Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gomba,

Bonifác egyszerűen gyöngyörű! Gratulálunk hozzá! Nagyon szép a családi fénykép, talán már csak egy kislány hiányzik, nem? :) milyen volt a szülés?

Erika,
Sajnálom én is a fogadat :( én örültem volna, ha tovább tudok szopiztatni, de gondolom, hogy azért Nektek sem egyszerű így.
Sajnos én nem vagyok annyira tapasztalt, hogy ebben tanácsot adja, hogyan kéne leszoktatni Marcellt.

Elan,
sajnálom én is az éjszakáitokat, azóta kicsit rendeződött?
Gratulálok a motorozáshoz, nincs képed róla? :)

Gabi,
az már jó, ha Boti jobban van, átérzem a betegeskedéseteket, mert mi most küzdünk vele :(

Benszi,
Kitartás az építkezéshez, nem lehet egyszerű, főként, ha megszokták nagyon a kinti létet. Miket játszol velük bent?

Juci,
Gratula az egyszem babához! Nagyon örömöt fog okozni Nektek, meg a lányoknak is!!!

Vikkata,
Nekünk is volt ilyen, de valószínű, hogy amire ezt elolvasod el is tüntek a pöttyök. Nekünk is három napig láz volt, utána levő nap a pöttyök, amik másnapra már el is tűntek. Nálatok eltűntek már?

Süni,
Nagyon szép Zéti, hatalmas kiskrapek! Miket csinál már?

Witch,
kérünk képet Jamináról!

Nika,
Gratula az unokatesóhoz! :) Kíváncsi leszek Ati majd mit fog szólni hozzá!

Fiona,
Bence nagyon nagy már! Haza ért már apa?



Rólunk:három napja szinte alig alszunk éjszaka, valahol sajnos sikerült nagyon megfázni :( teli van az orra állandóan folyik, tegnap óta köhög is nagyon és jön fel a váladék. Tegnap óta lázunk nincs. A doktornő nem írt neki mást csak kálcium, orrcsepp, fenistil cseppek és biztonsági tartalékként antibiotikum, de azt csak akkor kell kiváltani, ha rosszabbul lesz szombaton.
én is úgy vagyok, ahogy Gabi, rossz látni az eleven babámat olyan letörtnek. De azért ha felkel akkor rögtön a zenét követeli és ha bekapcsolom táncol rá - ezt nevettük az apukájával :)

hétfőn voltunk mérésen, Uche 75 cm és 8620 g.


Lányok,
Uche szinte alig akar inni, pedig próbáltam neki kanállal, pohárból, cumisüvegből...szinte napi 10 ml-nél nem iszik többet. Doktornő mondta, hogy itassam! mondtam neki, hogy folyamatosan próbálom, de nem akar inni. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet csinálni, nem akarok kórházban kikötni vele. azóta csinálja ezt, amióta beteg, azelőtt nagyon sokat ivott.

Illetve még egy kérdés, újítani szeretnék egy kicsit a játékai között Uche-nak, mert jól eljátszik a mostaniakkal is, de szeretném egy kicsit színesebbé tenni, neki mit lehetne már adni pl: építőkocka stb.
Várom a tanácsotokat!
köszönöm előre is!


Többiek Ti se tűnjetek el!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Gabi
jelen :lol: :lol: kéremszépen a szerencsehozót holnapra :wink: :wink:

Tubikriszta
jobbulást Uchenak.
sajna nincs tippem az itatásra,az én babám sokat iszik :wink: :wink:

Gomba
Gratulálok a babához,nagyon aranyos :lol: :lol:

Benszikém
ezerrel gondolj rám holnap :oops:

képzeljétek óvtam az Olivért nehogy a beülti elött beteg legyen,erre most éjszaka sirt,átmentem hozzá és dőlt az orrából a vér :shock: minden tiszta vér volt,nagyon megijedtem :cry: most olvastam a neten hogy náthánál gyakori,de hát mi nem vagyunk náthásak!!de igen,öt perc mulva már folyt a nózi :twisted: :twisted: megőrülök,holnap beülti,szuper....
szóval drukkoljatok légyszi légyszi :oops: :oops: ja és a doktornő csinálja,Zeke dokim szabin lesz,remélem szűz kéz szerencsét hoz,annó Olivért is más rakta be :wink:

bocsi akinek nem irtam,de megyek elaltatom a skubikámat :wink: :wink:

bibar
 
 


Kriszta, sajnálom, hogy Uche beteg :( jobbulást Nektek! Itatással még nincs tapasztalatom. Zéti csak anyatejezik, így nem adok neki mellette semmit. Múlt szombaton volt 4 hónapos. Tegnap mértem, a nettó súly 7230g, hosszra közelítünk a 70cm felé. Nem kicsi... Már egy ideje érzem a csuklómon, pedig nincs nagyon emelgetve. Sokat játszik egyedül, szépen alszik napközben is (mióta észrevettem, hogy az ágyában jobban alszik nappal, mint a járókában). Úgyhogy a járóka a játszótér napközben :D
Szerintem 1-2 nap és átfordul hátról hasra. Az oldalára már nagyon megy. Nagyon jókedvű és nyugodt baba.

Bibarci, ezer millió drukk holnapra. Nekem is szerencsét hozott a szűz kéz :wink: Húú, elhiszem, hogy megijedtél a vér látványától. Szegény Olivér. :( Remélem nem lesz komoly!

KépKép
süni76
 
 

 
 

Sziasztok,

Juci, örülök, hogy minden rendben! Igazad van, hogy nem bánod, hogy egyedül van a babád... azért megint ikrek, hát az kemény lett volna (nekem még elsőre is ;) )

Gabicsibe, köszi az egyszervolt.hu-s tippet, megnéztük, és nagyon bejött Gábornak! Na és nekem is, már eléggé untam az annapetit... Ami a bringát illeti, nem rossz darab :) Mondjuk én nem bánom, hogy nincs rá pénzünk, nem is nagyon tudnánk hova tenni. Ennek külön garázs kell :D

Süni, én is így jártam anno. Nekünk egy Haberkorn Variosportunk van, és a mózes részt Gábor 5 hós korára kinőtte, mint a pinty. A sport-részt pedig igaz, hogy vízszintbe lehetett hajtani, de nem teljesen: a popsirésznek ott volt az "üreg". Szerencsénkre ez pont télre esett, amikor a bundazsákkal ki tudtam úgy bélelni, hogy ne kelljen annyira behajtogatni a gyereket, de ha újra kismama lennék, nem sajnálnám a pénzt egy olyan kocsira, aminek nincs külön mózes része, hanem a sport-rész teljesen vízszintbe hajtható. Azt hiszem, a Peg Peregónak van ilyenje, a barátnőm a Vaterán vett egyet használtan, és nagyon boldogok vele. Zéti nagyon szép kisfiú, gyönyörű a bőre!

Vikkata, sajnálom Lőrincet :( Mi megúsztuk a 3 naposat, szóval nem tudok segíteni. Az oltás után Gábor is pöttyös volt...

Erika, sajnálom a fogadat. Tényleg kérj antibiotikumot, én is szedtem, amikor nagyon beteg voltam... igaz, akkor Gábor már csak naponta 1x szopott. De tényleg lehet olyat kérni, amit szoptatás mellett is szedhetsz. Az oltás valóban kellemetlen lehet, de nem mindenkinél jelentkeznek a tünetek! Nekem van egy pár ismerősöm, akik megúszták. Ami a Down-szindrómát illeti, az újságíró eléggé tájékozatlan lehetett, mert ez egy kromoszóma-rendellenesség, oltás nem okozhatja. Szerintem összekeverte az autizmussal, mert olyan pánik tényleg volt - talán Angliában?- hogy összefüggést véltek felfedezni az oltás és az utána jelentkező autizmus között. Ha jól tudom, ezt azóta megcáfolták... Én sem voltam túl nyugodt emiatt, de egyfelől Magyarországon kötelező, másrészt meg az esetleg halálos kanyaró sokkal rosszabb opció...

Share, igen, vannak mélypontok... szerencsére azért tényleg összekaparja magát az ember. Mondjuk nincs más választás. Neked még nehezebb 2 gyerekkel. Ami Mátét illeti, majd megérik a közösségre, nem baj, ha most még otthon van. Én is így voltam ám vele, végigzokogtam 5 teljes napot, aztán anyuék feladták és kivettek az oviból. Mondjuk ők meg tudták oldani másképp... Viszont hogy Kornél milyen ügyes! Le a kalappal! És szépek a srácok, és nagyon hasonlítanak! Büszke lehetsz rájuk!

Benszi, kitartás anyukám, és gyere, amint tudsz :)

Tubikriszta, nincs ötletem ivásra, Gábor dönti magába a vizet literszámra. Talán valami gyönyörű-színes-csilivili-izgalmas itatópohár? Játékok: lassan kezdhetsz egyszerűbb formabedobót, Montessori-tornyot nézni... nekünk van nagyon alap Lego kisvonatunk, sok részből áll, és egy-egy részen csak 1 nagy gomb van... nem tudom, érthető-e... Erre hasonlít a legjobban: http://www.vatera.hu/lego_primo_keszlet ... 60218.html csak nekünk mozdonyunk is van hozzá. Ha rákeresel arra, hogy Lego Primo, akkor gondolom, találsz pár dolgot.

Bibar, nagyon fogok szorítani! Ez az orrvérzés durva, én is biztos halálta ijedtem volna :(

Velünk minden okés, megint egész jól alszunk. Összefutottunk a védőnővel az utcán, jól rámhozta a frászt (1-2 percre), mert közölte, hogy max. 1 hónapot várjunk arra, hogy Gábor elinduljon, aztán forduljunk szakemberhez. A Gekkot mondta, de megnéztem, az egy kocsi ára. Én bízom benne, hogy azért 1 hónap múlva már csak elkezd járni, mert én TUDOM, hogy semmi baja, és nincs kedvem orvosokkal macerálni. Különben ha lassan is, de van fejlődés... most elkezdett térdelve, de amúgy felegyenesedve közlekedni, meg már kéri időnként, hogy kézenfogva vezessük.

Jövő héten megyünk bárányhimlős oltásra kedden. Valaki beadatta közületek a gyerkőcöknek? Be szoktak lázasodni utána?

Járunk továbbra is zenebölcsizni, már nagyon belejöttünk :D Látom Gáboron, hogy élvezi, egyedül akkor visít, ha elveszik tőle a rumbatököt. Muszáj leszek venni neki egyet :D

Ja, tudom, hogy ez nem a linkmegosztós oldal, de talán ezt többen olvassátok. Találtam egy jó kis boltot: makimpex.hu Szerintem nagyon jó minőségű hangszereket és fa-játékokat árulnak, érdemes megnézni. Közeleg a karácsony! Tudom, mit keltem itt a pánikot :D De tényleg...

Na és akkor egy őszi kép így a végére, aztán eldugulok:

Kép

Kép
elan
 
 


Share
Sajnálom ezt a bölcsis dolgot :( ,de majd eljön az ideje és akkor élvezni is fogja.Nagyon szépek a gyerkőcök :D Allergia ügyben nem felejtettelek el de az anyukával azóta sem találkoztam így még nem tudok semmit mondani :(

Bibarkám
Húúú én biztos kétségbe estem volna,nem is hallotam még ilyet,hogy orrvérzés a náthától!Jobbulást Olinak és kívánom,hogy szűz kéz szerencsét hozzon :lol: :lol:

Kriszta
Jobbulást az óriás bébinek!Boti se akart nagyon inni,pedig nála sosem volt ez gond.Nekem könnyű volt úgymond átvernem,mert ő csak vizet iszik.Így vettünk finomabnál finomabb gyümileveket és azt szívesen megitta (főleg az almalé jött be neki).
Játékügyben én nem nagyon tudok segíteni,mert Botinak a kavics és a biciglikerék okozott hatalmas örömet.A játékok nemigazán kötik le.A formadebohóz meg még most sincs türelme.Autókat tologat olykor-olykor.

Erika
Én csak drasztikus leszoktatásról hallottam :( nekem nem lett volna szivem hagyni sírni órákon át.Én szerencsés voltam,mert Boti már nem igazán kérte és fel sem tünt neki,hogy egyiknap még kapta a másiknap már nem.(Nekem is antibiotikumot kellett szednem,mert annyira fulladtam tavasszal)Mást nem tehetsz feltúrbózod a vitaminháztartásod és reméljük nem veszítesz el több fogat.Oltással kapcsolatban én is az autizmusról olvastam,de nem tudják megmondani 100%-ra hogy az oltástól lett-e a kisfiú az vagy amúgy is az lett volna.Nálam fel sem merült,hogy ne adassam be!Annál inkább az új influeanza oltás kapcsán!

Benszi
Kitartást az építkezéshez és a gyerkőcökhöz!Aztán tényleg gyere a készen vagytok!!!!

Süni
Látom Zéti is jó nagy fiú lesz :D Ha már ennyire próbálkozik gyorsan meglesz az az átfordulás :D

Elan
Akkor aggodalomra semmi ok!ha már kisérletet tesz arra hogy felálljon és kézenfogva lépeget az jó jel!Bár azért tényleg vidd el egy szakemberhez ,hogy megnyugtasson!Uncsitesóm beadatta a bárányhimlős oltást,de nem volt a kislányánál semmi tünet.
Ma sokat gondoltam rátok!Eljutottunk végre a Ringatóra Boti legnagyobb bánatára!Az első 10 perc még érdeklődve telt,nagyon tetszett neki az csilingelő háromszög(Nem jut eszembe a neve bocsi :oops: :oops: :oops: )aztán kezdett megijedni,hogy sokan énekelnek,miután előkerült a hegedű óriási könnycseppek gödültek le a kisarcán és közölte kocsi,pá-pá.Amíg ki nem jöttünk a teremből sírt,a játszóházi részen meg mintha kicserélték volna.A jegyszedő néni mondta sűrűn előfordul ez az első alkalommal.Mégegyszer megpóbálkozom vele és ha akkor sem megy nem eröltetem.
Viccelsz?karácsony?mindjárt itt van!!Én már nagyjából kitaláltam mit fog kapni az úrfi,van amit már meg is vettünk.

Chesti
Nagyon boldog szülinapot lencsilánykádnak!!!Remélem szülinapi fotókat majd kapunk!!!
gabicsibe
 
 


Bibar
Azt hitted elfelejtettem :D ??

Kép

Luki
Szólj ha neked is kell!!!! :D
gabicsibe
 
 


Gabi, Gábor az első zenebölcsis foglalkozáson úgy zokogott, hogy rossz volt hallgatni. Nagyon el voltam keseredve, mert arra számítottam, hogy majd mennyire fogja szeretni.

Aztán a másodikon már csendben figyelt, mostanára pedig teljesen feloldódott, látom rajta, hogy élvezi. Szóval ne add fel, az első alkalmat ritkán élvezik, legalábbis ezt mondta a lány, aki tartja.

Mi különben a Marczibányi térre járunk, a Diridongó foglalkozásra. Ha valamelyikőtökhöz közel van, csak ajánlani tudom.

Kép
elan
 
 


Sziasztok!

Bibar

Már valószinű utólag olvasod. Szoritok nagyon.
Remélem már Olivér jobban van. Hagy majd piheni a kislegény.

Majd még jövök, de kell a srác.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Bibar!!!! Most csak Neked írok!! Nagyon szorítunk!!!!!!!! :D Csuriban a kezem. Pusza
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e még rám, egypáran biztos, csak szeretnék lassan csatlakozni hozzátok, mert anniy év után végre megszületett várva várt kislányunk Szűcs Réka Borbála 2009.október 15-én 9 óra 55 perckor 3300 grammal és 52 centivel.
Még néha most sem hiszem el, hogy sikerült és végre én is a babás topicba írhatok. Igyekszem majd jönni és képeket is majd megpróbálok felrakni, amint időm engedi.

Puszi,

Vic
vic12
 
 


Köszi lányok,annyira aranyosak vagytok :lol: :lol: mind a 3 felébredt és már itt lapulnak a pocakban,remélem valamelyik velem akar maradni :wink: :wink: csak 2 percet kaptam és fekvés,férjem kiszolgál,gyerek nincs jobban sajna :cry: a füle is hurutos,ma volt dokinéni,de jó kedve van és aranyos volt ma,hagyott pihizni :wink: :wink:szóval köszi mindenkinek,további drukkokat is bezsebelem :lol: :lol: puszi és majd jövök
bocs hogy másra most nem reagálok,de szigorú az uram :lol:

még csak annyi hogy:
Vic
gratulálok!!!!!kééépet és gyere bátran :wink: :wink: :wink:

bibar
 
 


Sziasztok csajszikák!

Visszaolvasás : esélytelen.
Nem sok időm van mostanság. Bevezettem a napi rendszeres tornát is.Örülök ha arra tudok időt szakitani. Hétfőn és pénteken eljárok esténként aerobicra. Az tök jo. ilyen nagylabdával tornázunk :lol: Élvezem. Itthon meg van futópadom meg lépcsőzőgépem és szobabiciklim is . Ezeket váltogatom. mikor mihez van kedvem. Persze ha a Bencus hagyja :lol: Nem tudom miért van ez de kb 3 hete mult el a náthája és most ujra taknyos. Semmi más nincs csak az orra van tele. De a multkor is igy volt. Kb 4 napig porszivóztuk és utána elmúlt. Most is igy van. Mi lehet ez??És lehet hogy jön a foga is mert iszonyatosan folyik a nyála. Teljesen eláztatja a ruháját :shock: :roll:
mikor kicsi volt és ugy jött a foga nem folyt ennyire a nyála.
Amugy minden rendbe van vele csak olyan kis haramia. És nem tudom miért. Üt vág mindent ledobál mindent az asztalrol pl. Ha valamit megkapartint az biztos hogy fejbevág vele ha nem vagy résen. Pedig folyamatosan mondom neki hogy nem szabad Bence, nem bántunk senkit. Belecsip az emberbe aztán meg ő sorolgatja,hogy :fáj. Most kicsit visszavettem neki a hizlalo kajákbol mert ugyi a rosszidő miatt nem tud annyit mozogni és ugylátom kicsit hurkásodik :lol:
Nem akarom hogy duci legyen. Ugyhogy tejbegríz tiltólistán :lol: :lol: :lol:
Annyira nagy a mozgásigénye hogy minden egyes esős nap egy büntetés.
Az apja mához egy hétre jön haza. Kiváncsi vagyok hogyan fogadja majd. szerintem az elején távolságtartó lesz.
Gondolkodom hogy kivigyem-e elé a repülőtérre?? Szerintetek????


Bibar!!!


Ezer ezer drukk!!! Mikor mész vérvételre?
Szerintem nem kell egésznap feküdni de azért próbálj pihenni.


Elan!!

Gabi nagyot nőtt és gyönyörű!!!Ne aggódj elfog indulni. Minbdent az ő kis tempója szerint. Nem kell hallgatni a védőnőre!!
Pont a multkor gondoltam rá hogy a mi védőnőnk 3!!!!!_szor volt kint nálunk. Egyszer szülés előtt ugymond környezet tanulmányra!!És kétszer a Bencét megnézni!! Jó mi??
Ne hallgass senkire és ne aggódj!!

Share!!!


Máté és Kornél nagyon hasonlitanak egymásra!! Kis huncut mind a kettő!! Szeretnek együtt játszani??


Tubikriszta!

Uche Nagyon gyönyörű!!! Nem akarod levágni a haját??? Igazi ritmusérzéke van a drágának :lol: :lol:


Gabi!!!



Boti igazi vagány kiscsávó!!! Alig látszik már a homlokán! Mit mondtak? Teljesen elfog tünni??
Ti hogy álltok? Lesz kistesó projekt? :lol:


Vic!!!

Gratula a kiscsajszihoz! Ird le a születés történeted is. És hát fotokat a kishölgyről!!!Sokat :lol: :lol:


Puszi mindenkinek! Kép

Kép
fiona66
 
 


Sziasztok!
Bibarci, pihizz sokat!!!!! Vagy legalábbis annyit, amennyi jól esik. Nekem az vált be :wink: Sajnálolm, hogy Olivér még mindig beteg.

Vic, hatalmas gratula Réka babához!! :D Várjuk a híreket! BMC-s segítséggel vagy spontán sikerült?

Fiona, Bence nagyon helyes kispasi. Húúú, milyen szigorú vagy. Egy kicsi tejbegríz sem mehet? :wink:

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem voltam, bocsi érte, de most próbáltam azért visszaolvasni egy kicsit.

Gombacsalád,
szívből gratulálok nektek a kis Bonifác születéséhez! Gyönyörű család vagytok! :D (Milyen kendőd van? Születése óta hordozod a csöppséget? ) :wink:

Sharon,
gratula a pocilakóhoz! Húú, nemsokára újra szülsz... Izgulsz már? Azért nem semmi a nagyobbacskád, hogy ilyen ügyesen beszélt már 15 hónaposan. :D Zsófi is korán kezdte, de azért ennyire nem... :) Képet azért tegyél majd, jó?

Share,
te jó ég! Ilyen nagy már Kornél? Olyan szépek együtt! :D Sajnálom ezt a bölcsi dolgot, de talán tényleg szüksége van még egy kis időre otthon. Kitartás!!!

Benszi,
úú nem lehet könnyű ilyenkor ősszel építkezni. Kitartást nektek is, aztán ha lesz egy kis időd, do bj egy-két képet a lurkókról. Szülinapra készülgetsz már? Vagy még csak fejben? :wink:

Szülinapról jut eszembe, utólag is nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk Ramikának, Lencsilánykának, és minden babának, aki mostanság ünnepelt. :D :D :D

TubiKriszta,
hogy van Uche? Remélem már jobban! :wink: Az ivásra sajnos nincs ötletem, én is rengeteget küzdöttem, és küzdök Zsófival a mai napig, mert ő soha nem volt jó ivó. Oké, tejci, meg Kubu az jöhet, de más....

Süni,
nem semmi méretekkel rendelkezik a "kicsi" fiad 4 hónaposan! :wink: :D Nagyon aranyos!

Bibarka,
nagyon-nagyon szorítok nektek!!! A pozitív gondolkodás is nagyon sokat számít, úgyhogy csak pozitívan, én meg küldök egy kis babatapit (húúú, de rég használtam ezt a szót... :D ): +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (Luki néniért mikor kell szorítani?)

Elan,
de jó ez az őszi kép Gáborról!!! :wink: Nem értem a védőnő meg minek ijesztget Téged... Neki kellene a legjobban tudni, hogy minden gyerkőcnek más a tempója... (Amikor csak tudom, olvasom a blogodat, és nagyon szeretem ahogy írsz... :wink: :D )

Gabi,
a Fonóban voltatok? Én is most gondolkodom rajta, hogy újrakezdjük Zsófival. Már nagyon rég nem voltunk, azóta lehet hogy már el is felejtette, hogy milyen... Először amúgy ő is meg volt kicsit illetődve, bár ő akkor kisebb volt, mint Boti most.

Erika,
hogy vagy? Jobb a helyzet?

Vic,
szívből gratulálok!!! :D

Fiona,
de jó, jön haza apa? Hosszú idő után, igaz? Biztos furcsa lesz majd Bencének, de hamar ráismer majd az apukájára! Én a reptérre viszont még lehet hogy nem vinném ki.


Bocsánat, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos, de most mennem is kell, mert szólít a Főnökasszony!
Majd jövök még, és írok magunkról is. :wink:

Kép

Kép
mamm
 
 


Mamm!!! Mit látok???? :D :D :D Nagyon örülök Neked, Nektek!

Vic, örülök, hogy csatlakozol, és itt is nagy gratula a kis szépséghez. Hozz képet, van kire büszkének lenned! Azért csendben várom a mailt is ;)

Fiona, Gábor a kisőrlőktől számítva minden fogzásos rohamnál betaknyosodott. Korábban nem... A dokinéni azt mondta, hogy ilyenkor az orr nyálkahártyája is meg tud duzzadni, ezért folyik az orra. Lehet, Bencének is ez van, ha nincs más tünet.

Bibar, ++++++++++++ !!!!

Gábor is lebetegedett, a változatosság kedvéért... köhécsel és taknyos. Most épp nem fogzik, szóval megfázhatott. A legjobbkor, mikor mennénk kedden oltásra, szerintem megérezte :D Éjjel jött ki rajta, tegnap még sétáltunk egyet a Margit-szigeten... még mindig nagyon szép, ha tudtok, menjetek, amíg még jóidő van.

Kép

Kép
elan
 
 


Sziasztok!

Bibar,
++++++++++ és két hét múlva várjuk a jó hírt :) sajnálom, hogy Olivér beteg, reméljük, hogy hamar túl lesz rajta.

Vic,
Örülök, hogy jöttél! majd mesélj és kérünk képet a piciről!

Elan,
Ez a kép nagyon jó, írtó szépek vagytok így ketten rajta! komolyan még egy baba-mama fotószépségversenyre is benevezhetnétek!
Az nem jó, ha Gábor beteg:( ilyenkor nem kaphatja meg az oltást?
Köszönöm a tippet a játékokhoz, ilyenre gondoltam én is, mármint a legosra :)


Süni,

Tényleg nagyok vagytok :) és nagy szerencséd van, hogy Zéti elvan egyedül és játszik is. Nekem Uche, ha nem lát amikor fent van akkor ordítás van és rögtön jön, ahol a hangomat hallja :shock: azt hiszem túl felkapattuk, de nem baj :)

Share,
A két fiú nagyon aranyos és látszik, hogy Kornél és Máté mennyire szeretik egymást. Kornél nagyon ügyes, hogy már szinte egyedül megy! Le a kalappal! észreveszed, hogy Máté tanítgatja őt?
Lehet Máté azért sem akar menni bölcsibe, mert tudja hogy otthon vagy Kornéllal és lehet, hogy ez egy pici féltékenység is, nem?

Mamm,
Gratula a kistesóhoz! :) Zsófi hogy van? Majd tegyél fel képeket, ha lesz időd!
Uche már jobban van, csak most sajnos a köhögés, ami elég rossz, mert van ,hogy éjszaka felkelti és volt, hogy hányt is, mert annyira ingerelte.

Gabi,

Nekünk is az olyan játékok a favoritok, amiket itthon összetákolunk pl: üvegbe kavics stb. ezekkel sokkal többet játszik és meglátja őket már "rohan" is. De azért ilyen bedugós meg nagy építőkockást meg akarok nála próbálni, hátha.
olyan jó fali dekorációt láttam ahol a traktor volt megcsinálva rögtön eszembe jutottál és Elan is :) ha kell majd átküldöm a weblap címét!
Boti hogy van?

Fiona,
Jó a kép Bencéről :) jó kérdés, hogy kividd-e az apukája elé! Ha mondogatjátok neki, hogy apa- gondolom szoktátok otthon elég sűrűn emlegetni, akkor hogyan reagál, tudja hogy jön haza nemsokára? szerintem ha nem nagyon akarod ne vidd ki, inkább a nagyobbakkal készüljenek otthon. Aztán lehet, hogy majd aznap le sem tudod vakarni magadról, mert ő akar menni. Azért majd írd meg, hogy mi volt, mert kíváncsi vagyok!
Uche haját kb két éves koráig nem szeretnénk levágni, mármint nekem már volt egy-két kérdés az apukájához, hogy mikor vágjuk, de még nem .) azt mondta, hogy még baba, de mondom attól még le lehet vágni, de ő nem szeretné :) nem baj, pedig nagyon aranyos lenne csupasz fejjel is! Majd a következő babánál :)

Nika, Witch és a többiek, gyertek legalább képekkel!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


SZiasztok

Kicsit elvesztem, ÁFA volt, ilyenkor sok a munkám. Jami szépen nő már kezdi emelgetni a popsit a mászáshoz, és már ha kell átkúszik rajtunk :) Kiabál, beszélget, és állandóan mosolyog. Jönnek az örlő fogak, ezt kicsit nehezen viseljük, hasmenés és orrfolyás a ráadás. Állítólag a fogaktól...
Sanos nincs időm mindent visszaolvasni de igyekszem bekapcsolódni...

Share!

Édesek a fiúk, Kornél nagyon ügyes már :)

Krisza!

ötletem sincs az ivásra, de mondjuk a narit megeszi? abban soka folyadék. Jami szereti. Persze a hártyás részt is leszedem, és csak a rostot kapja...
Jami is imádja a zenét, lehet hogy nem csak uszizni fognak együtt :)

Bibar!

Szorítok :)

Süni!

Zéti már hatalmas baba, és olyan kis férfias :)

Elan!

Én a héten voltam konduktornál a gyerekkel a nem mászás miatt, ott azt mondta, hogy ha másfélévesen nem jár érdemes megmutatni szakembernek. Itt nálunk ez ingyenes,és ő mutat tornát meg ilyeneket... De sztem Gabinak sincs baja, csak lusti :)

Fiona!

örülök hogy jelentkeztél, gyere többet, ha a kis haramiád, és időd engedi :)

Mamm!

Gratulálok :) Végre hogy jelentkeztél :)

Gobma!

Gratulálok a kis jövevényhez, édesek a fiúk :)

Juci!

Gratula az albérlődhöz :)

És most néhány kép az én csibémről :)

Kép az én kis huncutkám

Kép így tornázunk :)

Kép olyan mint egy kis pocok

Kép Lombik talin anyával

Kép a fényképező gép kéne neki :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


köszönöm lányok,arik vagytok :lol: :lol:
november 3.án kell mennem vérvételre.
Olivér már jobban van,még köhög meg folyik az orra de már az éjszakát is átaludta :wink:

Witch
nagyon édes Jamina,imádom a kis pofazacskos pofiját :wink:

Tubikriszta
elöször mi is igy terveztük,aztán most nyáron nekiestünk és lenyirtuk,és nem bántam meg,annyira jól áll neki a rövid :wink:

Elan
nagyon szép a kép rólatok :wink: jobbulást a manódnak,sajnos most ez a megfázósos idő jön :cry:

Mamm
de jó hogy irtál,tényleg irjál magatokról és képet a szépségről :wink: Luki néni jövö hónapban megy vissza,most akart ő is de a peteérése nem volt rendben igy csúsztat.

Sünike
igyekszem,igazából tegnap meg ma Olivért lepasszoltam nagyiékhoz délelöttre,tök fura itthon nélküle,de igy tudok pihenni,filmeket nézünk az urammal,utoljára ilyet 2 éve csináltam,nem mondom hogy nem élvezem :lol: :lol: de hiánnyzik is a tököském,na de majd holnaptól már nem passzolom le:)

Fiona
jó a kép :wink: nov 3-án megyek!

na hiv az ágyikó és egy jó vigjáték :wink: :wink: :wink:

bibar
 
 


Kriszta, a szépségverseny nem a mi műfajunk, de köszi a dícséretet ;)

Witch, nagyon édes Jamina, már ő is kész hölgyemény, kezd kinőni a baba-korból :) Szépek vagytok nagyon!

Bibar, örülök, hogy Oli jobban van! Talán picit Gábor is... remélem, keddre teljesen rendbejön, akkor megyünk oltásra.

Képzeljétek, tegnap Gábor megtette az első önálló 3-4 lépését! Annyira örülök, csak elindul végre ez a kis lustaság :D Különben persze az apukáját szerencsélteti a mutatvánnyal, feláll valahol kapaszkodva, és ha András hívja, és elég közel van, akkor halált megvető bátorsággal elengedi a kapaszkodót és odatotyog. Közben nevet nagyon, élvezi a dolgot :D De ha én hívom, akkor csak 4kézláb jön! :)

Kép
elan
 
 


Sziasztok!
Mamm, gratulálok a pocaklakóhoz!!!!

Elan, Witch, nagyon szépek a gyerekek! :D

Bibarci, de klassz lehet délelőtt 11-kor vígjátékot nézni :D Azért elhiszem, hogy hiányzik Olivér.

Zéti tegnap állítólag megfordult hátról hasra. 2x is. De mi nem láttuk az apjával, csak a nagyszülők. Kicsit csalódott vagyok, hogy lemaradtam róla, de mindegy. Látom még eleget. Viszont rengeteget gőgicsél. Ma szopi közben beszélt sokat. Nézett és olyan édesen formálta a száját és dugta ki a nyelvét. Rém szórakoztató :D

Picit megkésve, de boldog születésnapot Raminak és Lencsilánynak!

KépKép
süni76
 
 


Mamm
jaj de figyelmetlen vagyok :oops: :oops: gratulálok,és spontán??mesélj :lol: :lol: :lol:

Süni
hát nem volt rossz :wink: édes lehet ahogy gőgicsél :wink:

Elan
látod-látod,ami késik nem múlik,gratula az első lépésekhez :P :P :P

bibar
 
 


Sziasztok!

Bibar Megy továbbra is a szoritás. Jó, hogy tudtál egy kicsit piheni. Olivér meg mamázhatot.

Elán Jó a Margit-szigeti kép. Hasonlit rád Gábor. Remélem már jobban van. Gratulálok az első lépésekhez. Csak elindul a fiatalúr.
Látom nem jól irtam a betegséget, sőt a cikket is előkotortam és nem is jól emlékeztem rá, csak a végeredményre, hogy beteg lett a gyerek.
Hu már a karácsonyra kell gondolni? Bevallom én már vettem is egy gyereknek ajándékot. Régi megszokás. Szeptembertől, november végéig letudom. A m.helyen decemberben diliház volt, akkor már ezzel nem foglalkoztam. Maradt a rutin.

Gabicsibe Ne félj. Botond meg fogja szokni a zenebölcsit. Nálunk is van olyan gyerek aki 3-4 foglalkozásra oldodik fel.
Sajnos a szopival kapcsolatban én is a drasztikusat hallottam. Én max 1 órát birom hallgatni a sirást. De muszály vagyok, mert ha a fiamon mulna még mindig 3-szor szopna éjjel. Most már csak 1-szer kellünk enni.
A törvénnyel én sem megyek szembe. Eszembe sem jutott, hogy ne adasam be a védőoltást, csak félek, féltem a következményektől. Tulaggodom a dolgot.

Vic12 Gratulálok kislányod megszületéséhez. Jó egészséget, sok tejcsit kivánok. Gyere, amint tudsz. Irj magatokról.

Mamm Gratulálok a kistesóhoz. Irj magatokról bővebben is!!

Wicht Jamina hatalmas, szép kislány. Kedvencem "kispocok" kép.

Tubikriszta Én 14 hónaposan vágattam le Marcell haját. Akkor már hosszabb volt.

Javulok már én is. Voltam a fogorvosnál és ott mondták, hogy huzás utáni 3-dik nap a legfájosabb. Ezt még nem hallottam. Semmit nem kaptam rá. Jegelés, fájdalom csillapitó.De igaz. Csütörtökön este jajgatam, sirtam rá, a fiam meg melettem sirt, mert nem tudta miért vagyok rosszul. Vasárnap volt már az első nap, hogy nem vettem be fájdalomcsillapitot.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat! :wink:

Képzeljétek, Jucival ugyanarra a napra vagyunk kiírva! :D Spontán érkezett a kistesó, de már év eleje óta próbálkoztunk. Sok rossz dolog, egészségügyi problémák (csalánkiütés, vashiányos vérszegénység...) miatt eddig nem akart összejönni, és én nyár végére már felkészültem arra, hogy újra munkába állok, Zsófi pedig bölcsis lesz. Minden le volt már beszélve mindkét helyen, amikor mégis kopogtatott a gólya, éppen a nyaralásunk előtt pár nappal. Kint Ausztriában aztán volt némi ijedelem, de szerencsére rendbejöttek a dolgok. A nyaralás nagyon klassz volt, majd írok róla bővebben a blogba (amúgy ott még nem publikus a nagy hír), csak eddig nem volt időm, mert elég sokat voltam/vagyok rosszul. A 12. hétig így sem fogok teljesen megnyugodni, én már csak ilyen paramami vagyok. :wink:

Teszek még egy nyaralós képet Zsófiról, aztán megyek is, mert a délutáni alvását általában én is pihenésre használom... :oops: :D

Kép

Kép

Kép
mamm
 
 


Bibar
Millió babaragacs!!!!

Vic
Gratulálok és sok egészséget,boldogságot,persze rengeteg tejcit kívánunk!Ha van időd gyere és mesélj,kérünk képeket is a leányzóról :D

Mamm
Te huncut :lol: csak így vonalzón keresztül tudatod ezt a remek hírt?Gratulálok!Ne izgulj biztosan nem lesz semmi gond!!Gyönyörű Zsófi :lol: :lol:
Ringatón a Fonóba voltunk,a héten biztosan nem tudunk menni,de a jövőhéten újra próbálkozunk :D

Elan
Jobbulást Gabinak és gratulálok az első lépésekhez!Nem adom fel a ringatót,megpróbáljuk még 1X.Szombaton az egyik kezébe vette a szélforgót a másikba a pálcikáját és közölte heged.Kérdeztem tőle mit csinálsz Boti,azt válaszolta néni heged,Botika heged.csak pislogtam!

Erika
Örülök,hogy jobban vagy!Van homeos bogyó az elapasztásra,ha már nem jönne tejci csak abba hagyná előbb-utóbb a sírást.Nőgyógyival nem konzultáltál még ez ügyben?

Fiona
Én most elszégyeltem magam :oops: ennyi mindennel egyedül vagy és még a rendszeres tornára is szakítasz időt!le a kalappal!
Úgy emlékszem mintha azt mondtad volna,hogy szoktatok apával skypon beszélni.Ha ott megismeri a repülőtéren is megfogja.Szerintem nyugodtan vidd magaddal!
Tényleg alig látszik a folt,csak akkor ha erölködik vagy meleg van,azt mondták 2-3 éves korra elfog tünni.Párom húgának is volt,ő most 18 éves és teljesen eltünt.Kistesó project még várat magára,pici a lakás.Szeretnénk nagyobbat.Most tájékozódunk a hitel lehetőségek felől.Kiszemelt már van csak a pénz hiányzik hozzá. :(

Kriszta
Köszi Boti jól van,már se híre se hamva a betegségnek :D És Uche?
Én kérem a Weblap címét :D

Witch
Mekkora már Jamina :shock:Amúgy tiszta anyukája ez a lány :D
gabicsibe
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el csak mindig van valami program és elég nehezen jutok a géphez.....

Ezt az oldalt olvastam csak vissza :oops: , de ígérem pótolni fogom a lemaradásomat.

Share!

Jó, hogy jelentkeztél! :) Nagyon helyesek a srácok! :)
Sajnálom, hogy Mátét így megviselte a bölcsi!

Kornél nagyon ügyes, hogy már így lépeget. Ati gyáva még hozzá, de már próbálkozik. :)
Nem lehet egyszerű ez az orrátmosás, nem is csodálom, hogy nincs hozzá "erőd".

Benszi!

Kitartás!!!!!!

Kriszta!

Jobban vagytok már?
Én már 6 hónaposan levágtam Ati haját. Engem marhára zavart, hogy felül volt egy pamacs, meg alul a nyakában. :) Na meg iszonyú vékony haja van, így legalább megerősödik. Most télre nem akarom levágni Neki. Kíváncsi vagyok magamra meddig tudom elfojtani belül a fodrászt, mert már nagyon belelóg a nyakába. :)

Bibar!

Nagyon szorítok!! :)
Remélem Olivér már jobban van! :)

Elan!

Sajnálom, hogy megint beteg Gábor! :(
Olyan édes pofija van!
gratulálok a lépésekhez, ügyik vagytok. :)

Mamm!

Gratulálok kis tesóhoz! :)
Nagyon szép kis hajas baba Zsófi. :)

Fiona!

Jó, hogy jelentkeztél!
Biztos meg fogja ismerni Bence apát.

Vic!

Gratulálok a kislányodhoz! :)
Képeket is kérünk, és mesélj Magatokról, hogy vagytok. :)

Witch!

Szép nagy lány Jamina!
Nagyon jó, hogy elkezdett kúszni. :)

Rólunk:

Egy hete voltunk a gyermek sebészeten az inga here miatt.
Minden rendben van, nem igényel sebészeti beavatkozást.
Egy éves korában kell visszamenni, ha a fitymája nem megy vissza.
Egyik napról a másikra elkezdett mászni, most teper ezerrel.
Párhuzamosan műveli a lépegetést is. Voltak már gyengébb próbálkozások az önálló járásra, de mind kudarcba fulladt. Azonban nagyon kitartó, hála az égnek. :)
Most nagy favorit a hintaló. Ráültetjük és mondja, hogy gyí.
Mondja még, hogy anya, mama, egy.
És, ha valaki eszik elkezd fújni, mert amikor etetem és meleg a kajci akkor megfújom. :)

Kép A nagy kedvenc :)

Kép
nika28
 
 


Bibar!

Továbbra is szorítunk :) , és köszönjük a dícséretet :)

Elan!

Köszi a dícséretet. Gratulálok Gabinak. Ne aggódj, majd megy feléd is :)

Süni!

Édes lehet Zéti! Ne keseredj el, én is hasonló képen jártam, mert Jami pont aznap kezdett kúszni, amikor végre eljutottam Salsázni (direkt este 8-tól kezdődő tanfolyamra mentem).

Erika!

Igen, a pockos aranyos imádom puszilgatni és harapdálni :)
A fogakkal én is megjártam. Az elevit mellé napi 500 mg kálciumot szedtem már a terheség előtt, és a terhesség alatt folyamatosan fogorvoshoz jártam, azóta is már volt 1 szuvas fogam, most megint 2-3 pedig mosom, és a kálciumot is szedem... A doki szerint puha a fogállományom és a terhesség még rontott rajta... Együtt érzek veled...

Mamm!

Nagyon örülök nektek :) Ez olyan csodás lehet... Sajnos nekem nem lehet ilyen örömöm (azért még reménykedek) a dokim szerint ahhoz csoda kell...
Zsófi csoda szép :)

Gabi!

Köszi a dícséretet, tényleg hasonlít rám, de anyukámra még jobban :)

Nika!

Ati nagyon édes :) Gratulálok a mászáshoz és a lépegetéshez, nagyon ügyes már :) Jami is fújja a kajá, ha megmutatjuk hogy kell. És ma kimondta tisztán hogy mama, és tutucs (kukucs - sokat kukuccsolunk) imádom ahogy kukucsol, néha eldől és vigyorog, aztán van mikor a párnát fogja maga elé és azt emelgeti :) Az anya egyenlőre még csak aja vagy nyanyanya már megy a papa is de a sztár a tetete... Mostanában mindenbe kapaszkodik és húzza fel magát, sztem lassan fel is fog állni :)

Képzeljétek, megvan a műtétem időpontja. Már 5,63 cm-es az endometrikus cisztám. November 18.án műt a dokim. De rendi nagyon, mondta, hogy másnap haza enged ha minden okés... Kicsit el vagyok keseredve. Az egyetlen működő petefészkemben van... és már nagyon fáj. Sokszor csak a fájdalomcsillapító segít...

Azt hiszem kicsit sok voltam most már megyek pihenni... :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch
szegény :cry: szoritok a műtétre,tavaly engem is novemberben műtöttek,nekem az epém vették ki,4 napot voltam bennt,annyira rossz volt :cry:

Nika
cuki a kis hintalovas :lol: :lol: örülök hogy minden oké volt a sebészeten :wink:

Gabi
jöhet a szerncsehozó Lukinak is,mégis megvolt a beültije,2 babát kapott vissza :lol: :lol:

Jezsóerika
jaj ez a fog dolog...,annyira utálom :cry: :cry:

Mamm
gyönyörű ez a kép,a háttér is és a csajszi is :lol:

Olivérnek még mindig folyik az orra és köhög,olyan nehezen múlik ez most...
velem minden oké,nemsokára eredmény,nem mondom hogy nem izgulok :oops: :oops: hát lesz ami lesz...hétfőn tesztelek ,na azt is utálom,de nem birnék ugy menni hogy ne tudjam az eredményt,inkább felkészülök :wink: :wink:

bibar
 
 


Sziasztok,
Hű, rég voltam. :oops: Elan, aranyos vagy, hogy hiányolsz. :D Nem tudom, de valahogy mostanában semmi időm, ha meg van egy kicsi, akkor nincs igazán kedvem fórumozni. Szoktalak azért olvasgatni benneteket, de írni ... :oops:
Most is csak gyors bekukk, nagyon röviden:

Gomba, Gratulálok nektek, sok boldogságot! :D
Bibar, Luki, Drukk és sok-sok babatapi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Gondolok rátok és szorítok!
Vic, Jaj de örülök, hogy hallunk felőled, és ilyen jó híreket hoztál! Hatalmas gratula nektek is, sok boldogságot! Tündéri a kislányod, meglestelek már az iwiwen! :wink: Mamm, Nagyon örülök nektek! :D
Ja és persze minden gyerkőc gyönyörű, imádom a képeket nézegetni!

Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek, de már irtó fáradt vagyok. Valamelyik nap megpróbálok jönni bővebben is, bár nem ígérek semmit. :oops:
Dobok képet, hogy el ne felejtsetek bennünket :lol:

Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti
 
 


Nika
Örülök,hogy nincs gond Atival!Látom ő is nagydumás kiscsávó lesz :D

Bibar
Továbbra is millió babaragacs neked :D Nagyon szorítok!!!

Luki
Kép és millió ragacs neked is :D Neked mikor lesz a vérvétel?

Witch
Sajnálom,hogy ilyen fájdalmaid vannak,de gondolom a műtét sokat fog segíteni rajta!

Rebe
Pont ma emlegettünk párommal!A Mammutban parkoltunk és kettesben voltunk,arra a megállapításra jutottunk akkor voltunk ott utoljára így mikor még pocakosak voltunk és össze találkoztunk.Nagyon helyesek vagytok :D Azért írhatnál egy pár sort hogyan telnek a napjaitok.

Nálunk semmi különös,Boti folyamatosan dumál,most már minden kérdésre válaszol igaz csak szavakkal.lassan rá jön arra is hogyan kell össze rakni őket.
Tudja valaki,hogyan változik a gyed,gyes ha kistesó jön?
Voltam nőgyogyinál,ciszta van az egyik petefészkemben.És még a mellemben is van csomó :( szerdán megyek egy nagyon új és méregdrága kivizsgálásra.Kicsit elvagyok kenődve :(
gabicsibe
 
 


Sziasztok!

Witch,
Hatalmas Jamina! Nagyon aranyos és milyen hosszú lábai vannak! :)
Ti is esztek már mindent? Fogakkal hogy álltok?
A műtétre nagyon szorítok! Hol fognak műteni?

Bibar,
Nagyon szorítok Neked és remélem, hogy hétfőn jó hírekkel jössz! Azért a tesztről majd dobj egy levelet! De nagyon szorítok! ++++++
Olivér már kigyógyult?

Luki,
Szintén, milyen jó lenne, hogy két új babás lenne a napokban, hiszen eddig is voltak!

Azt akartam kérdezni Bibartól és Lukitól, hogy ugyanazokat a vizsgálatokat kell újra megcsinálni, mintha először mennétek oda? És hogyan fogadnak, mint már egyszer babás kismamákat? Anno én hallottam, hogy velük nem teljesen úgy foglalkoznak, mert hogy már van egy babájuk...de ez lehet, hogy csak folyosói pletyka volt anno is.

Elan,
óriási gratula Gábornak az első lépéseihez!!!
hozzád megy már?

SÜni,
Nektek is gratula az átforduláshoz! Azóta is csinálja? Majd ha belejön, akkor meglásd látod még elég sokat! :)
Képet kérünk Zétiről!

Gabicsibe,
Boti hogy áll a zene bölcsivel, azóta voltatok már? hány éves kortól lehet oda vinni a babákat?
elkavartam a weblap címét, de ha megtalálom akkor írok róla mindenképpen!

Erika,
Fogad jobban van? Marcell?

Mamm,
Zsófi már igazi kis hercegnő :) Nagyon jó ez a kép róla!
Nagyon jó, hogy újra babás lesz, majd ha lesz uh fotód tedd fel!

Nika,
Örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon aranyos Ati a képen! Tetszik neki a hintaló? Jó sok mindent mond már tudatos nála?
Örülök, hogy Ati heréivel minden rendben és reméljük, hogy nem is lesz vele baj! Hogyan vetted észre, hogy van valami?

Rebe,
Eszméletlenek a lányok, nagyon huncutok! Cumizás megy nekik? Uche is cumis, igaz csak elalvásnál vagy ha már annyira fáradt, akkor szokta kérni.
Amin hárman vagytok az a kép nagyon jó!

Rólunk:
A náthából hála már kezdünk kijönni és megúsztuk antibiotikumok nélkül. Igaz a köhögésre lándzsaszirupot kapott!
Azt hiszem, hogy nálunk is elérkezett a nappali kevés alvás ideje! Max másfél órát alszik délután. Egész nap "járkál" és pakol, mindent amit tud. Azt hiszem, hogy jövő héten nagytakarítok és minden ami olyan elpakolok! Egy percre sem áll meg, kézben már nem marad. Mászik ezerrel és kapaszkodva egyedül ahova tud elmegy! Egyedül még nem megy, ahogy Nikáéknál nálunk is vannak kísérletek, de az még esésbe fullad!:lol:
Az ivással még mindig hadilábon állunk, cumisüvegből abszolút semmit nem iszik csak este a tápszert meg hajnalban/reggel. Csőrös pohárból és sima pohárból itatjuk, mert úgy akar inni.
Egész nap beszélget a saját nyelvén, egyedül tegnap óta mondja, hogy mama, de szerintem még nem tudatos nála, hiszen nem is látja a mamát.Ami tudatos lehet az a de-de, mert az apját Daddynek hívjuk és ha ránéz akkor mondja, hogy de-de...
Evéssel is minden rendben, már eszi a darabos kaját is. A narancsot is imádja, köszi a tippet Witch:)


Ti hol vettétek a tanuló kutyust? és van valakinek ugráló csacsija? Szerintetek érdemes venni?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


és egy-két kép a lurkónkról:D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Gabi,
Nagyon sajnálom a cisztát és a csomót is. mint mondtak, az nem a szoptatás miatt maradt ott? A ciszta hogy derült ki sima uh-n?
majd írj és szorítok, hogy minden rendben legyen. Amúgy milyen kivizsgálásra mész?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat. Egyelőre nincs sok időm írni, mertmég nem igazán alakult ki a napirendünk, bár a legtöbb napon a kis hercegnő 3 óránkáént követeli a kaját, de a szopizással nyűglődünk, ezért fejnem kell, ami szintén egy fél óra ór, az egész nap etetésből és fejésből áll. Az éjszakai műszakot igen nehezen bírom, estére már ráz a hideg a fáradtságtól, van, hogy ruhában elalszom. De nem baj, erre vártam annyi év óta. Csak nem gondoltam volna, hogy ennyire fárasztó lesz. Kértétek, hogy írjam le a születéstörténetét. Hát igazából nekem programcsászárom volt, előzetes műtétek miatt (nőgyógyászati, bél..stb.), de egyébként sem tudott volna megszületni természetes úton, mert az én méreteimhez elég nagy baba volt, én meg kicsi vagyok. A 2. fagyis beülti jött össze. Zeke dokinak köszönhetjük, mert nagyon jó helyre tette őt. Sajnos nem maradt több fagyibabánk, így ha majd tesót szertnénk újra kell kezdeni, de egylőre 2 évet szerintem várunk, hacsak nem jön össze hamarabb természetes úton. A sebem még nem nagyon gyógyul, van egy kis gyulladás, meg keményedés is, azt jegelni kell, de összességében nem volt olyan vészes a császár, simán mozogtam már másnap. Ami a legrosszabb volt, az a gerinc érzéstelenítés, mert 6-odjára sikerült beszúrni, na akkor már enyhén ideges voltam, majdnem leugrottam a műtőasztalról. Nagyon nem részletezném, 10 pperc alatt kinn volt babó, aztán még varrogattak egy kicsit. Utána fájt egy kicsit, amikor a méhösszehúzókat kaptam, de én sokkal rosszabbra számítottam. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt gyógyul a seb teljesen, mert azért sima szülés után biztos könnyebb.
Képet majd megpróbálok felrakni, mert simán nem lehet becsatolni, ahogy néztem. Addig is, meg tudtok nézni az iwiwen minket. Rebe, Gabi, Elan ismerősei között megtaláltok Szűcs vezetéknév alatt.
De igyekszem fotókat felrakni majd.

Puszi,

Vic
vic12
 
 


Witch!

Hűűű....műtét? Szegénykém! :(
Szorítok!

Luki, Bibar!

+++++++++++++++++++++
Nagyon szorítok! :)

Rebe!

Nagyon szépek vagytok!! :) Azért ha tudsz gyere sűrűbben
(mondom ezt én.....:oops:)

Gabi!

Nekem is volt pár éve csomóm. Kisebb alma! méretű, de szerencsére csak a mirigyállomány volt sűrűbb. Masszírozni kellett és idővel eloszlott. Szerintem Nálad is ez lehet a szoptatás miatt.
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Édes lehet Boti ahogy beszélget. :)

Kriszta!

Nagyon édes Uche! Az a séró....:) ;)
Nekünk tanuló telefonunk van. Azért is mondja Ati az egyet. Meg séta közben is szoktam mondani, hogy egy-kettő. Ma már a kettőt is próbálta mondani, de az még nehéz. :)
Egyébként az esetek 90%-ban tudatosan mondja a szavakat.
A nem az nagyon megy. És, ha tudja, hogy valamit nem szabad, akkor mondja, hogy nem, rázza a fejét, de azért csinálja. :)
A hintalovon mondja, hogy gyí. Igaz van olyan, hogy rájön a dumálhatnék és akkor mondja a maga nyelvén és betoldja az ismert szavakat is. :D

Vic!

Megkukkantottalak Benneteket!
Nagyon szépek vagytok! :) Csodaszép a kis hercegnőtök. :)

Kép
nika28
 
 


Sziasztok,

Látom, most megint nincs nagy pörgés... vajon hol kószál mindenki?

Süni, gratulálok a forgáshoz! Mi is lemaradtunk az első forgásról, kimentem egy pillanatra a szobából, és már arra mentem vissza, hogy máshogy van Gábor :) Így megy ez (az első önálló lépéseiről is lemaradtam, persze az apjának mutatta meg).

Erika, azóta már gondolom nem fáj a fogad (helye). Milyen gyakran jártok tornázni Marcellel? Még mindig alszik a buszon?

Mamm, nagyon édes Zsófi! Olvasom ám szorgalmasan a blogodat. Azért majd beszámolsz ott is a kistesóról? Miért titok? :)

Gabicsibe, nagyon ügyes Boti, hogy ennyi mindent mond. A szomszédunkban is van egy kisfiú, aki két éves korára már összetett mondatokban beszélt, Boti is jó úton halad efelé, az tuti. A cisztát sajnálom meg a csomót is... de biztosan nem lesz semmi baj, lehet a szoptatástól is a csomó! De megértelek, én is parázós vagyok :(

Nika, cserfes a fiad! És nagyon cuki a lovon :) Klassz, hogy hagyja vágni a haját. Mivel csinálod, géppel?

Witch, nagyon sajnálom a műtétet, biztosan nem lesz egyszerű... ki vigyáz Jaminára, a szüleid? Velük is elalszik? Szorítok Neked!

Bibar, nagyon drukkolok Neked. Megírod hétfőn, hogy mit teszteltél, ugye? Én sem bírnám ki, az tuti.

Rebe, édesek a lányok! Az alsó képen, amin hárman vagytok, hasonlítanak egymásra nagyon, pedig különben nem annyira, ugye? Miket csináltok egész nap, hogy alakul a kaja meg az alvás?

Kriszta, délelőtt alszik még Uche? Vagy egész nap csak másfél órát alszik? A narancsot hogy adod neki? Nagyon nagyfiú már ő is!

Vic, ahogy leírtad a kezdeti nehézségeket, minden úgy visszajött nekem... ahogy álltam kómásan a kiságy mellett éjjel, és majd összeestem. Hát ez ilyen, nagyon rossz, de túl lesztek hamar rajta! Fel a fejjel!

Rólunk: Gábor szerencsére elég hamar kimászott a megfázásból, kedden be is oltották bárányhimlő ellen, és a pneumococcus-emlékeztetőt is megkapta. Nagyon hősiesen viselkedett, csak egy icipicit sírt, és utána megint jókedvű lett. Büszke voltam rá nagyon.
Most, hogy nem esik, délelőttönként megint járunk a játszótérre. Nagyon hideg van, az igaz, de egyre kevésbé akar lemenni a földre szerencsére, inkább sétálgatunk, egyelőre még csak kézenfogva. Kibújtak a kisőrlők, úgyhogy az alvással sincs most gond. A téli időszámításra is átállt 2 nap alatt. Ja, és napközben 3-3,5 órákat alszik. A mormota-gének megint előtörtek, hálistennek :)

Most, hogy ilyen babaeső van itt a topicon, bennem is felmerült 1-2 kérdés ezzel kapcsolatban. Az érdekelne, hogy ha visszamegy az ember a BMC-be, akkor megint meg kell csináltatni a HSG-t?

Mi is szeretnénk kistesót... de sajnos úgy néz ki, hogy engem nem hozott helyre a terhesség. Hőmérőzök pár hónapja, meg LH-tesztelek, de a peteérésem csak a 20 nap körül van, és utána nagyon rövid a sárgatest-szakasz, van, hogy csak 4 nap, és megjön. Most kezdek majd mindenféle gyógynövény-kúrát, bízom benne titokban, hogy azok majd helyrerántanak, de ha mégsem, muszáj lesz megint hormonkezelést kapnom. Szerencsére nem hajt a tatár, de azért 2 éven belül jó lenne, ha összejönne a baba.

Kép
elan
 
 


Köszi a drukkokat lányok,természetesen megirom hogy mi az eredmény a reggeli tesztnek,bár semmi tünetem nincs sajna :cry:

Gabi
sajnálom a csomót és a cisztát,drukkolok a vizsgálathoz,biztos nem lesz semmi.
miért is érdekel hogy hogy változik a gyes? :lol: :lol:

Elan
ha nem jön össze spontán annyi baj legyen,majd összehozzák a kistesót :wink:

Tubikriszta
ari a kisfiad :lol: :lol: nekünk nem kellett uj vizsgálat mert fagyisunk volt,ha új stimut akarunk akkor kellenek.
ugyanolyan szeretettel fogadtak Irénkéék mint mikor nem volt babám,a dokik sem állnak máshogy hozzád,ez szerintem kacsa...


Kép és egy kép hogy el ne felejtsetek:)))))

bibar
 
 


Sziasztok!

Bibar,
gondolok rád holnap reggel!

Luki,
neked is mennek a drukkok!

Rebe,
nagyon szépek vagytok! Gondolom, nem jártok erre.

Elan,
Kornél is apához ment először, és az első szava is "apa". Látod, milyen hálátlanok
nálam is hasonló volt a probléma. Későn volt peteérés, és rövid sárgatest szakasz. Rövid ciklusok, vagy éppen elhúzódó, peteérés nélküli maratonok. Mivel kísérletezel?

ajjaj, mennem kell! Egyedül vagyok velük, és áll a bál. Aranyosak együtt, de mindkettő nagy érdekérvényesítő, és, ha nem az van, amit ő akar, akkor jön a visítás és a tettlegesség - főleg Máté részéről, mint nagyobb súlycsoport.
Közben elsimultak az ellentétek, némi rábeszélésre, de megyek, mert Kornél úgy döntött birtokba veszi a szekrénysort, ehhez felmászott a járássegítő vízilovára, és most azon egyensúlyozik. :roll:

Kép
Kép
share
 
 


megcsináltam a tesztet,nem is tudom mit gondoljak :oops: halvány csikom van,nagyon halvány de ott van,szóval ebből még lehet bármi.
légyszi nagyon szoritsatok holnapra,nem is tudom hogy birom ki addig...lefotózni sem tudom nektek mert nem látszódna.
nem lettem sokkal okosabb,a hcg-ém elindult az tuti,a többit majd meglátjuk!

bibar
 
 


Bibar!

Szorítok nagyon, nekem Jamival ugyan így volt, olyan halvány volt, hogy azt hittem káprázik a szemem, pedig akkor még ketten voltak :) Kitartás :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Bibar!

Szorítok!!!

Kép
nika28
 
 


Bibar, szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!

+++++++++++
+++++++++++
+++++++++++
+++++++++++

jucicuki
 
 


Bibarci
Nagyon szorítok!!!!Éééééés Kép egy egész mezőnyit küldök neked !Szeintem ha már halvány csík van akkor babó is van!
A pénz alakulása pedig azért érdekel,mert nagyobb lakásba szeretnénk költözni,de ahoz kölcsönt kel felvennünk.Osztunk-szorzunk,hogy mennyit tudnánk bevállalni.

Elan
Gratula az ügyes kisfiadhoz :D Húúú már ti is ilyen komolyan gondoljátok a kistesót?

Kriszta
Édes Uche :D A kutyus biztosan fog tetszeni neki,főleg hogy ilyen muzikális :lol: Mi annó a Corába vettük,de nem nagy eltérések szoktak lenni az árúházak között esetleg ha akció van most pl. az Auchanban van.
Csomót én vettem észre tapintással,szerdán fognak csinálni egy lézeres ct vizsgálatot és Uh-ot.

Nika
Remélem igazad lesz és nálam is csak ez a gond!!!

Na megyek,mert kisfiam felébredt fél óra alvás után :shock: ,hogy mikor fogja aludni a többit azt nem tudom! :twisted:
gabicsibe
 
 


JAJ NEM JAVÍTOTTAM A HELYESÍRÁSI HIBÁKAT :oops: :oops: BOCSI :oops: :oops: :oops:
AHOZ=AHHOZ,KEL=KELL :oops: :oops:
gabicsibe
 
 


Bibar!!!

Nagyon drukkolok!!!!!!!!!! És a Luki csajnak is. :wink: :D

Gabi, nekem is volt csomóm a ciciben. Az UH majd megnyugtat, tényleg elég gyakori. Drukk. :wink:


Elan, Gratu az elinduláshoz. :D

Lányok, akiknek babucija ill. pocaklakója lett, szívből gratulálok! :D
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok!

Bibarci, mi volt a dokinál :?:
Lukinak mikor lesz eredménye :?:

Gabi, sajnálom a csomót :( Majd írd meg mindenképpen az uh után, hogy mit mondtak!

Mi jól vagyunk, bár Zéti az elmúlt pár napban éjszaka nagyon rosszul aludt. Szinte óránként fent volt. Jön a foga...
Persze a fordulást azóta sem produkálta, pedig jó lenne, ha lassan aktívabb lenne. Lehet, picit nagy a feneke és nem bírja el :wink:

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Bibar várunk a hírrel, én úgy izgulok :)

Kriszta!

A SOTE II.-en műtenek, lassan kint egy rágó fogunk :)

Nika, Gabi!

Köszi a szorítást!

Elan!

SZerencsére el van anyuékkal. Szombaton velük kellett hagynom egész napra, semmi gond. Imádja őket, csak ha nyűgös akkor kell anya. A kórháztól félek nagyon, mert ő el van nélkülem, de én bele pusztulok... :cry:

Share!

Látom nem unatkozol.... :)

Képzeljétek este a nagy ágyon elaludt Jami és lemértem... Basszus, 80 cm... Hova nő? Már azon gondolkodtam, hogy normális ez a növekedési ütem?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: 90 a hcg-ém
nagyon jól drukkoltatok,köszönöm szépen mindenkinek :wink: :wink: jövö hét csütörtökön uh,tudjátok az a biztos,ugyhogy tovább izgulunk :wink: Zeke dokim közölte,nagyon aranyos volt,olyan jó volt ujra átélni ezt :wink:

Süni
Lukinak jövö hétfőn van eredmény!

Witch
szerintem normális,ne aggódj,az én Olivérem is brutál nőtt,na de én is 180 vagyok a férjem meg majdnem 2 méter,szóval ilyeneket örökölt.Ha lányom lesz valszinű az sem lesz kicsi :wink:

mégegyszer köszi mindenkiek :wink: :wink:

bibar
 
 


Bibar!

Szívből gratulálok :) Midnen rendben lesz az uh-on, és vigyázz magatokra nagyon :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Bibar, gondoltam ma rád nagyon sokat! És éreztem, hogy okés lesz! De klassz :D :D :D Tolod már a túrót? ;)

Kép
elan
 
 


Bibarka,
szívből gratula! Nagyon örülök nektek, és mennek a drukkok az uh-ra!!! :wink: :D :D

Kép

Kép
mamm
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?