Új privát üzeneted érkezett!

Dius!
Persze,hogy mindegy a neme.
Csak hát jó lett volna csajos napokat tartani,együtt főzni,dumcsizni stb...
De mióta Domi úgy emlegeti a tesót,hogy KOLOS :lol: :lol: azóta teljesen megszoktam,hogy még egy fiam lesz. :wink:puszi

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nyil nélkül is szuperűl látszik ahogy szopizik a babód!!!!:))))))
nagyon cukki!!!!
nagyon ügyesen teker Domi!!!!!!!!!!!!!

Melisch halgass a szivedre!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány: ez hihetetlen. Belenéztem a blogodba és nekünk is ugyanilyen de teljesen ugyanilyen fényképünk van, csak Marcinak piros a pók az arcán. :D

Kép
babicsek

Én is belenéztem,de csutkán volt a hangerő (én ilyeneket nem figyelek) a gyerekek meg aludtak,úgyhogy angolosan távoztam is gyorsan.... :lol: :lol: :lol:

Melisch sajnálom,de az e-mail nagyon jó ötlet!!Ha meg nem válaszol,keressetek gyorsan mást....

Mucus,naggggyon jó a kép!!!Teljesen kivehető!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Királylány nagyon köszönöm, nem tudtam a blogodban válaszolni :oops: nagyon szép az idézet. Ma már nyugisabban ébredtem aztán majd elmúlik. Remélem a köhögésed enyhült már :wink: :wink:

Amúgy hétfőn van időpontom az endokrinológusnál aztán meglátom mit mond és utána leülők a párommal és eldöntjük hogyan tovább.

Mucus aranyos a picur, Domi meg nagyon kis ügyes

Kép
Kép
melisch

Ciao Csajok!!!!!!!!!!

Mucus: A képek szuperek :lol:

Melisch: Szerintem is jó ötlet az e-mail. Utána is lehet dönteni! Hajrá!!!!!!!!

Mi: Már csak 3 nap a munkában. Elkezdett zsibbadni a bal lábam. Tegnap óta fáj ebben a k...a székben. Éjjel 2,5 órát forgolódtunk. Kisasszony sem aludt persze... Most pedig új életre kelt, és úgy dübörög, mint soha. De lehet, hogy csak a reggelinek örül... :roll: No mindegy. Lábam zsibbad, fent csípőm sajog, kisasszony krosszozik... Csak ennek a napnak legyen vége.... Lehet, hogy csuklik is, mert ütemesen ráng. Csak a csípőm ne szúrna annyia egy pontban, de mind a két oldalon. Eddig csak az egyik oldalon fájt, most elkezdte mind a kettőn...FEKÜDNI SZERETNÉK!!!!!!!!!!!!
Bocsi, de rossz paszban vagyok, és nektek merek panaszkodni. A munkahely ugye munkahely... (nem úgy, mint Melischék konzultációján :twisted: ) Itt nem lehet panaszkodni! Jézusom! Úgy rugdos, meg fészkelődik, hogy én magam is belemozgok! Erővel tartani kell a hátammal.... :roll:

Kép
kicsi80

Kicsi!
A lábzsibbadás nem a széktől van. Ez a terhesség velejárója, főleg már így a vége felé. Szedjed a magnéziumot, ezt szokták rá javasolni. A kisasszony pedig lehet, hogy már most edz a maratonra :wink: nehogy már ezentúl anya egyedül unatkozzon a hosszú távon :lol:
Perzse, gyere csak panaszkodni, itt mindent lehet, örülni, sírni is.

Dia!
Hanyadik laptetődet is gyűjtöd be? Én nem hiszek benne, de most nálad lehet hogy mégis bejön?! Egyébként valamelyik nagyon unatkozós munkanapomon benézem a blogodba :)

Melischke!
Jól teszitek, gondoljátok, beszéljétek át, és döntsetek közösen. Én azért azt mondom, hogy inkább apa legyen stresszes, mint te a lombik alatt. Ha januárban kezdődik nálad a hajtás a zárások és adóbevallás miatt, akkor vajon érdemes-e megvárni nálad ezt a stresszes időszakot?! Puszi és sok bölcsesség a döntéshez!!!

Babicsek!
Hú, neked már csak 6 nap van hátra a tesztelésig! Cici feszül még? Nagyon drukkolok!

Dius!
Szerintem is túl korai még a nemét megállapítani. Nálunk is mondott valamit a doki ennél a második terhességnél a genetikai uh-n, aztán végül kiderült, hogy kisfiú volt, nem kislány. Még lehet lányod is!
Vendég

Sziasztok!

Melisch tegnap már nem volt időm többet írni. Én is elgondolkodnék a dokiváltáson. Teljesen mindegy neki milyen napja van, a rosszkedvet otthon kell hagyni. Remélem pár nap alatt megnyugszol és azt teszitek ami a legjobb nektek.

Angie én sem hiszek benne. Mármint a laptetőben. Ez a hónap kilőve, mert tegnapig antibiotikumot szedtem meg más gyógyszert. Most valahogy nem sürgős. Majd januártól ismét. Nem is beszélünk róla. Igaz nem beszélni kell.... :roll: :lol:

Babicsek képet ide!

Csajok ha akartok feliratkozhattok rendszeres olvasónak, vagy hagyhattok üzenetet. Van mini chat is.

Pusszantás mindenkinek dolgom van....

királylány

Csajok én most megnyugodtam, hétfőn endokrinológus és legyen az amit ő javasol. Ha azt mondja várjunk akkor megvárom míg leviszi a TSH-mat, ha azt mondja nem kavar be a dologba akkor hívom a Kaálit lássam milyenek lettek az eredmények. Lehet mégiscsak csütörtökön jön meg piri és akkor nem késünk el ha másnapra tudok menni és lehet kapok magyarázatot is. Nagyon akarom leindultam az úton nem akarok megállni. Január ki tudja milyen stresszes és még lehet a február is :oops: ha meg most babás leszek addigra túl leszek a nehezén. Tudnám otthon is végezni a dolgom nem volna muszáj bejárnom minden nap, maga a hónapos munka sem volna talán olyan sok, a hideg miatt nem lehet majd kint dolgozni így nem kell majd számlázzak és elkészítsem a kimutatást milyen anyagot használtak.
Kaptam egy infót, hogy kicsit nehéz természetű a doki néni de nagyon jó szakorvos és bízzak benne. Sajnos Miskolc, Győr még Pestnél is messzebb van, hogy máshova menjek. Tapolcán is van de nem tudom mennyire végeznek ott mindent. Lehet ezen városokban nincsenek olyan sokan de akkor meg ismét bejelentkezzek meg várjak :roll: Szerintem az idő megoldja a problémát.

Kicsi te már próbálj hamarabb lelépni és feküdj nyugodtan. Csodálkozol, hogy a kisasszony izgága?????? Van kire hasonlítson nem??????? :lol:

Mucus várj türelmesen és remélj még, hogy kislányod lesz :wink: :wink:

Királylány eljön a mi időnk is meglásd 8) 8)

Babicsek még 5 nap jaj úgy izgulok, az hétfő reggel addig hazaérek :D

Betty szija :wink:

Többieknek puszi!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch,
nem vagytok könnyű helyzetben, de én is drukkolok nektek, hogy a lehető legjobb döntést hozzátok meg! Sikerülnie kell! Ha beindultál, akkor ne torpanj meg, mert a lelkierő nagyon sokat segít, ez tapasztalat! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Kicsi örülj neki, hogy sokat mocorog. Ha nem tenné, lehet baj lenne a háttérben. Figyelgesd, főleg kaja után. Kitartást!

Melisch tedd amit jónak látsz, tudod én szorítok nektek! Persze, hogy eljön a mi időnk is. Nekem most nem sürgős.

Angie28 írt. Jól vannak. Bencuska is volt bent, vigyorgott, simogatta Danit és mondogatta, hogy baba, baba. Küldött képet is MMS-ben, otthonról tudom felvarázsolni a gépre.

Lyly pusszantyú......

királylány

Köszi Királylány! Evés után többet kell mocorognia? Lehet igazad van. Nem figyeltem még fel rá.
Most egy másfél hete vízszerű folyásom van. Semmi extra, nem csíp, nem fáj, csak jön. Főleg ha reggel felkelek. Azt hiszem Nita írta, hogy ez normális, ezért nem is aggódom, csak furi :roll:

Pussz

Kép
kicsi80

Melisch kezem lábam csuriba van érted!!!!!!!!
sikerülni fog!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány ma rájöttem, hogy lehet nem kell nekem annyit tudni nem olyan nagy a gond nálunk, hogy előre kiszámolt kezelést kapjak amire annyira oda kell figyelni. Éppen látta a méhem tehát valószínű ok volt minden, leleteim jók így csak meg kell nyomni és olyan leszek mint a jó kotló nem kell annyit velem foglalkoznia.
És azt honnan szedem? Elmesélem...hétfőn a határ előtt találkoztunk egy kedves barátunkkal, ők látták a mi autónkat és felhívtak, hogy merre kószálunk. Férjem csak annyit mondott Szegedre egy klinikára. Ma felhívott a csaj, hogy kérdezze meg merre, kihez mentünk. A pasik már letárgyalták merre voltunk :lol: Most mondta, hogy neki is mint Bridgitnek magas a FSH-ja már évek óta, de még rosszabb a helyzete, mert nincs ovulációja és rengeteg vizsgálaton van túl, még genetikain is és nem találták meg az okát. Szeretnének gyereket és nem tudja merre induljon. Na ekkor döbbentem meg, hogy nem tölthet egy orvos órákat valakivel akinek kutya baja és ne figyeljen oda kellő képen arra aki beteg. Persze elmondtam neki mi van Szegeden és azt is, hogy rengetegen vannak és lehet jobb ha egyenesen Pestre megy, több az orvos és talán több idejük van a páciensekre figyelni. Ő egy szegedi professzorhoz járt 2 évvel ezelőtt, így arra jutottunk, hogy inkább menjen vissza a professzorhoz és kérdezze meg hova irányítja őt. Hiszen Bettyit is gyorsan kezelésbe vették ha egy "kolléga" ajánlotta be. Nem tudtam, hogy gondja van és nagyon meglepett amikor mondta. Ő 31 éves és tudja nem lesz könnyen terhes de valahogy fontos volt neki a karrierje, nehezen adta be a derekát a férjhez menéshez. Bár már többször próbálta a srác megkérni a kezét mégis ebben a hónapban volt 1 éve a lagzijuk. Belegondoltam neki milyen nehéz lehet......férje már volt nős, van egy 17-18 éves lánya abból a házasságból (kamaszkori szerelem, korai házasság). Nagyon nehezen viselném ha a férjemnek lenne gyereke, velem gond lenne és nem tudnák én is adni neki másodikat :roll:

Mindenki azt hiszi az ő gondja a legnagyobb pedig dehogy.......lehet a doki néni tudta miért mondta amit mondott, mondjuk a durcássága nem mentség de mit ossza a semmit ott velem :roll:

Lyly köszi neked is, hogy mellettem vagy bárhogy is döntök...nehéz lesz...de vállalni fogom a következményeit!!!!

Kép
Kép
melisch

Kicsi!
Azért arra figyelj, hogy nehogy a magzatvíz szivárogjon. Mikor mész orvoshoz?

Melisch!
A dokinő nem gondolhat arra, hogy semmi bajod nincs, amíg nincs rá 100%-os bizonyítéka. Az a bizonyíték pedig az lenne, ha már régen spontán teherbe estél volna, és ott tartanád a kezedben az ép és egészséges babádat. De aki ennyit vár a babára eredménytelenül, ahhoz nem lehet úgy hozzáállni, hogy semmi baja nincs!!! Én legalábbis így gondolom, de lehet, hogy nem jó ez a meglátás :roll:
És igenis, mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, és kezeld is aképpen, mert ez a te problémád, és neked kell megoldani (a doktornő segítségével). Végül akkor lemondtál arról, hogy e-mailt írsz neki?
Vendég

Angie34 :lol: :lol: :lol: egyebet találtam ki várok keddig lássam mit mond az endokrinológus és felhívom a klinikát és megkérem az asszisztens nőt mondja meg mikor kéne kezdjek mikor szokták kezdeni a stimut a rövid protokollnál és rohanok a klinikára ahogy lehet.
Bár ezt én találtam ki férjem nincs itthon nem tárgyaltam meg vele, addig hazaér és ha áldását adja a novembere és kezdeni akarok még akkor is ha anya azt mondta várjak :lol:

Én meg spontán nem lehetnék terhes férjemnek nagyon rossz a spermaképe kevés és abból is kevés mozog és soknak rossz a formája, tehát spontánra nagyon kicsi az esély :cry: ezzel magyarázta, hogy nem maradok terhes.

Kép
Kép
melisch

Melisch tudod, hogy én mindenképpen szorítok. De a dokinő akkor se legyen morcos. És igaza van Angie-nak, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb.

Kicsi igen, figyelni kell a mozgást a vége felé. Nekem sem mondta senki, de majdnem baj lett belőle. Ha nem mozog sokat akkor lehet, hogy a köldökzsinór a nyakán van és azért. Szóval figyelj és ha úgy érzed valami nem stimmel akkor mindenképpen menj dokihoz.

Hoztam nektek valamit:

Berendi Dániel[i]

Kép [/i]

királylány

Kicsi lehet kapni olyan betétet amin látszik hogy magzatvíz e.....
kicsit hülyén fogalmaztam...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kicsi azért tényleg figyelj.ha már nagyon vizes ....egy bizonyos pontig ok...van vizesebb folyás---

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok a segítséget! Nem tudom, mi a nagyon vizes, és a nem nagyon vizes (egy gyengébb tisztasági betét még felfogja, ami van egy nap alatt.) Volt már ennél durvább is augusztusban.... Nita: utána nézek ennek a betétnek... Sokat mozog a kisasszony... Múlt hétfőn voltam dokinál (már akkor is több volt a folyásom) de mindent rendben talált. Nov 10-én megyek ismét. Figyelem a mozgásait, és ha nem ok, akkor indulok a dokihoz. De augusztusban is volt ilyen szerű folyásom. Akkor is minden ok volt. Remélem nem szúrom el....

Melisch: Jól fogsz dönteni!!!!!!!!! Ha a döntés megvan, akkor minden könnyebben megy....

Kép
kicsi80

Kicsi akkor szerintem sincs semmi ha virgonc a kiscsaj!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam itt a legnagyobb patikában, de nem is hallottak ilyen betétről...

Ma már jobb napunk van, mint tegnap volt. Átaludtuk az éjszakát, mikor felébredtem bejelentkezett, hogy ő is ébre, majd séta közben elaludt, de amint a munkahelyre beértem, és leültem, újra mozgolódik... Már figyelem a mozgásait, bár egyre kevesebb helye van ficánkolni. 8)

Szép napot nektek! Pussz

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!
Tegnap volt nálunk véradás,mentem is vagányan...hát persze,hogy nem adhatok,ja azt írtam már,hogy megint megjött???Másfél hetente van peteérésem.... :oops: :oops: Nagyon jönne már a kis hármaska....
Megjött 5 hét után,meg 9 hét előtt.....szerintem nem normális,de ilyenkor vissza se tudok menni,no meg ezekhez,akik a varratot is bennem hagyták????!!!
Úúúú Kicsi,mindjárt szülsz....pesze most majd nagyon lassan megy az idő!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Én ma elmentem a nőgyógyászatra mert pár napja viszket a hüvely nyílásnál és csíp a pisim. :evil: Valószínű,hogy gombát kaptam el :x ,kenetet vettek de csak hétfőn tudom meg milyen gomba. :roll: Addig maradjak így?A gyógyszertárba nem adnak semmit amíg a doki rá nem bólint.Viszont a doki csak akkor mond valamit ha megjön a tenyésztés eredménye. :twisted: Szerintetek nem lesz baja addig picurnak?A net azt írja,hogy a babára a gombás fertőzés akkor jelent veszélyt ha a szülés 1-2 hetébe van és nincs kezelve.Szüléskor megfertőződik a gyerek tőle.Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Mucus: Szerintem nem lesz baja, hiszen akkor a doki sem engedett volna el ilyen könnyen. Nekem is volt ilyen( 3-4 hete). Nekem van otthon egy jól bevált kenőcsöm, amit még anno a háziorvosom írt fel vényre, az a neve, hogy Pimafucort. Van Pimafucin is, de az nem volt jó. Én ezt kentem, de csak külsőleg, a nagyajkakra, meg a kicsikre, és egy nap múlva nem is éreztem semmit. Meg persze fújtam First-el, ami Foreveres termék, és nem használtam intim részekre mást, mint babafürdető (nonium.... hosszú neve van) fillérekért adják, ha felirja a házidoki. Mondjuk én ezt használom már régóta. Nem tudom, tudtam-e segíteni.

Kép
kicsi80

Kicsi!
Köszi,sokat segítettél.Eddig kamilláztam esténkét.
Pimafucin volt itthon de kidobtam mert azt írta a net,hogy terhesség alatt tilos használni.Viszont First van itthon,megpróbálom hétfőig azzal kezelni. :wink: Meg van itthon baba fürdető kenőcs majd azzal mosom ott. :D

KépKép
Kép
mucus75

A pimafucint már én is rég kidobtam, talán mikor megvettem még évekkel ezelőtt...

A pimafucortot viszont doki ajánlotta valakinek itt a neten, már nem tudom melyik fórumon láttam, ezért mertem használni (csak egy-két este kentem, mert utána már nem kellett). Meg nem kentem, csak felszínre. A betadin és egyéb mindent irtó (vagy más gombát irtó) kúpok, amiket lehet kapni felhelyezve még közelebb kerülnek a babához. Ezektől azért én tartok kicsit. De persze a doki tudni fogja mit csinál :wink: A Firsttel és a fürdetővel nem tudsz ártani, és nagyon jó. Többször is használhatod egy nap. Én minden WC után használtam, volt, hogy közben is, ha úgy éreztem... :wink:

Kép
kicsi80

Ja, és én olyan vagyok, ha az elején nem fogom meg a ferőzést, utána bottal üthetem a nyomát (nagyon nehezen tudom kiírtani). Így én gyorsan cselekedtem, és sűrűn imátkoztam :lol:

Kép
kicsi80

Mennem kell, kezdődik az előadás! HOLNAP VAN AZ UTOLSÓ MUNKANAPOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Kép
kicsi80

Mucus én canesten használtam....én is gombás voltam.de hogy hol kapta el :?: :roll:

Kép
api szórakozott :twisted:
Kép
Barnika így alszik :wink:
Kép
Barni :wink: :wink:
Kép
Máténál a nagy rend :roll: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nnnnnnnnnnnaaaaaaaaggggggggggyyyyyyyyyyooooooonnnnnn jjjjóóó!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Nita!
Tök jó képek! :D Nem baj ha kupi van a gyerekszobába,látni,hogy élet van ott. :mrgreen: Mi ma rendezzük át Domi szobáját amíg oviba van,kiváncsi leszek tetszik e majd Neki.Jó lenne a falat is tapétázni Nála de az sajnos már tavaszra marad.Pedig úúúúgy neki ugranék,ha tudnék tapétázni. :lol: :lol:

Ez a Frist-ös megoldás eléggé bejött,azóta nem viszketek nem csíp. 8)

KépKép
Kép
mucus75

Mucus: HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi: Kisasszony örül a reggelinek :lol: Én is, hogy mocorog :lol: Ebéd után irány haza!!!!!!!!! Utolsó nap a munkában!!!!!!!!! Még szerdán lesz egy előadás, de az már csak pár óra hossza.....

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!

Mizujs erre :?: végre jóó a gépem :) Remélem mindenki jólvan :wink: Tomikám beteg, náthás :cry:

Nekem meg megint megjött :cry: :cry: :cry: :roll: :roll:
Vendég

Mucus!
Én úgy tudom, hogy a pimafucin és a pimafucort is szteroidos krémek, ezért is nem javasolt. Sőt, a pimafucortról biztosra tudom, mert az orvos öcsém eltiltott tőle. First-et nem ismerem, járj utána, hogy szteroidos-e. Én a mostani szülés után kezdtem el viszketni alulról, és engem a canesten két nap alatt rendbe rakott. Vigyázz a fertőzéssel nagyon, és ahogy Kicsi is írja, az elején kell megfogni. De az jó, ha már nem viszket.

Mia!
Sajnálom azt a fránya mensit. Ti spontán próbálkoztok már 2007 óta? Nem indultok el valamerre? Egyszer eljön a mi napunk is.
Tomikádnak Boldog szülinapot, és jobbulást neki!

Nita!
Haláliak a képek. Azt a felfujható autót hol vettétek? Szilárd is nagyon bírná!

Kicsi!
Neked jó UTOLSÓ munkanapot. Jaj, de irigyellek!!!
Vendég

Angie34!!!!

köszönjük a jókívánságokat :D

hát igen,spontán..... egyszer voltam dokinál, akkor csináltak hormonvizsgálatot,jó volt minden. El kellene indulni valamerre,de félek belevágni...

Ti mióta próbálkoztok?
Vendég

Sziasztok!

Angie34: Azért remélem nem lesz gond, hogy kétszer fél borsószemet használtam a pimafucortból :roll:

25mia: Jobbulást Tominak...

Kép
kicsi80

Kicsi!
Két borsószemnyitől semmiképpen sem lesz gond. A rendszeres használat okozhat gondot.

Mia!
Mi májusban lesz két éve. De közben volt már minden. Spontán vetélés februárban, 5 hete pedig egy 16 hetes terhességmegszakításom, a baba beteg volt. Decembertől ismét próbálkozunk. Apát nézték már? Tomika könnyen és hamar jött?
Vendég

Angie anyukámék vették z auchanba.....leértékelve 3000 volt...
Mia sajnálom pirit de ne add fel!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angei34!
Én lemaradtam a terhességmegszakításodról. :shock: Lehet tudni mi volt az oka?
Köszi az infót. :wink: A First aloe verás termék tuti nincs benne szteroid.

Hoztam pár képet Domiról,nemrég készítettem. :wink:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Kicsi 80!! köszönjük :D

Angie!!!! sajnálom, szorítok nektek! Igen Tomi könnyen jött 3hónap alatt sikerült,nem apát nem nézték még...
Vendég

Sziasztok!!
Azért írok most nektek,mert én se hittem el,hogy sms fogadással lehet pénzt keresni.A barátnőm be volt regisztrálva,mondtam neki én is beregisztrálok,ha megkapja a pénzt.Pont ott voltam nála pénteken,mikor vitte neki a postás.Semmit se kell csinálni,csak felmenni a www.mobilpont.hu -ra,és kitölteni a regisztrációt,az ajánló számához kell beírni az én számomat,és majd küldenek egy sms-t,azzal belépni,és várni a reklám sms-ket,meg még több embert beajánlani,de őutánuk is kapod a pontot.6000 ft-ként fizetik ki.Tényleg létezik a Kft,utánanéztem.Végülis azért fizetnek,hogy megadod a számod.Én is kaptam sms-t,hogy váltsunk biztosítót....meg ilyeneket küldenek.....csak reklám és csak sms-ben!!!

Tényleg működik!!!Az ajánlóhoz írjátok be a számom:0670-325-67-16
Ha meg utánatok regisztrál valaki (férj,stb) akkor meg a ti számotokat kell beírni!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda!! jónak tűnik, regiztem a te számoddal :)
Vendég

Mucus!
Pedig szeptem 16-án leirtam ide a topikba is a szomorú hirt. Ime:

[quote="angie34"]K írta:angie34edves Lányok!
Gondoltam, még ebben a topikban is van esetleg valaki, aki gondolt rám vagy néha eszébe jutottam. Ezért is érzem úgy hogy közölnöm kell a rossz hírt, hogy a lepény-mintavételem eredménye sajnos POZITÍV lett, Down kóros a babám! Nagyon nehéz idő ez, de hiszem, hogy semmi nincs véletlenül, és elfogadom a helyzetet és szomorú szívvel búcsúzom el Tőle.

Minden babásnak és várakozónak sok boldogságot és erőt kívánok!
Vendég

Melinda!! te bebírsz oda lépni? engem nem enged,aztírja hiba van az oldalon :twisted:
Vendég

Sziasztok!!
Mia,tényleg nem kamu...oldalt láthatod a pontjaidat,és ha mást is beregisztrálsz,oda a te számodat írd ajánlónak,és neked is gyűlik a pont....
Megnéztem az expresszen,úgy terjed ez,mint a nátha,de reméljük,hogy még időbe regisztráltunk,és nem lesz telítve a rendszer...
Sok a kétkedő (persze én is az voltam) de miután kifizették én is regisztráltam.Egy sms-t kaptam eddig,de várom a többit!!Egy próbát megér,én is így vagyok vele...veszíteni nem veszíthetek,ha a levelesláda tele van Tescos újsággal,akkor tőlem sms-be is jöhet a reklám...és még fizetnek is,ha szerencsém van....

Kivel mizu???Most jöttünk a temetőből,húúúú,de hideg van...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Be,jó kódot írtál be???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

igen jót, 2szer be bírtam lépni,de mostmár lassan 1órája carakodok vele,és nem enged!!!!!
Vendég

Melinda!
Én is regisztráltam sikeresen,köszi. :)

Angie!
sajnálom,nagyon nehéz lehetett. :(
Én lehet,hogy ki se birnám. :roll:
Miért vettek lepénymintát?Nekem anno nem volt ilyen. :roll:
Vagy az AFP lett rossz és azután csinálják ezt?
Bocsi,megértem ha nem akarsz belemenni a részletekbe.

KépKép
Kép
mucus75

Nem tudom mi lehet a baj,Mia,engem beenged...próbálj meg totál kilépni belőle....és úgy be újra....engem egyszer nem engedett be,mert nem vettem észre,hogy elöl nem volt jó a mobilszám... :oops: :oops:
Hajrá lányok,hátha bejön nekünk is.... :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?