Nóri csinosak a bukták, nem tom, miért kígyózod őket
Lara, csini pocak - engem még mindig cseszegetnek, hogy hova dugom azt a babát, mert alig látszik. Mert nekem nem kerek, hanem inkább széles a hasam, sztem a baba is keresztbe van benne még mindig. A disznóság az, hogy szépen 'gyarapodom' (hízok, mint a malac:)), de nem annyira hasra, vagy nem tudom. Kicsit idegesít már a sok okostojás, hogy 'mikor fog már látszani?' Mintha nem növeszteném azt a gyereket rendesen
Bőgés: rám még ne jött, de mindenben későn érő vagyok, nekem jönnek ki a topicban utolsónak a tüneteim, úgyhogy ez is eljön majd
Viszont a nagy hír: megvettük a babakocsit, a Chippolinot válaztottuk - a kis militaris zöldbesbarna színben, úgyhogy kemény kis legénynek kell lennie, ha fel akar nőni hozzá:) A babaszafariban iszonyú rendesek voltak, atomjaira szedték a kocsit, mindent megmutattak - szülimmel mentem, és apám minden eresztékre meg csatlakozásra baromi kíváncsi volt, úgyogy elvoltuk vagy egy fél órát vele. Türelmesek és rendesek voltak, csak ajánlani tudom.
És ha már ott voltunk, vettünk egy kókuszpólyát, és egy rácsoságyra való zsebes tartót, mind a kettőt macis mintával - de az a jó, hogy van rajta egy kicsit kacsa is eldugva
Meg egy kiságyra helyezhető sárga barikás pelenkázólapot, meg két csomag cseh pelenkát - egy fehéret, és egy kisautós mintásat. Szóval költöttem rendesen, de ezt kapom a tágabb családtól szülinapomra (jó előre:)), úgyhogy csak átmeneti kiadás.
Annyira örülök a szerzeményeknek - hétvégén csinálok róluk képet, mert mindent a szüleimnél deponáltam, itt semmi nem fér el.
Zsizell, náam is az IKEA kiságy lesz a befutó, kókuszmatracot néztem itt a babaszafariban, olyan 8000 körül voltak, de én nagyon vékonynak tartottam őket - milyen vastagnak kellene lennie?
Jól elfáradtam, ledőlök