Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Ha szükségetek van rucikra,50-es mérettől megtalálhatóak az albumomban,illetve van még néhány,amit igyekszem minél előbb feltenni :wink: :wink:
Vendég
 


Törpi!
Nekem Hauck egymás melletti van, esernyőre csukható.
Ugyanígy néz ki és ugyanekkora:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Hauckot már csak használtan kapsz. Fapados, lábzsákot pl. varratni fogok hozzá, de nagyon szeretem. Keskeny, egy normál ajtón si9mán befér. Ha mégsem, akkor picit megcsukom (ha ülnek benne, meg lehet csinálni) és úgy megyünk be.
Szerintem az egymás mögötti nehezen irányítható, meg engem zavarna, hogy nem látom rendesen mind a kettőt.

Tigris!
A te babáid nem lesznek 2 kilósak...

Nyuszi!
Anyudnak jobbulást, nem irigyellek! Tarts ki!
vovanda
 
 


köszönöm lányok!
Vendég
 

 
 

Vanda! Én hiszek benne, hogy elérik a 2 kg-ot (ha nem a 3-at :lol: ). Ha én nem bízom, ki fog?

Kép
tigriske1978
 
 


Tigris!
A 2kiló jó cél!!!Én is ebben hittem,erre bíztattam a fiúkat!És közel voltunk hozzá.De ami még a 2kilónál is fontosabb,hogy egyformán fejlődjenek!!!!Ez a legfontosabb tényező,mert akkor tuti hogy min3an jól érzik magukat odabent.

Nyuszi!
Anyukádnak jobbulást!!! Neked meg kitartást! Életednek egy nagyon nehéz időszaka ez.Kívánom,hogy megtaláljátok a legjobb megoldást és még sokáig együtt legyen veletek anyukád!

Kép

Kép
edit73
 
 


Tigriske: ez a jó hozzáállás! :wink:

Lányok! Nagyon náthás vagyok, bár lehet, hogy ez több annál, félek, hogy éjjelre belázasodok. Dokim külföldön van mától vasárnapig, úgyhogy nem tudom hívni. Neo-citran van itthon, de nem tudom, hogy merjek-e inni egyet lefekvés előtt. :? A tájékoztatóján az van, hogy az első trimeszterben nem lehet, utána, ha orvos rábólint. :?: A mézes-citromos tea most semmit sem ér sajnos.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: sima algopirin nem segít? Azt lehet szedni ilyenkor és úgy tudom lázcsillapító is! Esetleg hűtő zuhany??? Védőnőt nem tudod felhívni???
Remélem jobban leszel.

Kata
labkat
 
 


Edit,köszi neked is...

Timi,én is az algopirinre voksolok!Jobbulást!!!!!!!!!

Tigriske,hajrá két kilós lányok!!! :wink:

Törpi,boldog félévest :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Ma terhességem eddigi legrosszabb napjára ébredtem. Eddig új gondoltam milyen jól viselem a terhességet, nincs semmi panasz csak némi visszér és a diéta. Hát ma reggelre:
- nem bírtam felébredni (11 óra alvás után)
- újra begyulladt a visszerem
- aranyerem lett
- és pocsék hangulatom.
Majd felhívtam a dokit a kenet eredménye miatt és e colit talált, így antibiotikumot (semicilint 4*2 db-ot) kell szednem. Teljesen romjaimba hullottam. Tudom, hogy elvileg nem lesz bajuk a csajoknak tőle, de mégis félek tőle. Azt is tudom, hogy másoknak sokkal rosszabb a terhessége és mit nekem egy kis aranyér, de ilyenem sem volt még. Szóval el vagyok keseredve és nagyon remélem, hogy holnapra jobb lesz a hangulatom. Bocsi a hosszú panaszáradatért!

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: fel a fejjel! Nekem is kb félidőnél kezdődtek a fertőzések. Pedig én mindenre odafigyeltem. Most meg már nem érdekel az egész. Ha bele gebedek, akkor se tudom kivédeni. :( Na de lelkesíteni akarlak.
Babák jól vannak, nem lesz semmi bajuk, mert zárt a méhszáj! Te pedig ne idegeskedj, hogy ne is legyen gond!!!

Timi????????????????

Jajj már úgy várom a holnapi 4D-t :) képzeljétek, a mai csapat kapott ajándék cd-t is - vagy dvd-t - és jó sokáig, jó alaposan megvizsgálták őket. Ami pedig nekem számít, becsültek súlyt a kis gyakornokok :D Nagyon izgatott vagyok! Én leszek kb az utolsó, úh remélem nem fáradnak ki nagyon, és még nekem is jut dvd...

Kata
labkat
 
 


Tigriske: nyugika! Én is szedtem Semicillint+ 3 féle hüvelykúpot-kencét, két hete ömlött a vér az aranyeremből 3 napig, persze edíg azt sem tudtam elképzelni milyen lehet az aranyér. És ma tudatosodott bennem végképp, hogy már 20 méter megtétele is komoly kihívást jelent, a kórháztól a parkolóig meg kellett állnom pihenni, mert nem bírnak el a lábaim. Úgyhogy lesz ez még így sem, fel a fejjel! :wink: Ilyenkor mindíg arra gondolok, hogy a lányok megérnek ennyit, még többet is, úgyhogy jöhet bármi, ha ők jól vannak, én kibírom!

Náthám javulgat, ma már sokkal jobban vagyok. :D

Voltunk ma uh-n, lányok szépen nőnek, 32 hetesnek megfelelő méreteik vannak, kicsi eltééréssel, sajnos nem az én dokim volt és nem mondott súlyokat, de a többi adat megvan:
A B
BPD 85 81
AD 91 88
FL 61 62

Alexám a kisebb, viszont hosszú combú csajszi lesz! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja és egy kép a babasarokról (még nem teljesen készen), és a hazahozós cuccok. Kezd összeállni a kórházi csomim is :)

Kép

Kép

Kata
labkat
 
 


Na Timi épp most hiányoltalak :)

Jó hogy feltetted a méreteket, mert én is ugye holnap megyek uh-ra, és így legalább tudok viszonyítani, hogy mekkorák ezek a kölykök...

Nézd, itt ki tudod kalkulálni a súlyukat az AC és a BPD alapján:

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html

Kata
labkat
 
 


Kata: köszi az oldalt, már én is megtaláltam. :wink: Csak a doki nem haskörfogatot mért, hanem csak átmérőt. Kb-ra azért megnéztem, hogy mennyik lehetnek.

Szép a babasarok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata, nekünk is nagyon hasonló az elrendezés! :wink: :D

Tigriske, a terhesség végefelé nekem is kezdett kijönni az aranyerem, de még idejében elcsíptem: amikor csak lehet, mosd tisztára nagyvécézés után, és kend be Reparonnal! Ha nem tudsz lefürödni, akkor töröld meg alaposan Kleenex törlőkendővel!!!

Timi, sztem lehet Neocitrant inni. Nekem a kórházban azt mondták, hogy terhesen is és szoptatósan is lehet (én is meg voltam fázva).

Mi jól vagyunk, bár Aletta sírós lett. :( Minden lefekvés után sokáig sír, még akkor is, ha plusz szopit adok neki. :(
Amúgy gyarapodnak a csajok veszettül, Ajsa már 2880 gramm, Aletta pedig 2520, már bőven a születési súlyuk felett!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: szépen nőnek a lányok! Ittam este neocitrant és nagyon jót tett, ma este is iszok és valószínű, hogy több nem is kell, mert már sokkal jobban vagyok. Szerencsére évek óta megúszom 1-2 kellemetlen nappal az őszt-telet. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Kata,nálunk is így vannak az ágyak :D Viszont én forgót nem raktam az ágyra...majd meglátod,mindig el fogsz benne akadni :lol: ...na meg ha hason fognak aludni,akkorott nem is annyira fog kelleni.Én a nappaliban a járókára tettem fel.
Nagyon jó mozizást mára,remélem kapsz felvételt :wink:

Timi,örülök,hogy javulsz :D tök jó,hogy 32 hetesnek felelnek megmnekem ilyenkor már volt 1-2 hét lemaradásuk.

Tigriske, :(

Rana,szépen nőnek a cicák :D sírást sajnálom...vajon mi lehet? :roll: nincs melege?Van próbáld megfordítani a másik oldalára,ha háton alszik próbáljátok hason...meg tegyél az ágyrácsra a fejéhez közel egy sálat,amin az illatod van,hátha megnyugtatja.
Vendég
 


Sziasztok!

Timi!
Örülök,hogy jobban vagy!!!

Rana!
Nálunk anno bejött,amit Nyulasz ajánlott.Beni is néhány hét után kezdett bele a sírásba,ha az ágyba került.Sok pihe-puha és nem szőrös dologgal körbe raktam ( első naptól volt fejvédő,de az kevésnek bizonyult) Plusz mindig volt nála 1-1levetett pólóm.

Kata!
Szuper a babasarok! :lol: Nagyon csini a rucik is.

Tigris!
Sajnálom!Nem lesz semmi gond,ne aggódj!
Homeos szert nem akarsz kipróbálni az aranyeredre???
A sepia officinalis ch9-es kimondottan terhesség alatt kialakuló aranyérre jó,aminke kisérő tünete a lábszáron lévő viszeresség.
Collinsonia canadensis ch 5 is jó lehet neked. Mindkettőből napi 2*5 golyót kell elszopogatni (szájban,mert a nyálkahártyán szívódik fel) evés után 1/2 órával. (És még 1/2 óráig utánna nem lehett enni-inni) Mindezt 3napon keresztül.

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok, emlékeztek még rám?
Igen nagyon eltűntem a szülés után, de ha még visszajöhetek, akkor... megpróbálok időt szakítani...

Mi jól vagyunk, már összerázódtunk. A lányok szépen nőnek, már majdnem 2 kg-ot hízott mindegyik. szerencsére tudom szoptatni őket, így nem sok minden másra van időm...

Sajnos nem tudlak titeket visszaolvasni, így nem tudom kivel mi történt, de innentől talán újra tudom követni az eseményeket, legalábbis megpróbálom...

t-pk
 
 


T-pk,mivel nem olvastál vissza,így nem is láthattad,hogy bizony hiányoltunk :D szuper,hogy tudsz szoptatni,hát igen,túl sok idő nem marad mellettük :lol: képeket kérhetnénk?
Vendég
 


lányok,képzeljétek elfogadják a tápit szopi után :D így végre minden etetést ciciből keezdek,esznek 50-70 között általában,és utána kapnak még tápit...remélem kicsit még visszaáll a tejmennyiség :D ....ha szopi után esznek tápit,kell vizet adni nekik?És ha egy etetés csak tápi,akkor kell őket itatni???

tegnap elzáródott az egyik tejcsatornám :shock: estére már rettenetesen fájt a bal mellem,már a kezemet is rossz volt megemelni...csak 30-akat tudott Balázs szopizni,fejni sem lehetett és rettenet nagy csomóim lettek,szabad szemmel is mint egy domborzati térkép.Este jött egy néni kimaszírozni,hát néha az ájulás kerülgetett,aztán egyszercsak megindult...azt mondta szerencsém volt,mert ha várok,nagyon hamar jött volna a 40 fokos láz :shock:
Vendég
 


Nyulasz! Haaaaaleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

T-pk, üdv újra köztünk.

Most ennyire futotta, mennem kell, hercegnőék felébredtek. Rapid 25 perces alvás volt :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


T-pk: de jó hogy jöttél! Hiányoltunk ám!

Nyulasz: te szegény! Nyúlbogyók csak belátták, hogy jó nekik a tápi! És talán tényleg visszaáll a tejtermelésed! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tpk: hiányoltunk ám, de jó tudni, hogy jól vagytok :)

Nyuszi: Hú, de jó hogy ki tudta masszírozni a néni a csomókat. Örülök, hogy jól megy az etetés. Egyébként végül melyik cumisüveget használod???
Nekünk nincs nagy fa hempergőink. főleg nem állítható magasságban. Én a lányokkal is használtam a körforgót, és meg lehetett szokni a berakást :) :) :) De amúgy levehető a forgó része ennek is, mint a másik típusnak!
UH-ra úgy néz ki kapok majd CD-n pár fotót, úh remélem estére meglephetlek titeket vele :)

Rana: örülök, hogy jól gyarapodnak a picik :) képzeld, a decemberi babás fórumban is lesz egy Ajsa baba :)

Kata
labkat
 
 


Kata,végül az avent lett a nyerő.várjuk a képeket :D
Vendég
 


Nyulasz, de jó hogy írtál,mert épp most akarunk majd üveget is venni. Avent-re gondoltam én is, mert az itt is kapható, és nem kell Brendonba menni. Ebből is van már BPA mentes, úh nekem így megfelele :)

Képzeljétek, chicco babahordozót kaptunk kölcsön egy vadi idegentől. Annyira kedves. :)

Kata
labkat
 
 


Kata,akkor már nem is idegen :lol: jófej :wink:

Balázs:
Kép Kép

Noémi:
Kép Kép
Vendég
 


Nyulasz!
Megzabálom őket!!Annyira édesek!!!
Örülök,hogy rendeződni látszik a szopi!!!Nem kell őket itatni,mert a szopinál van annyi előtej,ami oltja a szomjukat.Meg ugye nyár sincs. Ha véletlenül úgy érzed két szopcsi közt,hogy valami nem okés,akkor azért bepróbálkozhatsz egy kis vízzel.(szerintem nem fog nekik kelleni) Teát semmiképp ne adj nekik!
Enyémek 4hós korukig semmi folyadékot nem fogadtak el!!Pedig táposak voltak és nyár volt.

Kata!
Még sok ilyen jófej idegent nektek!!!! :lol: :lol: :lol:

T-pk!
Mesélj!Milyenek a csajok? Hogy bírod?

Kép

Kép
edit73
 
 


Nyulasz: nagyon édesek! És az az okos, bölcs tekintete Balázsnak! Noémi meg kis csajos. Hová tűntek a göndör fürtök?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz
Gyönyörűek!

Enyéim csak tápszert kapnak. Gyerekorvos azt mondta, hogy tápszeres babákat sem kell itatni!!!
Vendég
 


T-pk!
Gratula, jó, hogy minden rendben. :D

Nyuszi!
Örülök, hogy végre rendeződik a kaja. És cukik a Kisnyulak is.
Tejcsatorna-elzáródás: na ez volt nekem 4 hónapig folyamatosan, amit leírtál. Szerintem sejted, miért adtam fel a fejést... Pedig tejem volt rendesen. :?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Hát nem rég értünk haza. Nehezen keveredtünk le a várból, aztán forgalom is volt, meg beugrottunk még megvenni pár cuccot a babáknak és hát kaját... Voltak megint jóslófájásaim, úh ittam plusz 250ml-es Magnézium pezsitablettát.
Vettünk cumisüvegeket, de mivel nem kaptam AVENT-osat BPA menteset, csak a régit, így MAM-ba ruháztunk be, de az is szuper lesz remélem - már ha egyáltalán kell majd :)

Uh: Hát nagyon szuper volt. Láthattuk a babók arcát ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééés sok újat megtudtunk:
- mindkét baba fejvégű már, tehát szülhetek természetes módon :D
- két lepény van, az eddig tudott egy helyett, ami nagyon jó - így mondjuk nem tudni, hogy egy vagy két petéjűek e, de szerintem egypetéjűek, mert egy nagy burokban vannak, és középen egy vékony burok elválasztja őket. A doki azt mondta, ez így a legjobb, és örüljünk neki, így iker-transzfúziós-szindróma kizárva :D :D :D
- de továbbra is mindketten fiúk :) láttam én is tökéletesen :D :D :D
Méreteket sajna nem mértek, egy angol hölgy vizsgált, és a placentás dolog elmagyarázásához is kellett egy doki, aki roppant kedves volt :)
A babák most úgy fekszenek, hogy a nagyobb baba (Gergő) bal oldalon van, kissé lentebb, és kisebb baba (Bálint) búbja az ő mellkasán :) Inkább háttal a pocakomnak vannak, a gerincem felé fordulva, úh a nőci látta mennyire szenvedek háton, mondta hogy oldalra is fordulhatok. Jobb is volt, mert kezdtem begörcsölni, no és az arcocskákat is jobban ki lehetett így venni :)
Na és a képek mellett vannak kis videók is a cd-n (AVI fájl) :) bár van ami kétszer is megvan, de így is olyan jó volt az egész és teljesen ingyenes :)

1. Gergő arc
2. Ketten együtt
3. Bálint arc (a szája elé sajnos belógott a köldökzsinór)

Kép

Kép

Kép

Kata
labkat
 
 


Kata: nagyon jó képek! Az összebújós meg csúcs! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


köszönjük a dícséreteket!

Kata,azta,tényleg nagyon jó képek...milyen sármosak :D :D :D az összebújós megtényleg csúcs :lol:

Vanda,tényleg brutá fájdalmas :x bízom benne,hogy nem lesz többet.
Vendég
 


Nyulasz: nagyon hasonlítanak a lurkók! Persze Balázs pasis, Noémi meg csajos, de akkor is :) Édesek :)
Ja és ha kezded érezni a csomót, ajánlani tudom a szinte forró fürdőt. Az segít a tejcsatornák kiürülésében!!! Másrészt ilyenkor az is jó, ha a baba fölé hajolva szoptatsz, mert úgy jobban ki tudja szívni, már csak a gravitáció miatt is. Nekem így tűnt el egy csomóm még Johinál!!!

Kata
labkat
 
 


Kata,köszi...úgy esznek,hónaljtartásban :wink:
Vendég
 


Nyulasz, örülök, hogy jól (jobban) megy a szopcsi!! Hátha végleg rendeződik! :D Nagyon édik a picinyeid, nekem Balázs a kedvencem! (Olyan kis kópé tekintete van) :wink:

Kata, jó képek!! :wink:

Lányok, honnan tudtátok, hogy tejcsatorna-elzáródásotok van???? (lehet hogy hülye kérdés) :roll:

Andi, megkérdezhetem, hogy miért nem szoptatsz? (Nem fogadták el a cicit? Vagy más ok miatt?)

Nekünk két napja megint nagyon rossz időszakunk van (front??). Délutánonként felváltva ordítanak, és azt se tudjuk, mi bajuk van. A mellkasunkon vagy cicin megnyugszanak és bealszanak, de amint visszatesszük őket a kiságyba, indul az ordítás. Aztán cici vagy ringatás, elalvás, és kezdődik elölről... :cry: Kipróbálom majd ezt a használtpóló-pihepuha trükköt, hátha az segít. Meg arra is gondoltam, hogy egyszerűen magunkra kéne kötni őket, és akkor tuti csend lenne, mi meg csinálhatnánk a dolgunkat.....

Ja, és hány gramm a normális (minimum) fogyasztás egy szopcsinál egy 3 hetes babánál??? Attól félek, hogy talán azért kérnek ilyen sűrűn (van, hogy óránként) cicit, mert nincs elég tejci. Ha cicire rakom őket, intenzíven szopcsiznak kb 10 percig, aztán egyre nagyobb szünetekkel, majd bealszanak kb a 30. percre. Sztem ez se normális. Bár Apa azt mondja, hogy ha nem lenne tej a ciciben, akkor ordítanának. :roll: De ha rajtunk megnyugszanak, akkor a hasuk se fájhat sztem.... Tényleg nem tudom már, hogy mi van. Ha nem lenne itt velem Apa, már rég a Dunának (illetve a Tiszának, az közelebb van) mentem volna....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Kata! Én is mindig vigyáztam és figyeltem, de mégis becsúszott. Nagyon jó lett a babaszoba, mi is ilyen ágyakat vettünk. Nagyon helyes kis pofijuk van a fiúknak.

Timi! Köszi a biztatást, persze, hogy kibírjuk. Jó, hogy nincs nagy eltérés a lányaid között. Jobbulást!

Rana! Hát én mosom a terhesség elejétől, idegen helyen meg nem megyek el wc-re, és mégis. Szép nagyok már a lányok!

Edit! Szedek én már mindent, de felírtam a mit javasoltál. Eddig homeosként a varázsdiót szedem az aranyérre.

Tp-k! Üdv újra itt!

Nyulasz! Mekkora szemek és haj! nagyon aranyosak!

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: nekem a homeós dolgok még soha semmire nem váltak be, nekem a gyógyszerész a Mastu kúpot és kenőcsöt adta és pár nap alatt elviselhető lett a helyzet tőle és már egyáltalán nem érzem. Persze, ha neked használ a homeó, akkor az szuper!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rana: mekkora súlyúak a babák?

t-pk
 
 


Tejcsatorna elzáródás: onnan tudod, hogy fájni kezd a melled, és csomó jelenik meg benne! Összetéveszthetetlen, reméljük nem lesz benne részed!!!

Kata
labkat
 
 


Rana,azt mondják kilónként 120-és 150 gramm között kell enniük,ezt elosztod annyival,amennyiszer esznek.Vagy a testsúlyük 1/6-át,és azt osztod annyi részre amennyiszer esznek.Méred őket?
Mi is bealszunk cicin,de még a cumisüvegen is :lol:
Napközben én se nagyon tudom őket berakni a kiságyba,talán nem alszanak olyan mélyen mint éjszaka,és így egyből felébrednek...úgyhogy már meg sem próbálom,így most a bébihordozóban alszanak :oops: remélem nem gond :roll: imádják.

Onnan tudtam az elzáródást,hogy Balázs hiába szívta,20 perc alatt 30-at tudott csak megenni,viszont a csomók egyre nőttek,keményedtek benne,és már eléggé fájt is.Fejni sem tudtam belőle,tehát a tejcsi termelődött,de kijönni nem tudott.

Timi,göndör fürtök a fürdés után vannak,vizesen,de aztán kifésülöm neki :lol: Hááát,neked is már csak jó egy hónapod van hátra :shock: :lol:
Bizony én is sokszor kibukok,nagyon nehéz,de szerintem ezzel mindenki így van...könnyebb lesz,csak győzzük kivárni :wink:

T-pk,szép az avatarod,de nagyon pici...kérhetünk képeket a lányokról?Babakocsi hogy szuperál?Már nem néznek furán rád,mert nem kell üresen tologatnod :lol: Te hogy boldogulsz velük?

Tigriske,remélem felétek nincs közel egy folyó sem :lol: Bár lehet te sokkal könnyebben boldogulsz majd.Gondolom nem igazán leszel egyedül velük :roll: Anyuka,anyós,tesó?Beszerveztál már mindenkit?És azt hiszem ilyenkor az önkormányzat is ad segítséget,kérdezz mindennek utána!

Képzeljétek,nem akarom elkiabálni,de most már a harmadik éjszaka volt,hogy este fél7 fürdés,sajnos még nem bírunk visszaállni a 7 órára,mert elalszanak,7-kor kaja,8-körül alvás,és reggel 4.20-kor kelés :D én úgy 10-ig ágyba kerülök,de ez még barátok közt is 6 óra alvás...nagyon jól esik :D


Viszont még mindig egy küzdelem az evés,főleg ha ki akarunk menni,mert másfél óra alatt sem végzünk...vigyorognak,ahelyett,hogy ennének.Tegnap gondoltam akkor így megyünk ki,vittem azért üvegben a tápit amit nem ettek meg,be a babakocsiba,még szerencse,hogy a kertből nem mentünk ki,mert Balázsnak eszébe jutott,hogy nem evett csak nagyon keveset,végül majdnem 60-at lehúzott...Hihetetlen,hogy miért csinálják ezt,forgatják a fejüket,kitolják a nyelvükkel az üveget,aztán eszik a kezüket,végül esznek az üvegből,majd megint kitolják...

Anyukák,aki még nem tette,az ne hagyja ki.DM bababónusz program,kell hozzá egy adatlapot kitölteni,és be kell mutatni a születési anyakönyvi kivonatot,és kapsz egy kuponfüzetet.Vannak benne párszáz forintot érő kuponok,és van benne 2 db 50%-os C und A utalvány(fejenként),ami babaruhára váltható be 98-as méretig.
Vendég
 


Miért jobb az Ufo cumi, mint egy másik? Ha jobb...
Régebben volt róla szó, de most nem találom és azt se hogy honnan lehet venni...

t-pk
 
 


Nyulasz, béna vagyok és nem tudok ide képet rakni - az Iwiwen van, vagy kérek egy kis segítséget kép felrakás ügyben...

Már egész jól összerázódtunk a lányokkal, a nap nagy részében 3man vagyunk, fürdetésnél apa segít, de utána megy dolgozni. Szerencsére sikerült elérni, hogy legyen elég tejem kettőjüknek, így szoptatom őket, napi 600 körül esznek +-100. Már egész jó babák, az elején voltak nyűgösebbek, hasfájosak és had ne soroljam.
Mostanában kevesebbet alszunk napközben, mert állandóan játszani akarnának, éjszak általában 1-2 kelünk.

t-pk
 
 


T-pk,örülök,hogy összerázódtatok a csajokkal :D Képet le kell kicsinyíteni 600x600 ra,és ahol írod a mondandód alul van egy olyan,hogy melléklet feltöltése,rákatt,és kikeresed a gépedről a képet,és feltöltöd.Remélem sikerül.Mennyik vagytok súlyban?
Vendég
 


Már 4300 és 4800 grosak vagyunk.
Na megpróbálok egy gyors képet... Kép

t-pk
 
 


Na talán most nagyobban is sikerül:
Kép

t-pk
 
 


KépJázmin

Kép

Flóra

t-pk
 
 


T-pk,óóóóóó,nagyon cukik :D Szép súlyotok van már nektek is :D ...és milyen különbözőek ők is.Még a hajszínük is más :D
Vendég
 


Sziasztok!

Timi! Kenem én is és kaptam rá gyógyszert is. + homeos bogyó.

Tp-k! Nagyon aranyosak!

Hát úgy tűnik lelkes a család és akarnak segíteni. Szerencsére anyum közel lakik és már nem dolgozik, így Ő biztos sokat fog segíteni. anyósom is átjön majd néha 1-2 napra. Az önkormányzat elvileg pénzzel támogat majd minket, mert itt nincs bölcsi és onnan szoktak kirendelni valakit. Azt még nem lehet tudni, hogy ez havi összeg lesz-e vagy csak egyszeri, de majd megírom. Bármit is adnak nagyon jól fog jönni.

Kép
tigriske1978
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?