Na mi most fejeztük be a filmezést
Van kivetítőnk, de nagyon ritkán használjuk csak.....ált. egyszerűbb nekem napközben a laptopon filmezni, vagy a tv-n. Na de ma a szülinapom tiszteletére kivetítőn néztük meg a Gettómilliomost
Nekem nagyon tetszett
Inci!
Neked külön köszönöm a szép köszöntést
Meg még 1x mindenkinek!!!!! Puszi csajok
Esztó!
Álmi nekem nagyon tetszik, olyan formás
Ha most husibb, később lemegy róla, de egy nem evő gyerek iszonyat rossz. Én tudom, Noellal annak idején vért izzadtam evés téren. Ha beteg volt, komolyan szinte levegőn élt....
Ha meg nem, akkor ha megevett egy üvegnyi kaját, már tapsoltunk, de ez ritka volt......
Léna se lesz nagy evő, esti adagja pl. 120-140 gr pép. Nem tudom, mennyit szopizik, nem mérem, nehogy ideges legyek.......
Ma de. turmixoltam neki egy almát egy körtével, 180 gr lett. De. csak 80-at evett belőle, du. ette meg a másik 100-at.
Netti!
Látom teszveszen már árulod a pónis meg a peppás szettet
Nem jöttek be??
Mozza, Netti!
Na én tök ugyanezt csinálom
Ha Léna fent van, akkor megy a házimunka, egy ideig eljátszik egyedül, utána jön velem ő is a pihiszékben
Ma is 12 körül ment aludni, addig a takarítás nagy részével kész lettem. Ja egy fél órára elaludt játék közben de., míg én dolgoztam.......
Amíg ő alszik, addig én is pihizek. Ez ma 4 órát jelentett, 2 órát olvastam, 2 órát meg én is aludtam
Mikor felkeltünk, gyorsan felmostam még, meg pakoltam kicsit, majd mei-tai-ban mentünk a postára, dm-be, boltba (Mármint Léna volt mei-tai-ban.....
).
Ma főzni nem kellett ugye, anya hozott vacsit. Meg a fiúkért se menni az oviba, ez ált. a du.-i progi.
Mondjuk mi ált. egy héten 1-2 napot vagyunk itthon max.
A héten hétfőn barátnőméknél voltunk, kedden kisvasutazni, ma itthon, holnap jön egy másik barátnőm de., du. meg egy harmadik a kislányával játszani.
Pénteken de. babauszi, szombaton nagyinál ebéd, vasárnap meg barátnőméknél egész napos banzáj, az ő névnapját és az én szülinapomat ünnepeljük
Én nem bírok 1 napnál többet egyhuzamban itthon lenni, megőrülök a bezártságtól, mindig megyünk valahova, vagy hozzánk jönnek. A lényeg, hogy progi legyen!
Na hogy a házimunkától hogy keveredtem ehhez a témához, azt ne kérdezzétek, asszem megyek is aludni
Jó éjt!