Nekem sírós napjaim nem igazán vannak, inkább önsajnálósak. De azok aztán nagyon.
Pammut, nekem is van olyan időszakom, amikor még az élő fába is belekötnék. Utána persze mindig lelkiismeretfurdalásom van.
Nálunk a zenei ízlés baromi érdekes. Emberem megrögzött Elvis rajongó, de emellett amikor megismertem, épp a Depeche Mode volt a kedvenc. Én addig utáltam őket, azóta viszont imádom. Meg még örök szerelme a rock and roll, szinte mindent tud a régi nagyokról. Érdekes párosítás nem? És ugyan én nem nagyon hallgattam anno zenéket pocakosan, a nagyfiú mégis ugyanilyen "mindenevő".
Boruska, tök jó hogy megveszitek a kocsit. Fotót feltétlenül kérünk róla.
Ma reggel ráálltam a mérlegre, és örömmel konstatáltam, hogy eddig még tartom a 2 kg hízást. Pedig a hétvégi marcipánozás után nem nagyon bíztam benne.
Kedden itt volt egy barátnőm, ő ott szült és annál a dokinál hármat ahol én fogok. Elmesélte hogy őrző 24 óráig, de nem kell vinni se pelust, se ruhát, viszont a látogatókat a szobába kerülés után érdemes mellőzni, mert oda nem jöhetnek be, mindig ki kell hozzájuk menni. Van egy közös kis helyiség ahová majd apával be lehet vonulni (tisztára mint a beszélő a börtönben) és 2 ágyas, külön fürdős szobák vannak. Ez mondjuk jó hír. Remélem a lehető legkevesebb időt kell majd kórházban tölteni. Na, én ezen bőgtem este apának egy sort. Ő meg rámförmedt hogy talán itthon akarnék szülni?
Lara, gratula a 24. héthez. És íme a recept:
Túrótorta
Hozzávalók: 1/2 kg túró, 1/2 margarin, 1 vaníliás cukor, 3 dl porcukor, 5 tojás sárgája, 5 kiskanál zselatin, 3 dl forró tej.
A margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tojássárgával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót. Leöntjük a zselatint a forró tejjel, majd ezt is hozzáadjuk a masszához.
Kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tortaformába öntjük. (Én kapcsosba szoktam, azt utána simán le lehet venni róla.)
Hűtőbe tesszük, lehűtjük, majd gyümölcsöt és gyümölcskocsonyátt teszünk rá. Dermedés után fogyasztható.