sziasztok csajszikák
bodzika
puszi neked és Esztikének is
julcsika
ne dolgozz annyit..különben is mit rendezgetsz?
nem lesz semmi baj, de pihend ki magad, holnap próbálj meg egy kicsit lazitani
Nálunk az a terv, hogy mivel nem teszem külön szobába a lányokat(egyenlőre) ezért nem csinálok nekik külön szobát sem, hanem a mi szobánkat fogjuk kitapétázni. Igy nem lesz olyan "gyerekes" nálunk elég elegáns a háló bútor, függöny, stb, szóval inkább csak az ő környezetüket fogom disziteni kis játékokkal, forgókkal ilyesmivel.
Jövő héten megyünk tapétát nézni, ami nem lesz egyszerű, mert egyszer már mentünk egy kört ez ügyben , de akkor nem találtunk olyat ami tetszene(vagyis találtunk, de valami iszonyat horror áron)
cs.andi
Mesélhetnél kicsit az 5 hónapos babáról... Miket csinál ebben a kórban mennyivel könnyebb , nehezebb vele stb, mint újszülöttként. Mennyire tudsz vele kimozdulni otthonról, stb
köszike
, minden érdekel...
melánia
Még nem is tudtam neked nagyon örülni, amióta újra itt vagy...bocsi
Pedig nagyon örülök, hogy minen oké, szoritottam értetek.
Meddig vagy szobafogságon még?
Hogy birod otthon? Mit csinálsz?
ercsikati
Köszi az infót a babaexpóról.
Nálunk is tervben van, hogy kinézünk, habár , ha egséz őszinte akarok lenni, akkor azt kell, hogy mondja, hogy az én férjemet még nem annyira kötik le ezek a dolgok. Melcsivel beszélgettünk múltkor, hogy majd, ha megszületnek a babák, biztos jobban tudnak majd a fiúk kommunikálni a babákkal, de most még nem ragadta el az érzés...
Szóval én órákig nem fogok tudni nézelődni, csak gyorsan lényegretörően.
Az Uh-n én is gondolkozom, szerintem én bejelentkezem, mivel múlt héten voltam apánknál és csak 2 hét múlva megyek újre, ráadásul legútobb i csak kb 2 perc volt az uh, nyugtázta , hogy oké, minden rendben és van egy olyan érzésem, hogy legközelebb se fog csinálni uh-t, igy legalább ez nagy élmény lenne.
De tényleg te, ha mész a 18. hetire az is nagy élmény lesz, úgyhogy lehet felesleges lenne duplán menni....
melcsike
merre vagytok?
rencsike
Én mostanában viszonylag jól alszom, habár ez a reggeli 5 óra ébredés minden napos, de legalább vissza tudok aludni.
Szerintem is kezd el össze pakolni a cuccokat, biztos ami tuti alapon.
kislibus
Neeem, nálunk még nincsenek ilyen kupak rugdosások.
Én annak is örülnék, ha egyszer végre már a férjem is elkapná a pillanatot amikor megérzi, hogy mozognak a babák. Ma is egész nap rugdosódtak, mozgolódtak, de valahogy mindig a nagy pillanat lemarad.
Ti hogy vagytok? Látom eszel fincsiket, jól van
moncsika
Ááá te olyan kis karcsú vagy, hogy elég, ha csak előző nap nem vacsizol későn.
Sztem ezt lazán tudod tartani.
Pont azt néztem, hogy én kb. 3 kilóval hiztam többet, mint te az azért nem is olyan gáz, ahhoz képest, hogy nekem 2 babám van. És apánk által meghatározott hizáshoz képest még minusz 4-5 kilóval vagyok. Mondjuk annyira azért nem vagyok naiv, hogy azt higyjem, hogy nem fogom túllépni, de azért próbálok vigyázni.
emerenc
Na örülök, hogy egyre többet jössz.