és alvás reggelig. Nem semmi. Remélem kint is ezt csinálja majd.

Csajok én is minden uh lehetőséget kihasználtam, szerintem csináltass Katám a börzén, ha szeretnél.

Mindenkinek puszi és légyszi szorítsatok tovább. :wink:

Kép
gmelcsi1
 
 


Melcsimucim!Szegènykèm,màr jò lenne vègre Marcikàzni... Tarts ki Dràga!!!! Nagyon szorìtok!!!!! Hahò! Marcika, Eszti kint vàr!!!!!! ;-)
Micibèbikèm! Nagyon gondolunk Ràd!!!!!! Ezer puszi!!!!
Cupppp Mindenkinek! Jò èjt!!!

Kép
bodza2005
 
 


jó reggelt
Tegnap este irtam csomó mindenről,mindenkinek és amikor rányomtam az elküldésre kijelentkezett a gép és újra kérte a jelszót, stb.
Olyan mérges lettem, hogy kikapcsoltam az egészet.

bodzikám
jó hallani, hogy ilyen jó kislány Esztike.
hányadikán született?
Nehéz eldönteni, hogy kell jól nevelni... tudod annyi kérdés van az emberbe mi a helyes, csak reménykedni lehet benne, hogy jól fogja csinálni... :wink:

julcsikám
hát a szekrény nálunk is aktuális lenne...
én álalában addig jutok , amig megcsinálom a férjem szekrényét, szin szerint külön rakom a fehéret, feketét, szineset, hosszú újjú rövid újjú, farmerek, elegáns nadrágok, nyári nadrágok, stb... mindentélére hajtogatva, aztán mire a saját ruháimhoz érek, már ki van a t..m az egésszel. Mostmár dölöngélnek a sorok a szekrényemben, úgyhogy pont most szóltam tesómnak jöjjön ki, kölcsön adok neki csomó ruhát amit egy darabig nem fogok tudni hordani. Olyan szép csizmáim vannak, jó farmerek, garbók, stb, de most egy-két évig tuti nem lesz rá szükségem... :wink:
nem irtál privit.. :wink:

többiek? merre vagytok?

melcsikém
drukkolok neked szivem, az a 2 fájás is csak jelent valamit, nem?
remélem még csüti előtt ki akar jönni Marcika, és akkor apánk is tud menni a tanfolyamra okosodni(habár nem tudom, mit tud még tanulni :lol: )
chilike1
 
 


Sziasztok!

No megjértuk Veszprémet, voltunk temetőbe, meg a párom tesójáéknál. Végül nem Székesfehérváron álltunk meg pihenni, hanem Balatonakarattyán megnéztük a kilátót! Hideg volt, de sütött a nap 1000-el, nagyon szép volt a Balaton! Egész jól birtam, kétszer kicsit begörcsöltem, ahogy szálltam ki az autóból, de hamar elmúlt.

Ercsikati! Amilyen gyorsan sorra szoktunk jutni, tuti, hogy még egy órát dumcsizni is tudunk!!! :lol:

Rencsi! Mi 12.30-ra megyünk. Mi pláne ne leszünk ott, mire ti jöttök!

Chilike! Ne fél, apa is majd elkapja a "nagy pillanatot" csak egy picit várni kell! Próbáljátok ki, hogy mikor nagyon megéhezel akkor eszel (irtad, hogy ilyenkor aktivabbak a csajszik) és utána figyelteted apával a pocidat!
Enni eszek rendesen. Most is épp azon jár az eszem, hogy mit kéne kajolni, elvégre tizórai idő van...
Nekem is szokott ilyent csinálni a gép, ezért mielőtt rányomok a mentésre, kijelölöm a szöveget (CTRL+A) és elmentem a másolandóba (CTRL+C), ha pedig kilép, akkor egyszerűen visszalépek, belekatt az üziablakba, és bemásolom (CTRL+V). Igy nem vész el az üzim!

Melania! Jaj remélem, mostmár végérvényesen elmúltak a rosszullétek és lassan az utrot is el lehet hagyni! A védőnődet nem lehet megkérni, hogy menjen ki neked megcsinálni a kiskönyvet? Az enyém azt mondta, hogy ez ugyan nem kötelességük, de ő kimegy és megcsinálja ilyen esetben a családnál (persze ehhez jó ha van otthon mérleg, meg vérnyomásmérő, mert azt nagyon macerás cipelnie)!

Bodza! Nem vagytok ti egy egészen kicsit beleszerelmesedve a lányotokba???? :lol: :wink:

Gmelcsi! Kitartás, Marci sem maradhat bennt örökké!!!

Kép
kislibus
 
 


Jaj Meli! Azt elfelejtettem irni, hogy ellenszolgáltalást az én védőnénim nem vár érte, mert úgyis látogatnia kell a veszélyeztetett kismamikat, azt mondta.

Kép
kislibus
 
 


Halihó!
Melcsike, én teljesen megértem, hogy már a hátad közepére nem kíváncsi senkit, és csak túl szeretnél végre lenni a szülésen, hogy végre a kezedben tarthasd Marcit. Apánk meddig hajlandó túlhordatni a babát, ezt nem mondta?

Na, nálunk is eljött a pakolás ideje. Eladtuk a lakásunkat (mondtam?) és most van két hetünk, hogy elporoljunk onnan minden motyónkkal együtt. Ha mostanában majd kevesebbet jövök, ez lesz az oka. Szeretném felügyelni a folyamatokat, még ha igencsak korlátozottak is a képességeim a pakolást illetőleg. Majd Petikém kicuccol a szekrényekből, én meg szépen ülve válogatom-hajtogatom a ruhákat. (annyira édes-cuki férjem van, ha itthon van, még a cipőmet sem vehetem fel egyedül. Mint egy óvodásra, rám adja és be is köti nekem :oops: , pedig most még képes lennék rá)

Anyucik, majdnem anyucik! Én már megint tisztára betojattam magam. Az normális, ha néha (általában este felé) fájdogál a hasam alja? Nem görcsöl, csak olyan kis tompán, folyamatosan. Tegnap pl. a tesóméknál voltunk, ez 2x 1,5 órás utat jelent, és este otthon már igencsak nem éreztem túl fittin magam. Lehet ez attól, hogy elfáradnak estére odalenn a cucccaim. Másik: az normális, hogy néha nem esik túl jól, amikor mocorog-rúgdal Petike? Volt már olyan is hogy kifejezetten fájt. Ilyenkor eltalál valami érzékeny pontot odabenn, vagy én vagyok rosszul összerakva. (olyan van, hogy "rátapos" a méhszájra? mintha ilyet is éreztem volna...) Most már olyan kis brutál tud lenni, hogy egyszerre több felé is érzem a hasamban (nem csak olyan kedves kis bökdösés, amitől úgy el voltam ragadtatva még 3 hete), mintha kézzel-lábbal egyszerre püfölne, sőt esküszöm, néha meg is fejel! Ha rájön a "tízperc", akkor nincs megállás, gyakorlatilag folyamatos a rúgdalás-püfölés, meg se tudnám számolni a mozgásokat olyan sok. (vagy amikor még ilyen picik és sok helyük van, akkor ilyen kis aktívak?) Na, ilyenkor tuti a keményedés...de amíg az tart, addig meg lapít, mint aki tudja, hogy rossz fát tett a tűzre.
Most mindig az van eszemben, amit Rencsikém, te írtál, hogy nagyon rúgkapál a Domi és az rossz is lehet. Most azon izgulok, hogy nem azért nyüzsög-e ennyire a Drágaságom, mert valami nem jó neki?

Kislibus, az autózás nekem is akkor rossz, mikor kiszállok...addig nem nagyon érzem a hasam,de amikor föl kell állni, akkor tudatosul bennem, hogy már mióta nyomódik, rázódik szegény.

jaj, Micikém, de sokáig csinálják már azt a gépet! Aztán, ha kész lesz bepótolod remélem, a sok hallgatást!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?