Új privát üzeneted érkezett!

Holnap Fülöpszállásra megyünk családilag. Ott vannak eltemetve Laci nagyszülei. Valami úti-sütit akartam csinálni. De muflihoz nem fűlött a fogam. Így kerestem egy szimpi bukta receptet és már kel is. Nagy tepsi lesz, mert este a húgom is átjön. Remélem jó lesz!
Vendég

Nóri: megadom az iroda címét, légyszi küldj sütit :lol: :lol: :lol: :lol:
én mire este 6ra hazaérek, nincs kedvem főzés mellett még sütni is :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Akárhányszor benézek a fórumra, mindig a süti a téma :lol: Ez ma különösen nagy árulás, mert krumpli napot tartok. Hátha jót tesz a vizesedésre, és kevesebb is leszek néhány tonnával.

Tegnap bevásárlós nap volt Mamival, kaptam váltás kismami nacit, meg egy hosszú ujjú felsőt. Vettünk a porontynak két cuki kifogót az Ikeában, meg vettünk lepedőt is. Én is az Ikeában fogom megvenni a kiságyat, de én azt a legegyszerűbb fa rácsosat 8ezerért. Ha tud valaki jó helyet, ahol occsón lehet kókuszmatracot kapni, az szóljon légyszi.
Jaaa, és holnap már itthon lesz a licitált babakocsink!!!! Juppiiiiiii! Úgy meggyőztetek erről a Ferraris piros színről, hogy azóta már mindenkinek azt mondom, hogy még ki sem bújik a kis tökös, máris kap egy Ferrarit! :lol:

Kép
zsizell

Lányok, teljesen kiborultam... Férjem most hívott, hogy megérkeztek Harkányba, de útközben 2x meg kellett állniuk, mert rosszul volt... Kérdeztem tőle, hogy jólesett-e neki a reggeli, evett-e valamit az úton, de nem tudja, mitől lehet... Na, most aztán nekem sincs étvágyam... :(

Kép
erusverus

Sziasztok!!!
Én is vagyok, csak ma úgy igazából velem nem történt semmi...
A kakaós csiga ma reggelre fullra elfogyott, ugyhogy ma már megint nincs semmi süti itthon..és ismét süthetnék vagyok, csak most nincs semmi ötletem, hogy mit is.
Mindjárt bevizsgálom az összes túrótortát, hátha valamelyikhez van itthon mindenem, de kétlem.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Teljesen felborzoltatok az idegszalaim ezzel a sok fincsi sutivel. De nem baj, a hetvegen jonnek a tesomek, majd nekik megcsinalom valamelyiket, hogy ne minden az en fenekemre ragadjon.
Hat, miota a doki a kemenyedeseimet neven nevezte, mehosszehuzodasnak, es tudom, hogy nem kene ennyi legyen, egyre tobb van. Tegnap este ota szinte abba se hagyja. A parom mar csoszoget, hogy hivjam fel a dokit, de o meg siman beutalna a hetvegere, ami szerintem csak rosszat tenne a kemenyedesekre. Ma mar az egyik kozeli ismerosomet se vallaltam be, hogy hozzakezdjek az egyik fogahoz, de akiket mar beprogramoztam, nem tudom lemondani, az anyagi vonzatokrol nem is beszelve. Nem igazan tudom, mit csinaljak, ha nem dolgozom, a bosszankodastol kemenyedik, ha dolgozom, a faradsagtol- vagyis pocak faradt, en nem, es igy meg nehezebb pihenni.
geri79

Geri, pedig lehet hogy hallgatnod kéne a párodra. A kórházban biztosan adnának valami jó kis koktélt amitől elmúlnának a keményedéseid. Persze senki nem szeret oda menni.
Mennyi munkád van még?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na, akkor én is borzolom az idegeket és az ízlelőbimbókat:
Az ebédem: kacsamáj lilahagymával, desszertnek pedig nosztalgia krémes.... hmmmm. Most aztán jól elteltem és nincs kedvem visszamenni dolgozni. :roll:
zuzmooo

Nem riogatásból, de figyeljetek oda a keményedésekre plz. És ha magnézium mellett sem múlik, akkor még jobban.
Kellene mérni, mennyire rendszeresek. Nekem voltak rendszeres keményedések, amik nem fájtak, viszont szülés előtt pár nappal már elég hatékonyak voltak ahhoz, hogy nyílni kezdjen a méhszáj. Pedig cseppet sem fájt.
Vendég

Na az a kacsamáj beindította a nyálelválasztásom... :D :D
Vendég

Hat, eleg sok. Nem nehezek- joreszt-, azokat atadtam a kolleganomnek. De meg decemberre is jut egy ket protezis- ezeket a kollegona meg nem tudja, hogy kell csinalni :evil: , en direkt ugy programoztam a betegeimet, hogy o is el tudjon jonni, ha mar az egyetemen nem tanulta meg, majd en megtanitom, errefel nem jott, ugyhogy mindenkiet, aki most jelentkezett, en kell megcsinaljak. De csak heti 2 napot dolgozom, azt is csak delutan 4-tol. De mondjuk kedden is ugy jott ossze, hogy ott voltam 10-ig, ma is kellett 2 orat, pedig csak holnap lenne az en napom, de ha elkezdtem valamit, pofatlansagnak erzem csak azert huzni, mert nem az en napom, amikor maga a munka engedne a nagyobb tempot- meg mar be se fertek volna holnapra... Szrencsere nekem rengeteg betegem volt, sok felol jartak hozzam, es nehez leadni az egeszet, mert szegyellem, hogy akkor ot pont mert nem vallalom mar be. De minden ujnak, vagy uj problemanak mostmar nemet mondok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geri79 2009.10.29 13:11-kor.
geri79

Nekem is az volt most a legnagyobb merénylet. Bár hétvégén lehet hogy kacsa lesz (Boruska, ismét bocsi), mert anyósom ma küld apóssal. Ráadásul van itthon lilakáposzta is... Nyami. :)

Befejeztem az utódomnak a listagyártást, de valószínűleg odaadom a másik kolléganőnek is, ugyanis nagyon úgy néz ki hogy nem termékeny talajra hullottak az oktatásom magvai. :cry: :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Keménydősöknek: SZIGORÚ PIHENÉS!

Sírósoknak: ne fogjátok vissza magatokat, legalább megkönnyebültök. De tessék enni egy kis csokit-sütit vagy ki mire vágyik... és megnézni ezt: http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Geri, azért ígérd meg hogy nem könnyelműsködsz. Légyszi!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

En nagyon igyekszem jokislany lenni, es betartani, amiket a doki mond, de keptelen vagyok egy helyben ulni. Ha delutan 20 percet alszom, teljesen kipihentem magam, es mar azon torom, az agyam, mit kene csinalni, rosszabb esetben, mit kene enni. De megtalaltam a megoldast- talaltam a kedvenc ironomtol nehany konyvet, amit meg nem olvastam el, megrendelem oket, es legalabb mig olvasok, nyugton vagyok. Csak kerdes mig ernek el hozzam a konyvek :cry:
Hat, en se akarom tovabb borzolni a kedejeket, de apukam epp fincsi toroskaposztat csinal, benn van a lerben, nagyon jo a szaga.
geri79

Geri! Csak óvatosan. Nemrég az egyik ismerősömmel is hasonló dolgok voltak, mindig mindenki cseszegette, hogy legyen óvatosabb, majd beszólt neki az egyik nap valaki, hogyha így folytatja, ki fog esni belőle a gyerek - másnap megcsászározták... Nem ijesztgetni akarlak, de muszáj most elsőnek lennie az egészségnek. :wink:

Lányok, szükségem lenne egy ügyvédre, vagy jogi tanácsra tartozásos ügyben, tud valaki segíteni? Úgy látom a táblázatban, hogy Juci jogász, de ő seholsenincsen mostanság.

A kacsamájat szerencsére nem szeretem, de egy kis süti jól jönne két szem krumpli közé... :lol:

Kép
zsizell

Hát kész a bukta. De asszem formázásból megbukta'... :D
Na jó, ez volt az első ilyen. Legközelebb már szebbek lesznek. Remélem azért finomak ezek a randa kis kígyócskák!!! :D
Vendég

képeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Most egy gyors bekukk, azt visszaolvasok miután csemetéimet elláttam és babusgattam (ma jöttek haza nagyitól)

Túl vagyok a terhelésesen. Nem volt vészes. Én itthon ittam meg a "cukormázat", nem voltam tőle rosszul, bár így utólag, lehet, hogy nem kellett volna tennem bele citromot a végén, mert savat csinált. Az eredményért holnap reggel kell telefonálnom. Ha rossz, mehetek be.
Ki tudja mennyi lehet a max határérték ami még jó?
Anyunál mértünk (bár már ettem 1 rozskiflit sonkával zöldséggel és jegeskávéval a terheléses után) és 7,7 lett. Az sok?

Kép
csipike09

bellerreni: Sajnálom hogy rossz napod van és a hétvégét is. De a rokonok majd lekötnek és mire észbe kapsz, addigra itthon lesz a férjed. Egy pár hete voltam ugyanígy, mint most te. Mindenen elbőgtem magam, de aztán elmúlt. Még mindig elég érzékenynek érzem magam ahhoz képest, amilyen voltam, de már sokkal jobb.

ananácska: Az a milliomos szelet nekem is nagyon bejött.

erusverus: Sajnálom, hogy a férjed rosszul lett. Reméljük egy kis gyomorrontás és nem komolyabb.

Én is kacsamájat ebédeltem. Kínaiban vettem és tésztát ettem és csak 6,1 lett a cukrom. Még jó, hogy ilyen jól bírom a tésztát, mert imádom.
vicky79
Budapest III. kerület

csipike: A terheléses cukor 7,8 lehet max. Nekem a terheléses 7,7 volt, de erre már be kellette feküdnöm a kórházba és ott kiderült, hogy a kaja utániak magasak és ezért kell az inzulin. A 7,7 akkor sok, ha 1 órával a kaja után mérted. Ennek 7 alatt kellene lennie. Kíváncsi leszek mit mond a dokid.
vicky79
Budapest III. kerület

Zuzmooo! már egyszer láttam ez a videót, de nagyo ott van a toppon. Imádom a kis kölköt. :lol:

Én krumplistésztát ettem Sajna süti nincs most nálam, pedig bevállalnék egyet az tuti. És már a városban is voltam úgyhogy esélyem sincs, hogy vehessek.

Zsizell! Én ügyvédi irodában dolgozom. Ha nem nagyon bonyolult a kérdés lehet, hogy még én is tudok rá válaszolni. Sokminden ragadt rám az évek alatt. :wink:

Geri! Te meg vigyázz magadra. Majd szólok a férjednek, hogy fektessen a térdére és jól fenekeljen el, ha nem hallgatsz a szép szóra :lol:

bellerreni
Eger

Pityergés: tegnap moziban voltunk, animációs GYEREK filmet néztünk, én meg ott sírtam a rajzfilmen és nem egyszer, hanem majdnem végig…elég vicces igy utólag.. :oops:

Pammut, én is szeretem ezeket a fordulónapokat! Ilyenkor mindig elolvasom, hogy mi lesz a kövi héten, ezek a csütörtökök olyan mérföldkövek.

Nóri, nagyon jól írtad amit írtál! Egyetértek teljesen. Sajnos sokunkat olykor elfog az, hogy ez is kéne, az is jó lenne, elégedetlenség, ilyenkor végig kell gondolni amit te is írtál.

Topic befordulás: én megettem 8 db extra kakaós palacsintát az imént, így minden gondom elszállt :D

Zarja, nekem meg a vasalni való ruhák integetnek, de ma szerintem maradnak a kosárba, egy éjszakát minimum, de lehet, hogy többet is 8)

Csilla, recepted lementve! Nagyon köszi!! Én olyat is hallottam, hogy január, februárban esély lesz rá, hogy az influenza miatt karanténba vonják a kórházakat, ergo még látogatók se mehetnek… :? jó nyilván nem minden kórházat…
lara

Lara, ezt a kórházas témát én is hallottam. És akkor nem lehet apás szülés sem :( . Hát nagyon remélem, hogy nem esünk bele ilyen csapdába- egyikőnk sem! És azt is remélem, hogy nem akkor esik le a tél legnagyobb hótorlasza, amikor szülni mennék :lol:

Kép
zsizell

Lara! Ezt én is hallottam. Be is paráztam tőle rendesen. Egy szülést végigcsinálni egyedül főleg, ha egész végig úgy készülsz, hogy ott lesz veled a párod. Na az nem semmi. Hát reméljük nem lesz semmi ilyesmi.

Az előbb porszívózás közben azon elmélkedtem, hogy ugye a gyerkőcök azok hasonlítanak a szüleikre. Ha rám fog hasonlítani a kis ded akkor pontosan érkezik, mert én maga vagyok a pontosság. Utálom ha valaki késik. Ha az apukájára fog hasonlítani akkor még márciusban sem szülök. Ő olyan tipikus nyugodtság és ejj ráérünk arra még... Úgyhogy tuti a végén leszek a sornak akár így akár úgy...

bellerreni
Eger

Sziasztok,

Zsizell.
Nézd meg a Mária bababoltban a kókuszmartacot, úgy tudom most ott akcióban van, meg a Csepeli bababoltban is... mindkét helyen 6.500 és 7.000 között van a 60*120-as. Az Ikeában úgy tudom ekkora az a kiságy.

Sütik...
hát tényleg Nóri ez már felháborító... :D folyton sütni valamit?!?! ...mi meg csak olvassuk... igazán küldhetnél némi buktát nekünk... legalább képen!

Tegnap megvolt a temetés... hát egy csomó olyan ember volt ott (anyám unokatesói), akit még életemben nem láttam, úgyhogy a szertartás után anyuéknál volt egy tor, és körbe lettem cipelve, mint a véres katd, hogy itt a középső lányom, és az unokám... Természetesen már mindenki kiszúrta... nehéz lett volna eldugni is. Ugyan jó érzés volt, hogy anyu ilyen büszke az unokájára, de azért tök kellemetlen volt, hogy olyan emberekkel jópofizak, akit nem is ismerek, és mindenki tapizni akart... néha tök kellemetlen volt már... na de túlvagyunk ezen is...

Én nem tudom, hogy mit csináljak... legszívesebben már otthon maradnék, de tudom, hogy nem tudnék otthon mit csinálni... bár ma bejelentettem, hogy legalább egy hétre elmegyek szabira nov végefelé... de lehet, hogy jövőre már mégsem jövök vissza arra a két hétre... majd meglátjuk...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Reni, Zsizell, szerintem ez nem az apás szülésre vonatkozik, hanem a látogatásra!!!
Jövő héten megyek szülőszoba látogatásra és ott majd a szülésznőtől meg fogom kérdezni, hogy a karantén vonatkozik-e a szülni vágyó apukákra is.

Amúgy azon is gondolkodtam, hogy mi van, ha egy anyuka H1N1-es influenzás amikor elindul a szülés... nem engedik be a kórházba?
lara

Lara!Hát nagyon remélem, hogy te gondolkodsz jól! Nem szívesen töltenék el egyetlen percet sem a szülőszobán sem és a vajúdóban sem az embőc nélkül... Holnap megyek a szülésznővel beszélni én is megkérdezem tőle, de szerintem ez ahány kórház annyi féle gondolkodásmód...

bellerreni
Eger

Amikor a húgom megszületett, akkor mi sem mehettünk be a kórházba, mert járvány volt. Mondjuk anyu császáros volt és akkoriban még nem is nagyon volt apás szülés, de azért rossz volt, hogy nem láttam a húgomat 2 hetes koráig. Addig voltak bent, mert anyunak begyulladt a sebe. Remélem mi nem járunk így. Egyébként apa sem mehet be a kórházba ilyenkor sajnos, így ugrik az apás szülés. Én is megrettennék, ha nem lehetne bent velem senki. Még belegondolni is rossz, de oka van és ezt megértem.
vicky79
Budapest III. kerület

Reni! Írtam privit.

Ezt az apás szülésest onnan veszem, hogy tavaly így járt az egyik csajszi! Szóval tuti a dolog. Ha már az anyuka beteg, akkor úgyis mindegy neki, hiszen az anyukát akarják ezzel a korlátozással védeni, na meg a babát.

Barbi, örülök, hogy épségben kibírtad ezt a nehéz napot. Az állandó tapizás engem is idegesít, nemcsoda, hogy ki voltál. De már vége. A Mária bababoltban még úgysem voltam, legalább elmegyek oda is. Remélem, még jöv. héten is lesz, mert a héten már nem fér bele.

Kép
zsizell

Ha sikerül, akkor én is felteszek egy pocakfotót...

Kép
lara

Én rám meg most tört rám a farkaséhség..pedig már ebédeltem. De valami örületes szénhidrát éhségem van, de azt meg nem akarok enni...na most mit csináljak.. csináltam túrókrémet, édesítóvel meg citromhéjjal, de ezzel sem telődtem el... valakinek valami ötlet???
Lehet csinálni kéne valami villám levest zöldségből, meg leveskockából... :lol: levesből rettentő sokat bírok enni!
Vicky! Nem úgy van a cukornál, hogy étkezés után 1órával éri el a maximumát és 2óra múlvára kell vissza csökkenie a normális szintre? És ha az magasabb akkor van gáz..
Én jövőhét kedden megyek terhelésre, de tegnap jól magamra hoztam a szívbajt, mert megmértem a cukrom és 7.6volt...még sosem volt ennyi.. viszont nem emlékeztem, hogy mennyivel előtte ettem a kakóscsigákat..na de mindegy is, azóta már vagy 15-ször megmértem... :oops: :oops: Kiváncsi leszek!
Topik depi: hülye depis idő van..meg most kezdünk megint a hormon túltengéses, hisztis időszakba lépni, ugyhogy érthető...
:lol:

Kép
Kép
ronci

:lol: :lol: :lol: :lol: Kígyós bukta!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

De finom lett!
Az egyiken tapasz is van! :lol: :lol: :lol:
Vendég

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Ez már tényleg kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát! :lol: :lol: :lol:
Évek óta egy rendesen megtöltött lekváros buktára vágyom - mert a boltiba elfelejtenek lekvárnak nevezett hitlerszalonnát tenni. :( Erre ti itt sütöd a finomabbnál finomabb cuccokat! :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell! Ment a privi üzi. Remélem segítettem kicsit. Ha van még kérdésed írj nyugodtan.

Lara! Nagyon szép kis pocakod van. És szép hosszú hajad :lol:

Nóri! Tudod a csokító (nem tudom hirtelen hogy kell leírni :oops: ) is ronda volt és finom :lol: Egyébként nem is olyan csúnyák... Ha kinyitom az ablakot kübüki küld fény post? :P

Olvastam itt az oldalon a H1N1 cikkeket. Hát nagyon el vagyok bizonytalanodva... Nem tudom mi tévő legyek...

bellerreni
Eger

lara: vékony kismama, helyes pocakkal, és télleg szép hosszú a hajad 8)

Edit

Kép
ézsóné

Reni, köszi :D Bár már nem olyan hosszú, mert levágattam, és nemsoká mégrövidebb lesz az egyszerűbb kezelhetőség miatt.

Csipike, ezt most találtam neked: A cukorterheléses vizsgálatot ekkortájt szokták elvégezni, hogy kiszűrjék a terhességi cukorbetegséget. A vizsgálat abból áll, hogy éhgyomorral vért vesznek, majd cukros oldat fogyasztását követően 1- 2 órával később még egy vagy két vérvételre kerül sor. Az első vérvétel 5, 8mmol/l, illetve a második 7,8mmol/l feletti cukorszintje számít kóros értéknek.
lara

Nóri csinosak a bukták, nem tom, miért kígyózod őket :)

Lara, csini pocak - engem még mindig cseszegetnek, hogy hova dugom azt a babát, mert alig látszik. Mert nekem nem kerek, hanem inkább széles a hasam, sztem a baba is keresztbe van benne még mindig. A disznóság az, hogy szépen 'gyarapodom' (hízok, mint a malac:)), de nem annyira hasra, vagy nem tudom. Kicsit idegesít már a sok okostojás, hogy 'mikor fog már látszani?' Mintha nem növeszteném azt a gyereket rendesen :(

Bőgés: rám még ne jött, de mindenben későn érő vagyok, nekem jönnek ki a topicban utolsónak a tüneteim, úgyhogy ez is eljön majd :)

Viszont a nagy hír: megvettük a babakocsit, a Chippolinot válaztottuk - a kis militaris zöldbesbarna színben, úgyhogy kemény kis legénynek kell lennie, ha fel akar nőni hozzá:) A babaszafariban iszonyú rendesek voltak, atomjaira szedték a kocsit, mindent megmutattak - szülimmel mentem, és apám minden eresztékre meg csatlakozásra baromi kíváncsi volt, úgyogy elvoltuk vagy egy fél órát vele. Türelmesek és rendesek voltak, csak ajánlani tudom.
És ha már ott voltunk, vettünk egy kókuszpólyát, és egy rácsoságyra való zsebes tartót, mind a kettőt macis mintával - de az a jó, hogy van rajta egy kicsit kacsa is eldugva :) Meg egy kiságyra helyezhető sárga barikás pelenkázólapot, meg két csomag cseh pelenkát - egy fehéret, és egy kisautós mintásat. Szóval költöttem rendesen, de ezt kapom a tágabb családtól szülinapomra (jó előre:)), úgyhogy csak átmeneti kiadás.

Annyira örülök a szerzeményeknek - hétvégén csinálok róluk képet, mert mindent a szüleimnél deponáltam, itt semmi nem fér el.

Zsizell, náam is az IKEA kiságy lesz a befutó, kókuszmatracot néztem itt a babaszafariban, olyan 8000 körül voltak, de én nagyon vékonynak tartottam őket - milyen vastagnak kellene lennie?

Jól elfáradtam, ledőlök

boruska

Nekem egyetlen igazán meggyőző dolgot mondtak a szuriról.
Mégpedig azt, hogy magamat ne oltassam be, mert nem tudhatjuk, okoz-e vmit a babának, viszont a közvetlen környezetem oltassa be magát, így legalább tőlük nem tudom benyalni a kórságot. És ez teljesen érthetően hangzik.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok, nyugi azért influenza járvány tilalom esetén se úgy néz ki a kórház, hogy se ki- se be senki.
Februárban 5 napot feküdtem látogatási tilalom alatt szülészet-nőgyógyászaton. Sok a legális és illegális kiskapu és a bizonytalanság ilyenkor, amit ki lehet használni. Szóval pls. Vicky, Zsizell, Katica Ti ne ezen aggódjatok. De más kórházban is szült úgy ismi, hogy Apa végül bent felejtődött a szülésen :oops: :oops: :oops: szóval csak pozitívan :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nekem meg szerintem lement a cukrom, mert ahogy a nagyfiúnak csináltam az ebédet, kivert a víz, remegett a kezem. El is vágtam kicsit az ujjamat. Ittam egy pohár kólát, meg jött át anyukám, úgyhogy megkértem hozza át a cukormérőjét. 5,8-at mértünk a rosszullét után kb. fél órával, úgy hogy délelőtt ittam kakaót, ettem egy nagy perecet meg egy kakaóscsigát. Valószínűleg előtte alacsonyabb lehetett, azért éreztem magam szarul. Viszont ha így van, akkor talán nem kell félnem a terheléses cukorvizsgálattól. Legalábbis remélem. De a lényeg, hogy Milánovicsot ez nem zavarta és rendületlenül kotor a pociban. :lol:

Lara, nagyon szívesen. Szép kerek pocid van. Nekem még nincs ekkora és nem is ilyen formás. Brühühü.
Poncsót nem felejtettem ám el, de amit hozott tesóm, nem tetszik, úgyhogy kicsit várni kell még a fotóra. :)
Kórházi karantén? Hú, arra nem vágyom. Nálunk mondjuk nem lesz apás szülés a császár miatt, de 5 napot nem nagyon akarnék apa nélkül. És ha mondjuk karantén van, akkor amikor mehetsz haza, kiraknak a kórházajtóba és apa csak ott vehet fel? ;)

Barbi, ez a körbetapizás meg mutogatás tényleg ciki lehetett. De túlvagy rajta.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit, elpirulok a végén :P
lara

Én is parázok a cukron, anyuék ugye cukrosak, úgyhogy ma megmérettem velük, olyan egy óra körül, még ebéd előtt, (egy órával egy fürt szőlő után) 4,3 volt, gondolom az nem sok, ugye?

boruska

Boruska, II-es típusú diabéteszesek a szüleid? Mert az nem kockázati tényező aszonta a dokinénim. Az én anyukám II. típusú, ezért lesz nekem csak zsömle és tej a terhelésen.

Jesszus, ez a gyerek ki akarja rúgni a hasam alját. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuppancs 2009.10.29 15:15-kor.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

A kókuszmatrac elvileg asszem 12 cm-s - talán.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

reni!!!
Én kedden voltam pesten állomásvezetői értekezleten, amit azért hívtak össze, mert nem adatta be minden dolgozó magának a H1N1 oltást. Hát mit mondjak, én voltam a legnagyobb ellenzője az oltásnak, de engem az előadáson úgy meggyőztek, hogy hogyha a férjem is rábólint mégiscsak be fogom magam oltatni. A pandémiás bizottság elnöke tartott nekünk 1órás előadást, nagyon okosan, minden kérdésre válaszolva és kicsit kétségbe esve a média ellenkampány miatt..
Az előadás hatásosságának jelzője, hogy a kijáratoknál oltó "központokat " állítottak fel és a még be nem oltott állmásvezetők csak úgy álltak sorba, hogy megkaphassák! Pedig ugyebár eddig is ingyen volt nekünk és bármikor meg lehetett volna kapni és mégis kellett ez a fejmosás, hogy az észérvekre hallgassunk, ne a médiára..ott sem volt kötelező, mégis nagyon sokan adatták be maguknak. Jövőre már ez az oltás is beépül a szezonális oltóanyagba, ugyhogy jövőre már csak 1szuri kell..
És úgy írják, hogy a babának is védettséget ad, ha beadatod..
Most tudom jönni fognak az ellenérvek, amit 1hete még én is szajkóztam, de észérvekkel mindig lehet rám hatni és most kedden hatottak rám.

Kép
Kép
ronci

Nálunk is az van, hogy apa beadatja magának, hogy ne hozza haza

boruska

Ja és ami itt a cikkben van: /bal oldalt/ részben arról szólt a mi előadásunk is.

Kép
Kép
ronci

Bori!
Ez a Chipolino-ból melyik változat?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X