Sziasztok!
Visszaolvastam az elmult nap termeset. Par dologra reagalok, ha meg eszembe jut, hogy mi is jutott eszembe olvasaskor.
Matrac: Kristofnak szivacsot vettunk. Nem sporolni akartam, hanem csupan eszembe sem jutott, hogy nem lehet jo. Nem nagyon foglalkoztam a kokuszmatrac temaval, mint ahogyan sok egyeb dologgal sem, a sajat megerzeseimre hallgattam (es mivel utalok vasarolni azt vettem, ami a legszimpatikusabb volt es a leginkabb utamba esett).
Ikeas szivacsmatracunk van es Ikeas kisagy (az ilyen:
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70116002). Matracbol en csak annyira figyeltem, hogy ne a legvekonyabbat vegyem meg, de ne legyen irdatlan vastag se, nehogy ne mukodjon a legzesfigyelo alatta megfeleloen. Semmi bajunk vele, sot, nagyon bejott.
Marciusi topic: en tok meglepodtem azon, hogy elvileg durva szelsojobbos bejegyzesek vannak itt. OK, biztosan maradt mar ki egy-ket dolog, amit nem olvastam vissza, de mivel en inkabb balos vagyok (mar amennyire foglalkozom a hazai politikaval, amiota Londonban vagyok) igy biztosan feltuntek volna a durvan jobbos gondolatok.
Amit szinten furcsaltam, hogy epp egy olyan leanyzo szolta le "bennunket", aki eredetileg itt volt es elvileg azert csatlakozott at, mert egy baratosneja beszallt a marciusiakhoz. Akkor szo sem volt rola, hogy mi bantoak lennenk, en nem vettem eszre, de biztosan azert nem, mert magammal voltam elfoglalva es csak a magamet szajkoztam, ahogyan persze ti is. Legalabbis ezek is a felhozott vadak koze tartoznak.
Vegulis van benne valami, epp most is a sajat gondolataimat hirdetem.
Nori: ne fogd vissza magad. Legalabb porgeted a topicot es sok olyan dolgot leirsz napvegere, amit en is irnek, de igy mar nekem nem kell. Ennyi erovel a munkaba valo visszateresem elott en is sok lehettem, mert irtam kommentet mindenre, ha kellett, ha nem. Most meg mar annak is orulok, hogyha nem veszitem el teljesen a cernat es heti nehany alkalommal felzarkozhatom hozzatok.
Befordulas: Kristof valamikor 33 hetes kora korul fordulhatott be szerintem. Abbol gondolom, hogy elotte egy hettel uh-n meg faros volt (azelott ket hettel mar fejvegu, de visszafordult) es amikor a midwife tapogatott, akkor mar fejvegut mondott. Es o nagyobb volt meret szerint ket hettel, megis vigan forgolodott meg akkor. Nem is vettem eszre.
Rolunk: en ma beteget jelentettem, ugyanis sehogy sem alltunk a pakolassal. Most mar valamivel jobb a helyzet, az altalam elpakolhato cuccok mar dobozban feszitenek, szegeny Ferinek meg hosszu ejszakaja lesz, mert o most ramolja szet a muszaki reszlegunket es szetszerel, meg ilyesmi.
A nagy hir: Kristof babam elindult!!!
Nem rohan meg persze, de egymas utan pakolgatja a labait es halad, tart felenk. Annyira jo latni! Kulon buszke vagyok az idozitesere, ugyanis ma kerek 11 honapos, igy a gyenge memoriaju anyjanak nem is kell kulonosebben kuzdenie a datum megjegyzesevel.
Meg maradtak dolgok, ez tuti, ugyhogy visszanezek es kommentalok.