Sziasztok,
Erika,
De sajnálom, hogy nem tudsz jönni jövő pénteken!
Ez már tuti?
Akkor mikor lenne jó? Tegyük át!
Szilvi (EDB)
Ügyesek vagytok a bőrgyógyival. Kend le őt is mind a gyerekeket, én is így csinálom. Ellenkezik mint a gyerek, de bekenem, mert különben leég.
Nálunk apa soha semmilyen orvoshoz nem megy el.
5 éve volt hogy nem tudott fogni a bal kezével, akkor muszáj volt egy volt sebész focistársának megmutatnia, az megműtötte. Saját felelősségre műtét után hazajött és még fájdalom csillapítót sem vett be (mert utál minden gyógyszert is)
Azelőtt meg 9 éve volt, akkor daganat jött a nyelvére, na akkor megijedt, de szerencsére semmi rossz nem volt. Fúú akkor megijedt, hogy még gyereke sincs, meg ilyenek...
Ha fáj a torka mézes páleszt iszik!
J-Ági,
Tudom milyen szar ez a depis hangulat.
Sajnos semmi jó homeos dolgot nem tudok, de a csajok már szerencsére írtak jókat!
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy szarjál jobban a dolgokra és ne agyalj! Hessegessd el a gondokat úgy hogy direkt nem gondolsz rá! Muszáj ezt tenned! Figyelj az apró jó dolgokra!
És igen nálunk is ilyenkor (mikor ilyenem van) a férjem egyáltalán nem érti ezt az állapotom...
aztán utólag amikor már túlvagyunk és beszélgetünk róla, beismeri, hogy ok megért hogy én ilyen agyalós vagyok.
Albérlettel inkább várjatok ki, mintsem megint pórul járjatok! Végül is a fűtés ami a kidobott pénz és ok hogy jön a tél, de lehet addigra megjön bérlő is!
Adó dolog: tényleg kérj haladékot ha lehet!
Antókának: tisztázzátok ezt a liszt allergiát, addig ne görcsölj rajta, mert lehet nem is az és feleslegesen paráztatod magad (na jó én is ilyen vagyok, de tanácsot adni könnyű
)
Tudod: a baj nem jár egyedül (hanem hármasával ami most megvolt, tehát több nem jöhet
)
Betti,
De jó hír anyukádról!
Jól teszed hogy a Fundamentával nem görcsölöd magad, van most fontosabb, az meg majd úgyis alakul és nem tehetsz róla.
Aranyos Isti, hogy ilyen lazán fogja fel a szemgyulladását!
Anikó,
Jó súlyú Matyid!
Bendi ügyes az ovival! Csak így tovább!
Én is küldenék majd képet, csak kellene vmi amin együtt vannak!
Rékámnak már annyira hiányzik Roli hogy sír utána. Kérdi: Oli? Oli? (roli) és sír, megnyugtattam hogy holnap már lesz.
Vérében egyébként (mert Szilvi kérdezte) a gyógyszerszintet nézik (az állandó gyógyszerére) úgy hogy az előző esti van csak a szerveztében és így is elégséges-e (ezért kell korán a reggeli adag bevétele előtt levetetni a vért), ilyet itt Tbányán nem is tudnak nézni, csak ha elküldik, meg nézik a máj és vese funkciókat, hogy nem e károsította-e a gyógyszer ezeket a szerveket.
Ezért van 3 havonata kontroll. Már mindenki név szerint ismeri őt Pesten a gyermekneurológia osztályon! Mindig látják rajta a fejlődést!
Úgy engedi a vérvételt, hogy csak na: leül, kinyújta a karját, elkötik, szúrják a pillangós tűvel, épp csak megrezzen, nem nyúl oda a másik kezével meg, nem kalimpál a lábával, végignézi és büszkén mutatja, hogy ott a helye. Imádom!
De jó holnap már Roli is itthon lesz!!!
Ma még csak apát várjuk...
Cirmike