Sziasztok,
Juci, örülök, hogy minden rendben! Igazad van, hogy nem bánod, hogy egyedül van a babád... azért megint ikrek, hát az kemény lett volna (nekem még elsőre is
)
Gabicsibe, köszi az egyszervolt.hu-s tippet, megnéztük, és nagyon bejött Gábornak! Na és nekem is, már eléggé untam az annapetit... Ami a bringát illeti, nem rossz darab
Mondjuk én nem bánom, hogy nincs rá pénzünk, nem is nagyon tudnánk hova tenni. Ennek külön garázs kell
Süni, én is így jártam anno. Nekünk egy Haberkorn Variosportunk van, és a mózes részt Gábor 5 hós korára kinőtte, mint a pinty. A sport-részt pedig igaz, hogy vízszintbe lehetett hajtani, de nem teljesen: a popsirésznek ott volt az "üreg". Szerencsénkre ez pont télre esett, amikor a bundazsákkal ki tudtam úgy bélelni, hogy ne kelljen annyira behajtogatni a gyereket, de ha újra kismama lennék, nem sajnálnám a pénzt egy olyan kocsira, aminek nincs külön mózes része, hanem a sport-rész teljesen vízszintbe hajtható. Azt hiszem, a Peg Peregónak van ilyenje, a barátnőm a Vaterán vett egyet használtan, és nagyon boldogok vele. Zéti nagyon szép kisfiú, gyönyörű a bőre!
Vikkata, sajnálom Lőrincet
Mi megúsztuk a 3 naposat, szóval nem tudok segíteni. Az oltás után Gábor is pöttyös volt...
Erika, sajnálom a fogadat. Tényleg kérj antibiotikumot, én is szedtem, amikor nagyon beteg voltam... igaz, akkor Gábor már csak naponta 1x szopott. De tényleg lehet olyat kérni, amit szoptatás mellett is szedhetsz. Az oltás valóban kellemetlen lehet, de nem mindenkinél jelentkeznek a tünetek! Nekem van egy pár ismerősöm, akik megúszták. Ami a Down-szindrómát illeti, az újságíró eléggé tájékozatlan lehetett, mert ez egy kromoszóma-rendellenesség, oltás nem okozhatja. Szerintem összekeverte az autizmussal, mert olyan pánik tényleg volt - talán Angliában?- hogy összefüggést véltek felfedezni az oltás és az utána jelentkező autizmus között. Ha jól tudom, ezt azóta megcáfolták... Én sem voltam túl nyugodt emiatt, de egyfelől Magyarországon kötelező, másrészt meg az esetleg halálos kanyaró sokkal rosszabb opció...
Share, igen, vannak mélypontok... szerencsére azért tényleg összekaparja magát az ember. Mondjuk nincs más választás. Neked még nehezebb 2 gyerekkel. Ami Mátét illeti, majd megérik a közösségre, nem baj, ha most még otthon van. Én is így voltam ám vele, végigzokogtam 5 teljes napot, aztán anyuék feladták és kivettek az oviból. Mondjuk ők meg tudták oldani másképp... Viszont hogy Kornél milyen ügyes! Le a kalappal! És szépek a srácok, és nagyon hasonlítanak! Büszke lehetsz rájuk!
Benszi, kitartás anyukám, és gyere, amint tudsz
Tubikriszta, nincs ötletem ivásra, Gábor dönti magába a vizet literszámra. Talán valami gyönyörű-színes-csilivili-izgalmas itatópohár? Játékok: lassan kezdhetsz egyszerűbb formabedobót, Montessori-tornyot nézni... nekünk van nagyon alap Lego kisvonatunk, sok részből áll, és egy-egy részen csak 1 nagy gomb van... nem tudom, érthető-e... Erre hasonlít a legjobban:
http://www.vatera.hu/lego_primo_keszlet ... 60218.html csak nekünk mozdonyunk is van hozzá. Ha rákeresel arra, hogy Lego Primo, akkor gondolom, találsz pár dolgot.
Bibar, nagyon fogok szorítani! Ez az orrvérzés durva, én is biztos halálta ijedtem volna
Velünk minden okés, megint egész jól alszunk. Összefutottunk a védőnővel az utcán, jól rámhozta a frászt (1-2 percre), mert közölte, hogy max. 1 hónapot várjunk arra, hogy Gábor elinduljon, aztán forduljunk szakemberhez. A Gekkot mondta, de megnéztem, az egy kocsi ára. Én bízom benne, hogy azért 1 hónap múlva már csak elkezd járni, mert én TUDOM, hogy semmi baja, és nincs kedvem orvosokkal macerálni. Különben ha lassan is, de van fejlődés... most elkezdett térdelve, de amúgy felegyenesedve közlekedni, meg már kéri időnként, hogy kézenfogva vezessük.
Jövő héten megyünk bárányhimlős oltásra kedden. Valaki beadatta közületek a gyerkőcöknek? Be szoktak lázasodni utána?
Járunk továbbra is zenebölcsizni, már nagyon belejöttünk
Látom Gáboron, hogy élvezi, egyedül akkor visít, ha elveszik tőle a rumbatököt. Muszáj leszek venni neki egyet
Ja, tudom, hogy ez nem a linkmegosztós oldal, de talán ezt többen olvassátok. Találtam egy jó kis boltot: makimpex.hu Szerintem nagyon jó minőségű hangszereket és fa-játékokat árulnak, érdemes megnézni. Közeleg a karácsony! Tudom, mit keltem itt a pánikot
De tényleg...
Na és akkor egy őszi kép így a végére, aztán eldugulok: