Rana,azt mondják kilónként 120-és 150 gramm között kell enniük,ezt elosztod annyival,amennyiszer esznek.Vagy a testsúlyük 1/6-át,és azt osztod annyi részre amennyiszer esznek.Méred őket?
Mi is bealszunk cicin,de még a cumisüvegen is
Napközben én se nagyon tudom őket berakni a kiságyba,talán nem alszanak olyan mélyen mint éjszaka,és így egyből felébrednek...úgyhogy már meg sem próbálom,így most a bébihordozóban alszanak
remélem nem gond
imádják.
Onnan tudtam az elzáródást,hogy Balázs hiába szívta,20 perc alatt 30-at tudott csak megenni,viszont a csomók egyre nőttek,keményedtek benne,és már eléggé fájt is.Fejni sem tudtam belőle,tehát a tejcsi termelődött,de kijönni nem tudott.
Timi,göndör fürtök a fürdés után vannak,vizesen,de aztán kifésülöm neki
Hááát,neked is már csak jó egy hónapod van hátra
Bizony én is sokszor kibukok,nagyon nehéz,de szerintem ezzel mindenki így van...könnyebb lesz,csak győzzük kivárni
T-pk,szép az avatarod,de nagyon pici...kérhetünk képeket a lányokról?Babakocsi hogy szuperál?Már nem néznek furán rád,mert nem kell üresen tologatnod
Te hogy boldogulsz velük?
Tigriske,remélem felétek nincs közel egy folyó sem
Bár lehet te sokkal könnyebben boldogulsz majd.Gondolom nem igazán leszel egyedül velük
Anyuka,anyós,tesó?Beszerveztál már mindenkit?És azt hiszem ilyenkor az önkormányzat is ad segítséget,kérdezz mindennek utána!
Képzeljétek,nem akarom elkiabálni,de most már a harmadik éjszaka volt,hogy este fél7 fürdés,sajnos még nem bírunk visszaállni a 7 órára,mert elalszanak,7-kor kaja,8-körül alvás,és reggel 4.20-kor kelés
én úgy 10-ig ágyba kerülök,de ez még barátok közt is 6 óra alvás...nagyon jól esik
Viszont még mindig egy küzdelem az evés,főleg ha ki akarunk menni,mert másfél óra alatt sem végzünk...vigyorognak,ahelyett,hogy ennének.Tegnap gondoltam akkor így megyünk ki,vittem azért üvegben a tápit amit nem ettek meg,be a babakocsiba,még szerencse,hogy a kertből nem mentünk ki,mert Balázsnak eszébe jutott,hogy nem evett csak nagyon keveset,végül majdnem 60-at lehúzott...Hihetetlen,hogy miért csinálják ezt,forgatják a fejüket,kitolják a nyelvükkel az üveget,aztán eszik a kezüket,végül esznek az üvegből,majd megint kitolják...
Anyukák,aki még nem tette,az ne hagyja ki.
DM bababónusz program,kell hozzá egy adatlapot kitölteni,és be kell mutatni a születési anyakönyvi kivonatot,és kapsz egy kuponfüzetet.Vannak benne párszáz forintot érő kuponok,és van benne
2 db 50%-os C und A utalvány(fejenként),ami babaruhára váltható be 98-as méretig.