Boldog félévet, Riki, Isten éltessen!
Tinu, én még nem is írtam, nagyon örülök, hogy végül időben sikerült a papíroknak helyrejutnia!
Drukkolunk a pályázatod további jó sorsáért!
Anita, ez durva.
Még, hogy nem látod el jól a gyerekeidet! Piha! Jajdenemszeretemazilyet!
Szofi! Ügyik legyetek!
Gyöngyi, sztem próbáljátok ki, hogy felszerelitek vmi izgivel a babakocsit! Viszont csak akkor vesd be, amikor nyűglődni kezd!
Minden baba nagyon szépen fejlődik!
Dani pont féléves korára azzal örvendeztetett meg bennünket, hogy már vmivel kevesebbet hány, ezért lehet megint többet hason (szegényt kb erőszakkal kellett a hátán tartani, hogy ne hányjon annyit), és egyből kutyázik, mászik (na, nem kilómétereket...
), de leginkább tolat a kutyázással, felül, de elborul, és élvezi, hogy csinálhat, amit akar. Eddig mindig lógattunk fölé vmi érdekeset, hogy maradjon a hátán. Viszont mindig hason aludt éjszaka (miután elalvása után megfordítottam), most meg álmában is gyakorlatozik, és erre felébred, szóval most éjszaka hanyatt alszik.
Na, még van mit olvasnom, majd igyekszem pótolni.
Bogyó meg a kutya
... Kutyatulajok sokszor tagadják, hogy a kutyájuk vmi nem túl jót tett...
De ezzel pedagógusként is sokszor találkozik az ember sajnos. Anyukák-apukák drágakicsiegyetlenükről...
Emlékeztessetek majd, hogy az innenső oldalon hogy gondolkoztam, ha majd azzal jövök, hogy ez meg az a gonosz pedagógus milyen ronda dolgokat mond az én szent gyerekemről, mert lehet, hogy nem a pedagógus fog hazudni...
Eszmefuttatás vége.