Királylány ma rájöttem, hogy lehet nem kell nekem annyit tudni nem olyan nagy a gond nálunk, hogy előre kiszámolt kezelést kapjak amire annyira oda kell figyelni. Éppen látta a méhem tehát valószínű ok volt minden, leleteim jók így csak meg kell nyomni és olyan leszek mint a jó kotló nem kell annyit velem foglalkoznia.
És azt honnan szedem? Elmesélem...hétfőn a határ előtt találkoztunk egy kedves barátunkkal, ők látták a mi autónkat és felhívtak, hogy merre kószálunk. Férjem csak annyit mondott Szegedre egy klinikára. Ma felhívott a csaj, hogy kérdezze meg merre, kihez mentünk. A pasik már letárgyalták merre voltunk
Most mondta, hogy neki is mint Bridgitnek magas a FSH-ja már évek óta, de még rosszabb a helyzete, mert nincs ovulációja és rengeteg vizsgálaton van túl, még genetikain is és nem találták meg az okát. Szeretnének gyereket és nem tudja merre induljon. Na ekkor döbbentem meg, hogy nem tölthet egy orvos órákat valakivel akinek kutya baja és ne figyeljen oda kellő képen arra aki beteg. Persze elmondtam neki mi van Szegeden és azt is, hogy rengetegen vannak és lehet jobb ha egyenesen Pestre megy, több az orvos és talán több idejük van a páciensekre figyelni. Ő egy szegedi professzorhoz járt 2 évvel ezelőtt, így arra jutottunk, hogy inkább menjen vissza a professzorhoz és kérdezze meg hova irányítja őt. Hiszen Bettyit is gyorsan kezelésbe vették ha egy "kolléga" ajánlotta be. Nem tudtam, hogy gondja van és nagyon meglepett amikor mondta. Ő 31 éves és tudja nem lesz könnyen terhes de valahogy fontos volt neki a karrierje, nehezen adta be a derekát a férjhez menéshez. Bár már többször próbálta a srác megkérni a kezét mégis ebben a hónapban volt 1 éve a lagzijuk. Belegondoltam neki milyen nehéz lehet......férje már volt nős, van egy 17-18 éves lánya abból a házasságból (kamaszkori szerelem, korai házasság). Nagyon nehezen viselném ha a férjemnek lenne gyereke, velem gond lenne és nem tudnák én is adni neki másodikat
Mindenki azt hiszi az ő gondja a legnagyobb pedig dehogy.......lehet a doki néni tudta miért mondta amit mondott, mondjuk a durcássága nem mentség de mit ossza a semmit ott velem
Lyly köszi neked is, hogy mellettem vagy bárhogy is döntök...nehéz lesz...de vállalni fogom a következményeit!!!!