Új privát üzeneted érkezett!

Incike, az aluljáró szintem az éttermeknáél a wc-ben talán van egy lehajzható prelenkázóasztal, de a baba-mama szoba fotellel, vízcsappel, őrnénivet a 2. emeleten van a tetőkerti kijátrónál, csak a középső lift jár oda.Anita
lehet hogy látott ott egy kis hártyát, feltépte... :shock: Basszus..Hanna túl is szárnyalta a fél éves korra súlyduplázást...Ha vérvétel tisztáz valamit,akkor menjetek el..Gyerekorvos volt?

Kép
Kép
zili
 
 


Bocs a sok elütésért, pluszbetűért.. :oops:

Kép
Kép
zili
 
 


Zili
Akkor lehet nem a Westendre emlékszem. :? Régen jártam babával plázában.

Kép
Kép
incike
 
 

 
 

Anita, ez a dokker! :shock: Nem találok szavakat! :? Levele! :evil:

AM szeme is szokott néha piros lenni, ált. a bal. Nem tudtunk még rájönni mitől... :roll:

Netti, AM okt. 15-én kapott Meningitecet és a köv. dec. 15-én, 2 hónap múlva kell :roll: Te írtad, h 6 hónappal később?

Szal a csaj férje elég rosszul viseli a dolgot, hiszen a kedves anyuka sohasem volt egy kifinomult hölgy, most meg egyenesen hiszteroid sárkány lett. :? Szerintem a férje legszívesebben megpofozta volna már párszor és elköltözött volna vagy a csajt költöztette volna el, de most ezt nem teheti... Még kitart... A gyerekekkel max. a nagyanyjuk tud lenni, aki a múltkor is elájult amikor bent volt nálunk a kórházban :?

Na váltsunk vidámabb témára tényleg! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Anita: úr isten! És muszáj státuszokra vinni a gyereket? Ez kötelező? Mi van, ha oda se tolod többet az arcod, pláne nem a gyereket???

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita
Tényleg :idea: . Mért nem a védőnéni írja a státuszjelentét, Nálunk ő csinálja.

Kép
Kép
incike
 
 


Anita: Én tuti útilaput kötnék a doki talpára, utólag sokkal többet nem tehetsz, de az sem kizárt, hogy felpoznám a banyát.
Szerintem ez a hízás tök jó, nem kell mindig a tankönyv szerint menni! A lényeg hogy hízzon vmennyit és ne fogyjon, nekem ezt mondta a dokinéni. Ehhez képest Hanna szépen hízott na! Ő vékonyka fajta, van ilyen, mi az hogy kicsi????
Brigi 4 000 grammal és 55 cm-el született. Most 8100 gramm és 67 cm. Ránézésre nem látszik rajta, hogy a centihez kicsit sok a súlya, de ő ilyen fajta. Én is ilyen vagyok, mindig kevesebbnek gondolnak kb 15-20 kg-val, pedig sajnos nem :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Nos gyors bekukk,épp reggelizek 8)

Westend!
Járható babakocsival!Sőt!!!!!A kajáldák felöli végén van a lift,és egy ajtón át lehet kimenni oda!
A mosdók mellett is van egy olyan WC ahol van egy lehajtható pelenkázó lap...de semmi más!Ezt nem javaslom,mert egész egyszerűen gusztustalan!!!!Múltkor én is oda tévedtem be,erre 2 csaj ott sminkelt :evil: Kirugdaltam őket :lol:
Baba.mama szoba:kényelmes fotellel,pelenkázó,mikro,kedves néni aki segít,csap,szappan,papírtörlő és ilyenek.Egyetlen 1 út vezet oda!!!Középen,ahol a szökőkút is van,van egy lift!2.emeletre fel,és ott a szoba!!!A tetőkertből is be lehet menni,de akkor ott fenn kell bolyongani 8)


Leszaladtam az előbb a boltba...erre csak azt nem hoztam ami kéne....mehetek vissza megint!Iza meg alig aludt,most a kiságyban szórakoztatja magát!

Ja igen!Azlrt nem azt jelenti h egész nap dumálok neki!!!Szépen eljátszik egyedül,de ha igényli,vagy épp ráérek,akkor nem esik nehezemre akár 2 órán át is szórakoztatni! :lol:

Anita!
Semmi gond Hannussal!!!!Én se sűrűn mennék ehhez a dokihoz...de már lehet nem is kell!!!!Tényleg!Ott hova fogtok járni?Férjed mikor kezdi a melót?Köv hét?

annus11
 
 


Na csak visszaolvastam én is!

Azt hittem ma beájulok Petyától! Csináltam neki 1 alma-1 banán-1/2 őszi turmixot, amit megevett. Aztán amikor eljött az ideje, kb fél óra után nyűglődött, gondoltam leteszem aludni, és ebédelek. De nagyon sírt, így kivettem. Azt hittem, a pocija fáj. Gyerekkel az ölemben elkezdtem kajálni, erre kért belőle ő is. Egy kis paradicsomszósz husival, meg rizzsel becsúszott, és utána még leöblítette 150 táppal! :roll: Most alszik a drága!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Akkor lehet h Petya csak éhes volt eddig is? :lol: Azért hurka kolbászt még ne adj neki :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Anita,
ez nem semmi. Szerintem csak oltásokra vidd Hannát. Nem kötelezhetnek hogy minden hónapba elmenj. Szerintem is szépen fejlődik. Féléves korára kell megdupláznia születési súlyát(ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévednék) és ez megvan neki szóval ha nincs komoly baja akkor felesleges orvoshoz menni, főleg egy ilyenhez.
Reméljük hamar elmúlik a nuni-gond
:wink:

KépKép
harhaj
 
 


Jaj egy kérdés!

Iza reggel még szopizik,akkor nem kell pótolni.napközben meg ugye megkínálom,vagy kér v nem.Erre a napokban azt vettem észre h oké h szopizik reggel,de nem lakik jól vele...ma se aludt el utána,és 3 óra se telt el és etetnem kellett.....most nem igazán tudom mit csináljak....Pótoljak reggel is?Félek h akkor még ennyit se fog szopizni.....Mennyiségre elég neki,mert akkor nem reklamál,de lehet h ez már lófitty neki?

annus11
 
 


Biztosan nem, mert akkor próbáltuk a kaját is, meg nagyon görcsösen sírt! Illetve vergődött, meg sikítva bőgött, uh az a fájdalomtól volt!
Egyébként már kaphat ilyet, hiszen paradicsomos húsgombóc volt, az meg már bébiételben is van 5 hós kortól. (illetve paradicsomos, husis tésztát kapott valamelyik nap gyári bébiétel formájában, és semmi baja nem volt tőe) Persze a mostaniból nem evett mennyiséget, inkább csak nyalogatta!
Na megyek én is megpróbálok aludni kicsit.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus: szopi után adhatsz neki más hamát, miért ne?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Mira a mérlegelésen kereken 8 kiló volt. Kaptunk Milupa HA pépet, mert úgy néz ki, hogy utálja a gyümiket, így most belekeverem a pépbe. Sütőtököt imádja, mondtam már? :)

:arrow: visszaolvasok.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus!
Próbáld meg hogy megkínálod reggel is.
Nekünk néha kér Lili, néha elég a cici..szóval nem hiszem hogy ha jóllakik Iza a cicivel, akkor enne még mást is.

Anita!
Rettenet!!!!!!Felháborító.....én ezer fix, hogy váltanék..sőt vsz. már hamarabb megtettem volna. De nem tudom, hogy nálatok lenne e lehetőség egy másik dokit találni...így nem tudom mit csinálnék a helyedben....
Az viszont fix, hogy legközelebb jól kiosztanám a történtek miatt....sőt én apát is vinném, hogy ha kell támogasson.
Szegény kis nunikát piszkálni! Döbbenet!!!!!! :shock: :x

Na, nálunk volt a védőnő.....Lili majdnem bealudt már....de nagyon jó kislány volt.
Újat nem mondott, Lilit megdícsérte...kiegyensúlyozott baba, jól néz ki, a súlya szte absz. oks.
Szte tök normális, hogy lelassul a hízás ilyenkor. :roll:

Kép
mozza
 
 


Anita! Szerintem se menj ahhoz a büdös banyához csak ha muszáj. Nem is értem miért nem ordítottad le a fejét. Én biztos elküldtem volna... :evil:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Csak az a bajom h nem reklamál!!!hanem 1 óra múlva kezdi h na ő még éhes.....na majd figyelem......

annus11
 
 


Annus!
Én megkínálnám....ha éhes eszik még, ha nem akkor meg nem azért ébred, mert éhi.....lehet hogy a foga, vagy csak nem szeretne már alukálni, vagy veled akar lenni stb....
Szerintem egy próbál megér.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Na lehet nem jól vázoltam a szitut!
Szóval ébred reggel,ez új időszámítás szerint 5-6 között....és ilyenkor eszik,vagyis szopizik!Bizti éhes,mert mikor felveszem már az arcomra rácuppan és szívná :lol: :lol: Szóval gyorsan elválasztom az arcomról és a cicihez teszem!na ilyenkor szív ezerrel.Aztán vissza a kiságyba és aludt eddig tovább!Most meg nézelődik,meg elvan.Aztán kb 1 óra múlva nyűgös lesz...és rájöttem h méh éhes!

Na most ha a szopi után éhes lenne akkor már ott reklamálna,nem 1 óra múlva.... :roll: szóval nem értem.....és a dilemmám az,ha ilyenkor adnék neki,mármint rögtön a szopi után,akkor lehet h egy idő múlva nem akarna szopizni...vagy hülyeség?Ne parázzak ilyenen? :lol: Mert én még annyira akarom ezt az egy szopit!!!!Legalább még 1 hónapig,vagy 2 :oops: :roll: :lol: :lol:

annus11
 
 


ja és ha 1 óra múlva éhes akkor persze kap pépet...csak akkor most megint tiszta össze vissza lesz a kaja :roll:

annus11
 
 


Lányok,köszi a támogatást!!!Az igazság,h ez a rusnya nő,havi 1x jár ide ki.A védőnőm tudta is h hozzá engem nem kell,hívni,mert anno Grétike 4 hós korában összevitáztam vele picit.
Azóta 1x taliztam vele,mikor Hannika 2 hetes volt!Akkor normális volt!Még örültem is,h de jó változott!!Még gondolkoztam is h ha betegek,akkor nem Újfaluig megyek,a picikkel,csak hozzá Ladányba!De ugye nem voltak betegek a lányok!Még jó!!!!
Nos mivel védőnő váltás volt,az új hívott hozzá.De a papíron nem volt h dokihoz hív,csak h státuszra!Így ott estem pofira!!Szóval csúcs!!!De többet nem lát,sőt helyre teszem az új védőnőt is!!H többé ne hívjon!Bár remélem nem kell!!

Annus,Apa jövőhéten megy valamikor!Ja,ott Budaörsön viszem doki,védőnő,Ovi!Tud valaki ajánlani??

Trixi,Hanna is belenyal mindenbe!Sőt,a sültkrumpli belsejét csípi nagyon!

Na sírás van :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zili, Incike, Annus, köszi a segítséget, lassan indulunk is.

Anita, egyszerűen nem találok szavakat!!!! Mikorra tervezitek a költözést, ha minden OK?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus!
Az nem lehet, hogy szopizik, nem tömi tele magát, de így hamarabb megéhezik?????
Szopizni nem akar többet, vagy nincs annyi tejed, vagy csak nehéz kiszívni mindet?????

Iza mennyit alszik éjjel????

Kép
mozza
 
 


Sziasztok Mamik,

Anita, ez a gyerekdoki egy sarlatán. Sajnálom az esetet, remélem gyorsan begyógyul a sérülés.

Zili, ha nem tudnám mi az eredeti szakmád, még azt hinném te tervezted a Westendet. Nagyon jól ismered a terepet :D

Azt mondja meg nekem valaki, miért nem szeret a gyerekem babakocsizni??? Voltunk sétálni (ma már a sportrészben) és odafele még nézelődött, a játszótér előtt már sírt, aztán az ölemben ülve elnézegette a játszó gyerekeket jó negyed órán át (minden méltatlankodás nélkül)...és hát igen...hazafelé végig ment a bömbi. Még jó hogy futóbabakocsink van, mert gyorsgyalogoltam hazáig roll: (sebaj, állítólag szép lesz az ember feneke tőle :P )
Nálatok hogy van ez a dolog? A béb elvan a nézelődéssel? Vagy körbe van bástyázva zenélő, rugózó, daloló, táncoló, villogó, berregő szarokkal? Lehet, hogy van a dolognak köze ahhoz, hogy Márton úr hason alvós? Mondjuk az tuti, hogy innentől by-by babakocsiban való alvás... :?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szerintem simán lehet, hogy nem reklamál a szopi után, csak később....kevesebbet eszik...hamarabb lesz éhes.... :roll:
Vsz. a szopi is elég, de lehet hogy még férne belé.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Mozza!
ha nem lenne elég akkor balhézna!Szóval tejem szerintem van,kiszívni is kitudja.Annyi ha befejezte akkor kiköpi oszt kész!Mármint a cicit kiköpi :lol: Hogy mennyit alszik...kb 10-12 órát :D De mindig is ennyit aludt....lehet h szimplán csak nem akar aludni már ilyenkor?????

annus11
 
 


Sziasztok mamik!

Esztó, iringó is kb ugyanolyan összevissza eszik, mint Izus, hol 200, hol csak 90. Utóbbi időben pedig este már egyltalán nem eszik.... :roll:

Mozza, szörnyű ez a C&A-s eset!!!! remélem, hogy csak felszínesen sértette meg a kis szemét. nekem is "kiszúrta" a szomszád srác a szememet, 3 éves voltam és egy vasbotot szúrt bele, 2 hét kórház, műtéthegyek, de helyre jött, csupán érzékeny a fényre meg a szélre.

Anita, én megértem, hogy Te ott nem tudsz váltani, de azért ne hagyd magad, ha ilyen bunkó, nyugodtan beszólhatsz neki! Remélhetőleg úgyis már csak egyszer fogtok találkozni!!!! Sanyi ezen a héten van oda?
Vendég
 


jaj és még egy fontos, Tinu!!! Örülök, hogy sikerült időben odaérni a levélnek!! Mikor várható valami válasz?
Vendég
 


Annus!
Simán lehet az is....
Én úgy gondolom, hogy 1 próbát minden megér. :roll:
Legalább fixen kizáthatod, hogy éhes e, vagy sem.
Ha nem akkor Iza kisasszony bizony nem akar a 'nagyalvás' után rögtön visszaaludni....
Biztos rájössz....csekkolgasd

Kép
mozza
 
 


Gyöngyi, nekem mázlim volt, mindkét gyerekem tök jól elvolt/elvan a babakocsiban. Viszont ismerőseim már panaszkodtak erre a problémára és eddig még senki nem tudott megoldást rá. :(
Vendég
 


Gyöngyi, első "sportos" túránkon Blanki is kajabált hazafelé. Ill. ő is hasonalvós, de már tud a babakocsiban hanyatt! Gyakorlat! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tinu! Remélem, akkor minden ok! Ha kell segítség, jelezd!

Anita!
Baracskán vagy Budaörsön keresel ovit? Budaörsön van egy pár ismerősöm, annak utána tudok kérdezni!

Barbinak és a Féléveseknek (utólag is) BOLDOG SZÜLINAPOT! Irtó furcsa, hogy már ilyen nagyok a gyerekeink! Repül az idő...

Trixi!
Sajnos, egyetlen ismerőst sem találtam, akinek a kocsijára felférne a kanapétok... :(

Kép
szkitty
 
 


Mozza!
Az lesz...kíváncsi vagyok holnapra...most bezzeg alszik...fél11kor evett utoljára! :lol: Semmi kedvem hajnali 5kor még pépet is kutyulni :( Vhogy hátrább kéne tolnom a kaját reggel.....vagyis az ébredést,mert így is húzni szoktam picit....

Minden nap húzom egy picit,hátha gyorsan összejön az 1 óra :lol:

Gyöngyi!
Fogalmam nincs.....Iza,akárcsak az anyja,babakocsi fan :mrgreen:

annus11
 
 


Bogyó 1,5 órája aludt kint a babakocsiban,mikor arra lettem figyelmes, hogy a 2.szomszéd kicsit dilis kutyája nyalogatja akezét és cibálja le róla a bundazsákot. :shock:
Kicsit akadtam ki csak... :twisted:
Az a kutya tök hülye! Úgy mászik át a kerítéseken,mint egy macska. Az összes ajtót kinyitja, ha nincs kulcsra zárva. Ha bejön a lakásba, képtelenség kirakni. A bejárati ajtónkat már széjjelrágta. Nem harap, csak ha eszik, de ez nem vígasztal. A gazdája szerint egy ártatlan, szófogadó, tündéri kis kutyuska (megj. németjuhász kan...), és az Ő kutyája biztos, hogy nem rágta szét az ajtónkat. Persze, egész nap nincsenek otthon, akkor meg könnyen beszél. Na mindegy. Csak a hócipőm tele van Fülessel! (=ez a kutya neve...) :twisted:

Kép
szkitty
 
 


Gyöngyi, azé' ismerem annyira, mer'a szomszédban lakunk:)Nekem nem tetszik mondjuk :oops: , de itt minden itt van egy helyen..
Babakocsiban ült, félig ült, feküdt?Milyen a héttámla?Nem volt melege?Jól kilátott?Szemben volt veled vagy háttal?

Annus, lehet, hogy majdnem jól lakik, azért nem reklamál, csak 1 óra múlva, ahogy Mozza is írta.
Tapasztalatom Petivel hogy a hajnali félálombeli szopira még simán rá lehet venni őket 2-3 hónapig, pedig Peti nem volt cicizős nappal 5 hónapos kora óta.

Kép
Kép
zili
 
 


Bogyó eddig naponta 1x kapott egyéb kaját a szopin kívül. Eddig minden jó volt Neki, két napja viszont sem a gyümi, sem a pép nem kell. Most hagyom egy kicsit. Szerencsére, tej van elég, csak az a gáz, hogy már 2 óránként éhes. Éjjel viszont csak 1x kelt! De jó lenne, ha ez így maradna! (Eddig 2-3x, és kizárólag azért, mert enni akart...)

Kép
szkitty
 
 


Gyöngyi, Zsófi egy darabig így volt, kb 5 hónapos korától, állandóan ölben cipeltem haza, a babakocsit nem is tudom miért vittük... aztán kapott egy új babakocsit, és abban tök jól elvolt :roll: Egészen 15 hónapos koráig, mert akkor már ordított abban is, azóta nem használ babakocsit.

Fruzsi is hason alvós, de ő elvan mindenhol, egyelőre... :) Igaz, csak ülve utazik, ha ébren van :wink:
Vendég
 


Gyöngyi! AZT a pulcsit még mindig üldözöm. Azóta már átmentem érte -csak ezért-, erre beteg lett a csaj kislánya, és nem volt otthon. Kicsit voltam csak mérges...

Kép
szkitty
 
 


Kitty, az asso cipőkben van harántemelő?
Vendég
 


Milyen furcsa, hogy a gyerekek bár egykorúak, homlokegyenest másképpen, illetve rengetegféleképpen csinálják a dolgokat :-) Ez onnan jutott eszembe, hogy a rapszodikusan alvó Blanki végre jól aludt (szuper), az én eddig jól alvó gyerekem 3X kel éjjel (kevésbé szuper) és folytathatnánk a sort.

Köszi a babakocsis hsz-ket. :-) Annusra irigy vagyok, Böbi megijesztett, Anikó reményt adott, Zili elgondolkodtatott :D
Egyébként a hazaútnál 150 fokról indultunk (mármint dőlésszög) aztán az elkeseredett anya (azaz én) emelte-emelte, hátha a felhők nem olyan érdekesek, de nem használt. És, hát igen, nem látjuk egymást, sajnos a babakocsi egyetlen (és talán legnagyobb) hátránya, hogy menetiránnyal szemben ül a béb, a tolókar meg nem átfordíthatós. De nem hiszem, hogy ez zavarná, mert mózesben is sírt mindig háton, pedig akkor látott :roll:
Szerintetek érdemes valami babakocsira applikálható szüttyögős játékot venni?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus: hát ha nem akarsz 5-kor pépet kevergetni, akkor hagyd a fenébe az egészet, vagy nyiss egy bébiételt. :)

A pályázatra, hogy elfogadták-e egyáltalán a jelentkezést, november közepén kapok visszajelzést (jól töltöttem ki a papírokat, nincs hiány stb.). December közepén mondják meg, hogy mehetek-e interjúra. Ha igen, akkor január elején Brüsszelbe kell mennem és utána 1 hétre rá mondják meg az eredményt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kitty,Budaörsön!Majd 2010 szeptemberére kell,az még ráér!vagy nem???

Böbi,Apa jövőhéten megy.

Hanna is szeret kocsizni,sőt mi még mózesben nyomjuk :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gyöngyi: Csongi sem bírja a babakocsit, de az ergót sem, és az autósülést sem egy idő után. Általában ugyanaz a menet mindenhol: egy ideig nézelődik, ha fáradt, elalszik, és miután felébredt (nem alszik fél óránál többet, kivéve az autósülésben, mert ha a kocsi ringatja, akkor ott esetleg végigalussza az utat), egy idő után elkezd nyekeregni, majd sírni. Ezért utálok vele bárhova menni, mert hosszabb ideig sehol nincs el. Ilyenkor meg kell szoptatni, csak akkor nyugszik meg. Most vagy álmos még, de nem tud elaludni magától, vagy megéhezik, vagy mittomén, de ordít. Tüci bezzeg elaludt a babakocsiban és órákig durmolt, ha toltam. Csongi akkor is felébred fél óra után, ha toligatom folyamatosan. A zajokra sokkal érzékenyebb, pedig hozzá van szokva Tüci miatt, mégis. Tüci ha a bealudt a hordozóban, vagy a babakocsiban, akkor itthon ki tudtam venni, levetkőztetni és letettem aludni anélkül, hogy felébredt volna. Csongival ilyen nincs, ő néha arra is felébred, mikor kiveszem az ergóból. Na de lehet, hogy változik.

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi! Van. A régi (értsd: nem az idei modellek) ASSO sokkal jobb, mint az új generációs SIESTA. Viszont: sajna, ezt is elsz*ták, mint mindent, ami eddig jó volt. A cégtulajdonosok összevesztek, és akié a cég maradt, az idén ritka sz*r minőségű alapanyagot vásárolt. Azért tudom ilyen részletesen, mert 2 fiam szandiját is visszavittem az üzletbe, ahol májusban vettem... Szó szerint darabokra szétesett. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ez ASSO. A boltos tiszta ideg lett. A pénzt ugyan visszaadta, de kérte, hogy mondjam már el a gyártónak is a tapasztalataimat, mert nem akarják elhinni neki, hogy minőségbeli problémák vannak... Na, én elmondtam,hogy mekkorát csalódtam bennük, és nem ezt szoktam meg az ASSO-tól... Akkor mondta a csaj, hogy mi történt náluk.
Aminek olyan a talpa, mintha hullámok lennének, az tuti, hogy még a régi, jó minőségű. Olyat keressél. vagy kérdezz rá, hogy idei modell-e? Egyébként nagyon jó cipők -voltak...

Egy ismerősöm most kezd forgalmazni nagyon jó cipőket, jó áron. egyenlőre puhatalpúakkal foglalkozik, de mivel neki is gyerekei vannak, és állandó probléma a jó gyerekcipő megfizethető áron, "rendes" cipőket is fognak árulni.

Kis méretben még van Elefanten (-> Deichmann), az tényleg jó. A LINEA is magyar, az is elég jó, csak nehéz találni, mert 90%-ban külföldre viszik ki... A BAMA (->RENO) is jó, csak drága.

Hirtelenjében ennyi.

Kép
szkitty
 
 


Kitty, bakker, ez a pulcsis sztori :twisted: Az a csaj szerintem már rég megbánta, hogy akkor nem adta ki nekem a jussodat. :-) Gondolom szükségetek lenne már rá... mert ha lesz tali nálunk, akkorra el tudom neked hozni (bár akkor már neked sem nagy truváj elmenni érte :D)
Egyébként Bogyóra visszatérve, azt mondták nekem tegnap a rendelőben az okosok, hogy hozzátáplálásnál nyugodtan kimaradhatnak napok is, ha úgy látom, hogy nem megy a dolog.

Panndi, és mi volt a két kocsi között a legnagyobb különbség? Szerinted mitől szerette jobban Zsófi a másikat?

Tinu, igen nekem is az a nyűgöm, hogy kb. 20 percnél hosszabb távokat nem tudok tenni (rögtön vissza kell fordulni), mert jön a sírás. Ezért találtam ki, hogy séta, játszótéren nézelődés, aztán go home, és így van meg az egy óra levegőzés. És ez is CSAK egy óra. Szerintem nem is igazán elég :-( Persze mondanom se kell, egy posta túra is több mint egy óra, azt tuti nem úszom meg bömbi nélkül :?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu! Nálunk is ez van. Irtó fura nekem, hogy Bogyó mennyire nem alszik mélyen! A másik 3 gyerekemet alvás közben felöltöztettem, babakocsiba tettem, bevásároltunk, hazamentünk, és még aludt a babakocsiban tovább. Na, Bogyó már arra is felébred, ha megállok az autóval, vagy nyávog egy macska a kertben, vagy cseng a telefon... Szóval ismét a szokásos megjegyzés: Minden gyerek más... :)

Kép
szkitty
 
 


Anita!
Döbbenet ez a dokinő! De! Kitartás erre a kis időre!
Samu is mózesben van még, emelni is csak 1-2-szer emeltem. Ő frankón elvan benne. Aludni is alszik kint benne hason. Remélem, még kihúzzuk így a telet.

Ilyen a szandink: Kép Kép Kép Kép Kép

:arrow: , próbálok visszaolvasni.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Dettó ugyanez nálunk is Jázminnal a mai napig is akármit csinálhatok amig alszik mert nem ébred fel,Ármin meg igen.

A babakocsit ő sem szereti csak az lején elvan de ha el alszik és felébred egy idő után megunja,vagy ha ál a kocsi akkor szintugy.

Én is elefantent vettem télire Jázminnak én imádom.

Anita, ez a dokinő nem semmi bakker, én még ilyet nem halottam szegény Hannus.

Ma a második napunk az almával hááát az én fiam ettől nincs elragadtatva de nem is tudom miért erőltetem, talán túl nagy a nyomás akik mindig azzal jönnek, hogy már kevés neki tutira a tejcsi.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Boldog félévet, Riki, Isten éltessen! :)

Tinu, én még nem is írtam, nagyon örülök, hogy végül időben sikerült a papíroknak helyrejutnia! :D Drukkolunk a pályázatod további jó sorsáért! :)

Anita, ez durva. :? Még, hogy nem látod el jól a gyerekeidet! Piha! Jajdenemszeretemazilyet!

Szofi! Ügyik legyetek! :)

Gyöngyi, sztem próbáljátok ki, hogy felszerelitek vmi izgivel a babakocsit! Viszont csak akkor vesd be, amikor nyűglődni kezd! :wink:

Minden baba nagyon szépen fejlődik! :) Dani pont féléves korára azzal örvendeztetett meg bennünket, hogy már vmivel kevesebbet hány, ezért lehet megint többet hason (szegényt kb erőszakkal kellett a hátán tartani, hogy ne hányjon annyit), és egyből kutyázik, mászik (na, nem kilómétereket... :) ), de leginkább tolat a kutyázással, felül, de elborul, és élvezi, hogy csinálhat, amit akar. Eddig mindig lógattunk fölé vmi érdekeset, hogy maradjon a hátán. Viszont mindig hason aludt éjszaka (miután elalvása után megfordítottam), most meg álmában is gyakorlatozik, és erre felébred, szóval most éjszaka hanyatt alszik. :lol:

Na, még van mit olvasnom, majd igyekszem pótolni.

Bogyó meg a kutya :shock: ... Kutyatulajok sokszor tagadják, hogy a kutyájuk vmi nem túl jót tett... :roll: De ezzel pedagógusként is sokszor találkozik az ember sajnos. Anyukák-apukák drágakicsiegyetlenükről... :roll: Emlékeztessetek majd, hogy az innenső oldalon hogy gondolkoztam, ha majd azzal jövök, hogy ez meg az a gonosz pedagógus milyen ronda dolgokat mond az én szent gyerekemről, mert lehet, hogy nem a pedagógus fog hazudni... :roll:

Eszmefuttatás vége.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?