Új privát üzeneted érkezett!

Most "tekertem" feljebb és látom van még írás:D :D

Kata-nero!

Igen szerintem is hüvelyi lesz. Nekem a 12 heti kötelező UH is hüvelyi volt, de ebben nem vagyok tutira biztos. Viszont a 18. heti az már tuti hasi volt.
Gratula a bébihez!

Anikó!

Ez jó, hogy Bendi jól van és tud oviba menni már, főleg futva :D Matyi nem semmi súlyú. Mondtam én, hogy Danimat simán meghaladja. :D

EDB anyu, Betti!

Ez a "kúra" csak egyszeri alkalom volt. 1 tasak volt csak benne, a doki azt mondta, hogy elég hosszan fejti ki a hatását, sokáig "védettséget" ad, így már nem szedem és most nem is szedek semmit sem.
De ha legközelebb is kéne ilyet szednem már jobban felkészülnék a fostira.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lívia!

Most lapozgatom az Auchan-os újságot és látok benne Hófehérkét és hét törpét "egy csomiban". 2190 Ft-ért. Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hát ebből nem sok látszik (alul középen van), de a szándék megvolt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Erika,
De sajnálom, hogy nem tudsz jönni jövő pénteken!
Ez már tuti?
Akkor mikor lenne jó? Tegyük át!

Szilvi (EDB)
Ügyesek vagytok a bőrgyógyival. Kend le őt is mind a gyerekeket, én is így csinálom. Ellenkezik mint a gyerek, de bekenem, mert különben leég.
Nálunk apa soha semmilyen orvoshoz nem megy el.
5 éve volt hogy nem tudott fogni a bal kezével, akkor muszáj volt egy volt sebész focistársának megmutatnia, az megműtötte. Saját felelősségre műtét után hazajött és még fájdalom csillapítót sem vett be (mert utál minden gyógyszert is)
:roll:
Azelőtt meg 9 éve volt, akkor daganat jött a nyelvére, na akkor megijedt, de szerencsére semmi rossz nem volt. Fúú akkor megijedt, hogy még gyereke sincs, meg ilyenek...
Ha fáj a torka mézes páleszt iszik! :wink:

J-Ági,
Tudom milyen szar ez a depis hangulat.
Sajnos semmi jó homeos dolgot nem tudok, de a csajok már szerencsére írtak jókat!
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy szarjál jobban a dolgokra és ne agyalj! Hessegessd el a gondokat úgy hogy direkt nem gondolsz rá! Muszáj ezt tenned! Figyelj az apró jó dolgokra!
És igen nálunk is ilyenkor (mikor ilyenem van) a férjem egyáltalán nem érti ezt az állapotom... :roll: aztán utólag amikor már túlvagyunk és beszélgetünk róla, beismeri, hogy ok megért hogy én ilyen agyalós vagyok.
Albérlettel inkább várjatok ki, mintsem megint pórul járjatok! Végül is a fűtés ami a kidobott pénz és ok hogy jön a tél, de lehet addigra megjön bérlő is!
Adó dolog: tényleg kérj haladékot ha lehet!
Antókának: tisztázzátok ezt a liszt allergiát, addig ne görcsölj rajta, mert lehet nem is az és feleslegesen paráztatod magad (na jó én is ilyen vagyok, de tanácsot adni könnyű :lol: )
Tudod: a baj nem jár egyedül (hanem hármasával ami most megvolt, tehát több nem jöhet :lol: )

Betti,
De jó hír anyukádról!
Jól teszed hogy a Fundamentával nem görcsölöd magad, van most fontosabb, az meg majd úgyis alakul és nem tehetsz róla.
Aranyos Isti, hogy ilyen lazán fogja fel a szemgyulladását!

Anikó,
Jó súlyú Matyid!
Bendi ügyes az ovival! Csak így tovább!
Én is küldenék majd képet, csak kellene vmi amin együtt vannak! :roll:

Rékámnak már annyira hiányzik Roli hogy sír utána. Kérdi: Oli? Oli? (roli) és sír, megnyugtattam hogy holnap már lesz.
Vérében egyébként (mert Szilvi kérdezte) a gyógyszerszintet nézik (az állandó gyógyszerére) úgy hogy az előző esti van csak a szerveztében és így is elégséges-e (ezért kell korán a reggeli adag bevétele előtt levetetni a vért), ilyet itt Tbányán nem is tudnak nézni, csak ha elküldik, meg nézik a máj és vese funkciókat, hogy nem e károsította-e a gyógyszer ezeket a szerveket.
Ezért van 3 havonata kontroll. Már mindenki név szerint ismeri őt Pesten a gyermekneurológia osztályon! Mindig látják rajta a fejlődést!
Úgy engedi a vérvételt, hogy csak na: leül, kinyújta a karját, elkötik, szúrják a pillangós tűvel, épp csak megrezzen, nem nyúl oda a másik kezével meg, nem kalimpál a lábával, végignézi és büszkén mutatja, hogy ott a helye. Imádom!

De jó holnap már Roli is itthon lesz!!!

Ma még csak apát várjuk...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike:
köszi a vérvételes infót. És milyen gyógyit kell állandóra szedni Rékának? Bocs, ha már írtad többször is korábban.
Szegény Réka, hogy hiányozhat neki is Roli. Többet ne engedjétek el ilyen hosszú időre! :)
Ügyi volt Réka a vérvételen! Puszi neki.

Gabi:[/b] nem láttál Hannah Montanas vagy Thomasos cuccot az auchan újságban? Lehet, hogy itt is be van dobva, de ma nem ürítettem ládát.
Szuper, hogy meg lett a kulcs! :)
Normaflore-t vagy bonolactot lehet, hogy kéne enned most.

Betti: örülök, hogy jobban van Anyukád és Istike is. Hát lassan akkor tényleg hazaengedik anyudat. És miért késlekedik a fundamentás pénz? Már jó pár hete azt mondták, hogy utalás alatt van, nem? Én azért az asztalra csapnék a helyedben, mert azzal csesznek ám ki, aki hagyja magát. Nálunk legalábbis ez volt fundamentánál. Aztán már kicsit hőzöngtem, akkor végül is aznapra, amikor fizetni kellett a lakás eladójának, megkaptuk. Nagyon ki voltam én is.

Lent voltunk sétálni végül is, a csónitón, nem mentünk el a jubiig. De jó volt nagyon az idő és kimozdulni. Nemrég értünk haza, most rendezem a családot.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike!
Küldhetsz olyat is, amin nem együtt vannak. Majd én összehozom őket! :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Szilvi,
és még az újak akiket érdekel és nem tudják
A gyógyszer: epilepsziára kell.
Tudod amikor egyszer volt egy rohama, pont 2 éve és leállt tőle a légzése, azóta szedi, hogy többet sose legyen roham. Az előtt se volt és azóta se. Csak akkor 1X, de az durva volt. (tudod Pesten a dugóban voltam vele, ő meg hátul bekötve épp orrmandula műtét kontrollra vittem)
Lehet sose lenne, de mi van ha 1% hogy lesz rohama és nem vesz levegőt és még jobban oxigénhiányos lesz.
Mi úgy döntöttünk ezt nem vállaljuk, inkább gyógyszerezzük. Nehéz döntés volt.
Azóta még rohamra utaló jel sem volt, sőt amikor az elektródákkal az agyhullámait nézik azok is tök jók.
Le lehet majd állni a gyógyszerrel, de csak lassan és csak kb. 5 év elteltével (szóval ami most már csak 3).

Na nyomok egy kis Prágát: :lol:

Kép

Károly hídon
Kép

Söröző a vár aljában
Kép

Svejk söröző és étterem (itt vacsiztunk)
Kép

By night: Károly híd
Kép

Na most már csak Anikónak kell találnom képeket. :wink:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit, aztán megyek összedobom a vacsit, illetve a holnapi ebédet. Nagyon sírós volt Gergő délután, Dani meg a szokásos nem sikerül semmi sírással, szóval teljesen leszívtak és nem tudtam csinálni semmit se, mert csüngtek folyamatosan. Meg hol egyiket, hol másikat kellett vígasztalni.
Már alszanak.

EDB anyu!

A gyógyi bevétel és hasmenés már 2 hete volt, ha nem több. Már kutya bajom.
Hannah Montanasba, valami rajongói kézikönyvet vagy mit találtam azt hiszem 799 Ft. Más nem volt az újsiban.

Cirmike!

Húú én nem is tudtam, hogy Rékával ilyen dolgok történtek. Vissza kéne jó mélyre olvasnom itt a fórumba és képbe lennék ezzel is, mi??
Jók nagyon a képek! Szép hely Prága! Olyan szép helyeken jártok/jártatok!
Édes lehet Réka ahogy hiányolja Rolit! És még sír is utána! Szegénykém!

Megyek összedobom a kajcsit aztán ha lesz időm még jövök!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na odaraktam a kajcsit. Pásztortarhonyát készítek. Viszonylag olcsó és fincsi és kiadós is.

Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

hát....
köszönöm szépen a gyors válaszokat, holnap már pontosabbat tudok!
:)
kata-nero

Sziasztok,

Megint eltűntem egy kis időre. Próbáltalak titeket követni, de annyit irtatok, hogy nem volt időm mindent visszaolvasni.

Betti,

Először is neked irok. Sajnálom ami anyuddal történt. Remélem, hogy most már túl van a nehezén, és mihamarabb teljesen helyrejön. Kitartás és sok sok pozítiv energia.

Jági,

Te se legyél ennyire depis. Van két csodaszép gyereked, gondolj mindig rájuk, amikor rosszkedved van. Tudom, hgoy nehéz velük, és kiakasztóak néha, nálam is ez a helyzet, de nap végére mindig megnyugszom és rájövök, hogy nem szabad a dühömet rájuk vetíteni. Tudom, hogy mekedi s sok dolog csapott most össze a fejed felett, de próbálj meg nem agyalni rajtuk. Ha gondolod, mi is talizhatunk. Niki szokta kérdezni, hogy Bius hol van.
Bölibe lassan beszokik. 22-én már otthagytam, sirt mint állat mikor eljöttem, de állítolag 5 perc alatt megnyugodott és utána már nem is volt vele baj. Most sajna 1 hét öszi szünet van, igy kezdhetjük majd előröl a beszoktatást.
Börze jó volt, szinte mindent kaptam amit akartam. Az itteni börzéről ugy néz ki lecsúsztam. Kicsit mérges is vagyok, mert a barátnőm mondta, hogy majd telefonál és én rá is bíztam az egészet, és sajna mikor telozótt már késő volt. Állítólag 2 óra alatt elkapkodták a jegyeket.

Csajok hát hogy is mondjam, félig betegek. Vivinek már 1 hete folyik az orra, de semmi más tünete nincs. Doki szerint cask megfázott, vagya foga miatt. Nikinek tegnap délben egyszercsak elkezdett fáájni a nyaka minden előzmány nélkül. Nem mozdult rosszul, mert vele voltam, amikor lekezdett sirni. Nem is aludta el, mert délre jött ez neki elő. Doki szerint nyakmerevség, ami pár nap alatt elmúlik. Semmit nem csinál, csak fekszik. Ha megmozdul visit mint a fába szorult féreg. Már egyszer volt neki ilyen kb. 1,5 hónapja. A doki azt mondta, ha gyakran előjön neki, akkor el kell vinni ideggyógyászhoz.
A másik meg, hoy a doki szerint széjpenésze van. Állítolag ilyen korban már nemszokott lenni, és igy holnap vinnem kell pisit, mert kezdődő cukorbetegsére utalhat a doki szerint. Mondom ezt nem hiszem el. Szerintem csak attól lehet neki, hogy mindent sz@rt a szájába vesz, és attól felhólyagosodott. Na majd meglátjuk.

Ági levizsgázott, és sikerült neki. Túl van mindenen. Ági még egyszer sok sok gratula a sikeres vizsgához.

Cirmike,
Nagyon szép helyen voltatok. Irigyellek titeket, hogy ilyen sok helyre eljuttok, hol kettesben, hol családostól. Az alföldi dologra én is kiváncsi lennék, nincs vmi honlap arról ahova mentek?

Lola,

A bécsi kiruccanás is nagyon jó lehetett. A fiúk nagyon jól érezték magukat.

Szilvi1981,

Üdv újra itthon. Jó volt kinn? Biztos sokkal nyugisabb mint itthon. Azt hallottad, hogy a sales, meg a maradlk emberek az irodából hol voltak tréningen? Ha jól tudom valahol az olaszoknál. Jó mi?

Bocsi, ha most valakit kihagytam, még vissza kell olvasnom.

Ja amit elfelejtettem.

Bendinek Boldog szülinapot, Biusnak Boldog névnapot kívánunk!

Én is dobok fel pár képet a szülinapról.

Csilla
Kép Vendégekre várva... Kép Ajándékbontás Kép Niki segítessz, nem boldogulok a csomipapírral :-)
Kép Jó kis nővérke lévén, Niki segít :-)
Kép De jó kis játékok:-) Kép Végre ide is néztek :-) Kép Szépségeim Kép Na hol a tortám? Kép Kis egyévesem:-) Kép Vége a tüzijátéknak? Kép Ketten örülnek :-) Kép Kóstold meg, finom ám :-) Kép Szolidan ette a tortát Kép 17-én Györökön is ünnepeltünk. Ekkor volt pont 1 éves
Kép Ez az enyém? Kép Te is kérsz a tortámból, Niki?

Bocsi, ha egy kicsit sok lett :-(
lexyca

Sziasztok csajok!

Megint olyan régen jártam erre, egyszerűen képtelen vagyok leülni és vissza olvasgatni. Remélem mindenki jól van.
Mi megvagyunk ma megyek a dokihoz, ezzel kapcsolatban van kérdésem.
Aki a Rokayinál szült megbeszélte vele az árat? Ezen gondolkodom már napok óta, mert a magánban kivan írva.
Valakinek volt császár nála?

fiamette

Sziasztok!

Cirmike:
köszi az infót rólatok, így már rémlik valami! Én is valószínű adtam volna a gyógyit helyetekben, Rékának nem használna újabb oxigénhiány. És mi alapján lehet majd abbahagyni a gyógyit? Mert hogy mondod, azóta sincs rohama. Akkor mi alapján dől el?
A képek fantasztikusak. Nagyon szép hely ez a Prága! Egyszer nekünk is el kéne jutnunk. Kocsival hány órás volt az út? A sörözős képen olyan vagy, mint egy dáma! :)

Kata-nero:
szívesen! :)

Gabi: pásztortarhonyát még sosem csináltam. Leírod, ha van időd, hogy kell? Sajnálom a nyügi napot. Nekem is tegnap majdnem elszakadt a cérna már. Ezért mentünk le vagy két órát és olyan jóóóó volt!! Ma is lemegyünk! :)

Csilla:
nagyon jók a képek, szépek a torták. Vivi szereti a verdát? Győri torta? Ismerősék is ott rendelték nyáron. Jobbulást a taknyos kislánynak! :)
Niki: szegény... ez a nyakmerevség engem tök megijesztene. Mi a fenétől lehet ez? Én is kérnék a helyedben röntgent, vagy mri-t.
A szájpenészes dolgot még nem is hallottam. És mióta van a szájában? És cukorra utalhat? Miért csak vizeletet vesz akkor és nem vért is? Hú... nem irigyellek. Sok most az izgulnivaló, de bízom benne, hogy minden rendben lesz.
És nem sok a kép, szeretjük nézegetni! :)

Velünk minden ok. Gyerekek már fent. Bence egyszer felsírt éjjel és ült a kiságyban, bementem, megsimiztem kicsit, cumi és aludt. Dórika viszont megint itt kötött ki éjjel, de mellettem is azért mocorog. Édes szívem.. Emesével este későig néztünk tévét, megnéztük az álom.net vígjátékot, az egyszer nézhető kategóriába tartozik, de neki tetszett.

Ma bolognai lesz a családnak, maradt tök sok tészta, de milánói szósz, amit gyártottam, nem. Nekem meg gyümi napon van. Király! :)

Na megyek, Emese még nem evett, kap reggelit. A többiek előbb keltek.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Fiamette: szia, örülök, hogy jelentkeztél! Jó, hogy jól vagytok. Nemsoká születik a kis Mia Lia. Sajnos Rókay ügyben nem tudok segíteni, de majd biztos hozzászólnak az illetékesek.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

azt szeretném még megtudni, hogy a párom bejöhetne-e velem a vizsgálatra? :oops:
kata-nero

Kata!

Általában bemehetnek az apák, pláne ha magán.
Nem voltam még a Lolloknál, de hallottam róla és úgy tudom bemehetnek az apukák is.

fiamette

Sziasztok!

Kata-nero: Én jártam a Lollokhoz, bemehetnek a párok és más családtagok. Bár én már csak akkor hívtam be, amikor már csak hasi uh volt. Megvizsgált hüvelyileg, aztán az uh-ra behívtam már őt is, sőt a nagyobbik lányomat is. Volt, hogy más családtagokat is hívtam, megnézni.

Sztk alapon viszont ha mész a kórházba, ott szigorítottak, nem mehetnek be családtagok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Én már megint rohanok.........

Anyatali
megpróbálom átszervezni a péntekemet akkor,biztos sikerülni fog!!!!!!!!!!
Bár nem leszek valami friss az egész heti 4.30-as kelésektől :evil: de ennyi nekem is jár :wink:
Kocsival aki megy kihez tudnék becsatlakozni?Cirmike????:)

KÖRKÉRDÉS:
MEGY VALAKI MOSTANÁBAN AZ AUCHANBA?????????
KINÉZTEM VIKIBEK 2 AJÁNDÉKOT ÉS CSAK EZÉRT NEM ÉRI MEG FELMENNI ODA......

Köszi,sziasztok:Erika

cseriviola

Jó reggelt!

Szóval előlről! Ugyanis az előbb elkezdtem írni, EDB anyunak néztem a pásztortarhonya receptet és véletlenül ezt az ablakot sikerült bezárnom. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

EDB anyu!

Pásztortarhonya. Bocsánat de lusti leszek és linket másolok be neked. Még olyan recit is találtam, amit még én sem próbáltam. Én kolbi helyett szalonnát, most sonkát tettem bele és csak ezt mert a kolbit nem szeretem.
De a többi stimm!

http://www.mindmegette.hu/pasztortarhonya.recept
http://www.kulinarisvilag.hu/hun/recept ... ortarhonya
http://www.tutireceptek.hu/pasztortarhonya

Cseriviola!

Nem tudom mikorra szeretnéd az ajándékot, mert lehet mi megyünk majd fel. Ezt most még nem tudom, de ha mi nem is akkor a sógornőmék havonta egyszer szoktak menni Budaörsre az Auchanba. Ha megírod mit szeretnél Vikinek majd szólok nekik, vagy ha mi megyünk akkor megvehetjük.

Kata-nero!

Hasonlóan az előttem szólókhoz, ha Lollokhoz mész, akkor szerintem is bemehet valaki veled, de sajna a kórházban a kötelező UH-on nem lehet jelen rajtad kívül senki sem. Talán csak a fizetős UH-n (4D) ott lehet bent valaki veled.

Fiamette!

Örülök, hogy jöttél. Még egy jó pár hétig élvezheted a pocakosságot, aztán meg lesz második gyermeketek.
Szépen sikerült bent tartani, mert ha jól emlékszem problémás volt a terhesség kezdete.
Rókay ügyben én sem tudok segíteni sajna.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na most fedeztem fel, hogy nem is zártam be, hanem egy új ablaknak nyitotta meg. Szóval nem veszett ez az iromány, de ezt nem tom miért csinálja ez a gépecske.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Megint síkideg vagyok s bocsi, hogy megitn itt írom ki.. Nemrég értem haza Antóval..Voltunk méreckedni..Megint lesúlytó az eredméyn..Kemény 7!! dkg-ot hízott. Most 7400 gramm..Bianka 7 hónaposan volt 7,5 kb, Antika most 10 hós múlt... Nem a mi védőnőnk volt, de nagyon rendes volt Évike is, és nem volt rajtunk kívül más, tudtunk beszélgetni.Elmondtam neki, hogy Antika nem eszik semmi, ha eszik, akkor kipattog (este sikerült pár kanál kőrözöttet beletukmálnom, attól is jöttek a foltok :( ), egész nap visít , hisztizik, nagyon nyűgös, széklete se sincs rendebn. Ugye nemrég volt az az időszak, hogy székrekedéses volt, azóta 2-3 naponta van kakája, de akkor hasmenésese és savanyú szagú és nyálkás.. (bocsi..). Persze, amiíg beszélgettünk Antóvégig üvöltött, tolta magát, nem bírtam vele..Mondta a védőnő, hogy látszik rajta, hogy nincs rendben vele valami, ki kell vizsgálni, mert valami baj tutira van, lehet, hogy "csak" egy bélfertőzés, de lehet, hogy esetleg valamilyen kombinált allerggia, amire nagy esélyes lehet, mert én is allergiás vagyok, és ez nála kihathat ételallergiára..
Mondta, hoyg holnap menjek le a dokihoz és ne hagyjam magam, kérjek kivizsgálást, mert ez így nem lesz jó.. Erre betoppant valamiért a doki, kérdezte, hogy miért sír így a Tonó (ő így hívja..)..Elmondta neki a védőnő...Erre ő: írjál neki apis golyót, meg még valamit mondott, meg Normaflort..Azt ha nem használat, akkor majd valami mást. Nagy nehezen lett széklettartály is a dologból. Meg amitől kiütéses, azt ne adjam neki. Kísérleztezzek..De meddíg? Amíg valami komolyabb baja nem lesz? Ez egy baba, mit kísérletezzek vele:Miért kell könyörögni egy rohadék beutalóért? Ébn meg majd meghülyülök, hoyg mi lehet ezzel a Manóval, majd megszakad a szívem , amikor sír és nem eszik és nem tudok segíteni rajta...Annyira féltem!!!!És nagyon rossz ez a bizonytalanság...
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Danim 1 évesen volt 7,9 kiló! Vannak ilyen és olyan alkatú gyerekek. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy törődj bele, mert állhat szervi baj a háttérben. Jaj remélem nincs semmi gond vele! Amíg nem "mocorgott" ennyit, hízott rendesen!??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Remélem ha visztek mintát, azzal már kiderül valami!

Párom épp tegnap mesélte, hogy a munkatársáéknál a kislánynak valami gyomorgyulladása volt vagy milye, kiderült, kikezelték és azóta meg "zabál" mint még soha. Kívánom, hogy valami "kisebb" gond legyen. Az allergia jó lenne, ha elkerülne titeket, bár a kaja utáni pöttyökből ítélve lehet hogy erről lesz szó!
Mikor lesz eredmény??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabrielldaniell 2009.10.29 09:59-kor.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Mindig a legalján volt a fejlődési görbének, nagyon lassan és keveseket hízik, amióta megszületett mondogatja a védőnő..
Perzse, én sem bánom, hogy nem hízik kilókat, mert apa is és én is gebék voltunk, de a többi dolog aggaszt jobban, meg az , hogy nemi s hízik, mert ez a 7 dkg, ez nem hízás...
Ti voltatok gasztroenterológián? Valaki úgy rémlik, hogy írta, hogy volt, mintha te lettél volna...

Kép Kép
joosneagi

Én is valami kisebb , gogyszerrel kikezelhető bajnak örülnk jobban...Eredményt nem tudom, mert ahhoz először produkálnia kell a drágámnak..Pont tegnap volt kakája, így szerintem csak hétvégén lesz a következő, akkor meg nincs köjál..
Védőnő is mondta, hogy lehet ilyen gyomorbaj is...Jó lenne, ha minél hamarabb kiderülne és ha baj van, akkor kezelhető lenne, mert ez már szörnyű..ő Sznved, én megh attól, hogy ő, és már nagyon fáradt vagyok, egész nap csak kézben van el, nem tudok semmit csinálni, megint nyügi volt ájszaka, most Bius is megébredt rá, még ő is átjött közénk..Remélem nincs semmi komoly baja, mert így is a sírógörcs kerülget, előbb már nem tudtam, hogy térdeljek.e a wc előtt vagy ráüljek...

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Gasztrora nem mentünk el. Azt hiszem Bettiék voltak Isikével anno, magánrendelésen talán a Dr. Tóth Máriánál! Betti javíts ki ha rosszul írtam volna!
Vannak súlybéli megtorpanások amúgy, de mivel más tünet is van, ami viszont már nem Ok, így ki kell vizsgálni. Csodálkozom a dokin, mert nálunk meg pont fordítva volt, mert mindenhova akart minket küldeni, meg megcsináltatta az a tesztet is, az lisztérzékenységre.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Találtam egy rendelőt, ahol effajta gyerekbetegségekkel is foglalkoznak meg légúti allergiákkal is.. De fel sem merem őket hívni az árak miatt...

http://www.gyermekgyogyulda.com/index.php

Kép Kép
joosneagi

Jaj Ági, annyira sajnálom, hogy még ez is megtörténik veletek. És semmit sem eszik meg szívesebben. Mit tudom én, mondjuk az üveges gyümipüré, kéne most nyomatni bele, hogy minél előbb legyen kaka, hogy okosabban legyetek végre.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EGy próbát megér. Hátha nem olyan borsos! Egészségről van szó és ha belefér a keretbe akkor érdemes megpróbálni! jónak tűnik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

A kenyeret szereti majszolni meg a babapiskótát.Azoktól pattog ki a legjobban...
Már kb. 2. hete nem tudok belegyömöszölni normális kaját, se olyat, amit én főzök, se üveges, se zöldséget, se gyümit. Elrántja a fejét, összeszrítja a száját és még a kanalat is kiüti a kezemből... :(
Ma paradicsomos húsgombócot csinálok, megpróbálom rízsliszttel..Hátha abból eszik egy kicsit végre, mert már nagyon jó lenne, mindíg attól félek, hogy üres a gyomra, azért a szopi már szerintem nem telíti el redesen, meg nem is tart sokáig.. De tényleg jó lenne már a székletvizsgálat eredményét tudni...
Hú, egyszerűen most nem tudom rávenni magamat semmire, csak ülök itt mint egy zombi,..Pedi elhatároztam, hogy ma gyorsan főzök, de nem lett belőle semmi..És mindjárt indulhatunk Biusért.Kicsi babám alszik még, kifárasztotta a sok sírás...

Kép Kép
joosneagi

Kata-nero: Én nem is válaszoltam, de muszáj, mert én v.ok az ellenpélda. Nagyobbik fiamnál se és kisebbiknél se volt hüvelyi uh-m, egyszer 6-7 héten mentem először, utána meg 9-en asszem. Szóval hasival is lehet látni (Varju), szerintem dokitól függ inkább!

Fiamette! Szorítok a hátralévő időhöz, hogy minden ok legyen és simán. Tavaly júliusban szült barátnőm császárral Rókainál (80) :(

Ági! Ezt nem hiszem el, de ahogy leírod, tuti valami béldolog Antónál! És most a helyettes védőnővel a lisztérzékenységi tesztet nem beszélted meg??? Doki ezek szerint olyan hányavetien foglalkozott a dologgal?
Szerintem vagy csapj az asztalra tényleg, vagy sürgősen keress más dokit! Ezzel tudsz most legtöbbet tenni Antóért! És elhiszem hogy rossz nézni hogy szenved, a legnagyobb fájdalom egy ANYÁNAK! Másik dokinál nyithatnál rögtön úgy hogy neurológiai, ct-s, anyámkínja mindenféle helyre beutalót kérj!
Sok-sok erőt mindehhez!
Viszont ha a körözöttől is pöttyöződik akkor nem lisztérzékenység lesz ez! Remélem nem kombinált allergia, hanem valami egyszeri betegség-tényleg!

Na megyek, kaja kész: hagymaleves+grízes tészta. Nemsoká be kell menjek melóba, férjem lesz lurkókkal!

Gabi: nem semmi hogy éjjel főzöl! :shock:

Cirmike: a sörög kriglis képen jót vigyorogtam! A szobros nagyon tetszik!

Cseriviola! Hajrá átszervezés!

lola77

Sziasztok!

Jági: nem úgy volt, hogy hívod Sipos Éva dokinőt? Mert én a magánallergia klinikák előtt mindenképp előbb vele próbálnék beszélni. Tudom, mintha Biusnak kerested volna őt, de Antikára is simán tudna mondani valamit. Nekem is kb. 10 hónapos volt Dóri, mikor ő csináltatott allergia vérvételt. Ráadásul ismeri Rákóczit is (mivel ő is a sárberkiben dolgozott régen), úgyhogy nem fogsz neki újat mondani azzal, hogy nem igazán törődik a problémátokkal. Én sem hagynám annyiban, a kísérletezés is elég veszélyes, akár lehet egy olyan allergiája, amitől befullad és nagy baj lehet belőle. Meg akár közben tönkremehet a bele, a veséje. Fasza...
Én a helyedben sürgősen kérnék időpontot Sipos Évához, mindkét gyerekere. Igaz, hogy nem olcsó két gyereket vinni, de inkább, mint baj legyen.
Köjálhoz annyit, már van benne tapasztalatom (sajnos), ha aznap délig eljuttatod a székletet, még aznap el is viszik Győrbe, akkor 48 óra múlva van eredmény, és telefonon is megmondják. Nem kell kivárnod, míg beér a rendelőbe (az 1 hét). Ha 12 óra után tudod elvinni, akkor csak másnap kerül el Győrbe, vagyis egy nap megint elment. Én kiszámoltam, most az enyém szombatra lesz meg, szombaton is adnak felvilágosítást telefonon.

Gabi:
köszi a linkeket, szerintem meg fogom majd csinálni. Bár most fogyikúra alatt talán nem jó, ha kínzom magam. :)

Kilók: anyám pont ma mondta megint délelőtt, hogy milyen sovány Dórika. Tény, hogy a három közül ő a legsoványabb, szerintem teljesen átlagos, jó alkata van. Kb. 13 kiló lehet, szerintem nem kevés. Nemsoká őt is viszem méretni.

Lola:
hú, fini az ebédetek. Főleg a hagymaleves. Krémleves? Sima vagy fokhagyma?
Tényleg, valamikor lehet enni fokhagymakrémlevest? Talán keményítő napon? Bár a tejszín miatt....

Cserieri:
hú, de jó, hogy talán sikerül átszervezni. Ennyi tényleg Neked is kijár. Majd iszol egy jó erős kávét! :)

Na most megyek, ebédeltetek. Aztán Emese átmegy a közelben lakó barátnőmékhez játszani (kb. 3 percre laknak). Ott is van egy hasonló korú kislány, akivel szeretnek játszani. Én a kicsikkel leszek. Ma is jó idő van, voltam lent előbb boltban, bár kicsit esős.

Sziasztok

Később jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!

De igen, akarom hívni a Sípos doktornőt, de először Antikát akarom rendezni, vagyis kivárni, hogy mi lesz a kaka eredmény..
Nem tudod véletlenül,. hogy milyen napon és hányko rendel magánban? Csak azért, mert inkább akkor hívnám, m9int amikor mondjuk a kórházban van, nem akarom rosszkor zavarni..

Kép Kép
joosneagi

Megint itt!

EDB anyu!

Hát ez a kaja nem "fitnesz" kategória. Gergőm viszont tolta befelé a tarhonyát. Ízlett neki nagyon. A kifejezetten nekik főzött kajára rá sem akart aztán nézni.

Én nem vagyok egy Jacko rajongó, de úgy megnézném az "utolsó" filmjét. Annyira kedvet kaptam egy kis mozizáshoz. Amit tudok, hogy Zolit nem érdekli, úgyhogy Ő nem lesz a partnerem ebben.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jági: szerintem is jó ötlet megvárni, hogy meglegyen a kaka eredmény, valami legyen legalább már a kezedben. Nem tudom, mikor rendel, talán Ilike tudja. Én felhívtam és megkérdezhetem, zavarhatom e kicsit. Mindig így szoktam. Ha zavarod, úgyis kikapcsolja. Hivatkozz Ilikére szerintem, hogy ő ajánlotta. Bár lehet, hogy időpontot amúgy is kérhetnél már, mert szerintem jó, ha jövő hétre kapsz időpontot. Addigra kaka is meglenne.

Gabi: az jó, hogy ette Gergő. És Dani? Enyémek is imádják a tarhonyát.

Most kajáltattam, Emese átment ügyesen barátnőmékhez. Én is néztem az ablakból, ő is, aztán mikor odaért, felhívtak. Nagyon büszke vagyok rá. Két nagyobb és egy kisebb úton át kellett mennie. Azért nagyon féltettem! :oops:
Kicsik most rosszalkodnak, (pakolnak ezerrel), gyorsan felmosok addig, meg elmosogatok.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: barátnővel esetleg Jacko film? Vagy itt nincs esetleg Jacko fanatikus anyuka?? :) Én bírtam a zenéjét, de annyira azért nem, hogy moziba is nézzem! :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja és még azt akartam kérdezni, hogy mikor, meddig dőlhet el, hogy milyen kezes lesz a csimota? Gerim nagyon bal kézzel fogdos mindent, a tarhonyát meg a zöldborsót is bal kézzel emelte a szájához!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mondom! Annyira én sem vagyok rajongó, csak szívesen megnézném. Lehet ha most más film kapna ekkora hírverést akkor azt lenne kedvem megnézni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

nagyon köszönöm a sok választ!
tényleg nagyon szimpatikus orvos.
egyébként 19 mm-es a babánk!!!! :D
kata-nero

Betti!

Ebben igazad van, hogy a gyerekek nem egyformák és egyik szeret szopizni, a cumi és cumisüveg ellenére is és van aki nem. No nekem mindkettőből jutott, ezért támasztanám alá a tapasztalatot. És amit még megfigyeltem, hogy már a szopis időszakban eldől (legalább is nálunk így volt) hogy milyen étvágyú lesz a gyermek. Az hogy válogatós vagy sem, természetesen nem tudható még.

Remélem még minden változatlan és jól vagytok mindannyian!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kata-nero!

Gratula a bébi méretekhez. Örülök, hogy nem csalódtál a dokiban. Ment a párod is? Írhatnál magatokról! Első bébi...stb?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Előkerültem,és már gyakrabban tudok jönni!!
Hétfőn volt a vizsgám és sikerült,egész jó eredményekkel,bár azt hozzá kell tennem hogy jó tételt húztam ki!Na de azért tanultam is rá...
Végre vége olyan jó,osztálytársaim fűztek hogy menjek velük tovább a mérlegképesre,de most pihenni szeretnék,már most szombaton suli lenne megint,ááá kösz nem :lol:

Kicsit visszaolvastam..

Ági!
Valószínű Antó ilyen alkat is,egyik ismerősöm kisfia 1 éves múlt és 9 kg,kis törékeny de ő ilyen,Levivel most voltam múlthéten méreckedésen,és 3 és fél hósan 7350g,és 60cm :lol: Na jó nekem a Dorka is tök magas,ugye Balázs testalkatát örökölték mindketten...
Sulis cuccokat mikor tudom visszaadni?Biusodnak is van ősziszünet?Zsukával szoktál talizni?

EDBAnyu!
Kitartás a fogyókúrádhoz!Szomszédasszonyom pár hónap alatt olyan sokat fogyott,és állítólag a titka az volt hogy nem eszik tésztát,krumplit,pékárút,de minden mást és nem is tornázik.

Betti!
Örülök.hogy anyud jobban van!!!!!Istikének jobbulást!Mikor mész vissza melózni?Várod már?

Csilla!
Jobbulást a csajoknak!Tök jók a képek,és az a Verdás torta...ott van!Dorka nyuszitortát kér..Ma megcsináltuk a meghívókat,összekéne futnunk és átadni nektek!
Dorka már nagyon készül...

Cirmike!
Gratula a sikeres egyik viszgádhoz!Neked mikor lesz vége?

Livi!
Bátor vagy hogy megcsináltattad a szemed,áá én tök féltem volna,még cseppenteni sem merek a szemembe...Timi milyen tortát kér?Nálunk a Hófehérke már lejárt lemez,megvetette velem is a Hófehérkét és a 7 törpét,kész vagyon volt,és játszott vele gey darabig,mostmegcsak porosodnak...

Jól olvastam volt már Pesten a bababörze?Remélem nem mert szeretnénk felmenni,tavaly is lemaradtunk...

Mennem kell Levi itt ül az ölemben és már nagyon ficánkol...

Ági

Kép

Kép
ági01

Kata-nero: gratulálok! És hüvelyi uh volt végül is? Ha gondolod, csatlakozz Te is, de írj néhány sort Magadról, Magatokról!

Gabi: Neked akartam írni, hogy láttam a lidl-s katalógusban mickey egeres pez figurát, cukorral. Hátha Dani még kedveli.

Nem tudom, mikor dől el a kezesség, Emesénél kb. másfél évesen tudtuk biztosra, mikor egyedül evett már. Ő balkezes. Dórin már látszik, hogy jobb kezes. Azzal rajzol, eszik. Viszont Bencém szerintem megint balkezes lesz, egyenlőre azt veszem észre, többször használja azt. Abban fogta múltkor a kanalat, ceruzát.

Nálunk sóginőm balkezes, tőle örökölte Emese és úgy néz ki Bence is. Kb. 10-11 hónapos korban még többször használják mindkét kezet, Dórira is akkor azt hittem, az lesz. De végül is nem.

Mondjuk hátránya nem lett Emesének semmiben a balkéz miatt. Először nehezen ment az írás, de ügyesen belejött.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi:

http://www.okosbaba.hu/testi-es-mozgasf ... b-vagy-bal

Itt az van, hogy 18 hós korra a gyerekek felénél alakul ki a dominánk kéz, 4 éves korra a gyerekek 90 %-nál derül ki.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

JÁgi!
Férjem munkatársának a gyerekénél volt tavasszal hasonló probléma. Sokat fájt a gyerek hasa, hasmenése volt sokat és hányt is. ( nem teljesen olyan mint Nálatok) Ő már nagycsopis az oviban. Itt Tatabányán semmit se tudtak kezdeni Vele, végül a Sallai dr. nőtől kaptak Pestre beutalót. Felmenetek és 1 hét alatt kiderült a vizsgálatokból ( CT, vérvétel, UH...) , hogy egy régebbi megfázás ráhúzódott a vékonybeleire és ez okozta a panaszokat! Azóta szednie kell a gyógyszereket de szerencsére sokat javult és jól van. Oviba majd januártól mehet, ha minden eredménye teljesen jó lesz.
Ha gondolod megkérdezem, kinél voltak, hogy jutottak fel, beutalóval stb. Este 9 után tudok jönni és akkor leírom amit mondtak.

Most csak ennyi, mert ZSóci is már fent van és megyünk falevelet festeni és nyomdázni vele.

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Itt vagyok Én is!

Gabi-Betti: Nekem is jutott mindkét szopis fajtából és tök igazat adok Nektek, ez (is) habitus kérdése! Soma annó már szopizni sem "ért rá", ezért nem volt meg a megfelelő inger a cicimnek, kevés volt, pótolni kellett!Noé nyugisabb, kivárta mindig a tejleadó reflexet és teleette magát!
Soma most se ér rá enni, legyen az a kedvence, eszik amíg muszáj aztán már rohan is. Mellékesen 1 óra múlva újra éhes, kér még!
Balkezesség: én is izgulok, mert Noé is előszeretettel bal kézzel fogja meg a kiflit, játékot, amit nyújtok Neki...

Szilvianyu: fokhagymakrémlevest? ha nem tejszínnel csinálod, hanem mondjuk főtt-tört krumplival, akkor keményítő napon eheted. Vízben tedd fel főni a fokhagymát, pici olíva olaj...
Amúgy én v.hagymakrémlevest csináltam levesgyönggyel!
Gondolom Emese Csilláéknál volt... (Dórizott)

Csilla: szuperek a képek, tényleg! Vivi kicsit meg volt szeppenve az otthonin, ha jól látom? Bájos nagyon! De Niki is izgult azért az ajándékoknál! :D
Jól látom a háttérben egy kismama?
Meglepődtem a verdákos tortán én is, de látszik tetszett Neki, nem is kell minden lánynak barbi! :)

Ági! A sokat tanulók jutalma, hogy jó tételt húznak- én tapasztalatom ez! Ügyi vagy, mégegyszer gratula! Jobb is ha most pihensz és rákoncentrálsz a lurkókra. Levi súlya, hossza: aztaaaa! 3 óránként szopizik? Napirendetek beállt már?
Anyatalira jössz? Örülök, hogy mostmár sűrűbben tudsz majd jönni, képeket is tehetnél fel Magatokról!

Na megyek be Noéhoz játszani...

lola77

Sziasztok

kata-nero gratula az oriás babyhez :)

Én is most jöttem a dokitól

BDP 85
méhszáj zárt
nov 23 án kell mennem az áramlást nézi, valószínű dec. 1- én fektet be azon a héten csinálja a császárt
babó 2000-2200 g

fiamette

Ági!

Ja igen! Levi méreteire én sem reagáltam. Nem semmi, három hónaposan. Danim 1 évesen 7,9 kg volt. Szóval ez több mint jó.
Gratula a sikeres vizsgákhoz, igazán megérdemelted és most szerintem is szusszanni kéne kicsit és a gyerekekre koncentrálni, de úgy is Te tudod mennyit bírsz, hogyan tudod beosztani az idődet.

Csilla!

Nagyon jók a szülis fotók. A Süsüs torta milyen ízű volt. Nagyon fincsinek néz ki. Hát nektek az őszi szünet most nem jött jókor a beszokás szempontjából.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Fiamette!

Szép méretek nektek is. Lehet már írtad, de most így nem emlékszem! Miért lesz császár? Melyik dokihoz is jársz? Hát az a dec 1 mindjárt itt is lesz! Lánykád a nagyszülőknél lesz? Sikerül megoldani az "elhelyezését"??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Pár perce keltem fel az ágyból.
Valami nagyon elkapott.Szétment a fejem,alig birtam lábraállni(végtagfájdalmak,de nagyon),lázam nincs.
Egész nap aludtam.
Áldom magam hogy tegnap elmentünk megvenni az Elmos dvd-t istinek,egész nap nézte,meg hajazott.Én meg aludtam mellette.

A fene se tudja mivolt ez,mostmár kutya bajom(kopp-Kopp).

Anyut holnap hazaengedik!!

Holnap jövök részletesebben.

Betti

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?