Új privát üzeneted érkezett!

Emese, ne bánd. Az e-bay (teszvesz/vatera) első számú szabálya: NINCS az a termék, ami ne kerülne fel újra előbb vagy utóbb. :-)

Szofi, nincs otthon ingád az altatáshoz? :-) Hátha Csani elaludna tőle.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus ilyen színű és olyan fazonú, mint Erős Antóniájé.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Mindenkinek
Kép

Kép
Kép
incike
 
 

 
 

Sziasztok!

mire ideérek, már senki? :(
3órája egyfolytában nyomom: pakolok, vasalok, mert 3napra leutazunk anyóshoz. Úristen, a fél házat levisszük, hihetetlen, hogy mennyi minden kell. :shock: És így is egy csomó dolgot már kihúztam a listáról, h mégsem visszük (pl.sterilizáló, ételmelegítő, nekem futócucc, az utazóágyon még gondolkodunk...).

Ez másnál is így van?? :oops: :oops:


Netti, a dokibácsid nevét/ elérhetőségét átküldöd majd légyszi?
Pimukli, a Tied (mmint ex) is érdekel!

Igyekszem begyűjteni a nagyon szuper dokikat, hogy legyen miből mazsolázni. Még férjemmel meg kell beszélni, h hogyan legyen a jövőben. A sebész, aki G-t műtötte, és ellenőrzi, annyira szimpi, kedves és hozzáértő, ráadásul a szülőre is odafigyel, ééés: kommunikál (ez sztem elég ritka), jó lenne egy ilyet kifogni:)))


Nozavi,
olyan jó, h rendeztetek babatalit!


Annus
Én nagyon úútálnám, ha koszos és rendetlen lakásba kellene hazamennem. Más nem veszi ki a részét? És most nem a sokatdolgozós férjedre gondolok... :?

KépKép

Kép
hase
 
 


bocsi, Pumukli :D

KépKép

Kép
hase
 
 


Na mi most fejeztük be a filmezést :P

Van kivetítőnk, de nagyon ritkán használjuk csak.....ált. egyszerűbb nekem napközben a laptopon filmezni, vagy a tv-n. Na de ma a szülinapom tiszteletére kivetítőn néztük meg a Gettómilliomost :D
Nekem nagyon tetszett :P

Inci!
Neked külön köszönöm a szép köszöntést :wink:

Meg még 1x mindenkinek!!!!! Puszi csajok :D

Esztó!
Álmi nekem nagyon tetszik, olyan formás :wink:
Ha most husibb, később lemegy róla, de egy nem evő gyerek iszonyat rossz. Én tudom, Noellal annak idején vért izzadtam evés téren. Ha beteg volt, komolyan szinte levegőn élt....
Ha meg nem, akkor ha megevett egy üvegnyi kaját, már tapsoltunk, de ez ritka volt......
Léna se lesz nagy evő, esti adagja pl. 120-140 gr pép. Nem tudom, mennyit szopizik, nem mérem, nehogy ideges legyek.......
Ma de. turmixoltam neki egy almát egy körtével, 180 gr lett. De. csak 80-at evett belőle, du. ette meg a másik 100-at.

Netti!
Látom teszveszen már árulod a pónis meg a peppás szettet :wink:
Nem jöttek be??

Mozza, Netti!
Na én tök ugyanezt csinálom 8)
Ha Léna fent van, akkor megy a házimunka, egy ideig eljátszik egyedül, utána jön velem ő is a pihiszékben :D

Ma is 12 körül ment aludni, addig a takarítás nagy részével kész lettem. Ja egy fél órára elaludt játék közben de., míg én dolgoztam.......
Amíg ő alszik, addig én is pihizek. Ez ma 4 órát jelentett, 2 órát olvastam, 2 órát meg én is aludtam :oops:
Mikor felkeltünk, gyorsan felmostam még, meg pakoltam kicsit, majd mei-tai-ban mentünk a postára, dm-be, boltba (Mármint Léna volt mei-tai-ban.....:P ).
Ma főzni nem kellett ugye, anya hozott vacsit. Meg a fiúkért se menni az oviba, ez ált. a du.-i progi.
Mondjuk mi ált. egy héten 1-2 napot vagyunk itthon max.
A héten hétfőn barátnőméknél voltunk, kedden kisvasutazni, ma itthon, holnap jön egy másik barátnőm de., du. meg egy harmadik a kislányával játszani.
Pénteken de. babauszi, szombaton nagyinál ebéd, vasárnap meg barátnőméknél egész napos banzáj, az ő névnapját és az én szülinapomat ünnepeljük :D

Én nem bírok 1 napnál többet egyhuzamban itthon lenni, megőrülök a bezártságtól, mindig megyünk valahova, vagy hozzánk jönnek. A lényeg, hogy progi legyen!

Na hogy a házimunkától hogy keveredtem ehhez a témához, azt ne kérdezzétek, asszem megyek is aludni 8)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok! Na, ennek a napnak is vége... Nincs erőm most olvasni sem, regglel 3/4 6 óta nincs megállás. És a holnap ugyanilyen korán kezdődik, mint mindig. Csak ma nem csak az itthoni teendők voltak... De jó volt, csak nagyon fáradt vagyok. Remélem, holnap mesélek!

Zsüci, nem tudom, írtál-e vagy hogy van, mindjárt nézem, de én írok mndenképp privit!

Jó éjszakát! MIndenkinek jól kipihenőset!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!

Csak beköszönök, jövök, ha tudok :)

Meg valamit akartam, de nem emlékszem, hogy mit..
Vendég
 


Ja, de: Fruzsi még mindig nem tud cumisüvegből inni, akármilyen lyuka van. Itatópohárból sem. Csőröspohárból sem. Kanál és pohár a nyerő :)
Vendég
 


Sziasztok!
Én hetek óta minden nap enyhe fejfájással ébredek.Nem tudom mi ez. Áááá, rossz!! :x
Mennyit írtatok még este, aztamindenit! Én a Barátok közt után el is aludtam.
Itatásról jut eszembe: Van még valaki,akinek a bébi nem hajlandó sem vizet, sem teát inni, csak ezeket az édesített babateákat? Majd felrobbanok, meg próbálok az előírtnál kevesebbet beletenni, de nem hajlandó mást meginni. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Nem jutottam tegnap este túl messzire, mert apa nem boldogult a kiscsajjal, így be kellett segítenem az altatásban. Mindig felhergeli, mókázik neki, persze hogy így nem alszik! Szerencsére ha nyugodt a környezet akkor nem kell altatni, csak beteszem a kiságyba és mire az ajtóhoz érek már alszik is!

maumau: Brigi is megkapta már mindkét Rota oltást. Az első után nagyon nyűgös volt, sokat bukott, de a másodikat észre se vettük! Nem volt még négy hónapos egyébként amikor megkapta a másodikat szeptember elején.

Takarítás: Mi csak a főzést csináljuk együtt. Porszívózást, portörlést, fürdősikát én akkor csinálom amikor Brigi alszik. Ha ébren van akkor mondókázunk, sétálunk, kimegyünk a kertbe... Igyekszem értelmesen eltölteni vele ezt az időt. A főzést élvezi, beteszem az etetőszékbe és ő csattog a műanyag edényekkel miközben én főzök. Eközben persze éneklünk, mókázunk, nagyokat kacagunk.

Nézegettem a babák súlyát, jó széles a skála. Brigi 8100 gramm és 67 cm...

Eszembe jutott még valami: Ti mivel tüntetitek el a zöldség-gyümölcs foltot? Van amivel sehogy se jutunk előre, pedig sztem minden lehetségest megpróbáltam már. A fehérek még csak-csak, mert azt lehet hypozni, node a színesek? A sárgarépafolt mondjuk a pelusból se jött ki, pedig cloroxos előmosáson mostam 95 fokon. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Én nem bírnék még 10-ig 11-ig fennt lenni. Este 9-ig bírom aztán kidőlök.

Adraci,
szegény picik. És mit mondanak az orvosok. Mekkora esélye van hogy javul az állapota?

Romantikázás, nekünk se ártana már. :roll:

Kutyafüle,
nálunk se megy a víz csak a Hipp tea.De abból majdnem napi fél liter. Nekem sikerült csökkenteni az adagot. 2, 5 deci vízhez adok 1,5 kanál port.Eleinte fintorgott de már megszokta.

Mi ma bőrgyógyászhoz megyünk mert egy kis bakteriális fertőzés volt az arcán és az antibiotikumos krém nem vált be hosszútávon mert most megint előjött valami piros, viszkető sömör szerű valami a pofiján.Remélem kitalálják mi a baj.Mert nagyon viszket neki.

KépKép
harhaj
 
 


Hajni, én is ezzel mesterkedem, de csak lassan megy.De tény, hogy abból elég szépen iszik.
Lányok, én csodállak Titeket! Én ennyit nem tudok manóval foglalkozni.Nem csak az idő miatt.Én nem tudok álló nap szövegelni valakihez.Ennél azért én magány vágyóbb vagyok. Ok, hogy odaülök néha mellé, és igényelné nagyon, de nem megy. Próbálom kisszékben én is magam mellé venni, ha csinálok valamit, de abból is csak szabadulni akar, idegesíti, hogy be van kötve.Szóval Manó kénytelen az önálló elfoglaltságot szokni.Nem beszélve arról, hogy ha pár hét múlva kezdek tanulni, még a szobából is kimegyek, mert gagyarászás közben nem tudok odafigyelni.Aludni meg egy nap max 2,5 órát hajlandó. Ha csak annyit tanulnék, nézhetném magam. Anya is odaül mellé, és képes egy órán keresztül mondókázni meg énekelni neki. Én kettő után úgy érzem, most elég volt. Ülve meg mondom nem marad meg, így a házimunkát nem végezhetem vele.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jo reggelt

Barbi, nem is hordtuk,kardi meg a sapi 1x..
Boro kinotte a 6-9et alul :shock: :shock: :shock: :shock:
a 9-12ig meg oriasi ra, most mit csinaljak? :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na ezt az oldalt átnéztem!

Reggel szembesültem h káosz van itthon!!!!Bakker,elmegyek 1 hétre és itt megáll az élet!!!Már lebasztam mindkét pasit!Férjemet meg öcsémet is!!!A ruhaszárítón még fenn voltak azok a ruhák amiket 1 hete mostam ki :evil: na nem is sorolom h a szennyes ruha már csak a földön fértek.....Szóval lesz ma dolgom bőven!Épp az erőt adó KVmat fogyasztom,ugyanis Iza 5 óta fenn van...vagyis 3/45 körül kelt fel....azóta már 2szer is evett,most aludt el.Próbáltam volna aludni az első kaja után,de ő nem akart :lol: elkezdte püfölni a felhúzós tevéjét,az meg ugye csörög ....majd le is szedte...meg felhúzta magának,jaj hát így nem lehet aludni 8) :lol:


Na amint életet leheltem magamba,nekiindulok a napnak...ma végeznem kell,mert ahétvégét én nem akarom erre áldozni,na meg szeretnék menni minden felé...

Barbi!
Én is ilyen vagyok....muszáj kimozdulnom minden nap!!!!Szolnokon még cdélután 5 kor is kinn voltunk,olyan jó volt!!!!!Mondjuk kocsi híján korlátozottak a lehetőségeim 8)

Csilla!
Hát kérlek én is felpakolva mentem Izussal eleinte...aztán rájöttem h csomó minden felesleges....pl nem viszek neki annyi ruhát!Mivel mindenhol tudok mosni,másnapra meg megszárad minden!Most 1 hátizsákkal mentem le,ebben volt benne mindkettőnk ruhája!Illetve vittem a pelenkázó táskát,ebben a gyerek "kellékei",pl gyógyszer,orrszívó.És volt nálam egy reklámszatyor,ebben Iza játékai :lol: Pelenkát,meg kaját otthon vettem neki!Ja a hátizsákban benne volt a hálózsákja és egy lepedő is!Nekünk az utazó ágy Szolnokon van,így azt nem kellett magamra kötni :lol: :lol: Karcagon meg mellettem aludt az ágyban!És még apa is elfért a másik oldalamon 8) :wink:
Amúgy jó pakolászást és jó utat!!!!

annus11
 
 


Na nekem nincs gond azzal h dumáljak a gyereknek :oops: :lol: Csodálkoznék ha későn kezdene el beszélni...mondjuk sokszor gyorsan beszélek,na nem neki,hanme így egymást köt!Remélem ez nem zavarja össze! :oops:

annus11
 
 


Jó reggelt!
Nekem sem gond a dumálás, bár néha-néha egy kis pihenőre azért szükségem van, amikor magában eljátszik. Egész nap nem tudom nyomni a performanszt. Mondjuk Marci általában 1,5-2 órát van ébren, aztán szunya. Meg nem kell mindig lenyomni a lemez A meg B oldalát. Ha van egy mondóka, vagy ének amit különösen szeret és közben tornáztatod, azt meg lehet ismételni 6x, 10X, végtelenszer...

Annus, nem csodálom, hogy mérges vagy. Pasik :twisted:

Na elkészült a mű...és ígérem többet nem jövök az ajándékos projekttel :oops:

Kép

Annus, továbbgondoltam az ötletedet és karácsonyra ilyen naptárat ajándékozunk a Szűcs mamának. 3 unokáról négy kép= 2010

Apa tegnap lecserélte a mózest a sportrészre (150 fokban dönthető). Ma így megyünk sétálni...nagyon kíváncsi leszek.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!

Ne hülyéskedj,szupi lett nagyon a nagy mű!!!!!!Mi még mindig nem csináltuk meg.....Naptár variáció meg szupi!!!Arról is dobj majd képet!!!!!Remélem a sportrész bejön Marcinak,nálunk szereti Iza,igaz folyton fel akar ülni benne.....

annus11
 
 


Mozza!
Ha maradt a tegnap esti vacsiból akkor küldheted nekem is,főzni ma tuti nem lesz időm!!!! :lol: :lol: Az etetőszékhez akartam írni,hogy lehet nem is kell majd másikat venni mert Lili imádni fogja és ki se akar majd szállni belőle!!!Majd számolj be róla hogyan fogadta az első kaját az etetőszékből!!!!!

ja varrnom is kéne...4 nadrág vár rám,fel kell hajtani,és az etetőszékbe is kéne varrnom párnát......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na megyek tényleg,de néha visszanézek azért,mikor már felforrt az agyvizem :roll: :evil:

annus11
 
 


reggelt!

mai napi progink jó sürü lesz, ha eláll végre az eső akkor megyünk a Ancsikával meg a csajokkal temetőzni... :cry: :cry: :( megmutatjuk a dédiknek az csajokat :cry: :cry: :cry: aztán délután megyünk babát nézni 1 hónapos, Dorka...kiváncsi vagyok mennyivel kisebb mint LiL. :P

este jövök...

látom holnap seninek se nyerő...akkor nem megyünk pestre :(

Kép
Kép
mniki84
 
 


Helló, jó reggelt. Csani9t végül tesóm altatta el, mert én már olyan ideges voltam, hogy szerintem attól nem aludt. Már nem tudom ki írta, de tényleg jó ötlet ilyenkor átadni, ha van kinek, tesómnál 5 perc múlva horkolt. Aztán aludt 7-ig. Huhhh...

Amin aggódok, elkezdte dörzsöllgetni a szemét, a balt, és ráadásul az most csipásodik is... Gyulladást vagy vérereket nem látok rajta, kicsit pirosabb meg dagadtabb (de alig látni), de az lehet a dörzsizéstől. Nem tudom mi volt előbb a tyúk vagy a tojás... Valakinek volt hasonló? Most figyelgetem, hogy mi lesz ma...

Gyöngyi, fenomenális lett a mű! Azt a fain montázst milyen progival csináltad?

Annus, biztos a guta megtütött volna! Megértelek!!

Barbi, örülök, hogy ilyen jól telt a szülinap!

Megjött Csaninak az elektromos csigája, nagyon-nagyon szupi, úgy örülök neki!!!

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Allelúja! A "futárom" a célhoz juttatta a levelet! Mi tegnap feladtuk a pályázat többi anyagát és megtudtuk, hogy a külön borítékolás nem jelent kizárást! Szóval úgy tűnik, minden jól alakult a végén!
De még jó, hogy sikerült magyar embert találni a célra, mert az én kedves, doktorált kínai kontaktom két szájbarágósan megírt e-mail után is 3 fénymásolatot csinált a levélről a 4 helyett! :roll: Még jó, hogy a magyar srácnak is megmondtam, minek kell a borítékban lennie és ő beugrott még fénymásolni egyet a leadás előtt. Elképesztő, hogyan tudnak élni és létezni ilyen hatékonyság mellett a kínaiak...
És ide a rozsdás bököt, hogy a feladott levél holnap fog megérkezni hozzám!!! Fogadjunk? Majd jól elégetem és hamvait szétszórom az erkélyről. Éveket öregedtem egy nap alatt...
Ja persze a főnök nincs Pekingben, úgyhogy isten tudja, hogy az új meghívólevelet ki skribálta alá, de már nem is érdekel! Nekem akármilyen csingcsengcsung lehet, csak legyen rajta egy aláírás és pecsét. Jó nagy pecsét. Ez a lényeg. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki: szerintem nem fontos egész nap szórakoztatni a gyereket. Én is csak akkor énekelek a kölöknek, mikor a hátamra rakom, hogy ne unatkozzon annyira. Amúgy szórakoztatja őt a világ és a testvére. Lepattintom a földre, oszt hadd kússzon. Basszus, már körbenyalta az egész lakást. Nincs szükség több takarításra. :mrgreen: Én se tudok vele házimunkázni, mert nem marad egy helyben. Pihiszékünk nincsen, és a hordozóba se szoktam tenni. Mosogatni szoktam vele, ha a hátamon van. Arra mindig bealszik. Tegyél fel füldugót és tanulj mellette. Azért hadd lásson már téged az a gyerek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

Gyöngyi. szupi lett az ajándék nagyon tetszik nekem is.
Karácsonyra én is valami naptáros ajándékon gondolkodom a családnak.Van valami kőnnyű programotok esetleg?
Szofi, igy én is jártam és elő is fordul nem is egyszer az hogy én már annyira feszült vagyok ekkor át adom apának aki semmi perc alatt meg nyugtatja.
Én a photoscape-l szoktam szerkeszteni nagyon jó és kőnnyú haszálni vagy a picassa.Méretezésre is jó a photoscape.

Na de mostanság az a probléma nem alszik el csak cicin, vajon ehez ha hozzászokik mi lesz később...eddig meg etettem, böfi le raktam és simán el aludt na de egy hete kb. akármit csinálok leteszem és sir keservesen felveszem huncutul nevet kéri a cicit és el alszik. :o .

Esztó, azért már nem semmi mióta szenvedsz ezzel a megfázással vagy mi ez.Édes a bambulós képen is Álmi.Nem is kővér.És majd lemozogja ugyis.

Inci, bizti szupi hajad képet tegyél.

Én nem tudom mit főzzek semmi otletem nincs.:?

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Tinu, de jóóó hogy sikerült!!! :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Tinu,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó, h sikerrel jártatok!

Kép

Kép
zsüci
 
 


sziasztok
nem olvastam,csak egy mondat erejeig jottem!

PANNDI!!!! nezzetek ki ha otthon vagytok, vhonnan elszabadultak a madarak, nagyon sok papagaj meg mindenfele............. elobb a keritesen volt 30db legalabb... meg a fan, most a szomszednal lebzselnek,de mennek mindenfele :shock: :shock: :shock: volt kozte oriasi papagaj is :shock: :shock: :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti: fogjátok be őket, nehogy megfagyjanak szegények!

Kép
Kép
tinu
 
 


Húú Netti akkor nálatok most madár támadás van. :D :shock:

Na jó lenne ha le lépnék már innen. :) Amig alszik picur.Csajok nálunk mindenki igy mondja Árminnak picur :D Ahoz képest hogy majd 9 kiló, el képzeltem mit szólna ha majd 20 évesen az anyja igy kiabál utána. :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Így legyen ötösöm a lottón! MEgnéztem az online trackinget, a 23-án, reggel 6-kor a célországba kiküldött levelem, tegnap este 10-kor érkezett be Magyarországra! Szerintetek? 6 napot körözött fenn a felhők felett???? :evil:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Marci ajándéka szupi, Álmi szeme gyönyörű :)

Barbi Boldog születésnapot!

Blanki és Mira Boldog 5 hófordulót!

Riki Boldog féléves szülinapot!


Incike engem igenis bánt, amit leírták, hogy miért nem esznek egyformán a gyerekek egyforma mennyiségeket :), Larába nem tudtam még soha egyforma mennyiséget és egyforma időközökkel beletömni, ez van az én lányom ilyen kis különc, és ő nem is eszi meg az előírt adagokat, mégis egyenletesen hízik és nem sovány és nem kövér és a dokinéni is meg van vele elégedve és tápszer sem kell neki, ez van :)

Fürdés: Lara kb 2 hós korától a nagykádban fürdik és kb 1 hónapja az apjával és Éduával :)

Tinu örülök, hogy végre jól alakultak a dolgaid, már csak egy kalappal kívánok hozzá, hogy meg is kapd az öszöndíjat :)

Szép napot!

Ildi

Ja és Larának már nem kötött a csípője, nem kell terpeszbetét :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Tinu, remek hír!!

Én se tudok egésznap játszani vele.De nem is igényli annyira.Ha nagyon hiányzik neki hogy nem foglalkozunk vele akkor elkezd nyüszörögni meg sírdogálni.Olyankor jó fél óra dumálás meg játék és megint elvan sőt annyira elfárad hogy el is alszik.De napi 2-3 óránál többet ő se pihentet.
Mostanában könyveket nézegetünk vele azt nagyon szereti.Minden oldalon valami új látnivaló van.

KépKép
harhaj
 
 


Netti! :shock:

Tinu, hát ez elképesztő!!! :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu, a levelet Mao képével együtt ünnepélyesen taposd meg :-) Azt hittem abban az országban tökéletes a rend és a fegyelem. :roll: Mindenesetre örülök, hogy jó véget ért a dolog. Most már muszáj, hogy te legyél a nyerő. Mennyi időre szól az ösztöndíj?

Szofi, picasa-val csináltam a montázst meg az effektet.

Netti, lehet hogy filmforgatás van a közelben. Ace Ventura 3 :D
Nekünk meg tegnap megérkeztek a cinkéink. Hozzánk járnak enni télen. Én szeretem őket :-)

Boldog félszülinapot Rikinek!

Ildi, szuper hogy már nem kell a terpeszbigyó!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja Szofi! Marcinak is be-bepirosodott a szeme egy időben. Este-reggel kamilláztam, attól elmúlt. Azóta nem jött elő. Most vagy a hidegpárásító segített (azt nemrég szereztük be), vagy a megfázás okozta a pirosságot. Nemtom :roll: Nem túlmszáraz a levegő nálatok? (Bár mintha írtad volna, hogy nálatok is van Tefal aki mindenre gondol...)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na ki kell mennem...pár dolog nincs itthon :evil: kb semmi :lol: Dea lakás félig újrarendezve!Most mrá a nappali is nappali kinézetű!Már 3 mosás lement,ha visszajöttem folyt köv!Csak figyelem h mikor telik meg a teregető...nehogy úgy járjak mint ahogy már párszor megszívtam :roll:

Tinu!
Szupi!!!!!És mikor bírálják el???1-2 hét?


Szofi!
Lehet h csak belekapott!Iza is nagyon dörzsöli a szemét ha álmos...2 kézzel...a múltkor alug tudtam elvenni a kezét,annyira dörzsölte h féltem kikaparja a saját szemét :lol: de figyeld ma,lehet h semmi komoly!!!!

Ági!
Nagyon jó az új avatarod!!!!

Ici!
Szupi lehet az új hajad!Én is most fogok majd "vörösödni"


Rikinek és Hannának boldog fél évet!!!!!!



És már rohanok is tovább :arrow:


Madarak...szegények :( próbálj párat befogni...lehet h jutalmat is kapsz érte :lol: egy oyan nagy papagáj bizti sokat ér :wink:

annus11
 
 


Halihó!

Rikinek boldog félévet!

Ildi, szuper, h nem kell a terpeszcucc!

Gyöngyi, tuti lett az ajándék!

Harhaj, ismerősöm Varga, így nehéz beazonosítani, de lovastanyájuk van arrafelé.

Tinu, ez jellemző, de szerencsére el tudtad intézni máshogy. Drukkolunk, h utazhass!

Szofi, tegnap Blankinak is picit piri volt az egyik szeme este- kimaradt az utsó alvás+dörzsölte az álmosságtól.

Böbi, nem semmi, h Iringó meddig elvolt kaja nélkül. Blanki már rég írta volna a levelet a gyámügynek. :P

Esztó, másik szakorvoshoz!!!!! Gyorsan, ez így nem mehet tovább! Álmi gyönyörű!

Netti, szegény papagájok! Hogy fogják őket befogni?

Annus, tessék osztani az embereket! Segítsenek a házimunkában!

Olyan jó, h megint 1x kel a Kiscicám, ma 3:50-kor, de utána csak rám ébredt 9-kor. :D
Tegnap megvolt a vacsora, a vendégek altatás közben érkeztek, így jól jött ki a lépés. Csináltam tárkonyos ragulevest, sült cscombot céklás krumplipürével zöldsalival, aztán egy kis ribizlis (túrós, mascarponés) sütit. Maradt, ma nem főzünk. :)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na, el is felejtettem, szal a tegnapi vendégeink bejelentették, h a lány babát vár jövő májusra! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Köszönjük szépen!!!!
Jól meg is puszilgattam ám az én nagy fiamat!!!!
De jó, hogy van más is,aki nem szórakoztatja non stop a babót,amíg ébren van. Most nyűgös volt, lefektettem, egy picike tiltakozás és azóta is alszik.Én megfőztem egy tucat(vagy inkább több) almát, mindjárt pépesítem, meg elraktam a fagyóba a kimaradt zöldségeket, of course pucolva.De jól haladok.De rettenet mennyiségű melóm van mára.Lépek is, majd visszanézek időnként.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja Tinu.Nem igen tudok úgy vele lenni egy szobában, hogy ne őt nézzem minden második pillanatban.Hiszen olyan gyönyörűűűűűű!!!!! Úgy meg nem lehet tanulni rendesen. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Köszi a szemmel kapcs. hozzászólásokat. Nem is akarom magam nagyon paráztatni, csak figyelem...Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Westend járható babakocsival? Hol van a baba-mama szoba?
És hol a nextes bolt, úgy megnézném!!Mi a neve?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Babakocsival járható a Westend, a "nagyliftek" a Lehel tér felőli végén vannak, középen is van egy "kisflift", csak az visz frel a 2. emeleti baba mama szobába. Next a földszinten a Media Markt alatt. Linkelek majd térképet.

Kép
Kép
zili
 
 


Földszint 31 a Next, Jobbról balra nézve a térképen a második zölddel jelölt, a parolók felé "indulva"Tedd rá a kurzort, többet megtudsz az üzletről, van fotó is.
Novemberben nyílik egy H&M is...

Kép
Kép
zili
 
 



Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok

Netti
Tök jó lehet, hogy ennyi papagály repked ott körülöttetek. Tisztára mint egy madárkánaán. wow :lol: Nekem tetszene. :D

Szofi
Járható. Álltalában ott van a baba pelusozó ahol a liftek vagy wc-k.

Edua
Sokáig Benji s keveset evett a többiekhez képest. Ezeket a nagyobb mennyiségeket kb. 2hónapja követelte ki magának.
Nem alszik sokat, álltalában 1/2-1 órákat max. és az időt sem mindíg tartja be 2 kaja között. Hihetetlen kis zabagép. :lol: Nekem csak azon akadt meg a szemem, hogy már nem tudom ki írta, hogy az utolsó előtti kaja 200 v. 210 volt és az utcsó 80. Nekem ez nagy külömbségnek számít, de lehet csak azért, mert nálunk nincs ingadozás.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja, még Szofi, az aluljáró szint éttermek felőli végén van 3-4 lépcsőfok, ki lehet kerülni, a Match -nál van egy kis rámpa.
Nem a wc-k közelében van a baba-mama szoba... :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Zili
Nem, a pelusozó van ott vagy rosszúl emlékszem?

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Rikinek boldog félévet!

Épp csak ezt az oldalt futottam át,totál hulla vok.

Ugye tegnap mentünk 6 hós státuszra.Bár ne tettem volna!!!!
A dokinő első izéje,h szerinte baj van Hannival,mert pici :shock: Ez nem fejlődés amit ő csinál.Ha továbbra is így marad,akkor vérvétel,meg ilyenek!!!
Ugye született 2250gr-al és 48 cm.el.Okt 16-án volt 5960gr és 55 cm.tegnap meg volt 6130gr és 66 cm.Ez most miért nem jó???Az a lényeg h hízott nem??Nem hízhat mindig sokat,hiszen már mozog mindenfelé.Nem???
A másik problémája,h hisztis a gyerek!!! :shock: Szegénykém sírt mikor lefektettem,de ez természetes,egy vadidegen banya.Meg ébreszteni kellett,pedig aludt volna még.
Aztán Hanna elkezdett remegni,meg könnyekkel sírni,látszott rajta,h fáj valamilye,meg fél nagyon!!Könyörgött a szemével!!Utólag rájöttem miért is csinált ilyet vizsgálat közben!!!
A dr nő szerint a nunija össze volt tapadva,mert én benn is kenem krémmel. :shock: Jelzem,kenni éjjelre szoktam csak a fenekét,de nunit akkor sem!!!!!!Meg pancsikor kicsit széthúzom,kimosom,meg pisi,kaki után popsitörlővel kitörlöm!!!És nem volt össze tapadva,anyum is 100x rakta már tisztába,észre vettük volna!!!Meg Grétit is én ápoltam,soha nem hagynám!!Erre figyelek!!Ő meg előadta,h én hogy tartom tisztán a gyereket,sehogy!!!Normális????Na kint ezek után megvigasztaltam,gyors elhúztunk!!!De!!!Itthon rakom tisztába,már elkezdett sírni.Fáj a nunija és fél,minden törlésnél!!!!Remegve sír!!!És,töröltem neki,mikor hazajöttünk és vérzett,a kisajaknál!!!!A rohatd nő körme nyoma ott van!!!!Gyerekorvos az ilyen??????
Hanna alig aludt,nyugtalan volt!!!
Semmi baja,szerintem jól fejlődik,de akkor miért csinálja ezt a Dr nő????
Úgy örülök,h elmegyünk!!!

Ne haragudjatok h csak ennyit írok most,de fáradt vok.Most végre alszik,megpróbálok haladni!!Úgy jrtam mint Annus,pedig én itthon voltam! :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
Tiszta dinka ez a dokinő.
...Hogy gondolta, ha nincs probléma majd ő csinál? Az ilyenbe olyat beletudnék rúgni, hogy csak úgy nyekkenne. :twisted:
Nyugi, Hanna is hamar elfelejti majd. Most jobban jársz, ha nem törlöd neki popsitörlővel, mert lehet csípi a sebet, inkább tisztavizes textílpelussal próbáldd meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.29 12:12-kor.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?